- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.601
Bu mazeretler için bir hafta zaman vardı,bekledim.özelden halletmemiz gerekirdi.eski dost düşman olmaz,ama arkadaş olmayada gerek yok.yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyorum.Leyl-i-fer @pawlover Mehfam sizi kırdıysam özür dilerim amacım asla kırmak değildi o sırada bilmediğiniz bir sürü birşeyler oldu -ekiple ilgili - leylininde sordukları vardı ya onlarda gelince kaçıp gidesim geldi anladım ki sayfa sadece buradan ibaret olunca güzel ♥ama sizlerle güzel
Zamanla alışır büyüdükçe damak tatları iyice gelişmeye başlıyor çünkü bizdeki 3 aylık yavruda şuan kuru mama yaş mama o kadar. Ama 1 yaşında olanların maşallahı var her şeye saldırıyorlar. Özellikle etli yemeklere.İnşallah. Yok sadece mama yiyor.
İnşallah. Yesin sağlıkla büyüsün de alırım ben kızıma mamaZamanla alışır büyüdükçe damak tatları iyice gelişmeye başlıyor çünkü bizdeki 3 aylık yavruda şuan kuru mama yaş mama o kadar. Ama 1 yaşında olanların maşallahı var her şeye saldırıyorlar. Özellikle etli yemeklere.Musmutlu büyür inşallah
Ben olsam aralarda tuvalete kaçar zıplar geri gelirim.Yarın misafirim var nasıl zıplayacağım şimdinamazdan sonra uyumazsam o zaman zıplayayım bari ahsjejr
Kaptanımız da öyle yapacakmış baksanaBen olsam aralarda tuvalete kaçar zıplar geri gelirim.O kadar seviyorum sporu ama şu zıp işini bir türlü sevemedim onca zamandır :s
Bunlar iyi günleriniz 6. aydan sonra kızgınlık dönemi başlasın o zaman göreceğim ben seni. Geceleri uyku uyutmadığı yerlerde yuvarlandığı o kabus günler de gelecek.İnşallah. Yesin sağlıkla büyüsün de alırım ben kızıma mama
En güzeli öyle ip atlamak da kardiyovasküler egzersize giriyor canım gerçi sen benden daha iyi bilirsin diyetisyenimiz olarak.Kaptanımız da öyle yapacakmış baksana100 200 zıplayıp ara verip tekrar zıplamayı sevmiyorum 2000 falan bi seferde olsun ki ter attırsın
Beni yanlisliklami etiketledin yoksa ortini mi karistirdinKahvaltı
Çay
Karışık tost
Ara
Duble Türk kahvesi
2 hurma
Akşamüstü
2 kase soğuk ayran çorbası
1 tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi
Akşam
4-5 dilim karpuz. (Karpuzun yarısını gömmedim yanlış anlaşılmasın dilimdeki dilim)
3 çatal otlu tulum peyniri
kapanış filtre kahve
Cherry Mom Mehfam C Cagrihilal1
su: 2 lt yi geçti
Spor: 30 dk eliptik.
Toplam adımım 13 bin küsür ama dün eliptiği 12den sonra kullandığım için bugüne eklemiş onu da.
Eki Görüntüle 2662669
Sana da dis atan atana vallaBeni yanlisliklami etiketledin yoksa ortini mi karistirdin
Hahaha 13. Takım patlayacak şimdi
kefiri kendin mi yapıyorsun ?Şimdi yeni bir moda çıkardım kendime 1.5 lt ye yakın suyun içine kefir ekleyip bol sulu kefir gibi içiyorum. Tek başına su içmem zor oluyordu böyle daha kolay oldu bir tat gelince ağzıma içme isteği de artıyor
sınavına az kaldı son sınavın o yuzden mı boylesın artık yoruldun belli ki. az kaldı canım ama calısırken bu sekılde bısey yememzlıkte yaparsan daha da kotu olursun sen az da olsa yeeBiraz kötü zamanlar geçiriyorum. Canım magnum hariç hiçbir şey istemiyor bugün. Yine de tuttum kendimi. Çok kötü bir menü. Kendimi toparlayınca menülerimi düzenleyeceğim inşallah. Sizin de motivasyonunuzu düşürüyorsam özür diliyorum. Gerçekten bir iki gündür iyi hissetmiyorum. Yakında eski enerjimi bulup geleceğim, ümit ediyorum.
Takımımız da biraz zor zamanlar geçirirken hep üst üste gelmiş gibi oldu. Buna da ayrıca moralim bozuldu. Lütfen en kısa zamanda toparlayalım dostlarım. Sizi seviyorum.
herkes sana talip hilalBeni yanlisliklami etiketledin yoksa ortini mi karistirdin
cok gecmıs olsun ece yaaBugün eşim izinliydi onunla vakit geçirdim öğlen ve akşam saatlerinde. Öğleden sonra sahile gittik yürüyüşe ama hava sıcaktı güneşin altında yürüdük baya. Başıma güneş geçti sanırım o saatten beri bir baş ağrısı var ki size anlatamam evde de hep minoset olurdu bir tane bile yok. Nurofen buldum onu aldım bana mısın demedi. İnternette araştırdım limon elma sirkesi kahve baş ağrısına iyi gelir yazmışlar. Az az karıştırdım hepsini içmeye çalışıyorum şu anda.
3.5 liralık bir minosete muhtaç kaldık yemin ederim insanı öldürmüyor süründürüyor baş ağrısı
Yok balım uygun fiyatlı olan herhangi bir tanesini alıyorum marketten. 1 aydan fazladır günlük tüketiyorum nerdeyse. Bağırsaklarımı baya toparladı. Saç dökülmem çok vardı durdu. Cildim daha bir güzelleşti bir de.kefiri kendin mi yapıyorsun ?
Şuan daha iyiyim 2. nurofen aldım bir de soğuk torba tuttum teşekkür ederim balım en azından çalışabilecek durumdayım işlerime bakıyorum bir yandan :)cok gecmıs olsun ece yaaınsanın bır yerı agrıyınca hayatı zorlanısıyor bır anda. Ins hemen gece yaptıgın karıısım ıse yarar
ayy kesinlikle katılıyorum kaptan bende wc ye gıdıp gelemelerim su ıcmeye gıdıp gelmelerim bile en az 3000 yapıyor. Bak sımdı telefonla konustum 4000 olmus sımdıden gece gece hıc yoktan ıyıdır.Kızlar menü sayfasında 2bin 3 bin adımlar oluyor ya onları olabildiğinde arttırın ya ben gün içinde hiç birşey yapmasam bile 5bin kafadan oluyor evet çocuk vs aktifim devamlı ama 2bin adımlarda kilo vermek için yeterli olmaz bunları arttırmaya çalışmalıyız
Zıplıcam kaptan bu mesajından sonraOooo iyi oldu bunu öğrendiğimizbende tuvalette zıplayacağım artık bu mesajdan sonra rahat evinde olup zıplamayan taş olsun taş
ayy neden bahsediyorum anlamadım kopek mi kedi mi?Zamanla alışır büyüdükçe damak tatları iyice gelişmeye başlıyor çünkü bizdeki 3 aylık yavruda şuan kuru mama yaş mama o kadar. Ama 1 yaşında olanların maşallahı var her şeye saldırıyorlar. Özellikle etli yemeklere.Musmutlu büyür inşallah
bendeeeee bacaklarım agrıtıyor bgn 500 zıp yaptım sımdı bacaklarım agrıyor. Ama kaptanın sozunden sonra zıplıcam ya ucarı kacarı yokBen olsam aralarda tuvalete kaçar zıplar geri gelirim.O kadar seviyorum sporu ama şu zıp işini bir türlü sevemedim onca zamandır :s
cok sukur sevındım bas agrın hafıflemesı ıcın. BEnde ıstıyorum duzenlu kefır tuketmek ama kendım yapmak ıstıyorum ardasım verdı kefır loktozsuz sutle denedım hayy denemez olaydım kefırler bozuldu mu noldu cok kotu oldular. Sımdı yıne ıstemeye utanıyorumYok balım uygun fiyatlı olan herhangi bir tanesini alıyorum marketten. 1 aydan fazladır günlük tüketiyorum nerdeyse. Bağırsaklarımı baya toparladı. Saç dökülmem çok vardı durdu. Cildim da bir güzelleşti bir de.
Şuan daha iyiyim 2. nurofen aldım bir de soğuk torba tuttum teşekkür ederim balım en azından çalışabilecek durumdayım işlerime bakıyorum bir yandan :)
yaaa herkeste kedı kopek bısey var sanırım. ne uzel bır ekıpteyımBunlar iyi günleriniz 6. aydan sonra kızgınlık dönemi başlasın o zaman göreceğim ben seni. Geceleri uyku uyutmadığı yerlerde yuvarlandığı o kabus günler de gelecek.
Eski kedilerimden bir tanesinin kızgınlığı ailecek bizi mahvetmişti. Kapıları kapatırdık yine de kapıların ardından çığlıkları geliyordu. Annem sabaha karşı 4 5 gibi sesine uyanıp salonda kucağına alıp severek sakinleştirmeye çalışırdı. O tükenince ben devralırdım nöbeti. Komşular uyanmasın diye sabahlara kadar sever dururduk. Baktık olmuyor. Babam da çiftleştirmek istemedi. Finalde mecburen kısırlaştırma yaptık. O zamandan beri hala benim yanımda tosun kedim. Kısır değilken 1-2 kg idi şuan 6-7 kg civarında ortalama 5-6 yaşında. Çok yaşlandı sıpa ama hala 3 kedilik yemek yemeye devam ediyor.
Kedi balım ^^ayy neden bahsediyorum anlamadım kopek mi kedi mi?
Marketten de alabilirsin 1 lt si 7 lt o da 3-4 gün götürüyor zaten günde 1 bardaktan. :)cok sukur sevındım bas agrın hafıflemesı ıcın. BEnde ıstıyorum duzenlu kefır tuketmek ama kendım yapmak ıstıyorum ardasım verdı kefır loktozsuz sutle denedım hayy denemez olaydım kefırler bozuldu mu noldu cok kotu oldular. Sımdı yıne ıstemeye utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?