Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu mazeretler için bir hafta zaman vardı,bekledim.özelden halletmemiz gerekirdi.eski dost düşman olmaz,ama arkadaş olmayada gerek yok.yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyorum.
Ve sevgili takımım bunlara şahit olduğunuz için üzgünüm lütfen motivasyon unuzu toplayıp devam edin daha çok verilecek kilolar varr

İnşallah. Yok sadece mama yiyor.
Zamanla alışır büyüdükçe damak tatları iyice gelişmeye başlıyor çünkü bizdeki 3 aylık yavruda şuan kuru mama yaş mama o kadar. Ama 1 yaşında olanların maşallahı var her şeye saldırıyorlar. Özellikle etli yemeklere. Musmutlu büyür inşallah

İnşallah. Yesin sağlıkla büyüsün de alırım ben kızıma mama

Yarın misafirim var nasıl zıplayacağım şimdi namazdan sonra uyumazsam o zaman zıplayayım bari ahsjejr
Ben olsam aralarda tuvalete kaçar zıplar geri gelirim. O kadar seviyorum sporu ama şu zıp işini bir türlü sevemedim onca zamandır :s

Ben olsam aralarda tuvalete kaçar zıplar geri gelirim. O kadar seviyorum sporu ama şu zıp işini bir türlü sevemedim onca zamandır :s
Kaptanımız da öyle yapacakmış baksana 100 200 zıplayıp ara verip tekrar zıplamayı sevmiyorum 2000 falan bi seferde olsun ki ter attırsın

İnşallah. Yesin sağlıkla büyüsün de alırım ben kızıma mama
Bunlar iyi günleriniz 6. aydan sonra kızgınlık dönemi başlasın o zaman göreceğim ben seni. Geceleri uyku uyutmadığı yerlerde yuvarlandığı o kabus günler de gelecek.

Eski kedilerimden bir tanesinin kızgınlığı ailecek bizi mahvetmişti. Kapıları kapatırdık yine de kapıların ardından çığlıkları geliyordu. Annem sabaha karşı 4 5 gibi sesine uyanıp salonda kucağına alıp severek sakinleştirmeye çalışırdı. O tükenince ben devralırdım nöbeti. Komşular uyanmasın diye sabahlara kadar sever dururduk. Baktık olmuyor. Babam da çiftleştirmek istemedi. Finalde mecburen kısırlaştırma yaptık. O zamandan beri hala benim yanımda tosun kedim. Kısır değilken 1-2 kg idi şuan 6-7 kg civarında ortalama 5-6 yaşında. Çok yaşlandı sıpa ama hala 3 kedilik yemek yemeye devam ediyor.

Kaptanımız da öyle yapacakmış baksana 100 200 zıplayıp ara verip tekrar zıplamayı sevmiyorum 2000 falan bi seferde olsun ki ter attırsın
En güzeli öyle ip atlamak da kardiyovasküler egzersize giriyor canım gerçi sen benden daha iyi bilirsin diyetisyenimiz olarak. Kalp atışı hızlandıkça da tertemiz yağ yakımı başlıyor vücutta

Beni yanlisliklami etiketledin yoksa ortini mi karistirdin

Hahaha 13. Takım patlayacak şimdi

ayy bide biz koruyoruz korumak ıstersende gel demış amanınnn 2 kilosu olan gidicekkk
kefiri kendin mi yapıyorsun ?
sınavına az kaldı son sınavın o yuzden mı boylesın artık yoruldun belli ki. az kaldı canım ama calısırken bu sekılde bısey yememzlıkte yaparsan daha da kotu olursun sen az da olsa yeetam anne gb konustumm

cok gecmıs olsun ece yaa ınsanın bır yerı agrıyınca hayatı zorlanısıyor bır anda. Ins hemen gece yaptıgın karıısım ıse yarar

kefiri kendin mi yapıyorsun ?
Yok balım uygun fiyatlı olan herhangi bir tanesini alıyorum marketten. 1 aydan fazladır günlük tüketiyorum nerdeyse. Bağırsaklarımı baya toparladı. Saç dökülmem çok vardı durdu. Cildim daha bir güzelleşti bir de.
cok gecmıs olsun ece yaa ınsanın bır yerı agrıyınca hayatı zorlanısıyor bır anda. Ins hemen gece yaptıgın karıısım ıse yarar
Şuan daha iyiyim 2. nurofen aldım bir de soğuk torba tuttum teşekkür ederim balım en azından çalışabilecek durumdayım işlerime bakıyorum bir yandan :)

ayy kesinlikle katılıyorum kaptan bende wc ye gıdıp gelemelerim su ıcmeye gıdıp gelmelerim bile en az 3000 yapıyor. Bak sımdı telefonla konustum 4000 olmus sımdıden gece gece hıc yoktan ıyıdır.
Oooo iyi oldu bunu öğrendiğimiz bende tuvalette zıplayacağım artık bu mesajdan sonra rahat evinde olup zıplamayan taş olsun taş
Zıplıcam kaptan bu mesajından sonra

ayy neden bahsediyorum anlamadım kopek mi kedi mi?

bendeeeee bacaklarım agrıtıyor bgn 500 zıp yaptım sımdı bacaklarım agrıyor. Ama kaptanın sozunden sonra zıplıcam ya ucarı kacarı yok

cok sukur sevındım bas agrın hafıflemesı ıcın. BEnde ıstıyorum duzenlu kefır tuketmek ama kendım yapmak ıstıyorum ardasım verdı kefır loktozsuz sutle denedım hayy denemez olaydım kefırler bozuldu mu noldu cok kotu oldular. Sımdı yıne ıstemeye utanıyorum

yaaa herkeste kedı kopek bısey var sanırım. ne uzel bır ekıpteyım

ayy neden bahsediyorum anlamadım kopek mi kedi mi?
Kedi balım ^^
Marketten de alabilirsin 1 lt si 7 lt o da 3-4 gün götürüyor zaten günde 1 bardaktan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…