- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.621
cuma tatile cikiyoz bayram donusu bende baslicamGünaydınnn kızlar..Evi süpürdum sildim.Şimdi süt kaynatıyorum.Kahvaltiya misafir gelme ihtimali var.Gelmezse hemen Jillian'a başlıcam. Calypso95 Bakabildin mi canım videolara? C Cagrihilal1 Sen de denemek ister misin?
Emek ister bunlar hakkini helal et10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
birsevgi izinli
C Cagrihilal1
hanmeli
Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
E Esmacns
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Cute Bean
inciitanesi
Biz hepimiz mezunuz liste takımdan ziyade seni sevdiğimiz için ve sana destek olmak için buradaydık. Ardına bakmadan diyeceğini diyip karşıyı dinlemeden çekip gitmek bana pek etik gelmedi açıkçası. Liste, takım arkadaşından ziyade dost olarak görmüştük.Mehfam ve @Leyl-i-fer nin ekleyip çıkarmak istedikleri vardır belki.
Bu mazeretler için bir hafta zaman vardı,bekledim.özelden halletmemiz gerekirdi.eski dost düşman olmaz,ama arkadaş olmayada gerek yok.yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyorum.
Ve sevgili takımım bunlara şahit olduğunuz için üzgünüm lütfen motivasyon unuzu toplayıp devam edin daha çok verilecek kilolar varr
Günayfın canlargeç yattım erken kalktım sersem gibiyim.
Helal olsunEmek ister bunlar hakkini helal et
Buraya taşınmaması gereken bi konuydu önemli değil canım boşverNeler oluyor kızlar? Ben ortama yabancı kaldım bir kaç gündür hiç anlayamıyorum sizin aranızdaki konuları? Ece neden ban yedi onu da öğrenemedim?EceZ ban yeme sebebini anlatırsan biz de daha dikkatli oluruz.
Pawcım ve emniscim özel değilse, sorun nedir?
Amann oluyor öyle arada yaa bgn halederiz inş dünkü balıklarda bana 400 yansımışHerkese gunaydin hanimlar,dunku patates bana bugun +500 le yansididemekki neymis patates matates yokmus benim icin
Menü paylaşımı yine az değil mi daha dün konuşulunca bugün çoğalır sanmıştım10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
birsevgi izinli
C Cagrihilal1
hanmeli
Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
E Esmacns
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Cute Bean
inciitanesi
Canım baktım ben biri yapiyo videoları onun yaptığına bakarak yapabilirimGünaydınnn kızlar..Evi süpürdum sildim.Şimdi süt kaynatıyorum.Kahvaltiya misafir gelme ihtimali var.Gelmezse hemen Jillian'a başlıcam. Calypso95 Bakabildin mi canım videolara? C Cagrihilal1 Sen de denemek ister misin?
Az cnm evet maalesef.Menü paylaşımı yine az değil mi daha dün konuşulunca bugün çoğalır sanmıştım
Zaten çoğu diyette patates havuç vs yasaktır nişasta ve şeker içerdikleri için. +500 gelecek kadar yemiş miydin kiHerkese gunaydin hanimlar,dunku patates bana bugun +500 le yansididemekki neymis patates matates yokmus benim icin
Menü paylaşmayan arkadaşlar foruma da girmedikleri için aynı tas aynı hamam devam ediyorlarMenü paylaşımı yine az değil mi daha dün konuşulunca bugün çoğalır sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?