- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.681
Aman böyle şeyler deme çarşamba günleri bende kalp varBiliyorum kilo aldırmadığını hahahahaha hiçbir ilaç ödem harici kilo aldıramaz zaten, iştah açar en fazla.Annem iyileşeyim diye yedirir diye bu isyan... Yok yok almam herhalde kilo falan. Sakin olunuz. ♥
Şey kaptanım sanırım ben ideal kiloma ulaştım. Mezun olayım. Bugün tartıldım 48 kiloyum.Elime düştün mü şimdiii
Yazdim şimdiUnutmuş bellki dön istersen tekrar düzenlesin
Online alıyorum kizi bırakamayınca gidemiyorumA aa dondurma önemli.Genelde değiştirecek bir şey olmuyor gibi geliyor ama isteyen baya değiştiriyor. Hayal gücü meselesi. Özel bir dyt mi? Belki değiştirirsin diye
Benimde cevremde herkes eşimi bilir aşırı mulayimdirama sinirlenince ne dediğini bilmiyor dün bende düşündüm ayrılmayı halen de düşünüyorum ama kızım var arada sabah çocuk baba diye uyanıyor o sinirle birde ayağım kaydı düştüm dün kirmadim ama incittim herhalde her yerim ağrıyorAhahaha aynen
Hoşgeldin kaptanların en güzeli takımın NEŞESİ ve POZİTİF ENERJİSİİİİ
Böyle şeylerde mutlaka yaz bize belki diyet grubuyuz diyetle ilgili konuşmamız gerekli ama sonuçta duygusal durumundan ötürü diyetini bozmaya niyetleniyorsun yani bu da bizim uzmanlık alanımıza giriyor.Bu grupta kocasından en çok çekenlerden birisiyimdir benimki sinir hastası sinirlendi mi ağzına geleni söyler kaç kere ayrılma noktasına geldik sırf beni gerçekten sevdiğini bildiğim ve asla aldatmayacağına güvendiğim için duruyorum yoksa kaç kere kaçar giderdim yani. O nedenle çok aşırı özel bir konu olmadıkça bizimle paylaşıp içinden atabilirsin inan insan yazdıkça konuştukça açılıyor derdine ortak bulunca kendini daha iyi hissediyor. :)
İşte eli maşalı kaptanımız işte beklediğimiz emnis
Buluruz kaptanım buluruz canınızı sıkmayın ben açtım gözleri takip ediyorum
Yaa neden ya olmaz ki ama 1 gün diyeti bozduk diye olmaz ki biz kaç kere bozduk hem
Yani diyetisyen genel anlamda çok faydalı bence. Ama olaya hakim değilsen. Ben ilk gittiğimde çok faydasını gördüm. Neyi nasıl yemem gerektiğini, ekmek yerine ne yiyebileceğimi falan hep öğretmişti sağ olsun. Ama sonrasında iş insanın kendisinde bitiyor. Elimde onlarca diyet listesi var. Hepsine tek tek para verdim. Ama gel gör ki yine buradayım.Online alıyorum kizi bırakamayınca gidemiyorum
Değiştirme değil bırakmama az kaldi
Benimki de aynı öyle bir ara hele salgın döneminde her gün kedi köpek gibi birbirimize giriyorduk. Normalde de mülayim birisi değil sert görünümlü yani çevresindekiler hep korkarlar. Tabi cicim aylarındayken böyle şeyler çekici geliyor kadınlara sert erkek falan diye ama aynı eve girip sana da aynı sertlikte davranınca işler baya bir değişiyor.Benimde cevremde herkes eşimi bilir aşırı mulayimdirama sinirlenince ne dediğini bilmiyor dün bende düşündüm ayrılmayı halen de düşünüyorum ama kızım var arada sabah çocuk baba diye uyanıyor o sinirle birde ayağım kaydı düştüm dün kirmadim ama incittim herhalde her yerim ağrıyor
yaaa yemedım korkudan lavas ekmegını hakket bir sunum aldım toplam 25 gr bile etmiyordu ama bol keseden tutayım dedım 25 yazdım. Eşim valla pidelerle gomdu ben kuru kuru. ama yarına halederım ıns.bugun kabak yogurtttt. ıkısınde candır.Balık değil o dün yansıyan gömdüğünüz lavaş ekmeklerii
Ah ah hepimiz bu duygu durumu yemelerını yasıyoruz sanırım. Bende cok streslıyım ısım var bu hafta yogun. O yuzden ısımı yaparken ha bire cay içiyorum bitki cayı gidip bir sey yemiyeyim diye. napalım ogrencez bunu da her sıkıldıgımızda stresımızde uzuntumuzde yersekkk yıne kılo alırızGünaydın
Bende sabah yağ analizine de baktım 2 haftadır bakmıyordum yaklaşık 1 kiloya yakın yağdan gitmiş
Ama sabah kilom dünkü ile aynı dün de dikkat ettim ama. Biraz da moralim bozuktu eşimle ilgili canim sıkkındı biseyler yiyesim var farkettim önce su içtim baktım olmadı soda içtim yine olmadı yattım bende yoksa yiyecegim yani eminim
canım olur mu oyle sey yaz canın ıstedıgınde bız hep birlike bir aile sayılırız derteseceyız konusacagız gerekırse bırlıkte uzulecegız.Aynen
Dun çok kirildim buraya yazıp dertlesmekistedim sonra kimsenin başını agritmayimdiye yazmadım
Hemen canım tatlı istedi yatmasam yerdim iyiki kızım uyumuştu
Birşey soracağım 2 haftada 1 kiloya yakın yag kaybı 200 gr kas kazanç olmuş kas artması kilo mu demek anlamadım
temizlik yapmayı seven var mı yahuuuDuygusal açlıklara dikkat et canım o anda kendini başka sevdiğin birşeye yönlendir spor müzik temizlik kızın vs
saol cnm tatil gibide degil aslinda aile ziyareti gezicez annem,kayinvalidemler,kizkardesim,gorumcemiyi tatiller cnm..
evett yaaa malesef. Zaten bu yuzden tıpta bızım ıcın ozel bir bolum varken kadın hastalıklerı diye erkekler için erkek hastalıkları yok.Cidden kadın olmak çok zorbin tane derdimiz var
Oturanspor
Burda gelen giden çok olunca okuyamadım da belki biraz da ondan toplayamadim yoksa çabuk yolluyordumO zman bol bol dua canım iç sıkıntısı hayır olsun inşallah düşünmemeye çalış sana güzel enerji verecek kitaplar okumaya çalış
Depresifken dünya omzunda gibidir ya sanırım ondanHayır yaaaaa1 gün diyeti bozdun diye mi tatlım ?
Bahtsız bedeviligimin ispatı olarak bu da burda dursunS Suskunhanim tatlım zaten cumartesiye denk geldiği için cuma günü izin notu düşemeyeciz öbür haftayada kadarda belki moralin yerine gelir ♥♥
Oy canım canim yapmaz
Benim esimde psikologa gidiyor normal hayat streslerınden ama gel gor ki psikologa gıttıgınden beri farklı oldu herseyı kendıne yorar oldu yani sürekli eskiden kendni dusunmedıgını imdi kendini dusunmeye basladıgını soyluyor ve baya bencıllestı. bazı sozlerıde u yuzden kırıcı oluyor. BEnde psikologu bıraksın ıstıyorum ama tabi onunda bırakmaya niyeti yok. Ama sinir hastasıysa gıtmeli bu hem kendisi ıcı hem senın ıcın zor bır sey ins bir gün gitmeye ikna olur ve inş doğru psikologa gidersinizdaha sürse iş yerleri kapalı olsa ben kesin eşyalarımı kedilerimi alır kaçar giderdim herhalde annemin evine
En sevdiğim iştah tipiBugün iştahım mis gibi kapalı havadan mıdır nedir Allahım sen yardım et hep böyle olsun yarabbimm
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Benimde cevremde herkes eşimi bilir aşırı mulayimdirama sinirlenince ne dediğini bilmiyor dün bende düşündüm ayrılmayı halen de düşünüyorum ama kızım var arada sabah çocuk baba diye uyanıyor o sinirle birde ayağım kaydı düştüm dün kirmadim ama incittim herhalde her yerim ağrıyor
Balıktan birşey olmaz canım benim cumaya yine eksi geleceksin ben eminim kiyaaa yemedım korkudan lavas ekmegını hakket bir sunum aldım toplam 25 gr bile etmiyordu ama bol keseden tutayım dedım 25 yazdım. Eşim valla pidelerle gomdu ben kuru kuru. ama yarına halederım ıns.bugun kabak yogurtttt. ıkısınde candır.
Cidden oturanspor ve yatanspor olarak birbirinizin ruh eşisiniz
Kötü bir değişim olmuş benimki de sürekli beni düşünüyor o zaman psikologa gidince oda kendini düşünmeye bencilleşmeye başlamasın ay bu defa sorunlarımıza yeni sorunlar eklemiş oluruz çok pişman olurum.Benim esimde psikologa gidiyor normal hayat streslerınden ama gel gor ki psikologa gıttıgınden beri farklı oldu herseyı kendıne yorar oldu yani sürekli eskiden kendni dusunmedıgını imdi kendini dusunmeye basladıgını soyluyor ve baya bencıllestı. bazı sozlerıde u yuzden kırıcı oluyor. BEnde psikologu bıraksın ıstıyorum ama tabi onunda bırakmaya niyeti yok. Ama sinir hastasıysa gıtmeli bu hem kendisi ıcı hem senın ıcın zor bır sey ins bir gün gitmeye ikna olur ve inş doğru psikologa gidersiniz
En sevdiğim iştah tipiama nerdeee
yaaa yemedım korkudan lavas ekmegını hakket bir sunum aldım toplam 25 gr bile etmiyordu ama bol keseden tutayım dedım 25 yazdım. Eşim valla pidelerle gomdu ben kuru kuru. ama yarına halederım ıns.bugun kabak yogurtttt. ıkısınde candır.
Ah ah hepimiz bu duygu durumu yemelerını yasıyoruz sanırım. Bende cok streslıyım ısım var bu hafta yogun. O yuzden ısımı yaparken ha bire cay içiyorum bitki cayı gidip bir sey yemiyeyim diye. napalım ogrencez bunu da her sıkıldıgımızda stresımızde uzuntumuzde yersekkk yıne kılo alırız
canım olur mu oyle sey yaz canın ıstedıgınde bız hep birlike bir aile sayılırız derteseceyız konusacagız gerekırse bırlıkte uzulecegız.
Agrım var iyiyim ama güya bugün anneme gidecektim kızımla o da kaldıEn sevdiğim iştah tipiama nerdeee
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?