Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biliyorum kilo aldırmadığını hahahahaha hiçbir ilaç ödem harici kilo aldıramaz zaten, iştah açar en fazla. Annem iyileşeyim diye yedirir diye bu isyan... Yok yok almam herhalde kilo falan. Sakin olunuz. ♥
Aman böyle şeyler deme çarşamba günleri bende kalp var

A aa dondurma önemli. Genelde değiştirecek bir şey olmuyor gibi geliyor ama isteyen baya değiştiriyor. Hayal gücü meselesi. Özel bir dyt mi? Belki değiştirirsin diye
Online alıyorum kizi bırakamayınca gidemiyorum
Değiştirme değil bırakmama az kaldi

Benimde cevremde herkes eşimi bilir aşırı mulayimdirama sinirlenince ne dediğini bilmiyor dün bende düşündüm ayrılmayı halen de düşünüyorum ama kızım var arada sabah çocuk baba diye uyanıyor o sinirle birde ayağım kaydı düştüm dün kirmadim ama incittim herhalde her yerim ağrıyor

Online alıyorum kizi bırakamayınca gidemiyorum
Değiştirme değil bırakmama az kaldi
Yani diyetisyen genel anlamda çok faydalı bence. Ama olaya hakim değilsen. Ben ilk gittiğimde çok faydasını gördüm. Neyi nasıl yemem gerektiğini, ekmek yerine ne yiyebileceğimi falan hep öğretmişti sağ olsun. Ama sonrasında iş insanın kendisinde bitiyor. Elimde onlarca diyet listesi var. Hepsine tek tek para verdim. Ama gel gör ki yine buradayım. İşte burası o anlamda çok iyi oluyor. Kendinde bulamadığın motivasyonu veriyor insana. Zaten motivasyon olunca da gerisi geliyor. Eğer yeme düzenine falan hakimsen bence de gitme. Ben de buraya ilk geldiğimde dyt gitmeyi düşünüyordum. Sonra bir süre böyle deneyeyim dedim ve olduğunu görüp gitmekten vazgeçtim. Hatta bir süre beni dyt gidiyor zannetmişlerdi menülerimden.

Benimki de aynı öyle bir ara hele salgın döneminde her gün kedi köpek gibi birbirimize giriyorduk. Normalde de mülayim birisi değil sert görünümlü yani çevresindekiler hep korkarlar. Tabi cicim aylarındayken böyle şeyler çekici geliyor kadınlara sert erkek falan diye ama aynı eve girip sana da aynı sertlikte davranınca işler baya bir değişiyor.

Sinirlenince bizimkinin dediklerini duysan sen bu laflara nasıl katlanıyorsun dersin ağzına ne gelirse söylüyor. 5 dk sonra da gelip sarılıp özür diliyor bir daha yapmıcam diyor. Ama yapıyor çünkü sinir hastası olanlar zaten bu şekilde oluyorlar. İlaç tedavisi ve psikolog desteği alması lazım istemiyor bende zorlamıyorum. Öyle böyle gidiyoruz bir şekilde. Salgın döneminden sonra işe başlayınca günde 10 12 saat görmüyorum şimdi araya özlem giriyor ondan biraz düzeldi aramız. Salgın 1 ay daha sürse iş yerleri kapalı olsa ben kesin eşyalarımı kedilerimi alır kaçar giderdim herhalde annemin evine.

Balık değil o dün yansıyan gömdüğünüz lavaş ekmeklerii
yaaa yemedım korkudan lavas ekmegını hakket bir sunum aldım toplam 25 gr bile etmiyordu ama bol keseden tutayım dedım 25 yazdım. Eşim valla pidelerle gomdu ben kuru kuru. ama yarına halederım ıns.bugun kabak yogurtttt. ıkısınde candır.
Ah ah hepimiz bu duygu durumu yemelerını yasıyoruz sanırım. Bende cok streslıyım ısım var bu hafta yogun. O yuzden ısımı yaparken ha bire cay içiyorum bitki cayı gidip bir sey yemiyeyim diye. napalım ogrencez bunu da her sıkıldıgımızda stresımızde uzuntumuzde yersekkk yıne kılo alırız
canım olur mu oyle sey yaz canın ıstedıgınde bız hep birlike bir aile sayılırız derteseceyız konusacagız gerekırse bırlıkte uzulecegız.

Sende pacman gibi yatanspor mu olacaksın başımıza aman aman
Oturanspor
O zman bol bol dua canım iç sıkıntısı hayır olsun inşallah düşünmemeye çalış sana güzel enerji verecek kitaplar okumaya çalış
Burda gelen giden çok olunca okuyamadım da belki biraz da ondan toplayamadim yoksa çabuk yolluyordum evin sakinliğini özledim
Hayır yaaaaa 1 gün diyeti bozdun diye mi tatlım ?
Depresifken dünya omzunda gibidir ya sanırım ondan
S Suskunhanim tatlım zaten cumartesiye denk geldiği için cuma günü izin notu düşemeyeciz öbür haftayada kadarda belki moralin yerine gelir ♥♥
Bahtsız bedeviligimin ispatı olarak bu da burda dursun
S Suskunhanim sen gidersin beni EceZ den kim koruyacak? ilk göz ağrım, ortim... Dayanamam
Oy canım canim yapmaz EceZ bir şey, sever ve zayıflatır seni

daha sürse iş yerleri kapalı olsa ben kesin eşyalarımı kedilerimi alır kaçar giderdim herhalde annemin evine
Benim esimde psikologa gidiyor normal hayat streslerınden ama gel gor ki psikologa gıttıgınden beri farklı oldu herseyı kendıne yorar oldu yani sürekli eskiden kendni dusunmedıgını imdi kendini dusunmeye basladıgını soyluyor ve baya bencıllestı. bazı sozlerıde u yuzden kırıcı oluyor. BEnde psikologu bıraksın ıstıyorum ama tabi onunda bırakmaya niyeti yok. Ama sinir hastasıysa gıtmeli bu hem kendisi ıcı hem senın ıcın zor bır sey ins bir gün gitmeye ikna olur ve inş doğru psikologa gidersiniz

Bugün iştahım mis gibi kapalı havadan mıdır nedir Allahım sen yardım et hep böyle olsun yarabbimm
En sevdiğim iştah tipi ama nerdeee
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Balıktan birşey olmaz canım benim cumaya yine eksi geleceksin ben eminim ki
Oturanspor

Oy canım canim yapmaz EceZ bir şey, sever ve zayıflatır seni
Cidden oturanspor ve yatanspor olarak birbirinizin ruh eşisiniz
Kötü bir değişim olmuş benimki de sürekli beni düşünüyor o zaman psikologa gidince oda kendini düşünmeye bencilleşmeye başlamasın ay bu defa sorunlarımıza yeni sorunlar eklemiş oluruz çok pişman olurum. Psikologu bayan mı? Sen istemediğin halde neden inatla gitmek istiyor onu anlamadım bu ilişkinize zarar veriyorsa ben olsam kıyameti koparır gitmesine engel olurum tabi dediğin gibi ciddi sorunlar yaratıyorsa. :/

Çok fazla bitki çayıda iyi değil ben çok içiyordum rahimde kalınlaşma varmış o da etkilemiş herhalde kaç ay cektim

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Agrım var iyiyim ama güya bugün anneme gidecektim kızımla o da kaldı

Kızlar Jillian yapicam demiştim ama malesef yapamadım. Temizliğe bir başladım kapı,pencere,duvar,dolap aklınıza ne gelirse daha şimdi oturdum. Eşimin işten gelmesini bekliyorum denize gidecez artık biraz yüzerim öyle kendime gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…