- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.641
Balık değil o dün yansıyan gömdüğünüz lavaş ekmekleriiAmann oluyor öyle arada yaa bgn halederiz inş dünkü balıklarda bana 400 yansımış
Valla dün yedim kaptan karnım doydu ama şuan tartılmaya korkuyorum tartılmadan aç kalmam lazımOoo baya menü var artık
Musakka kızartma mı kalorisini bırak sıcakta yenmiyor ya
Tartılma boşver sonra moralin bozulacak perşembe günü tartılırsınValla dün yedim kaptan karnım doydu ama şuan tartılmaya korkuyorum tartılmadan aç kalmam lazım
Kaç verdin kaaaaçGünaydınlaar.Baya geç yazdım ama erken uyandım esasen. Biraz kilo vermiş gözüküyorum ama dün çok az yedim diyedir. Bugün bir şeyler yiyince geri döner diye yazmıyorum ne kadar olduğunu. Hadiii biraz eğlence, biraz hareket. Bensiz sıkıldığınızı çok belli etmeyin a aa.
Bu jillian özel ayakkabısı olan değil mi o diyebakmadim ben hemen bakıyorum spora her türlü varım benGünaydınnn kızlar..Evi süpürdum sildim.Şimdi süt kaynatıyorum.Kahvaltiya misafir gelme ihtimali var.Gelmezse hemen Jillian'a başlıcam. @Calypso95 Bakabildin mi canım videolara? C Cagrihilal1 Sen de denemek ister misin?
Günaydın çok acim
Yok çok değil zaten.Kaç verdin kaaaaç
Sende benim gibi duygusal yiyicisin birşeye üzülünce hemen yemek yiyesin geliyor değil mi bende öyleyim.Günaydın
Bende sabah yağ analizine de baktım 2 haftadır bakmıyordum yaklaşık 1 kiloya yakın yağdan gitmiş
Ama sabah kilom dünkü ile aynı dün de dikkat ettim ama. Biraz da moralim bozuktu eşimle ilgili canim sıkkındı biseyler yiyesim var farkettim önce su içtim baktım olmadı soda içtim yine olmadı yattım bende yoksa yiyecegim yani eminim
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz suyumu aldım yanıma 3e kadar devammGünaydın çok acim
Hiç almaz mısın canım biliyoruz merak etmeYok çok değil zaten.Ama alırım onu bugün bi şeyler yiyince. ♥
Senin döndüğün gün BİMe mutfak tartısı geliyor o nedenle o günü asla unutmuyoruz merak etmeBu arada yazdığınız tüm mesajlara bol bol teşekkür ederim. O kadar çok bildirim vardı ki hepsini tek tek alıntılamaya çalıştım ama olmadı.Umursamamış gibi olmasın diye bir teşekkür mesajı yazayım dedim hepinize ithafen. Öyle anlaşılırsa çok üzülürüm çünkü. Çok duygulandırdınız beni. ♥ Hepinize sosyal mesafeli öpücükler atıyorum. Cuma günü bomba gibi döneceğim. O zamana kadar 163626362626 sayfa konuşun göreyim sizi.
Kilo verdiren şeylerle özdeşleşmek güzel. Kızartma makinesi de gelebilirdi....Senin döndüğün gün BİMe mutfak tartısı geliyor o nedenle o günü asla unutmuyoruz merak etme
AynenSende benim gibi duygusal yiyicisin birşeye üzülünce hemen yemek yiyesin geliyor değil mi bende öyleyim.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz suyumu aldım yanıma 3e kadar devamm
Hiç almaz mısın canım biliyoruz merak etme
Canım E Esmacns yi listeden çıkarabilirsin bildirimsizlikle ilgili özel bir şey yazmadı sanıyorum o yüzden çıkartabiliriz10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi izinli
C Cagrihilal1
@hanmeli
@Tempus
@balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
@0zlem
pacman
@fancynancy
@Calypso95
O Ozgenurrrr
@Sibal57
SaskinAnne
E Esmacns
@Asya2600
@cgdmk
@UmutluBen
Cute Bean
inciitanesi
Geri dön yuvanaGünaydınlaar.Baya geç yazdım ama erken uyandım esasen. Biraz kilo vermiş gözüküyorum ama dün çok az yedim diyedir. Bugün bir şeyler yiyince geri döner diye yazmıyorum ne kadar olduğunu. Hadiii biraz eğlence, biraz hareket. Bensiz sıkıldığınızı çok belli etmeyin a aa.
Maalesef canım ama reyyan a döndüm şimdi devamsızları eleyeceğiz mecburMenü paylaşımı yine az değil mi daha dün konuşulunca bugün çoğalır sanmıştım
Duygusal açlıklara dikkat et canım o anda kendini başka sevdiğin birşeye yönlendir spor müzik temizlik kızın vsGünaydın
Bende sabah yağ analizine de baktım 2 haftadır bakmıyordum yaklaşık 1 kiloya yakın yağdan gitmiş
Ama sabah kilom dünkü ile aynı dün de dikkat ettim ama. Biraz da moralim bozuktu eşimle ilgili canim sıkkındı biseyler yiyesim var farkettim önce su içtim baktım olmadı soda içtim yine olmadı yattım bende yoksa yiyecegim yani eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?