Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaar. Baya geç yazdım ama erken uyandım esasen. Biraz kilo vermiş gözüküyorum ama dün çok az yedim diyedir. Bugün bir şeyler yiyince geri döner diye yazmıyorum ne kadar olduğunu. Hadiii biraz eğlence, biraz hareket. Bensiz sıkıldığınızı çok belli etmeyin a aa.

Kaç verdin kaaaaç

Bu jillian özel ayakkabısı olan değil mi o diyebakmadim ben hemen bakıyorum spora her türlü varım ben buna da ihtiyacım var. Başlasin jillian

Günaydın
Bende sabah yağ analizine de baktım 2 haftadır bakmıyordum yaklaşık 1 kiloya yakın yağdan gitmiş
Ama sabah kilom dünkü ile aynı dün de dikkat ettim ama. Biraz da moralim bozuktu eşimle ilgili canim sıkkındı biseyler yiyesim var farkettim önce su içtim baktım olmadı soda içtim yine olmadı yattım bende yoksa yiyecegim yani eminim

Sende benim gibi duygusal yiyicisin birşeye üzülünce hemen yemek yiyesin geliyor değil mi bende öyleyim.
Günaydın çok acim
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz suyumu aldım yanıma 3e kadar devamm
Yok çok değil zaten. Ama alırım onu bugün bi şeyler yiyince. ♥
Hiç almaz mısın canım biliyoruz merak etme

Bu arada yazdığınız tüm mesajlara bol bol teşekkür ederim. O kadar çok bildirim vardı ki hepsini tek tek alıntılamaya çalıştım ama olmadı. Umursamamış gibi olmasın diye bir teşekkür mesajı yazayım dedim hepinize ithafen. Öyle anlaşılırsa çok üzülürüm çünkü. Çok duygulandırdınız beni. Hepinize sosyal mesafeli öpücükler atıyorum. Cuma günü bomba gibi döneceğim. O zamana kadar 163626362626 sayfa konuşun göreyim sizi.

Senin döndüğün gün BİMe mutfak tartısı geliyor o nedenle o günü asla unutmuyoruz merak etme

Aynen
Dun çok kirildim buraya yazıp dertlesmekistedim sonra kimsenin başını agritmayimdiye yazmadım
Hemen canım tatlı istedi yatmasam yerdim iyiki kızım uyumuştu
Birşey soracağım 2 haftada 1 kiloya yakın yag kaybı 200 gr kas kazanç olmuş kas artması kilo mu demek anlamadım

Canım E Esmacns yi listeden çıkarabilirsin bildirimsizlikle ilgili özel bir şey yazmadı sanıyorum o yüzden çıkartabiliriz
inciitanesi için izinli notu düşebilirsin tatil sebebiyle
Cute Bean de sanıyorum bir bilgi vermedi onunda listeden çıkarılarabilirsin
O Ozgenurrrr sende de çok aksama var canım tatilde misin ne zman düzenli bildirim gelir ona göre devam ettirelim listelerini deneme süren uzuyor ama bilgin olsun

Geri dön yuvana :)))

Duygusal açlıklara dikkat et canım o anda kendini başka sevdiğin birşeye yönlendir spor müzik temizlik kızın vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…