Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Psikologunu değiştirmeyi kabul ediyor ama bu durum ona iyi geldiği için devam etmek istiyor işte. erkek psikologu. Benim içinde ben psikologları sevmiyorum yani işini elbet iyi yapan vardır ama bazıların fikirlerini empoze ediyormuş gibi geliyor. kıyameti koparmak benlik bir durum değil bu sefer o istediği halde ona engel olursam ben daha cok sorun yasanacağını düşünüyorum birde artık bu fikri benimsediğine göre şuan gitmesede mevcut tarzını sürdürmeye devam edcek yani bir artım olmadığı gibi gerilirsek bu konudan tadımızda kaçmış olacak. O yuzden suan akışına bırakıyorum gerçi bu dönem bayadır gitmedi üstüne gitmezsem yavas yavas vazgecer gitmekten belki :)

Bu arada ben bu mesajı yazarken biri tam mısır patlattı misss gibi koktu yahu. Yazın yazın napıyosunuz mısır patlatıp

Çok fazla bitki çayıda iyi değil ben çok içiyordum rahimde kalınlaşma varmış o da etkilemiş herhalde kaç ay cektim

Agrım var iyiyim ama güya bugün anneme gidecektim kızımla o da kaldı

ayy hakket miii. Ben normalde cok içmem ama 3 bardak içebilirsiniz diyorlar ya kupa olunca 1.5 bardak ben kupayla 3 bardak ıcmeye basladım bu ara. BEn sıyah cay hıc ıcemem. şimdide biraz işim var bilgisayar başında ne içeyim ki o zaman agzım bos kalsında istemiyorum fitre kahveye dadansam o da kötü. Sıcak sıcak bir seylere ihtiyacım oluyor. Onerisi olan var mı kızlar

Kız vallaha çok şanslısın patates seviyorsun. Ben hep ciss
Bende peynirrrr. benimkide bakınca cıs gb durmuyor ama cok yersen cıs oluyor. Bana her oğun sadece peynir ver hayır demem. o yuzden daha cok yyebileyim diye diyette yagsız beyaz peynir veya lor tuketmeye basladım. bazen resmen as erıyorum peyniree. Ayyy birde meyveeee. Aslında boyle soyleyınce cıs degıl ama mıktarını soyleyınce bırsuru cısı gecıyor yaaa.

ayakkabılı bisey vardı o sandım. Tamam yapalım bugün başlayalım.
Yarın başlıcam cnm.Bugun derinlemesine bir temizlik yaptım .Sonra denize gittik.Biraz da yürüyüş yaptım.Banyo falan derken hiç halim kalmadı. Şimdi uzandım dizi izliyorum.Heran uyuyabilirim..
Sen yaptın mı?

Sibal57 sen tatile gidecektin değil mi canım ? Ne zman alalım seni listeye ? Dönüş daha uygun sanırım ne dersin ?
Kaptanim diyeti allahin izniyle bozmam ,baskulumude goturcem sen ne zaman alirsan uygun bana,sadece baskul evde bile farkli yerlerde biraz farkli gosteriyo onun disinda problem yok

Kaptanim diyeti allahin izniyle bozmam ,baskulumude goturcem sen ne zaman alirsan uygun bana,sadece baskul evde bile farkli yerlerde biraz farkli gosteriyo onun disinda problem yok
He tamm ozman canım bu hafta liste durumu kötü olmazsa malum izne ayrıldığın kilodan hesap edeceğiz o yüzden olumsuz olacak ilk etapta liste için bir ayar çeker bakarız

Cherry Mom 1000 zıpla altın kupayı kaldırıyooor
U UmutluBen 600 zıpla tatlış ikincimiiz
SaskinAnne 500 zıpla tatlış üçüncümüüz

balpamuk 200 zıpla mansiyon ödülü sahibemiiiz

Katılımlar böyle az olunca üzülüyom ben bu ara hep az neden olaki 5inci takım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…