- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.721
Çikolata paketinden patates çıkacak ümidiyle sona geldim çıkmadıYok şükür ben paketli ürün yemiyorum. Canım da çekmiyor. Bugün rüyamda çikolata yicektim. Diyorum yiyim ya ne olacak ama içimde nasıl acıyor. Paketi tam açarken uyandım ve şükrettim
Cocuk olmasa kıracağım daTakılmayın böyle şeylere boşanmak en son tercihtir her zaman o sizi kırıyorsa sizde onu parçalayın eşit eşit oturun.
Etkilenmez miCocuk olmasa kıracağım da
Etkileniyor
Psikologunu değiştirmeyi kabul ediyor ama bu durum ona iyi geldiği için devam etmek istiyor işte. erkek psikologu. Benim içinde ben psikologları sevmiyorum yani işini elbet iyi yapan vardır ama bazıların fikirlerini empoze ediyormuş gibi geliyor. kıyameti koparmak benlik bir durum değil bu sefer o istediği halde ona engel olursam ben daha cok sorun yasanacağını düşünüyorum birde artık bu fikri benimsediğine göre şuan gitmesede mevcut tarzını sürdürmeye devam edcek yani bir artım olmadığı gibi gerilirsek bu konudan tadımızda kaçmış olacak. O yuzden suan akışına bırakıyorum gerçi bu dönem bayadır gitmedi üstüne gitmezsem yavas yavas vazgecer gitmekten belki :)Balıktan birşey olmaz canım benim cumaya yine eksi geleceksin ben eminim ki
Cidden oturanspor ve yatanspor olarak birbirinizin ruh eşisiniz
Kötü bir değişim olmuş benimki de sürekli beni düşünüyor o zaman psikologa gidince oda kendini düşünmeye bencilleşmeye başlamasın ay bu defa sorunlarımıza yeni sorunlar eklemiş oluruz çok pişman olurum.Psikologu bayan mı? Sen istemediğin halde neden inatla gitmek istiyor onu anlamadım bu ilişkinize zarar veriyorsa ben olsam kıyameti koparır gitmesine engel olurum tabi dediğin gibi ciddi sorunlar yaratıyorsa. :/
Çok fazla bitki çayıda iyi değil ben çok içiyordum rahimde kalınlaşma varmış o da etkilemiş herhalde kaç ay cektim
Agrım var iyiyim ama güya bugün anneme gidecektim kızımla o da kaldı
Bende peynirrrr. benimkide bakınca cıs gb durmuyor ama cok yersen cıs oluyor. Bana her oğun sadece peynir ver hayır demem. o yuzden daha cok yyebileyim diye diyette yagsız beyaz peynir veya lor tuketmeye basladım. bazen resmen as erıyorum peyniree. Ayyy birde meyveeee. Aslında boyle soyleyınce cıs degıl ama mıktarını soyleyınce bırsuru cısı gecıyor yaaa.Kız vallaha çok şanslısın patates seviyorsun. Ben hep ciss
Yarın başlıcam cnm.Bugun derinlemesine bir temizlik yaptım .Sonra denize gittik.Biraz da yürüyüş yaptım.Banyo falan derken hiç halim kalmadı. Şimdi uzandım dizi izliyorum.Heran uyuyabilirim..ayakkabılı bisey vardı o sandım. Tamam yapalım bugün başlayalım.
Ben de cips diye okudum..Ayy ciss yazıyormuş bende cips diye okudum
Kaptanim diyeti allahin izniyle bozmam ,baskulumude goturcem sen ne zaman alirsan uygun bana,sadece baskul evde bile farkli yerlerde biraz farkli gosteriyo onun disinda problem yokSibal57 sen tatile gidecektin değil mi canım ? Ne zman alalım seni listeye ? Dönüş daha uygun sanırım ne dersin ?
He tamm ozman canım bu hafta liste durumu kötü olmazsa malum izne ayrıldığın kilodan hesap edeceğiz o yüzden olumsuz olacak ilk etapta liste için bir ayar çeker bakarızKaptanim diyeti allahin izniyle bozmam ,baskulumude goturcem sen ne zaman alirsan uygun bana,sadece baskul evde bile farkli yerlerde biraz farkli gosteriyo onun disinda problem yok
Olsun cips de bir cıss sonuçta aynı hesapBen de cips diye okudum..
ayyy yoksa tek basıma butun kupaları mı toplucammmmSadece 1 zıp sonucu var ?
Hakkaten bende üzüldümCherry Mom 1000 zıpla altın kupayı kaldırıyooor
U UmutluBen 600 zıpla tatlış ikincimiiz
SaskinAnne 500 zıpla tatlış üçüncümüüz
balpamuk 200 zıpla mansiyon ödülü sahibemiiiz
Katılımlar böyle az olunca üzülüyom benbu ara hep az neden olaki 5inci takım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?