Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakış açısını yidigim öyle diyelim haydi ama burda sıcaklarda hiç kolumu kaldirasim yoksen de sicaktasin anlarsın beni,anlıyorsun değil mi
Ayyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor

Ayyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor
Ben de ilk geldiğimde kafamı yastıkta kaldiramamistim senin az kaldı mapusluk bitiii ya ben balam

Senin döndüğün gün BİMe mutfak tartısı geliyor o nedenle o günü asla unutmuyoruz merak etme

Hahahah Ece çok komiksin Hangi gün o gün nasılMış tartı yolla bakiim Ben olayları geriden takip esiyorum. Birde grupla online diyet yapıyorum oraya da yetişiyorum

Kizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum
Dün de diyeti bizdugum için yazmadım bı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom ?

Suskun neden ayrılacaksın? Ayrılınca emeğine yazık olacak. Ben de senin gibiyim bir şeye sinirlensem yiyorum, üzülsem-kırılsam yine yiyorum. Ancak öyle yapmakla kendimize Zarar veriyoruz kimseye bir şey olmuyor!
Bence ayrılma, toparlanacaksın illa ki ve olan emeklerine olacak... Yazık, üzülürüm.

Aynen bunu en çok ayrılanlar bilir değil mi bizim gibi

Takılmayın böyle şeylere boşanmak en son tercihtir her zaman o sizi kırıyorsa sizde onu parçalayın eşit eşit oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…