- 23 Mart 2016
- 31.069
- 92.341
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.701
Olsun o da spor ne yapalımKızlar Jillian yapicam demiştim ama malesef yapamadım. Temizliğe bir başladım kapı,pencere,duvar,dolap aklınıza ne gelirse daha şimdi oturdum. Eşimin işten gelmesini bekliyorum denize gidecez artık biraz yüzerim öyle kendime gelirim.
Evet canım
Öyle demeyelimde bu bir işaret ekipten ayrılmaman gerekiyor diyelimBahtsız bedeviligimin ispatı olarak bu da burda dursun
Öğlen 2 dilim mantarlı pizza yedim
Ama öyle koca dilim değil 2 ince
Akşam yoğurtla kapatayım diyorum nasıl yapsam tekliflere açığım
Şey kaptanım sanırım ben ideal kiloma ulaştım. Mezun olayım. Bugün tartıldım 48 kiloyum.
Bakış açısını yidigimÖyle demeyelimde bu bir işaret ekipten ayrılmaman gerekiyor diyelim
Ayyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyorBakış açısını yidigimöyle diyelim haydi ama burda sıcaklarda hiç kolumu kaldirasim yok sen de sicaktasin anlarsın beni,anlıyorsun değil mi
Ben de ilk geldiğimde kafamı yastıkta kaldiramamistimAyyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor
Nerdesin canım senBen de ilk geldiğimde kafamı yastıkta kaldiramamistimsenin az kaldı mapusluk bitiii ya ben balam
Senin döndüğün gün BİMe mutfak tartısı geliyor o nedenle o günü asla unutmuyoruz merak etme
Kizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum
Dün de diyeti bizdugum için yazmadımbı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom ?
ayakkabılı bisey vardı o sandım. Tamam yapalım bugün başlayalım.Benim yaptığım videolarda özel ayakkabı yok..
Aynen bunu en çok ayrılanlar bilir değil miSuskun neden ayrılacaksın? Ayrılınca emeğine yazık olacak. Ben de senin gibiyim bir şeye sinirlensem yiyorum, üzülsem-kırılsam yine yiyorum. Ancak öyle yapmakla kendimize Zarar veriyoruz kimseye bir şey olmuyor!
Bence ayrılma, toparlanacaksın illa ki ve olan emeklerine olacak... Yazık, üzülürüm.
Takılmayın böyle şeylere boşanmak en son tercihtir her zaman o sizi kırıyorsa sizde onu parçalayın eşit eşit oturun.Benimde cevremde herkes eşimi bilir aşırı mulayimdirama sinirlenince ne dediğini bilmiyor dün bende düşündüm ayrılmayı halen de düşünüyorum ama kızım var arada sabah çocuk baba diye uyanıyor o sinirle birde ayağım kaydı düştüm dün kirmadim ama incittim herhalde her yerim ağrıyor
Ay evet dönüş cumartesiydi ama cuma olacak galiba Ispartada migrn için iyi bir doktor varmış çok güzel tedavi uyguluyormuş vs dönüşte ona gidelim dedik o yüzden cuma dönüşBen de ilk geldiğimde kafamı yastıkta kaldiramamistimsenin az kaldı mapusluk bitiii ya ben balam
Kız vallaha çok şanslısın patates seviyorsun. Ben hep ciss
Yok şükür ben paketli ürün yemiyorum. Canım da çekmiyor. Bugün rüyamda çikolata yicektim. Diyorum yiyim ya ne olacak ama içimde nasıl acıyor. Paketi tam açarken uyandım ve şükrettimKız vallaha çok şanslısın patates seviyorsun. Ben hep ciss
Ayy ciss yazıyormuş bende cips diye okudumKız vallaha çok şanslısın patates seviyorsun. Ben hep ciss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?