- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.345
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.661
Hayır yaaaaaKizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum
Dün de diyeti bizdugum için yazmadımbı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom ?
Tmm ayarlayımCanım @Esmacns yi listeden çıkarabilirsin bildirimsizlikle ilgili özel bir şey yazmadı sanıyorum o yüzden çıkartabiliriz
@beyazinci için izinli notu düşebilirsin tatil sebebiyle
@Cute Bean de sanıyorum bir bilgi vermedi onunda listeden çıkarılarabilirsin
@Ozgenurrrr sende de çok aksama var canım tatilde misin ne zman düzenli bildirim gelir ona göre devam ettirelim listelerini deneme süren uzuyor ama bilgin olsun
Benim yaptığım videolarda özel ayakkabı yok..Bu jillian özel ayakkabısı olan değil mi o diyebakmadim ben hemen bakıyorum spora her türlü varım benbuna da ihtiyacım var. Başlasin jillian
iyi tatiller cnm..cuma tatile cikiyoz bayram donusu bende baslicam
Eğer seni rahatlacaksa yaz tabi canım kimse sıkıntıya düşüp anlık bir hata ile diyeti bozmanı isteemzAynen
Dun çok kirildim buraya yazıp dertlesmekistedim sonra kimsenin başını agritmayimdiye yazmadım
Hemen canım tatlı istedi yatmasam yerdim iyiki kızım uyumuştu
Birşey soracağım 2 haftada 1 kiloya yakın yag kaybı 200 gr kas kazanç olmuş kas artması kilo mu demek anlamadım
Evet diyetisyenle görüştüm şimdi o da ileride işine yarayacak dediEğer seni rahatlacaksa yaz tabi canım kimse sıkıntıya düşüp anlık bir hata ile diyeti bozmanı isteemz
Analiz çok iyi kas artışı tartıda evet kilo azalışı olarak gözükmüyor ama kesinlikle çok iyi umarım daaha da artar her artan kasın sonrasında kilo almanı engelliyor.
Cidden kadın olmak çok zorMart ayında 79 kiloydum mayıs ayında 85 ile diyetisyene başladım iki ayda 6 kilo tamamı kadın hastalığı ile alakalı
Döneceğiim az kaldı. Döndüğümde de biraz üye bulayım.Geri dön yuvana:)))
Aman sakın! Cici bebe o kadar kalorili bir şey ki anlatamam... Diyetisyenler kilo aldırma programında veriyorlar diyeyim, sen hesap et. Duygusal açlığa da dikkat et. Gerçekten canın çekmiyor. Sadece mutsuzluğunu gidermek için istiyorsun. Dün ben de magnum öyle yemek istedim ki... Çok mutsuzdum. Markete gitmeye bile üşenmedim hazırlanacaktım o derece. Sonra tuttum kendimi. Dizi izledim derken vakit geçmiş, uyumuşum... Çok çok canın istemeye devam ederse bi şey diyemem tabii ki.Evet diyetisyenle görüştüm şimdi o da ileride işine yarayacak dedi
Duygularım karışık olunca dün neredeyse yiyecektim evde de çikolata yok cici bebe var sadece o gidiyordu az kalsın
Ama tuttum kendimi başardım çok şükür
If e devam edecekmisim biraz daha katı ama eğlenceli diyet yazacağım dedi birazdan atar bana
Bu diyete göre 2 kilo vermek lazımdı dedi ama o da bende biliyoru hasimato var ama ilaç almıyorum
Pandemi den dolayı kontrole gidemedim endokrine
Insulin direncin var
Vee ocak ayından beri ovulasyon yaşamadım su aya kadar onu da tahmin ediyorum kesin emin değilim kasik agrım ve bulantı oldu ama olmuştur yani tam ayın ortasindaydim
Gerçekten yaCidden kadın olmak çok zorbin tane derdimiz var
Yemedim zatenDöneceğiim az kaldı. Döndüğümde de biraz üye bulayım.
Aman sakın! Cici bebe o kadar kalorili bir şey ki anlatamam... Diyetisyenler kilo aldırma programında veriyorlar diyeyim, sen hesap et. Duygusal açlığa da dikkat et. Gerçekten canın çekmiyor. Sadece mutsuzluğunu gidermek için istiyorsun. Dün ben de magnum öyle yemek istedim ki... Çok mutsuzdum. Markete gitmeye bile üşenmedim hazırlanacaktım o derece. Sonra tuttum kendimi. Dizi izledim derken vakit geçmiş, uyumuşum... Çok çok canın istemeye devam ederse bi şey diyemem tabii ki. ♥
24 temmuz haftası canımGerçekten yaben listeye girmeyi haftaya mi hak ederim
Unutmuş bellki dön istersen tekrar düzenlesinGerçekten yaben listeye girmeyi haftaya mi hak ederim acaba
Yemedim zaten
Benim kızım çok çok zayıf hiç birşey yemez ona almıştım onu da yemiyor
Sen yaptın bu çocuğu diyorlar ek gıdaya geçince et sebze haşlama püre veriyordum sadece
Diyetisyene de sinirlendim şimdi listeyi değiştircem dedi sabaha bisey eklemiş gerisi aynı yollamış
Dondurma verecekti yok
Şaka bir yana ilgilenmedi beni geldi
A aa dondurma önemli.Gerçekten yaben listeye girmeyi haftaya mi hak ederim acaba
Yemedim zaten
Benim kızım çok çok zayıf hiç birşey yemez ona almıştım onu da yemiyor
Sen yaptın bu çocuğu diyorlar ek gıdaya geçince et sebze haşlama püre veriyordum sadece
Diyetisyene de sinirlendim şimdi listeyi değiştircem dedi sabaha bisey eklemiş gerisi aynı yollamış
Dondurma verecekti yok
Şaka bir yana ilgilenmedi beni geldi
Ahahaha aynenKilo verdiren şeylerle özdeşleşmek güzel. Kızartma makinesi de gelebilirdi....
Hoşgeldin kaptanların en güzeli takımın NEŞESİ ve POZİTİF ENERJİSİİİİselammmm kızlarr
Böyle şeylerde mutlaka yaz bize belki diyet grubuyuz diyetle ilgili konuşmamız gerekli ama sonuçta duygusal durumundan ötürü diyetini bozmaya niyetleniyorsun yani bu da bizim uzmanlık alanımıza giriyor.Aynen
Dun çok kirildim buraya yazıp dertlesmekistedim sonra kimsenin başını agritmayimdiye yazmadım
Hemen canım tatlı istedi yatmasam yerdim iyiki kızım uyumuştu
Birşey soracağım 2 haftada 1 kiloya yakın yag kaybı 200 gr kas kazanç olmuş kas artması kilo mu demek anlamadım
İşte eli maşalı kaptanımız işte beklediğimiz emnisCanım @Esmacns yi listeden çıkarabilirsin bildirimsizlikle ilgili özel bir şey yazmadı sanıyorum o yüzden çıkartabiliriz
@beyazinci için izinli notu düşebilirsin tatil sebebiyle
@Cute Bean de sanıyorum bir bilgi vermedi onunda listeden çıkarılarabilirsin
@Ozgenurrrr sende de çok aksama var canım tatilde misin ne zman düzenli bildirim gelir ona göre devam ettirelim listelerini deneme süren uzuyor ama bilgin olsun
Buluruz kaptanım buluruz canınızı sıkmayın ben açtım gözleri takip ediyorumMaalesef canım ama reyyan a döndüm şimdi devamsızları eleyeceğiz mecbur
Düzenli yeni üye bulmak lazım o da yok
Yaa neden ya olmaz ki ama 1 gün diyeti bozduk diye olmaz ki biz kaç kere bozduk hemKizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum
Dün de diyeti bizdugum için yazmadımbı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom ?
Hayır yaaaaa1 gün diyeti bozdun diye mi tatlım ?
Kız nurofen tylolhot kilo aldırmaz ay valla bunlar yemek yemeye yer arıyor hilali bir yandan pacosu bir yandan öldüreceğğler beniDün hiçbir şey yiyemedim. Bir de üstüne vantilatörle ders çalıştım. Nur topu gibi soğuk algınlığım oldu.Tek korkum annemin hastasın diyerek ölümüne yemek yedirmeye çalışması. Vücut direncin düştü yine sanırım. İki dileğim var: Birincisi çok sıvı kaybedip cuma çok kilo vermiş gibi görünerek geri almak istemiyorum. İkincisi iyileşmek için yemek yiyip su içmeyi unutarak ödem tutmak istemiyorum. Rabbim sen bu kuluna yardım et.
Elime düştün mü şimdiii
Biliyorum kilo aldırmadığını hahahahaha hiçbir ilaç ödem harici kilo aldıramaz zaten, iştah açar en fazla.Kız nurofen tylolhot kilo aldırmaz ay valla bunlar yemek yemeye yer arıyor hilali bir yandan pacosu bir yandan öldüreceğğler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?