Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum
Dün de diyeti bizdugum için yazmadım bı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom ?
Hayır yaaaaa 1 gün diyeti bozdun diye mi tatlım ?

Tmm ayarlayım

Eğer seni rahatlacaksa yaz tabi canım kimse sıkıntıya düşüp anlık bir hata ile diyeti bozmanı isteemz
Analiz çok iyi kas artışı tartıda evet kilo azalışı olarak gözükmüyor ama kesinlikle çok iyi umarım daaha da artar her artan kasın sonrasında kilo almanı engelliyor.

Evet diyetisyenle görüştüm şimdi o da ileride işine yarayacak dedi
Duygularım karışık olunca dün neredeyse yiyecektim evde de çikolata yok cici bebe var sadece o gidiyordu az kalsın
Ama tuttum kendimi başardım çok şükür
If e devam edecekmisim biraz daha katı ama eğlenceli diyet yazacağım dedi birazdan atar bana
Bu diyete göre 2 kilo vermek lazımdı dedi ama o da bende biliyoru hasimato var ama ilaç almıyorum
Pandemi den dolayı kontrole gidemedim endokrine
Insulin direncin var
Vee ocak ayından beri ovulasyon yaşamadım su aya kadar onu da tahmin ediyorum kesin emin değilim kasik agrım ve bulantı oldu ama olmuştur yani tam ayın ortasindaydim

Geri dön yuvana :)))
Döneceğiim az kaldı. Döndüğümde de biraz üye bulayım.
Aman sakın! Cici bebe o kadar kalorili bir şey ki anlatamam... Diyetisyenler kilo aldırma programında veriyorlar diyeyim, sen hesap et. Duygusal açlığa da dikkat et. Gerçekten canın çekmiyor. Sadece mutsuzluğunu gidermek için istiyorsun. Dün ben de magnum öyle yemek istedim ki... Çok mutsuzdum. Markete gitmeye bile üşenmedim hazırlanacaktım o derece. Sonra tuttum kendimi. Dizi izledim derken vakit geçmiş, uyumuşum... Çok çok canın istemeye devam ederse bi şey diyemem tabii ki.

Cidden kadın olmak çok zor bin tane derdimiz var
Gerçekten ya ben listeye girmeyi haftaya mi hak ederim acaba
Yemedim zaten
Benim kızım çok çok zayıf hiç birşey yemez ona almıştım onu da yemiyor
Sen yaptın bu çocuğu diyorlar ek gıdaya geçince et sebze haşlama püre veriyordum sadece

Diyetisyene de sinirlendim şimdi listeyi değiştircem dedi sabaha bisey eklemiş gerisi aynı yollamış
Dondurma verecekti yok
Şaka bir yana ilgilenmedi beni geldi

Unutmuş bellki dön istersen tekrar düzenlesin

A aa dondurma önemli. Genelde değiştirecek bir şey olmuyor gibi geliyor ama isteyen baya değiştiriyor. Hayal gücü meselesi. Özel bir dyt mi? Belki değiştirirsin diye

Kilo verdiren şeylerle özdeşleşmek güzel. Kızartma makinesi de gelebilirdi....
Ahahaha aynen
selammmm kızlarr
Hoşgeldin kaptanların en güzeli takımın NEŞESİ ve POZİTİF ENERJİSİİİİ
Böyle şeylerde mutlaka yaz bize belki diyet grubuyuz diyetle ilgili konuşmamız gerekli ama sonuçta duygusal durumundan ötürü diyetini bozmaya niyetleniyorsun yani bu da bizim uzmanlık alanımıza giriyor. Bu grupta kocasından en çok çekenlerden birisiyimdir benimki sinir hastası sinirlendi mi ağzına geleni söyler kaç kere ayrılma noktasına geldik sırf beni gerçekten sevdiğini bildiğim ve asla aldatmayacağına güvendiğim için duruyorum yoksa kaç kere kaçar giderdim yani. O nedenle çok aşırı özel bir konu olmadıkça bizimle paylaşıp içinden atabilirsin inan insan yazdıkça konuştukça açılıyor derdine ortak bulunca kendini daha iyi hissediyor. :)
İşte eli maşalı kaptanımız işte beklediğimiz emnis
Maalesef canım ama reyyan a döndüm şimdi devamsızları eleyeceğiz mecbur
Düzenli yeni üye bulmak lazım o da yok
Buluruz kaptanım buluruz canınızı sıkmayın ben açtım gözleri takip ediyorum
Kizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum
Dün de diyeti bizdugum için yazmadım bı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom ?
Yaa neden ya olmaz ki ama 1 gün diyeti bozduk diye olmaz ki biz kaç kere bozduk hem

Hayır yaaaaa 1 gün diyeti bozdun diye mi tatlım ?

Dün hiçbir şey yiyemedim. Bir de üstüne vantilatörle ders çalıştım. Nur topu gibi soğuk algınlığım oldu. Tek korkum annemin hastasın diyerek ölümüne yemek yedirmeye çalışması. Vücut direncin düştü yine sanırım. İki dileğim var: Birincisi çok sıvı kaybedip cuma çok kilo vermiş gibi görünerek geri almak istemiyorum. İkincisi iyileşmek için yemek yiyip su içmeyi unutarak ödem tutmak istemiyorum. Rabbim sen bu kuluna yardım et.

Kız nurofen tylolhot kilo aldırmaz ay valla bunlar yemek yemeye yer arıyor hilali bir yandan pacosu bir yandan öldüreceğğler beni

Kız nurofen tylolhot kilo aldırmaz ay valla bunlar yemek yemeye yer arıyor hilali bir yandan pacosu bir yandan öldüreceğğler beni
Biliyorum kilo aldırmadığını hahahahaha hiçbir ilaç ödem harici kilo aldıramaz zaten, iştah açar en fazla. Annem iyileşeyim diye yedirir diye bu isyan... Yok yok almam herhalde kilo falan. Sakin olunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…