Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[ı]

aslında saat 8den sonra yemek yediysen ara öğün yapmana gerek kalmaz yatana kadar.. çünkü zaten ara öğün vaktinde yemek yemiş oluyorsun..
[/ı]

doğru söylüyosun canikom da işte zaten oradaki maksat ara öğün değildide
ben yaptığım kaçamağı ara öğün olarak beynime yutturmaya çalışıyorum :))

hoşgeldin aramıza taydin 10 günde 2,5 kilo vererek azimle başlamışsın zaten kilo vermeye eminim bu azmin devam edecektir takımla birlkte akapunkturun işe yarayıp yaramadığını bende çok merak ediyorum . sende nasıl etkiler yarattı ...

bendeeeee
iktisat okuyorum.3. sınıf

metrobüslerde öğrendim iktisatı bu sene çalışıyorum derslere.umarım iyi geçer.
başarılar :79:

sana da canım.. ben de iş yerinde çalışıyorum.. işim biraz rahat da

doğru söylüyosun canikom da işte zaten oradaki maksat ara öğün değildide
ben yaptığım kaçamağı ara öğün olarak beynime yutturmaya çalışıyorum :))

işte herşey beyinde bitiyo

ben de akşamları bi avuç kara çekirdek yiyorum, çok seviyorum onu ama evdeki bitince almicam bi daha :44:

çok severim köfteyi ve hep yağsız tavada yaparım canım çok sağlıklı ve lezzetli oluyor , ama nişanlım yağda kızarmış köfte sevdiği için alışacakmışım öyle dedi

ben de seviyorum ya
annem varken dolaptaki bütün kıymayı köfte yapıp kaldırmıştık
şimdi çok iyi oluyo, 1 saat önce çıkarıp peteğin üstüne koyuyorum, hemen yumuşuyo zaten
ama nişanlının yağda sevmesi iyi değil tabi de
sen evlendikten sora ayrı kızartırsın artık köftelerinizi :)))

benim eşim allahtan çok anlayışlı o konularda
dün mesela söyledim yağsız kızarttığımı, hoşuna gitti, tek lokmada yedi zaten 1 köfteyi

ben de yaşıyorum bunu
bazen yediklerim fazla geliyo ekmek yemiyim diyorum e sonra acıkınca daha kötü oluyo
ekmek hem besleyici hem tok tutuyo insanı
ben unonun denge light ekmeğini alıyorum, çok güzsel bi ekmek ve bi dilimi 39 kalori
sanırım şu an en az kalorili ekmek o
genelde 50 kalori civarı çünkü esmer ekmeklerin 1 dilimi
ve en fazla diyet lifi de bu ekmekte

gülhancım bahar yorgunluğu olur bazen ondandır canım bence 2 gün kendine tatil ilan et istediğin gibi ye abur cuburunu ama sadece iki gün sonrasında çok sıkı şekilde hem diyet hem spora başla bu iki gün vücudunun şaşırmasını sağlayıp seni mutlu edecek sonrada kilo vermeye başlayacaksın istersen bir dene canım . tabi benim yaptığım gibi iki gün sonrasında birgündaha bişey olmaz diyerek devam etme tatile iki günde bitir sen canım . geçici bu durum merak etme çabuk toparlanırsın eminim .

çok severim köfteyi ve hep yağsız tavada yaparım canım çok sağlıklı ve lezzetli oluyor , ama nişanlım yağda kızarmış köfte sevdiği için alışacakmışım öyle dedi

ben de seviyorum ya
annem varken dolaptaki bütün kıymayı köfte yapıp kaldırmıştık
şimdi çok iyi oluyo, 1 saat önce çıkarıp peteğin üstüne koyuyorum, hemen yumuşuyo zaten
ama nişanlının yağda sevmesi iyi değil tabi de
sen evlendikten sora ayrı kızartırsın artık köftelerinizi :)))

benim eşim allahtan çok anlayışlı o konularda
dün mesela söyledim yağsız kızarttığımı, hoşuna gitti, tek lokmada yedi zaten 1 köfteyi

ben de yaşıyorum bunu
bazen yediklerim fazla geliyo ekmek yemiyim diyorum e sonra acıkınca daha kötü oluyo
ekmek hem besleyici hem tok tutuyo insanı
ben unonun denge light ekmeğini alıyorum, çok güzsel bi ekmek ve bi dilimi 39 kalori
sanırım şu an en az kalorili ekmek o
genelde 50 kalori civarı çünkü esmer ekmeklerin 1 dilimi
ve en fazla diyet lifi de bu ekmekte

evet una denge light ı ben de seviyorum.. üstelik %100 tam buğday ve kepek içeriyo yani içinde hiç rafine edilmiş un yok.. fiyat olarak biraz pahalı ama en iyisi o.. burda pek bulunmuyo işte maalesef.. ben köy ekmeği yiyorum kara buğday diyorlar.. yani rafine edilmemiş anlamına geliyo o da.. diğer ekmeklerden ağır ve koyu renkli oluyo.. bunlar tok tutuyo zaten beyaz ekmeğin hiç bi faydası yok.. zararı var..

neyse öğlen oldu.. bu öğlen ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum.. peynir ekmek yiyip kolaya kaçabilirim.. öğleden sonra görüşürüz..

Hoşbulduk 5. takımın tüm üyelerine

hoşgeldin imseval ben pınar bende en son sınır 114 ü gördüm geçen senelerde sonra kendi çabalarımla bir yıl içinde 106 ya düştüm bu takım sayesinde geçen ağustosta 89 u görmüştüm ama kendi hatam yüzünden şimdi 98 e yine çıktım bu demek değilki tekrar yapamam yine başarırız tabiki kilolar korksun bizden değilmi . sormak istediğim bişey var listeni gördümde bu listeyi mehmet öz ün tavsiyelerine göremi hazırladın yoksa belli bir diyet listesimi .

doğru sölüyosun tatlımda,normalde zaten sabahları 2 dilim yerimde bu sabah pek canımız istemedi koçişinde benimde.
Belkide çok erken kahvaltı yaptığımız için oluyo böle arada.
8 de otobüse binmiş oluyorum ben bu evde.7 30 da kahvaltımız bitmiş toparlanmış oluyoruz burda biz.çok erken olduğu için bazen kahvaltıda canımız bişey istemiyo canım

test ettin onayladın yani güzel olduklarını evet bence telafi etmişsin canım

Maşallah takımda 2 tane avukatımız oldu tekrar hoşgeldin canım afiyet olsun mönünde gayet güzel olmuş bence

Gülhancım seni tekrar ne azimlendirir bilemiyorumki ilk başlarda gayet iyiydin şimdi neden böyle bi şey oldu canım bi silkelen kendine gel hadii yoksa ceza geliyor sana bakkk

hoşbulduk ferihann,
iğneleri ilk taktırdığım gün hayret ettim, ben böreğe dayanamam tok da olsam yerim. o gün kayınvalidem börek yapmıştı ve hiç canım istemedi. o kadar tok hissediyordum ki kendimi. bir kere her hafta yağ,su, kas analizi yapan makinanın tepesine çıkıyorum sonra da doktorun karşısına. bu beni disipline ediyor. ne yediğime dikkat ediyorum. çok insana göre çok su içen biri olmama rağmen su oranım eksik çıktı mesela. bir haftadır daha özenli bir şekilde su içiyorum. suyu çok içtiğim için çay ve kahveye pek fırsat kalmıyor. onun dışında diyet yapmaktan dolayı mide kazınmasını hissetmiyorum, halsizlik yok, stres yok, sabahları daha dinç kalkmaya başladım 2-3 gündür. yani akupunktur direkt olarak zayıflatmıyor. öncelikle zayıflama yönünde irade olmalı. diyetini uygulayacaksın ancak diyet yapmanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırdığını düşünüyorum.

bir de tartışma konusu size :)

ben özellikle diyet yapıyorum diye kepekli ekmek, light peynir,yoğurt,süt vs vs yemiyorum. normal hayatımda diğer insanlar ne yiyiyorsa onlardan tüketiyorum. diyeti bitirdikten sonra ömür boyu light ürünlerle hayatımı geçirmeyeceğimi biliyorum. tabii ki aşırı yağlı kızartma, aşırı tatlı tüketmekten kaçınıyorum. ama bunu normal insanların da sağlıklı beslenmek adına zaten yapması gerekir. takımım bu konuda nasıl düşünüyor bunu da merak ediyorum.

canım maşallah mönün çok güzel ama aç kalmadınmı sen bu mönüyle

Canım zaten o 2 pohaça yüzünden dün hem vicdanen hem bedenen bayağı çektim.

Kesinlikle meyvede olsa yatmadan 1-2 saat önce yemek işini bitirmek önemli.

bende üniversitenin ilk yıllarında akapunkturu denemiştim.İlk zamanlar beni çok fazla tok tutuyo sanıyodum.ama zaman geçtikçe anladım ki bu sadece psikolojik bi etken bana kalırsa

oyy dizi izler gibi heyecanla okudum devamı ne zman bu bölümün

Ben yine selam vermeden konulara daldım.Herkese selamlar...
Yazdıklarını okuyorum ama maşallah sayfa bayağı ilerlemiş geceden beri 2-3 sayfam kaldı sırayla okuyacağım.
Kabızlık sorunu olanlar için ben bir haftadır yapıyorum ve yarım saatte etkisini görüyorum. 1 koca bardak ılık suya 3-4 damla elma sirkesi damlatıyorum sabah kalkar kalkmaz içiyorum.Deneyin bence...
Bende bu sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim.
Kahvaltıda: 1 kk peynir ,3-4 zeytin ,salata ve yine 1 avuç maydanoz yedim.Tabi nar ekşili yaptım. yarım dilim light ekmek yedim.(nedense onu bile zor yedim) 2 bardak az şekerli çay içtim.
Ara öğün: Form pirinç ve mısır patlağı - Yeşil çay içtim
Öğlen : Brokoli pişirdim yağsız tuzsuz ama bol yoğurtla yiyeceğim.Yanınada salata ve yine maydanoz düşünüyorum.
Akşam: Kuru fasulye yapacağım ama bende sanırım azda olsa ondan yerim çünkü kendime ayrı yemek yapmaktan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…