Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın

Kahvaltı:
1 ince simit
şekersiz çay
1 karper peynir.

Arada:
1 elma
yeşil çay

Öğle:
davuklu salata ya da tavuksuz salata.emin değilim

Ara:
yeşil çay
1 adet salatalık

Akşam:
kereviz salatası

Ara:
1 yk çam ballı meyve salatası
yeşil çay

sağol canım
sana da afiyet olsun
sabah sporunu da yapmışsın ne güzel

ya belki zararlı olabilir ama benim kabızlık sorunum var, yeşil elmayla biraz çözüm buldum gibi oldu, yatmadan bi ısırık bi elma bi yudum su içiyorum, sabah baya faydası oluyo da o yüzden yiyorum elmayı yatmadan

ben de çok sıkı diyet yaptığım dönem kabızlık çektim.. sanırım zeytin ve zeytinyağını kulanmak gerekiyor.. ben diyet yaparken asla zeytin yemiyordum.. ne zaman ben zeytin yemeye başladım bu problemim de çözüldü..

halbuki kabız yapıyor dedikleri için bırakmıştım zeytini o zamanlar..

ya ben zeytini çok severim ama yağlı olduğu çini yemiyorum artık pek
genelde h.sonu yemeye çalışıyorum zeytini

ama elma işe yaradı sanki ben de
iyiyim şu aralar

gerçi hasta olduğium için de olabilir hafif bi ishal durumları var ama olsun, karın ağrısı yapmadıktan sonra kabızm olmaktansa ishal olmayı tercih ederm

hem ishal hem kabız olmayı geçen haftasonu başarmıştım ilginç bi deneyimdi

Son düzenleyen: Moderatör:

güzel bir öykü biraz once doktorumda ızledım 1 ceviz yedıgınızde 5 dk yuruyun 1 pasta ıcın 1 saat dıyordu sende erıtmıssındır herhalde ama yınede cok ıyısın kendını sarmalara karsı tutabılmıssındır

hosgeldın sevalben aslı bende senınle aynı kılodayım sanırım bıze katılmakla ıyı ettın beraber destek olabılırız bırbırımıze bırım takım dıye demıyorum 1 tanedır destek arkadaslık konusunda bende 120.5 ıle basladım 4 subatta rejıme bu gun ıtıbarıyle 10 kılo kadar verdım cuma gunu bıldırecegım kılomu cızelgemıde o zaman degıstırecegım sabırsızlıkla cumayı beklıyorum uyanıyorum bugun gunlerden neydı dıye dusunuyorum

greyfurt portakal soda nasıl oluyor ben greyfurdu yıyemıyorum cok acı gelıyor bu karısım guzel oluyormu

canım kılo vermene coook sevındım bencede takım sporları daha zevklı kap butun madalyaları

canım diyetten ziyade arkadaş olduk valla gidersen üzülürüz zaten

aynen şekerim,üzülürüm valla ben kendi adıma arkadaşım

merhabalar,hoşgeldin aramıza

etmişsin etmişsin canım merak etme.güzel olmuş bence

doğadan markasının ginkoglusu var.tadı çok güzel daha rahat içiliyor.sadeyi bende içemiyorum..

bende limonlusunu tercih ediyorum sadesine göre

canım bayıldım yazdıklarına :))

ya gülhancım neden bu güzel bahar havası varken kendini böyle gereksiz bir bunalıma sokuyosun hiç anlayamadım. (

afiyet olsun canım.çok güzel olmuş

bencede aslıcım ama oldu bi kere

bayıldım ya şu yorumlara.avukat olmandanmı kaynaklanıyor acaba :))

yaptığn program güzel oluş bi tek bence öğünlerine ekmekte eklemelisin canım.

aynen bende tercih ederim valla :))

2 portakala 1 greyfurt yada 1 portakala yarım greyfurt sık o zaman çok acı gelmez aslıcım

hoşbulduk canım.. ben de seni gördüğüme sevindim.. kilo yakınlığım olduğu birinin olması güzel.. aslında ben 90 ve üzeri grubuna da baktım sen de üyesin ona ama 38 kişilik bi grupta yani ne bileyim geçen sohbete nasıl hakim olabiliyosunuz.. gözüm yemedi pek.. dedim bi takım yeter bana :)

ben portakal ve greyfurdu kendim sıkıyorum özellikle haftasonu kahvaltısına hep yaparım.. tabi portakal oranını daha fazla tutuyorum o zaman acılığı olmuyo greyfurdun.. kalanını da kahvaltıdan sonra sodaya katıp içiyorum bi bardak etmicek gibiyse..

hem ishal hem kabız olmayı geçen haftasonu başarmıştım ilginç bi deneyimdi

ya ben onu çok yaşıyorum
kociş diyo sen herşeyin bi tuhaf diye
adam haklı
bi insan ya kabızdır ya ishal
ama ben ikisini aynı anda oluyorum genelde

canım çok güzel oluyo
kociş yapıyo bunu, büyük bardaklara
greyfurt ve portakal sıkıyo
sonra bi sade sodayı iki bardağa paylaştırıyo
tadı gerçekten çok güzel oluyo
tavsiye ederim

ben de bu arada ara olarak 1 elma yedim şimdi

Akşam kuaförde randevum vardı
eve gittiğimde saat 8 di
ama malesef çok acıktığım için yemek yemekten kendimi alamadım
1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar et sote ve 2 ç.k. Kadar pilav yedim ekmeksiz

ara olarakta bir avuç kadar kabak çekirdeği yedim

bu sabahta 1 dilim ekmekle standart kahvaltımı yaptım
ekmeğin son lokmasınıda da tahin pekmeze bulayıp ağzıma attım :))

ara:1 elma yiyorum şuan
1 fincan yeşil çay içtim
5 tane sunta biskivi yedim

galiba 1 dilim ekmek az geldiği için karnım acıktı

yaptığn program güzel oluş bi tek bence öğünlerine ekmekte eklemelisin canım.

o ekmek illaki ekleniyo zaten :) ben ne kadar eklememeye çalışsam da.. uygulamaya başlayınca görücez bakalım..

ben montignac ın kitabını okudum da yakın zamanda onunda etkisi var tabi biraz..

aslında saat 8den sonra yemek yediysen ara öğün yapmana gerek kalmaz yatana kadar.. çünkü zaten ara öğün vaktinde yemek yemiş oluyorsun..

ha bu arada bir de açıköğretimde TDE okuyorum..

sınavlar da haftaya :18:

merhaba takımcığım dün ve bugün çok yoğundum takıma pek uğrayamadım . Dün akşam yediklerimde biraz abarttım o yüzden bu sabah yediklerimi yazayım size bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz .

sabah 1 k.k. peynir , yarım domates , yarım salatalık , 1dilim kepekli ekmek , 1 dilim cevizli ekmek .

öğle için yanımda 5 y.k. zeytinyağlı bakla ve yoğurt var bir dilim kepekli ekmekle yerim diye düşünüyorum .

geçmişe bakıp tekrar yazarım öpüyorum herkezi .

sıhhatler olsun canım
afiyet olsun
ama bisküvi yerine sabah ekmeği 1 dilim fazla yesen daha iyi olurmuş sanki
acıkmazdın hem o zaman
yerken çok gibi geliyo ama sonra sindirilince hemen acıkıyoruz, ekmek yemek bence her zaman daha faydalı

o ekmek illaki ekleniyo zaten :) ben ne kadar eklememeye çalışsam da.. uygulamaya başlayınca görücez bakalım..

ben montignac ın kitabını okudum da yakın zamanda onunda etkisi var tabi biraz..

canım bence ye zaten
ekmek yemedin mi öğünde hemen acıkıyosun, bu sefer de ne yesem diye dolanmaya başlıyosun ama ekmek en azından tok tuttuğu için seni abur cubur yemekten kurtarıyo böylece

çok severim köfteyi ve hep yağsız tavada yaparım canım çok sağlıklı ve lezzetli oluyor , ama nişanlım yağda kızarmış köfte sevdiği için alışacakmışım öyle dedi

canım bence ye zaten
ekmek yemedin mi öğünde hemen acıkıyosun, bu sefer de ne yesem diye dolanmaya başlıyosun ama ekmek en azından tok tuttuğu için seni abur cubur yemekten kurtarıyo böylece

aslında doğru söylüyorsun.. eğer salata falan yersem ben ekmeksiz o gün çok atıştırmalık şeyler yiyorum.. belki toplasan onlar bi dilim ekmekten daha zararlı olur.. dayanamıyosun çünkü.. ben ara öğünlerimde de iş yerinde olduğum için yiyemiyorum bişey içiyorum sadece.. ana öğünlere ekmek eklesem iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…