Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu konuyada burnumu sokmak istedim.
Beni annem hiç ekmek yemeye alıştırmamış.o sebeplen hiç ekmek yemem.ekmek yersem yediğin yemeğin tadını alamam ben.diyetten önce dışarda döner hamburger yersem haftada 1.yediğim ekmek oydu.ama ekmek yiyecek olsam hayatımın sonuna kadar kepekli ekmek yerim heralde.beyaz ekmek sadece diyet konusunda değil sağlık konusunda da gayet gereksiz bir yiyecek.yığmaca hamur.ekmek konusunda böyle düşünüyorum.ama diğer light ürünler konusunda sana katılıyorum.ideal kilomuza indikten sonra yine düzenli veya günlük almamız gereken kaloriyi hesaplayarak light olmayan ürünlerle gayette beslenebiliriz bence.
kilomuzu sabit tutmak ve sağlıklı olabilmek için kalorisel beslenmeye hayatımızın sonuna kadar dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum ama çok zor
haftasonları işi bozuyor.

Bizde de tam tersi olurdu.Ekmeksiz makarna bile yemezdik. Ama evlenince ,çocukta olunca daha bir dikkat eder oluyorsun.Evlenmeden önce 49 kiloydum.Çocuk olduktan sonra hiç tartılmamışım şimdi far ettim.Ama Allahtan tartılmamışım çünkü resimlere baktığımda kendimde aşırı farklılıklar görüyorum.Hatta bakayım buraya ekleyebilirsem bakın.

dedim seval sen napıyosun.. sen 135lerden nerelere kadar düştün.. vaktiyle 100 ün altını gördün.. terbiyesiz.

ay koptum burayaaa sevalcim hoşgeldin tekrar canım

günaydın burçakcım afiyet olsun canım mönün güzel olmuş bu badem slaatalık dediğin kornişonmu canım

günaydın canım afiyet olsun dngeli ve güzel omuş bence

listeyi kendim hazırladım.. ben kişinin listesini kendisinin hazırlamasından yanayım biraz.. bu diyetisyenin sizi tanıyıp liste hazırlaması gibi bişey.. az çok bişeyler de biliyoruz bunca tecrübeden sonra.. iki tane kitap okudum biri montignag ın diğeri de mehmet öz'ün "siz diyettesiniz" kitabıydı.. bu ikisinde yazılanları dikkate alarak hazırladım.. özellikle mehmet öz'ün kitabına ders çalışır gibi çalıştım altını çizdim notlar aldım.. 1 ay kadar çalıştım öğrendim sonra montiyi okudum.. birkaç noktanın üzerine basa basa durmuşlar o noktaları aldım.. çok düşündüm.. çok liste yaptım olmadı.. internetten araştırdım yiyecekleri falan.. kendi vaktime ve isteklerime bütçeme göre bi diyet listesi oluşturdum sonunda.. ama egzersiz programım yok.. sadece 1 saat yürüyüş.. çünkü fazlasına cidden vaktim yok..

dedim seval sen napıyosun.. sen 135lerden nerelere kadar düştün.. vaktiyle 100 ün altını gördün.. terbiyesiz.

ay koptum burayaaa sevalcim hoşgeldin tekrar canım

bi de 3 yıl evvel nasıl zayıfladığımı anlasam :) 30 kilo verdim nasıl oldu bilmiyorum.. düzenli yürüyüş yaptım gerçekten çok düzenliydi bi onu bilmiyorum.. evlendiğimden beri yemek konusunda terbiyesizliğin bini bi para

Eki Görüntüle 166107 Burda en sağdaki benim 6-7 sene önceki halim.Eki Görüntüle 166106 Buda 2 sene önceki halim 55 kiloyum.İlk zayıfladığım zamanlar..

55 mükemmel.boyun uzun heralde.bende o kilolardayım ama yumak gibiyim.kollarım baya kalın benim.
yanlış ve fazla spordan çok kas olmuştu.kaldı öyle.bende kol çalışmayı bıraktım.yağ oldu artık.şimdi inceltme zamanııııı

afiyet olsun begümcüm arada yediğin suntalar tok tutmadımı canımyaa

afiyet olsun canım herkes bakla yiyor canım çekti bu hafta bende alıp yapim bari :))

Aslında uzun değilim.Boyum 1.62..Benim aldığım tüm kilolar basene toplanıyor maalesef... Senin boyun kaç?

kızlar bende mönümü yazayım :)
sabah 2 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay
1 k k peynir
3 zeytin
1 yumurtadan az omlet

arada çayiçtim

öğlen için çorba vardı ıspanak çorbası şmdi onu ısıtıyorum kızımla berabe riçeriz yanındada karnıbahar salatası

akşamada valla canım çok pis kısır istiyo naapsam bilmiyorum

yoooo kısır yoooooookk :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…