- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.061
Tamamdır canım bende olsunCalypso95 cimmm yarışma sonuçlarıda sende mi olsa ofisin flan açıldığında yine devralırız sevgide gelmiş olur ozmana
Sorun değil canım 1.hep beni yaz yeterTamamdır canım bende olsunama ben onlar gibi süslü yapabilir miyim bilmem
Cok sevindim inşallah çözüm olur canım ya
Teşekkürler canlarÇok çok geçmiş olsun canım kaptanım. İnşallah ilaç işe yarar.Ve de iyi yolculuklar.
Canım kayınvaliden anladığım kadarıyla gerçekci olmayan saldırgan düşüncelerle sana yaklaşıyor.nasıl bir kv gelininin kilosuyla bebeği olur olmazıyla ilgili laf edebilir ki şok oldumBirilerine anlatmaya ihtiyacım var
Benim konularımda hep paylaştığım birşey vardı kayınvalide
Çocuğum geç oldu kariyer olsun olmasın kim olursanız olun çocuk yoksa lafin ucu gelip dokunuyor o laflar bana çok dokundu
En son tekrar bir tup bebek tedavisine baslayacagim bir dönem bu kilo ile çocuğun olmaz senin boşuna uğraşma tüp yaptırma tutmaz demişti
O gün yalvara yalvara agladigimi bilirim
Doktoruma tedaviden vazgectigimisöyledim bu dünya da olmayan bir ben kalacaksam ne yapalım nasip dedim
O sene ocak ayında hamile kalmışım tedavisiz ilaçsız doğal
Çocuğum doğdu şükür Allah nasip etti emanetini ama ben bu kadinin dediklerini unutamadim
Aramızda 3 saat bir mesafe var. Kısın gidemedik sonra pandemi oldu yollar kapandı çıkış yoktu gidemedik tabi bu sürede göremedi torununu kesinlikle görmek istemesi ve özlemesi normal ama söyleme şekli kötü
Eşimi arıyor çocuğu getir diyor. GeceN hafta aynı sorunu yaşadık dedim ki ben kaç aydır rahatsizim arasan kızım nasıl oldun bu hafta gelin görüşelim desen zor mu dedim
Bu hafta yine aynısı oldu. Bende aradım beni neden atamıyorsunuz dedim beddua etti bana
Sende aynı duruma düş torununu görme dedi daha birkaç hakaret daha
Eşime soylemeyecektim söylemiş bulundum eee hafta sonu gidince halledin diyor. Tamam gidelim sen kizi götür ben Bi yerde beklerim ben gelmeyim dedim ama kizin için diyor.
Çok üzüldüm çok ne demek istedi diye düşündüm uzak kal mi? Torununu göremeden öl mü? Torunun olmasın mı
Beddua yi hakedecek ne yaptım diye ağladım durdum bütün gün
Tamda ev ilaçlı böcek mevzusu ustune
Cehalet desem ki kimseyi okuduğu okulla yargılamam ilkokul mezunu anneannem ağzından kimse için kötü siz çıkmayan bir insandır mesela bu iş okumakla değil beyinle oluyor sanırım. Cehalet onun kafasında ve bunu değiştirmek ÇOK zorCanım kayınvaliden anladığım kadarıyla gerçekci olmayan saldırgan düşüncelerle sana yaklaşıyor.nasıl bir kv gelininin kilosuyla bebeği olur olmazıyla ilgili laf edebilir ki şok oldumama birde şu yanından bak bu cümleleri edebiliyorsa dmekki pek sağlıklı kafa yapısında değil o yüzden acaba onu mu dedi bunu mu dedi diye kafanı patlatma ♥ vardır bir hasetliği kusuyor işte sen çocuğuna kendine odaklan
Cehalet ve kötü kalplilik maalesef Allah sabır versin sanada eşinin tavrı çok önemli dedirtmesin sana öyle şeylerCehalet desem ki kimseyi okuduğu okulla yargılamam ilkokul mezunu anneannem ağzından kimse için kötü siz çıkmayan bir insandır mesela bu iş okumakla değil beyinle oluyor sanırım. Cehalet onun kafasında ve bunu değiştirmek ÇOK zor
Offf offf. Öncelikle hiç üzülme herkesin bedduası tutsa taş taş üstünde kalmazdı. Öyle dedi öyle olacak diye bişey yok. Allah var yukarda ne yaşayacağımiza neyi haketedecegimize o karar veriyor. Eminimki zamanında çok kirilmissin kim olsa kırılır. Olmaya da bilirdi Allah ne derse o olur bunun için kimseyi yargılamak kimsenin haddi değil. Yani zor işler söyle yap böyle yap demek saçma oluyor. Ama kimsenin seni üzmesine izin verme. Kimden ne kadar değer görüyorsan o kadar değer göster. Kafan nasıl rahat edecekse öyle haraket et. Ama ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin kimseye gerisi yolunu bulur zaten.Birilerine anlatmaya ihtiyacım var
Benim konularımda hep paylaştığım birşey vardı kayınvalide
Çocuğum geç oldu kariyer olsun olmasın kim olursanız olun çocuk yoksa lafin ucu gelip dokunuyor o laflar bana çok dokundu
En son tekrar bir tup bebek tedavisine baslayacagim bir dönem bu kilo ile çocuğun olmaz senin boşuna uğraşma tüp yaptırma tutmaz demişti
O gün yalvara yalvara agladigimi bilirim
Doktoruma tedaviden vazgectigimisöyledim bu dünya da olmayan bir ben kalacaksam ne yapalım nasip dedim
O sene ocak ayında hamile kalmışım tedavisiz ilaçsız doğal
Çocuğum doğdu şükür Allah nasip etti emanetini ama ben bu kadinin dediklerini unutamadim
Aramızda 3 saat bir mesafe var. Kısın gidemedik sonra pandemi oldu yollar kapandı çıkış yoktu gidemedik tabi bu sürede göremedi torununu kesinlikle görmek istemesi ve özlemesi normal ama söyleme şekli kötü
Eşimi arıyor çocuğu getir diyor. GeceN hafta aynı sorunu yaşadık dedim ki ben kaç aydır rahatsizim arasan kızım nasıl oldun bu hafta gelin görüşelim desen zor mu dedim
Bu hafta yine aynısı oldu. Bende aradım beni neden atamıyorsunuz dedim beddua etti bana
Sende aynı duruma düş torununu görme dedi daha birkaç hakaret daha
Eşime soylemeyecektim söylemiş bulundum eee hafta sonu gidince halledin diyor. Tamam gidelim sen kizi götür ben Bi yerde beklerim ben gelmeyim dedim ama kizin için diyor.
Çok üzüldüm çok ne demek istedi diye düşündüm uzak kal mi? Torununu göremeden öl mü? Torunun olmasın mı
Beddua yi hakedecek ne yaptım diye ağladım durdum bütün gün
Tamda ev ilaçlı böcek mevzusu ustune
Cehalet desem ki kimseyi okuduğu okulla yargılamam ilkokul mezunu anneannem ağzından kimse için kötü siz çıkmayan bir insandır mesela bu iş okumakla değil beyinle oluyor sanırım.
cehalet falan değil bu bildiğin tipik kaynana modeli. Dışarıya melek bile olsalar gelinlere farklı bir duygu besliyorlar oğlunu kıskanıyor ama ona anne demeni bekliyor ama o seni bırak kızı aileden bile görmüyor. Oğlanları evlensin diye kırk takla atıyorlar evlenince çocukları kıymete biniyor vazgeçilmezleri oluyor nedense alın koynunuz da yatirin o zaman niye evlendirip böyle kaynana furyalari ortaya çıkarıyorsunuz. Bu konulara hiç tahammülüm yok benim ya. Deli oluyorum böyle şeylereCehalet desem ki kimseyi okuduğu okulla yargılamam ilkokul mezunu anneannem ağzından kimse için kötü siz çıkmayan bir insandır mesela bu iş okumakla değil beyinle oluyor sanırım. Cehalet onun kafasında ve bunu değiştirmek ÇOK zor
Haydi söyle söyle!!Kızlar bi hilâl bi ben varım galiba zıplayan ben de zıplamış olayım diye zıplamıştımbaşka yoksa açıklayayım bari
Açıkla açıkla arada kaynayacak diye ödüm kopuyor. Sen tabi benimkini gordun beni geçtin demiKızlar bi hilâl bi ben varım galiba zıplayan ben de zıplamış olayım diye zıplamıştımbaşka yoksa açıklayayım bari
Evet asıl zor bölüm şimdi başlıyorBugün mezuniyetin şerefine iyi cozuttum Allahtan menu yazmıyoruz artık yoksa fena fenaa..Neyse yarın yine eski sistem devam salı günü de salona kayıt oluyorum karnitinlerimle birlikte. Artık kilo vermekten daha zor olan kilo koruma evresine geçiş yapıyorum.
Sen korurken bile zayıflarsın merak etmeBugün mezuniyetin şerefine iyi cozuttum Allahtan menu yazmıyoruz artık yoksa fena fenaa..Neyse yarın yine eski sistem devam salı günü de salona kayıt oluyorum karnitinlerimle birlikte. Artık kilo vermekten daha zor olan kilo koruma evresine geçiş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?