- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.081
Hilalimmmm yarım ekmek dönerimmmAçıkla açıkla arada kaynayacak diye ödüm kopuyor. Sen tabi benimkini gordun beni geçtin demi
Pazartesi tartısında senden şöyle güzel bir 68li rakam bekliyorumSen korurken bile zayıflarsın merak etme
Söyle pirinç lapamHilalimmmm yarım ekmek dönerimmm
68 li rakamdayım ben zatenPazartesi tartısında senden şöyle güzel bir 68li rakam bekliyorum
Pazartesine hedef veeiyormuyduk yaPazartesi tartısında senden şöyle güzel bir 68li rakam bekliyorum
Yok balım pazartesi güncel kilonu söylüyorsun haftasonu gömenler tablosu işte cuma ile pzt farkına bakıyoruz yeni uygulama başlattık ya hani en çok sevdiğin.Pazartesine hedef veeiyormuyduk ya
Heee her güne hedef veriyozPazartesine hedef veeiyormuyduk ya
Allah'ımmmmmBUGÜN YAPILAN ZIP ZIP SONUÇLARIMIZ
1. 2000 zıp ile C Cagrihilal1
2. 1000 zıp ileCalypso95
ve hepsi bu nerede bu 5. Takım
Yaz geldiği nasıl da belli oluyor takım duruldu resmenAllah'ımmmmmneyse durun siz yarın sopam ve ben dönüyoruz ♥♥♥
Vur kır parçala kaptanım.Allah'ımmmmmneyse durun siz yarın sopam ve ben dönüyoruz ♥♥♥
Bu uygulamayla beraber rejim hayatım bitti nasıl sevmemYok balım pazartesi güncel kilonu söylüyorsun haftasonu gömenler tablosu işte cuma ile pzt farkına bakıyoruz yeni uygulama başlattık ya hani en çok sevdiğin.
Valla ya bayramda yaklaşıyorYaz geldiği nasıl da belli oluyor takım duruldu resmen
Yakında spor hedefini önceden verip ona göre spor yapacağızHeee her güne hedef veriyoz
Evren benim zayıflamami zorlaştırıyor. Onume taşlar koyuyor hedefler koyuyor her gune bir liste koyuyor pazartesi tartil cuma tartil ac tartil tok tartil sonra diyor ki evren stres yapma hafta da 1 kere tartil bu şartlarda mümkün mü ama ne yapıyorum imkansızı başarıyorum ve zayifliyorumCherry Mom senin için özel olarak başlattı bu uygulamayı C Cagrihilal1 nasıl unutursun deliye her gün bayram sana her gün tartı
Neyseki et yiyeceğizValla ya bayramda yaklaşıyor
Senin tuzun kurudu tabi bizi anlayamazsın senVur kır parçala kaptanım.Arkandayız sonuna kadar eti senin kemiği senin. Bende pazartesileri haftasonu gömenler tablosuyla herkesi deşifre ediyim de silkelensinler biraz
Gören de kendim yemedim hilale yedirdim sanacakSenin tuzun kurudu tabi bizi anlayamazsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?