- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.421
azıcık yesem 3 lokma kadar olmazmııı
doğru sölüyosun tatlımda,normalde zaten sabahları 2 dilim yerimde bu sabah pek canımız istemedi koçişinde benimde.
Belkide çok erken kahvaltı yaptığımız için oluyo böle arada.
8 de otobüse binmiş oluyorum ben bu evde.7 30 da kahvaltımız bitmiş toparlanmış oluyoruz burda biz.çok erken olduğu için bazen kahvaltıda canımız bişey istemiyo canım
hoşbulduk ferihann,
iğneleri ilk taktırdığım gün hayret ettim, ben böreğe dayanamam tok da olsam yerim. o gün kayınvalidem börek yapmıştı ve hiç canım istemedi. o kadar tok hissediyordum ki kendimi. bir kere her hafta yağ,su, kas analizi yapan makinanın tepesine çıkıyorum sonra da doktorun karşısına. bu beni disipline ediyor. ne yediğime dikkat ediyorum. çok insana göre çok su içen biri olmama rağmen su oranım eksik çıktı mesela. bir haftadır daha özenli bir şekilde su içiyorum. suyu çok içtiğim için çay ve kahveye pek fırsat kalmıyor. onun dışında diyet yapmaktan dolayı mide kazınmasını hissetmiyorum, halsizlik yok, stres yok, sabahları daha dinç kalkmaya başladım 2-3 gündür. yani akupunktur direkt olarak zayıflatmıyor. öncelikle zayıflama yönünde irade olmalı. diyetini uygulayacaksın ancak diyet yapmanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırdığını düşünüyorum.
bir de tartışma konusu size :)
ben özellikle diyet yapıyorum diye kepekli ekmek, light peynir,yoğurt,süt vs vs yemiyorum. normal hayatımda diğer insanlar ne yiyiyorsa onlardan tüketiyorum. diyeti bitirdikten sonra ömür boyu light ürünlerle hayatımı geçirmeyeceğimi biliyorum. tabii ki aşırı yağlı kızartma, aşırı tatlı tüketmekten kaçınıyorum. ama bunu normal insanların da sağlıklı beslenmek adına zaten yapması gerekir. takımım bu konuda nasıl düşünüyor bunu da merak ediyorum.
günaydın burçakcım afiyet olsun canım mönün güzel olmuş bu badem slaatalık dediğin kornişonmu canım
kızlar bende mönümü yazayım :)
sabah 2 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay
1 k k peynir
3 zeytin
1 yumurtadan az omlet
arada çayiçtim
öğlen için çorba vardı ıspanak çorbası şmdi onu ısıtıyorum kızımla berabe riçeriz yanındada karnıbahar salatası
akşamada valla canım çok pis kısır istiyo naapsam bilmiyorum
1 yemek kaşığı kısır 62,5 kaloriymiş.
tamam 3 kaşık yiyebilin
sağol canım
yok şu minikler var ya kornişonun az büyüğü onlardan
her zaman bulunmuyo zaten
ama oralarda vardır zaten meyvenin sebzenin bol olduğu yer orası
afiyet olsun canım
bence kısır yapabilirsin yağsız olduktan sonra kısır da çok besleyici bence
ekmek yemezsen 4-5 kaşık yiyebilirsin
sonuçta bulgur zaten besleyici
önemli olan yağı zaten içindeki
azıcık yağla yaparsan ve dediğim kadar yersen niye olmasın
tabi yanında salata yoğurt falan da ye
yoksa o kadarcık seni de gözünü de doyurmaz
ben de öğle yemeğimde 1,5 dilim ekmek
6-7 kaşık patlıcan yemeği
4 yk yooort yedimm
afiyet olsun bacım :) evet anladım o dediğini evet burda bol bol maşallah vede çok ucuz
evet kısır yapıcam ve dediğiniz gibi yiycem bak nasılda tanıyor beni salata yada yoğurt yemessem ne gözüm doyar ne ben
Ben yine selam vermeden konulara daldım.Herkese selamlar...
Yazdıklarını okuyorum ama maşallah sayfa bayağı ilerlemiş geceden beri 2-3 sayfam kaldı sırayla okuyacağım.
Kabızlık sorunu olanlar için ben bir haftadır yapıyorum ve yarım saatte etkisini görüyorum.1 koca bardak ılık suya 3-4 damla elma sirkesi damlatıyorum sabah kalkar kalkmaz içiyorum.Deneyin bence...
Bende bu sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim.
Kahvaltıda: 1 kk peynir ,3-4 zeytin ,salata ve yine 1 avuç maydanoz yedim.Tabi nar ekşili yaptım.yarım dilim light ekmek yedim.(nedense onu bile zor yedim) 2 bardak az şekerli çay içtim.
Ara öğün: Form pirinç ve mısır patlağı - Yeşil çay içtim
Öğlen : Brokoli pişirdim yağsız tuzsuz ama bol yoğurtla yiyeceğim.Yanınada salata ve yine maydanoz düşünüyorum.
Akşam: Kuru fasulye yapacağım ama bende sanırım azda olsa ondan yerim çünkü kendime ayrı yemek yapmaktan yoruldum.
Bide hergün tartılmayın o da çok kötü psikolojinizi etkiler.Ben cumadan cumaya tartılıyorum..
Eki Görüntüle 166107 Burda en sağdaki benim6-7 sene önceki halim.Eki Görüntüle 166106 Buda 2 sene önceki halim 55 kiloyum.İlk zayıfladığım zamanlar..
afiyet olsun begümcüm arada yediğin suntalar tok tutmadımı canımyaa
kızlar bende mönümü yazayım :)
sabah 2 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay
1 k k peynir
3 zeytin
1 yumurtadan az omlet
arada çayiçtim
öğlen için çorba vardı ıspanak çorbası şmdi onu ısıtıyorum kızımla berabe riçeriz yanındada karnıbahar salatası
akşamada valla canım çok pis kısır istiyo naapsam bilmiyorum
ne güüzel işte
o kadar bol meyve sebzenin içinde sen de bol bol ye :))))))
e bırak da o kadar tanıyım kız, kaç aydır burda beraberiz
işte acıktım diye o suntalardan yedim zaten.normalde 1 elma yetiyodu ama onlarıda yedim ek olarak
bişiy olmaz canım,4,5 ç.k. kadar kısır yiyebilirsin.bence akşam öğünü için güzel bi alternatif
o kadar korkulacak bişey değil
bol bol yiyorum zaten :)))
haklsın burçak ya kaç ay oldu acaba bak sen mezun oldun ben hala yerimde sayıyorum yaa
hoşbulduk ferihann,
iğneleri ilk taktırdığım gün hayret ettim, ben böreğe dayanamam tok da olsam yerim. o gün kayınvalidem börek yapmıştı ve hiç canım istemedi. o kadar tok hissediyordum ki kendimi. bir kere her hafta yağ,su, kas analizi yapan makinanın tepesine çıkıyorum sonra da doktorun karşısına. bu beni disipline ediyor. ne yediğime dikkat ediyorum. çok insana göre çok su içen biri olmama rağmen su oranım eksik çıktı mesela. bir haftadır daha özenli bir şekilde su içiyorum. suyu çok içtiğim için çay ve kahveye pek fırsat kalmıyor. onun dışında diyet yapmaktan dolayı mide kazınmasını hissetmiyorum, halsizlik yok, stres yok, sabahları daha dinç kalkmaya başladım 2-3 gündür. yani akupunktur direkt olarak zayıflatmıyor. öncelikle zayıflama yönünde irade olmalı. diyetini uygulayacaksın ancak diyet yapmanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırdığını düşünüyorum.
bir de tartışma konusu size :)
ben özellikle diyet yapıyorum diye kepekli ekmek, light peynir,yoğurt,süt vs vs yemiyorum. normal hayatımda diğer insanlar ne yiyiyorsa onlardan tüketiyorum. diyeti bitirdikten sonra ömür boyu light ürünlerle hayatımı geçirmeyeceğimi biliyorum. tabii ki aşırı yağlı kızartma, aşırı tatlı tüketmekten kaçınıyorum. ama bunu normal insanların da sağlıklı beslenmek adına zaten yapması gerekir. takımım bu konuda nasıl düşünüyor bunu da merak ediyorum.
teşekkür ederim taydin akapunktur bir dönem bende düşünmüştüm fakat kilo verdirdiğinin yanı sıra akapunktur sonrası verilen kilolar yeniden alınabiliyor diye duydum sonrada araştırmadım daha fazla bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .
zaten diyet yapmaya kalktığımızda herşeyden kısıtlandığı için yasaklar oluşturulduğu için insan bir süre irade sahibi olabiliyor sonrası normal yeme düzeni tabiki kilo aldırıyor . aslında bir çoğumuz sağlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalışıyoruz bunun en güzel örneği esw (burçak) dır .uzun zamandır buradayız ve burçak hep sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kurtuldu kilolarından halada bunu savunur bizde ondan çok şey öğreniyoruz .
Ben yine selam vermeden konulara daldım.Herkese selamlar...
Yazdıklarını okuyorum ama maşallah sayfa bayağı ilerlemiş geceden beri 2-3 sayfam kaldı sırayla okuyacağım.
Kabızlık sorunu olanlar için ben bir haftadır yapıyorum ve yarım saatte etkisini görüyorum.1 koca bardak ılık suya 3-4 damla elma sirkesi damlatıyorum sabah kalkar kalkmaz içiyorum.Deneyin bence...
Bende bu sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim.
Kahvaltıda: 1 kk peynir ,3-4 zeytin ,salata ve yine 1 avuç maydanoz yedim.Tabi nar ekşili yaptım.yarım dilim light ekmek yedim.(nedense onu bile zor yedim) 2 bardak az şekerli çay içtim.
Ara öğün: Form pirinç ve mısır patlağı - Yeşil çay içtim
Öğlen : Brokoli pişirdim yağsız tuzsuz ama bol yoğurtla yiyeceğim.Yanınada salata ve yine maydanoz düşünüyorum.
Akşam: Kuru fasulye yapacağım ama bende sanırım azda olsa ondan yerim çünkü kendime ayrı yemek yapmaktan yoruldum.
ben 1 ay gittim akapunktura 6 kilo aldımama akapunkturdan çıkıp biskrem+kola yapıyordum.. yanlış yere mi sapladılar iğneyi naptılar artık iştahım kapanacağına açılmıştı.. bıraktım tabi sonra..
haklısın canım yaa banada yol görünse iyi olacak :))canım 5 kasımda girmişim takıma, karnemde öyle yazıyodu
baksana 4,5 ay olmuş kız, maşallah
sen de hızlan artık gönder şu kiloları bi an önce
bak yaz geliyo
rengarenk cıvıl cıvıl kıyafetler çıkar yakında
maşallah arkadaşım aman nazar değmesin bravo :)ya ben diyet konusunda kendime ramen çok istikrarlıyım bu sefer.
zorunlu hissediyorum.bu gruba girmem süper oldu.sizin uyguladınığınız günlük yemek listelerine bakıp ara öğünün ne kadar gerekli birşey olduğunu öğrendim.az yiyiyorum ve acıkmıyorum.ben ki big king i 5 dk da bitiren insancanım hiç aburcubur istemiyor.
şu iğrenç yeşil çaya bile alıştımya grubuma teşekkurlerimi sunarım.
:118:
sevalcim kurallar gereği bu hafta değilde haftya alabilirim seni listeye sen yinede kilo bildirimini yap canım cuma günümesaim bitiyo yavaş yavaş..
sanırım cuma günü diyetime başlayınca paylaşımım daha çok olacak yediklerimi de yazıcam çünkü..
bu cuma listeye giricik miyim ıcıba
gülsümcüm kısır varmış bende geliyorum bir tabakta bana hazırlarmısın canım
ne demek pınarcım sen bi gelde buraya yapar beraber yeriz kızlar duymasın :))) diyet kısır yeriz canım aacanım mersinin neresinde oturmayı düşünüyorsunuz ?
ne demek pınarcım sen bi gelde buraya yapar beraber yeriz kızlar duymasın :))) diyet kısır yeriz canım aacanım mersinin neresinde oturmayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?