Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortimmmm bu hafta dinlenicem dedin ama yapıştım yakana vallaaaa. Sendr benimkine yapış doktor hanım. Eğer fazla bişi görürsen bur kafama sopayı pacman
Zaten bu hafta değil canım 1-2 gün dinleneceğim dedim. Zaten dinlensem bile ben diyetimi asla bozmam rahat ol ortakcım. Valla her gün listeni kontrol ederim bilmiş ol. Ben walk yarışlarına çok katılamıyorum covid korkum yüzünden ama zıp ve normal sporumu artık hep yapacağım. Senden de bekliyorum bilmiş ol.

Vur kır parçala kaptanım. Arkandayız sonuna kadar eti senin kemiği senin. Bende pazartesileri haftasonu gömenler tablosuyla herkesi deşifre ediyim de silkelensinler biraz

Evetttt ece et bizi deşifre. Biraz sopaya ihtiyacımız var bence. Hadi silkelenelim biye az ile yetiniyoruz ki bu hafta takım 1. Liğine oynayalım
Yaaa ortim benim çok sevindim bende bgn dışarı çıkarken eşimin hiç giymediği bir kotu vardı ona el attım bol bol tam boy friend pantalonu oldu birde geçen tshirtünü bir yıladım kücück kaldıydı onu giydim o kadar güzel oturdu ki. Eşim diyormi sen eridin ya baya çokk mutlu oldum bende zayıfladıkca dahada güzel olcak inşşş

Vallaha oturarak zayifladin hayranım ne diyeyim

Cuma rahatlığı işte stres bitiyor karnin doyuyor bi de üstüne mezuniyet daha ne olsun. Ali agaogluyla seni yan yana koysalar ben seni kıskanırım kafayı yedik aşk mi Para mi deseler zayıflık diyeceğim.
cok guldum ya hilal. Resmen oyle olduk valla
Hahahahaha gördüğünüz gibi aktif olmaya çalışıyorum artık. Ama kimsecikler yok, buruğum biraz.
Gelenedim orti bgn. Disari piknige gittik esimle ama aklim burda kaldi giremedim diye.
U UmutluBen Hadi bu hafta sınırları zorlayalıam. Nasıl olsa EceZ de yok.
Zorlayalım be ortiii.benim bugğnkü kaçamaklarım olmayaydı iyidi ama işte ben bilemedim onu ama neyse daha yolun cok başı hızla toparlanıyorummm ve deli gb spora dönüyorum şıkıştığım yerde kabak yogurt
Haydi bakalım bu hafta bende sizi iddialı görüyorum bu hafta ikinizinde yüzde çok iyiydi dediğin gibi ecede yok yarış şimdi başladı
Ayyy kaptan bgn soylemesi ayip kuruyemis aldiydim bi keyif yapalim kari koca balkonda diye. Biraz kk ya gireyim dedim esimin isi varken yazilanlari gordum simdi sen ve ortmin bogazimda kaldi yaaa yiyemedim iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…