- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.261
2 kişi var sonuç atan ben de yürüdüm azcık 3 kişi nerde bu millet
HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
İSİM CUMA KG PAZARTESİ KG FARKCherry Mom 62,4 C Cagrihilal1 68,3 @balpamuk 64,9 @Suskunhanim 56 pacman 64,2 U UmutluBen 78,5 @SaskinAnne 83,4 0zlem 73,9 Calypso95 69,8 @fancynancy 85,2 @Ozgenurrrr 85,2 @Sibal57 83,1 @cgdmk 65,1 @Asya2600 60,7
Pazartesi kiloları toplayınca güncellerim kaptanımCherry Mom
Ne yapalım ikiyemi bolunelim
Mezun oldum zaten bundan sonra tüm birincilikler sizin olsun
Zaten bu hafta değil canım 1-2 gün dinleneceğim dedim.Zaten dinlensem bile ben diyetimi asla bozmam rahat ol ortakcım. Valla her gün listeni kontrol ederim bilmiş ol. Ben walk yarışlarına çok katılamıyorum covid korkum yüzünden ama zıp ve normal sporumu artık hep yapacağım. Senden de bekliyorum bilmiş ol.
Kız ben seni görmemişim 2. Oldum diyorum koskoca 4.4 görmemişim
Ne icttin kız çok merak ettim
Bencede hep 3.4. oluyoruz bu hafta sıkalım bayram önceside iiyi olur bayramda daha çok yeriz
Off hilal yaaa bgn kari koca bi piknik yapalim dedim. Oraya birek hazirlamistim sabah yer sonrada yurur yakariz dedim. Bu zaten bildigim kacamakti. 75 gr degerinde bir yufkadan mideye indirdim boregi. Sonra yuruyuse basladik eve gelirken dedik ki cok sicak gel kahve icelim. Tabi ben iced mocka latte ictim cok severim. Ama ne bileyim mocka cikolata demekmis. Oturduk diyorum ki dondurmaya ne gerek iste mis gb buzlu kahve. Esim dedi ki bu dondurmadan daha kalorilidir birde double mocka koydurdun. Dedim nolcak canim iste kahve. Sonra bir baktim ki ne kahvesi cikolatali kahveymis vebde diyorum bu dunyanin en guzel seyiNe icttin kız çok merak ettim
Evett yaaa hadi yapalim. Pek heves ettimmBencede hep 3.4. oluyoruz bu hafta sıkalım bayram önceside iiyi olur bayramda daha çok yeriz
Kız ben seni görmemişim 2. Oldum diyorum koskoca 4.4 görmemişim
Napalim bizde anca bu sekilde mutlu oluyozMezun oldum zaten bundan sonra tüm birincilikler sizin olsun
Ahhh bolunebilsek oekte iyi olurduNe yapalım ikiyemi bolunelim
Ben 11 diye bekliyorum 1 saniyesini araya vermem 11.00 dan önce atmam2 kişi var sonuç atan ben de yürüdüm azcık 3 kişi nerde bu millet
Kalan diğer arkadaşlarda heves eder inşallahEvett yaaa hadi yapalim. Pek heves ettimm
Bicik yeseydim yaaa. Ne zamandirda yemiyorum. Neyse zaten bgn yeterince yedim ben yapcak bisi yokİiyi iyiiiii amacımıza ulaştık desene
Evetttt insKalan diğer arkadaşlarda heves eder inşallah
Keşke hiç öğrenmeseymişim orucu unutup yemek yeme gibi olmuş. Neyseki son kahveni içmişsinOff hilal yaaa bgn kari koca bi piknik yapalim dedim. Oraya birek hazirlamistim sabah yer sonrada yurur yakariz dedim. Bu zaten bildigim kacamakti. 75 gr degerinde bir yufkadan mideye indirdim boregi. Sonra yuruyuse basladik eve gelirken dedik ki cok sicak gel kahve icelim. Tabi ben iced mocka latte ictim cok severim. Ama ne bileyim mocka cikolata demekmis. Oturduk diyorum ki dondurmaya ne gerek iste mis gb buzlu kahve. Esim dedi ki bu dondurmadan daha kalorilidir birde double mocka koydurdun. Dedim nolcak canim iste kahve. Sonra bir baktim ki ne kahvesi cikolatali kahveymis vebde diyorum bu dunyanin en guzel seyinormalinin kalorisi bile cok yuksek icinde 65 gr seker varmis ben cift attirdim bide ahh dedim ne yaptim. Ama tabi is isten gecmisti cunku esim bunu dediginde ben coktannnn mideme gommustum kahveyi baslangic ve bitis 3 dk suruyorda icmem.
Allah'ımmmmm listelere süper bir giriş olacak gibi duruyorOff hilal yaaa bgn kari koca bi piknik yapalim dedim. Oraya birek hazirlamistim sabah yer sonrada yurur yakariz dedim. Bu zaten bildigim kacamakti. 75 gr degerinde bir yufkadan mideye indirdim boregi. Sonra yuruyuse basladik eve gelirken dedik ki cok sicak gel kahve icelim. Tabi ben iced mocka latte ictim cok severim. Ama ne bileyim mocka cikolata demekmis. Oturduk diyorum ki dondurmaya ne gerek iste mis gb buzlu kahve. Esim dedi ki bu dondurmadan daha kalorilidir birde double mocka koydurdun. Dedim nolcak canim iste kahve. Sonra bir baktim ki ne kahvesi cikolatali kahveymis vebde diyorum bu dunyanin en guzel seyinormalinin kalorisi bile cok yuksek icinde 65 gr seker varmis ben cift attirdim bide ahh dedim ne yaptim. Ama tabi is isten gecmisti cunku esim bunu dediginde ben coktannnn mideme gommustum kahveyi baslangic ve bitis 3 dk suruyorda icmem.
Cok yikdim. Bide cok severim buzlu buzlu. 13 kilo gidene kadar filtre kahveye devam artik. Neyse en azindan beyaz cikolati moka var ya hatayla ondan icseymisim. 2000 kcal flnKeşke hiç öğrenmeseymişim orucu unutup yemek yeme gibi olmuş. Neyseki son kahveni içmişsin
Dimiii artik kaptan alma beni listeye flnAllah'ımmmmm listelere süper bir giriş olacak gibi duruyor
Ahahah alemsin yaaa neyse ya öğrenmeseydinbuda bir şey halledersin sen onu
Benim orti kendine 1-2 gun verdi yaa yurumucek zaten pesin pesin demis yurumem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?