Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yapalım ikiyemi bolunelim
Mezun oldum zaten bundan sonra tüm birincilikler sizin olsun
Kız ben seni görmemişim 2. Oldum diyorum koskoca 4.4 görmemişim
Ne icttin kız çok merak ettim
Bencede hep 3.4. oluyoruz bu hafta sıkalım bayram önceside iiyi olur bayramda daha çok yeriz

Ayy alintiladim ama aralara mesaj yazamiyorun offf 4 sarjim kaldi hizlica yazayim devami gece cevapliyayim. Balkondan iceri girilmiyor.

Ne icttin kız çok merak ettim
Off hilal yaaa bgn kari koca bi piknik yapalim dedim. Oraya birek hazirlamistim sabah yer sonrada yurur yakariz dedim. Bu zaten bildigim kacamakti. 75 gr degerinde bir yufkadan mideye indirdim boregi. Sonra yuruyuse basladik eve gelirken dedik ki cok sicak gel kahve icelim. Tabi ben iced mocka latte ictim cok severim. Ama ne bileyim mocka cikolata demekmis. Oturduk diyorum ki dondurmaya ne gerek iste mis gb buzlu kahve. Esim dedi ki bu dondurmadan daha kalorilidir birde double mocka koydurdun. Dedim nolcak canim iste kahve. Sonra bir baktim ki ne kahvesi cikolatali kahveymis vebde diyorum bu dunyanin en guzel seyi normalinin kalorisi bile cok yuksek icinde 65 gr seker varmis ben cift attirdim bide ahh dedim ne yaptim. Ama tabi is isten gecmisti cunku esim bunu dediginde ben coktannnn mideme gommustum kahveyi baslangic ve bitis 3 dk suruyorda icmem.

Keşke hiç öğrenmeseymişim orucu unutup yemek yeme gibi olmuş. Neyseki son kahveni içmişsin

Allah'ımmmmm listelere süper bir giriş olacak gibi duruyor

Ahahah alemsin yaaa neyse ya öğrenmeseydin buda bir şey halledersin sen onu

Keşke hiç öğrenmeseymişim orucu unutup yemek yeme gibi olmuş. Neyseki son kahveni içmişsin
Cok yikdim. Bide cok severim buzlu buzlu. 13 kilo gidene kadar filtre kahveye devam artik. Neyse en azindan beyaz cikolati moka var ya hatayla ondan icseymisim. 2000 kcal fln dedim kilo almak isteyen sundan 2 tane icse yeter. Resmen o kahveyi ki kahve degil ol serbetlu baklavadan daha fazla kalorili sey gorunce benimkide ic guvesinden hallice tesellisi oldu

Allah'ımmmmm listelere süper bir giriş olacak gibi duruyor

Ahahah alemsin yaaa neyse ya öğrenmeseydin buda bir şey halledersin sen onu
Dimiii artik kaptan alma beni listeye fln Saka saka yakmisimdir ben onu yuruyerek ama. Baktim olmustur o yarin sabit ciksamda olur

pacman bütün gün yattın yürümedin demi 20 dakikan var balım
Benim orti kendine 1-2 gun verdi yaa yurumucek zaten pesin pesin demis yurumem diye. pacman ortiiii beni yeri geliyor hic bisi yapamazsam adim sayara bile binemicek kadar yorgun hisetsem gobek atiyorum yinede 10 bin adim yapiyorum. Dizi izlerken evde bir ileri bir geri diyorum yerimde zipliyorum yine yapiyorum. Zaten derslerinde bitti sinavlarda ac bir dizi yerinde say.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…