Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 kilo almak için 7000 kalori fazla almak lazım 1 kilo vermek içinde 7000 kalori fazladan yakmak lazım
1 günde 7000 kalori alınabiliyor çok kolay ama 1haftada 7000 kalori harcamak için hem ac kalıyoruz hemde deli gibi spor yapıyoruz nasıl bişey bu ya a

Ay Esra ahahahha ne güldüm yaa Allah ta seni güldürsün canım benim. Bende sizleri çok sevdim ve o sebeple sonuna kadar gittim.

İlk ayrılma hikayemi biliyorsun zaten mecburi oldu o.
Ama 2. Takımdan ayrılma sebebim tamamen egolarına katlanamamamdan dolayıdır Keşke yönetim onu da bilse ama jsjsjh neyse sorun yok ben yuvamı buldum

Bu dönem biraz kendime zaman ayırcam ama en kısa sürede alt listede devam edeceğim canım. Yani bağlar kopmuş değil. Herzaman heryerden yazabilirsin

Mehfam Reyyanımmmm Sevgi kelebeğim seni de çok öpüyorum burdan

Mezuniyet konuşmamız olacak mı acaba ona göre bir metin hazırlayayım

Cherry Mom ben bugün ne yediğimi falan yazmayimçünkü pek bisey yiyemedim moralim bozuktu mideme vurdu çok kötüydüm yazmasam olur mu aklımda bile değil aradabi peynir yedim sadece en net o aklımda
Kızın pesinde koşarken 5000 adim atmışım yine

Evettt yaaaa. Hakket neden denge yok bunların arasında. Yürüyprum yürüyorum yürüyorum 1 kahveyi yakamıyorumm.

Aynen bekliyoruz canım en kısa sürede
Mezuniyet yazılarınızı buradan yazabilirsiniz
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri

Eline sağlık canım
U UmutluBen süperrr yürümüşsün helallll
C Cagrihilal1 S Suskunhanim sizlerinde adımlar şahane kızlar bravo
cgdmk diğer günlerine göre iyi yürümüşsün canım tebriklerrr
Calypso95 e bizde katılım i için bir teşekkürü hak ettik

pacman bütün gün yattın yürümedin demi 20 dakikan var balım
Amanın yakalandım. Dizi izliyordum yarışmayı unutmuşum bilee. Beni affetmeniz için şunu söyleyim kaptanım. Çalışmam boşa gitmemiş. Sonuçlar açıklandı. Sınıfı geçtim.
Tamam orticim merak etme. Yarın son dinlenme günüm. Sonrasında pilatese de tekrar başlayacağım inşallah. Seni yarı yolda bırakmaaam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…