- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.281
Evet hatta orucu unutup yemek tam su icecekken yemek uzerine birinin hatirlatmasi gb olmus desek daha dogru tum gun icin yanar ya o yemek susatir benimde icim yandi o kahveden sonra.Keşke hiç öğrenmeseymişim orucu unutup yemek yeme gibi olmuş. Neyseki son kahveni içmişsin
1 kilo almak için 7000 kalori fazla almak lazım 1 kilo vermek içinde 7000 kalori fazladan yakmak lazımCok yikdim. Bide cok severim buzlu buzlu. 13 kilo gidene kadar filtre kahveye devam artik. Neyse en azindan beyaz cikolati moka var ya hatayla ondan icseymisim. 2000 kcal flndedim kilo almak isteyen sundan 2 tane icse yeter. Resmen o kahveyi ki kahve degil ol serbetlu baklavadan daha fazla kalorili sey gorunce benimkide ic guvesinden hallice tesellisi oldu
Kızlar bu hafta efsane olduk bir takımdan 3 mezunnnnnn
@hanmeliTempus @EceZ tekrar çok çok tebrikler kızlar ❤
sizlerle ilgili bir kaç şey paylaşmak istedim dünden beri çok istedim fırsat bulamadım
Tempus kadın gibi kadın özü sözü bir hep destek sayfaya ilk geldiği günkü merhabasında ne ise hep o inan senide kardeşim gibi çok sevdim.
ilk haftalardaki banlanma sürecinde aslında seni daha iyi tanıdım hani o ara anlattın niye ekiplerden çıktığını vs devamsızlık oldugunu.. her şerde bir hayır vardır seninlede öyle. Valla yönetim bile bence listeye almayın istikrar yok kendinde dedidedim ben inandım sevdim hiçte utandırmadın beni çok çok teşekkür ederim ♥♥ mezuniyetin hayırlı uğurlu olsunn
Ay misafir var çay bahanesiyle yürümeye çalışıyorum sürekliKızlar çiğdem için 5 dk bekliyorum 11 buçuk gibi anca açıklanacak yürüyün koşun yardırın
Kızlar çiğdem için 5 dk bekliyorum 11 buçuk gibi anca açıklanacak yürüyün koşun yardırın
Teşekkür ederim cnm
Evettt yaaaa. Hakket neden denge yok bunların arasında. Yürüyprum yürüyorum yürüyorum 1 kahveyi yakamıyorumm.1 kilo almak için 7000 kalori fazla almak lazım 1 kilo vermek içinde 7000 kalori fazladan yakmak lazım
1 günde 7000 kalori alınabiliyor çok kolay ama 1haftada 7000 kalori harcamak için hem ac kalıyoruz hemde deli gibi spor yapıyoruz nasıl bişey bu ya a
Aynen bekliyoruz canım en kısa süredeAy Esra ahahahha ne güldüm yaa Allah ta seni güldürsün canım benim. Bende sizleri çok sevdim ve o sebeple sonuna kadar gittim.
İlk ayrılma hikayemi biliyorsun zaten mecburi oldu o.
Ama 2. Takımdan ayrılma sebebim tamamen egolarına katlanamamamdan dolayıdırKeşke yönetim onu da bilse ama jsjsjh neyse sorun yok ben yuvamı buldum
Bu dönem biraz kendime zaman ayırcam ama en kısa sürede alt listede devam edeceğim canım. Yani bağlar kopmuş değil. Herzaman heryerden yazabilirsin
Mehfam Reyyanımmmm Sevgi kelebeğim seni de çok öpüyorum burdan
Mezuniyet konuşmamız olacak mı acabaona göre bir metin hazırlayayım
Sadece kaptanımızı etiketleyebilmişim galiba | |
Eline sağlık canımBUGÜNKÜ WALK YARIŞI SONUÇLARIMIZ
1.miz 22000 adım ile U UmutluBen
2.miz 14900 adim ile S Suskunhanim
3.müz 11200 adım ile C Cagrihilal1
4.müz 8500 adım ilecgdmk
5.miz 8217 adım ileCherry Mom
Vee 7300 adım ile ben de sonuncu oluyorum
Hepinize tebrikler arkadaşlar
Olmuş canım sağolkızlar bulunduğum yerde internet o kadar yavaş ki etiketleme yapamıyorum ya
Evett yaaa sonunda birinciyimmmBUGÜNKÜ WALK YARIŞI SONUÇLARIMIZ
1.miz 22000 adım ile U UmutluBen
2.miz 14900 adim ile S Suskunhanim
3.müz 11200 adım ile C Cagrihilal1
4.müz 8500 adım ilecgdmk
5.miz 8217 adım ileCherry Mom
Vee 7300 adım ile ben de sonuncu oluyorum
Hepinize tebrikler arkadaşlar
Kaptanımm yaaa. İçtiğim kahve sandığım ama ayaklı kalıri bombasını yakmak için herşeyyy. Yarına umarım bişey kalmamış olur.Eline sağlık canım
U UmutluBen süperrr yürümüşsün helallll
C Cagrihilal1 S Suskunhanim sizlerinde adımlar şahane kızlar bravo ✌
cgdmk diğer günlerine göre iyi yürümüşsün canım tebriklerrr
Calypso95 e bizde katılım i için bir teşekkürü hak ettik
Amanın yakalandım.
Tamam orticim merak etme. Yarın son dinlenme günüm. Sonrasında pilatese de tekrar başlayacağım inşallah. Seni yarı yolda bırakmaaam.Benim orti kendine 1-2 gun verdi yaa yurumucek zaten pesin pesin demis yurumem diye.pacman ortiiii beni yeri geliyor hic bisi yapamazsam adim sayara bile binemicek kadar yorgun hisetsem gobek atiyorum yinede 10 bin adim yapiyorum. Dizi izlerken evde bir ileri bir geri diyorum yerimde zipliyorum yine yapiyorum. Zaten derslerinde bitti sinavlarda ac bir dizi yerinde say.
Yok yok hepsi olmuş
Sadece kaptanımızı etiketleyebilmişim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?