Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Az yemen sorun değil balım olduğu kadar yaz önemli olan çok yememen

Pilatesle bi ebru sallı zayıflıyor birde sen

Niye öyle kendini üzüyorsun
Menüde aklında ne kaldıysa yaz canım hem x alma hemde sporun burada kaynamasın listeye ekleyene kadar unuturum

İnsan gerçekten çok çok mutlu oluyor. Valla okul açılana kadar iyice sıkıcam, sonra arkadaşların tepkisini merak ediyorum asıl. Çok kilo vermeye başladığımı kimseye söylemedim.
Vallaha oturarak zayifladin hayranım ne diyeyim
Hahahahahaha nazar etmeyelim lütfen. Kalori alımına ciddi manada dikkat ediyorum. Bir de bol su içmeye çalışıyorum. Bir de benim yaşam tarzım hep sandalyede, sırada oturmak üzerine. O yüzden vücudum yemekten kısınca direkt kilo vermeye geçiyor sanırım.

Olsun, sen yine de aktifsin. Bu halini çok seviyorum. Tabii zorlayalım olmadı yarın yoğurt mayalayacağım. En kötü yoğurt detoksu yaparım. Kuruyemiş sağlıklı ama o kadar kalorili ki ortiii, iyi ki yememişsin. Bir daha aklına hep profilimdeki tavşan gelsin yemek yemeye kalktığında. Ye-me!

Haydi ortiiiii bu hafta herşeyde 1. Olallımmm. Sen bomba gb dön sahalaraa bendebomba gb gireyim listeye.

Ayyy baktık sıkıntı orti yapalım bir yoğurt detoksu. O zaman yarın birwzcık bende yiyeyim mi akşama sabaha birazcık artırayım. Yaa ben çok seviyorum yürümeyi. Ve hiç zamanım olmuyordu. Ama şimdi kendime yöntemler buldum tel konuşması dizi izleme fln. En son ne zaman yatarak dizi izledim bilmiyorum ama bu kilo aldığım zamanlar eşim hadi yürüyelim derdi gidemezdim çok yotuşurdum resmen yürümek çok zor geliyordu.Bgn sıcakta yürüyoruz diyorum ki insan hafikeyince sıcakta terlemiyorr bile.Güzel bişi şükürr

Kaçamak lafını duyunca kendimi menüye hazırlamıştım ama ama mocha latte mi........ Bunu kalbim kaldırmaz... Ne kadar kalorili o. Nolur bir daha içme.
Haydi ortiiiii bu hafta herşeyde 1. Olallımmm. Sen bomba gb dön sahalaraa bendebomba gb gireyim listeye.
Bir daha mocha içip börek yemezsen olabiliriz. Tabii ben de spor yaparsam hahahaha

Nasıl yapıyorsun ya? Ben evde pineklemekten başka şey yapamıyorum. Ben covid'den biraz fazla korktuğum için dışarı çıkmıyorum pek. Walk'lar da öyle kalıyor diyordum ama... Evde eğer öyle bir şeylere kendimi zorlasam çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…