- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.301
Henüz bakmadım listeye. Deme şöyle şeyler, kalbim tekliyor...Kaptanımm yaaa. İçtiğim kahve sandığım ama ayaklı kalıri bombasını yakmak için herşeyyy. Yarına umarım bişey kalmamış olur.
Az yemen sorun değil balım olduğu kadar yaz önemli olan çok yememenCherry Mom ben bugün ne yediğimi falan yazmayimçünkü pek bisey yiyemedim moralim bozuktu mideme vurdu çok kötüydüm yazmasam olur mu aklımda bile değil aradabi peynir yedim sadece en net o aklımda
Kızın pesinde koşarken 5000 adim atmışım yine
Son olarak da A Asya2600 5216 adım ile yarışımıza katıldıBUGÜNKÜ WALK YARIŞI SONUÇLARIMIZ
1.miz 22000 adım ile U UmutluBen
2.miz 14900 adim ile S Suskunhanim
3.müz 11200 adım ile C Cagrihilal1
4.müz 8500 adım ile @cgdmk
5.miz 8217 adım ileCherry Mom
Vee 7300 adım ile ben de sonuncu oluyorum
Hepinize tebrikler arkadaşlar
Pilatesle bi ebru sallı zayıflıyor birde senAmanın yakalandım.Dizi izliyordum yarışmayı unutmuşum bilee. Beni affetmeniz için şunu söyleyim kaptanım. Çalışmam boşa gitmemiş. Sonuçlar açıklandı. Sınıfı geçtim.
Tamam orticim merak etme. Yarın son dinlenme günüm. Sonrasında pilatese de tekrar başlayacağım inşallah. Seni yarı yolda bırakmaaam.
Ceylana sor ceylenaCherry Mom kaptanım birinciler şeylerini paylaşıyor kısmına mı yazmam gerekiyordu ceza yemememiz için
Ceylan şuan tatilde bi elinde kağıt helva bi elinde bardak mısır sahilde dolaşıyordur muhtemelen bizi takacağını sanmıyorum xDCeylana sor ceylena
ŞeyleriniCherry Mom kaptanım birinciler şeylerini paylaşıyor kısmına mı yazmam gerekiyordu ceza yemememiz için
Hepinizi etiketlicem öyle yazıcam bismillah yazıyorum şimdikŞeylerinievet canım Perşembeye kadar yazman gerekiyor
Sımdı yazdım canımHenüz bakmadım listeye. Deme şöyle şeyler, kalbim tekliyor...
Niye öyle kendini üzüyorsunCherry Mom ben bugün ne yediğimi falan yazmayimçünkü pek bisey yiyemedim moralim bozuktu mideme vurdu çok kötüydüm yazmasam olur mu aklımda bile değil aradabi peynir yedim sadece en net o aklımda
Kızın pesinde koşarken 5000 adim atmışım yine
İnsan gerçekten çok çok mutlu oluyor. Valla okul açılana kadar iyice sıkıcam, sonra arkadaşların tepkisini merak ediyorum asıl.Yaaa ortim benim çok sevindimbende bgn dışarı çıkarken eşimin hiç giymediği bir kotu vardı ona el attım bol bol tam boy friend pantalonu oldu birde geçen tshirtünü bir yıladım kücück kaldıydı onu giydim o kadar güzel oturdu ki. Eşim diyormi sen eridin ya baya çokk mutlu oldum bende zayıfladıkca dahada güzel olcak inşşş
Hahahahahaha nazar etmeyelim lütfen.Vallaha oturarak zayifladin hayranım ne diyeyim
Olsun, sen yine de aktifsin. Bu halini çok seviyorum.Gelenedim orti bgn. Disari piknige gittik esimle ama aklim burda kaldi giremedim diye.
Zorlayalım be ortiii.benim bugğnkü kaçamaklarım olmayaydı iyidi ama işte ben bilemedim onu ama neyse daha yolun cok başı hızla toparlanıyorummm ve deli gb spora dönüyorum şıkıştığım yerde kabak yogurt
Ayyy kaptan bgn soylemesi ayip kuruyemis aldiydim bi keyif yapalim kari koca balkonda diye. Biraz kk ya gireyim dedim esimin isi varken yazilanlari gordum simdi sen ve ortmin bogazimda kaldi yaaa yiyemedim iyi mi
Haydi ortiiiiiAmanın yakalandım.Dizi izliyordum yarışmayı unutmuşum bilee. Beni affetmeniz için şunu söyleyim kaptanım. Çalışmam boşa gitmemiş. Sonuçlar açıklandı. Sınıfı geçtim.
Tamam orticim merak etme. Yarın son dinlenme günüm. Sonrasında pilatese de tekrar başlayacağım inşallah. Seni yarı yolda bırakmaaam.
Umutlu sen koç burcu musun canım yada boğa veya aslan mıHaydi ortiiiiibu hafta herşeyde 1. Olallımmm. Sen bomba gb dön sahalaraa bendebomba gb gireyim listeye.
Ayyy baktık sıkıntı orti yapalım bir yoğurt detoksu. O zaman yarın birwzcık bende yiyeyim mi akşama sabaha birazcık artırayım. Yaa ben çok seviyorum yürümeyi. Ve hiç zamanım olmuyordu. Ama şimdi kendime yöntemler buldum tel konuşması dizi izleme fln. En son ne zaman yatarak dizi izledim bilmiyorumİnsan gerçekten çok çok mutlu oluyor. Valla okul açılana kadar iyice sıkıcam, sonra arkadaşların tepkisini merak ediyorum asıl.Çok kilo vermeye başladığımı kimseye söylemedim.
Hahahahahaha nazar etmeyelim lütfen.Kalori alımına ciddi manada dikkat ediyorum. Bir de bol su içmeye çalışıyorum. Bir de benim yaşam tarzım hep sandalyede, sırada oturmak üzerine. O yüzden vücudum yemekten kısınca direkt kilo vermeye geçiyor sanırım.
Olsun, sen yine de aktifsin. Bu halini çok seviyorum.Tabii zorlayalım olmadı yarın yoğurt mayalayacağım. En kötü yoğurt detoksu yaparım. Kuruyemiş sağlıklı ama o kadar kalorili ki ortiii, iyi ki yememişsin. Bir daha aklına hep profilimdeki tavşan gelsin yemek yemeye kalktığında. Ye-me!
Kaçamak lafını duyunca kendimi menüye hazırlamıştım ama ama mocha latte mi........ Bunu kalbim kaldırmaz... Ne kadar kalorili o.Sabah
75 gr yıfkadan börek
1 yumurta
60 gr peynir
Donates salatalık
Öğlen
1 mocka latte
Akşam
5 tatlı kaşığı ciğer
5 tatlı kaşığı karabuday
2 adet ceviz
4 tane üzüm
Spor 22 bin adım
Sıvı 2 lt su 2 bardak yeşil çayCherry Mom pacman
Bir daha mocha içip börek yemezsen olabiliriz.Haydi ortiiiiibu hafta herşeyde 1. Olallımmm. Sen bomba gb dön sahalaraa bendebomba gb gireyim listeye.
Nasıl yapıyorsun ya? Ben evde pineklemekten başka şey yapamıyorum.Ayyy baktık sıkıntı orti yapalım bir yoğurt detoksu. O zaman yarın birwzcık bende yiyeyim mi akşama sabaha birazcık artırayım. Yaa ben çok seviyorum yürümeyi. Ve hiç zamanım olmuyordu. Ama şimdi kendime yöntemler buldum tel konuşması dizi izleme fln. En son ne zaman yatarak dizi izledim bilmiyorumama bu kilo aldığım zamanlar eşim hadi yürüyelim derdi gidemezdim çok yotuşurdum resmen yürümek çok zor geliyordu.Bgn sıcakta yürüyoruz diyorum ki insan hafikeyince sıcakta terlemiyorr bile.Güzel bişi şükürr
Yok canım terazi burcuyum. Hep 1. Olalım dedim diye mi. Sadece bu ara biraz hevesliyim diyelim. Bayrama az kaldı ya bayram hevesi.Umutlu sen koç burcu musun canım yada boğa veya aslan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?