Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu aydınlanmadan sonra yatarak hamburger yemeye karar verdim. Teşekkürler can dostum.

Kızlar an itibariyle kendimi sıkı diyete alıyorum 4 hafta sonra falan köye gideceğz mezun olayım ort 2/ 2.5 kg vermem lazım oyalanmayayım aslında 58 e gidecektim ama alt listede giderim artık
Kaptancım hemmen verin kilo. Ben dün yine yattım hep. Yine kilo vermişim az da olsa. İşin kötüsü olur da bir gün sırrımı yazmam gerekirse ne yazacağım? Yattım mı diyeceğim?

Bir de bi daha yatarak kilo verdiğimi söylemeyeceğim. Bu takım neyse de başkaları görür, nazar ederler.

Kızlar an itibariyle kendimi sıkı diyete alıyorum 4 hafta sonra falan köye gideceğz mezun olayım ort 2/ 2.5 kg vermem lazım oyalanmayayım aslında 58 e gidecektim ama alt listede giderim artık
Yaa ben de 60 olduktan sonra mezun olup 55’e alt listede mi devam etsem diye düşündüm. Ama bir yandan emin de olamıyorum salarım diye. Kararsızlıklar silsilesi...

İkinizde tam hedefi bulmadan inmeyin alt listeye ya salarsınız fln aman diyiyim.

Böyle şeyleri bastan söyleyin bana şimdi biraz daha istekli yapabilirim
Ben ilk başladığımda 20 sn plank yapınca yıkılıyordum hele birde iki ayak havaya kaldırma var ya 8 tane yapmam lazımdı hiç unutmuyorum ben başladım yapmaya eşim geldi yan odadan nr bu ses sana bişi oluyor sandım diye oguldaya pufuldaya kalkmadı ayaklarım. Şimdi 1 dk plank ve 30 ayak kaldırma yapabiliyorum ve karnım sert daha ince görünüyorum. Çok zamanda almıyor her part 5 dk fln toplam 30 dk bile yapmıyor. Ben çok tabsiye ediyorum hani zayıflayayımda yapayım diy beklemeyede gerek yok.

Bgn yoksa kontrol tartısı mı yaptın kendine. Kaç gitmişş
Ben her gün kontrol tartısı yapıyorum Söylememm. Yarın söylerim, belki artar falan. Zaten çok değil ortim.
İkinizde tam hedefi bulmadan inmeyin alt listeye ya salarsınız fln aman diyiyim.
Ondan korkuyorum da işte... Bilemiyorum hele bi 60 olayım karar vericem.

Doyurucu ve güzel maşallah ortim bir tabe bile cıs yok ve dengeli. Süpersin süperr. Buna var ya birazcık çok değil 1 dizi kadar spor yapsan offf nasıl güzel veririz.

Ben her gün kontrol tartısı yapıyorum Söylememm. Yarın söylerim, belki artar falan. Zaten çok değil ortim.

Ondan korkuyorum da işte... Bilemiyorum hele bi 60 olayım karar vericem.
Bende yaptım bgn ben söyliyim yaa +300 benim orti resmen mocha yapışmış. Neyse çokta dert değil haledicem ben onu. Bgn kabak yapayım dedim ama eşime söz vermiştim adaba yapıcam yarın kabak bu işi çözer.

Bu aydınlanmadan sonra yatarak hamburger yemeye karar verdim. Teşekkürler can dostum. ♥
Burda idolumuz aslan uzun yaşamak için tosbağa. Aslan bi öğünde tıka basa yiyeceğiz eti 1 hafta sindireceğiz. Bak şimdi aslan ac karnına kardio yapmış oluyor açken avlanıyor çünkü tokkende yatıyor. Biz belgesel izleyelim bundan sonra

Kızlar bgn ben alışverişe gidicem kot almak istiyorum dün kocamın pantolanlarına dadandım. Siyah bir kota ihtiyacım var. O yüzden gündüz belki çok yazamayabilirim. Sonrada spor olması için 1 saat uzaklıktaki markete gitmeyi hedefliyorum evde salataşık bitti de sebze fln alır gelirim

Kalorisini bildiğin böreğe hiç takmayıp bilmedigin mocha ya niye bu kadar takildin. Zorla yarattın kendine

Büyük alma tam otursun nasılsa veriyorum bir süre giyerim gibi düşün al

Aslanın zayıf olmasının nedeni yedikleri değil hilal kaslarının olması adam çok kaslı be yerse yakar zaten çok ihtiyacı var inek ve domuz yediklerinden değil 1 saatte 10 adım zor atıklarından yağlı ve kasları yok bu yüzden birak sebze yemeği su içse bile kilo yapar onlara allahtan sebze yiyorlar bide hatayla etli yağlı bişey yeseler mevcut hallerinin 2 katı olurlar yani yediklerine değil yaptıkları spora bakalım

Kalorisini bildiğin böreğe hiç takmayıp bilmedigin mocha ya niye bu kadar takildin. Zorla yarattın kendine
Evettt yaaaa belki hiç bilmesem bugün psikolojik olarak etkilenmicektim. Bide böreği gözden çıkarmıştım ya mochayı hesapta yoktu birde ortim böreğime laf etmemiş mochama etmiş

Yaa ben de 60 olduktan sonra mezun olup 55’e alt listede mi devam etsem diye düşündüm. Ama bir yandan emin de olamıyorum salarım diye. Kararsızlıklar silsilesi...
Bende o korkuyla 64 u beklemek istiyorum. Ama bizim eceyle boyumuz aynı öğrenmez olaydım. Kızdan 15 kilo fazlayım psikolojim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…