- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.381
Bu aydınlanmadan sonra yatarak hamburger yemeye karar verdim. Teşekkürler can dostum.Kesinlikle zaten kaplumbağa niye uzun yaşıyor. Inek neden kilo alıyor. Aslan neden zayıf çevik ve hızlı. Domuz otla besleniyor ama bildiğin yağ topu. Bunları bir düşünmek lazım.hayatı yeniden sorguluyorum şu an
Kaptancım hemmen verin kilo. Ben dün yine yattım hep. Yine kilo vermişim az da olsa.Kızlar an itibariyle kendimi sıkı diyete alıyorum 4 hafta sonra falan köye gideceğz mezun olayım ort 2/ 2.5 kg vermem lazım oyalanmayayım aslında 58 e gidecektim ama alt listede giderim artık
Bgn yoksa kontrol tartısı mı yaptın kendine. Kaç gitmişşGü nay dıın herkese. Baya erken uyandım ama tembellik yaptım.Sanırım ben tembellik yapınca iyi kilo veriyorum hahahahahah
Kızlar an itibariyle kendimi sıkı diyete alıyorum 4 hafta sonra falan köye gideceğz mezun olayım ort 2/ 2.5 kg vermem lazım oyalanmayayım aslında 58 e gidecektim ama alt listede giderim artık
Yaa ben de 60 olduktan sonra mezun olup 55’e alt listede mi devam etsem diye düşündüm. Ama bir yandan emin de olamıyorum salarım diye. Kararsızlıklar silsilesi...
Ben ilk başladığımda 20 sn plank yapınca yıkılıyordum hele birde iki ayak havaya kaldırma var ya 8 tane yapmam lazımdı hiç unutmuyorum ben başladım yapmaya eşim geldi yan odadan nr bu ses sana bişi oluyor sandım diye oguldaya pufuldaya kalkmadı ayaklarım. Şimdi 1 dk plank ve 30 ayak kaldırma yapabiliyorum ve karnım sert daha ince görünüyorum. Çok zamanda almıyor her part 5 dk fln toplam 30 dk bile yapmıyor. Ben çok tabsiye ediyorum hani zayıflayayımda yapayım diy beklemeyede gerek yok.Böyle şeyleri bastan söyleyin bana şimdi biraz daha istekli yapabilirim
Ben her gün kontrol tartısı yapıyorumBgn yoksa kontrol tartısı mı yaptın kendine. Kaç gitmişş
Ondan korkuyorum da işte... Bilemiyorum hele bi 60 olayım karar vericem.İkinizde tam hedefi bulmadan inmeyin alt listeye ya salarsınız fln aman diyiyim.
Kilom sonunda bi işe yarıyorSenin başlangıç kg 80 kg üstü ya orda kural değişiyor hedefin yüzde 80 ini tutturmak yeterli oluyor diğerlerinde yüzde 90
Ece 1 hafta koçluk yapsın sana yeterKızlar an itibariyle kendimi sıkı diyete alıyorum 4 hafta sonra falan köye gideceğz mezun olayım ort 2/ 2.5 kg vermem lazım oyalanmayayım aslında 58 e gidecektim ama alt listede giderim artık
Doyurucu ve güzel maşallah ortim bir tabe bile cıs yok ve dengeli. Süpersin süperr. Buna var ya birazcık çok değil 1 dizi kadar spor yapsan offf nasıl güzel veririz."Umutlu" Menü
12.30: 4 yk susuz menemen, 25 gr tb ekmek, 20 gr peynir, 5 zeytin, çay, 2-3 çatal acılı ezme (çatalın ucuyla aldım bilerek, evde yapıldı)
18.45: 1 kepçe tarhana çorbası, 120 gr ızgara tavuk-et köfte, soğan piyas, patlıcanlı salata.
Akşam yemeğinden 1 saat kadar önce midem kazındı. 8 gr badem yedim.
Su: 2 lt olmuştur.
Aralarda maden suyu ve türk kahvesi içtim. U UmutluBen
Bende yaptım bgn ben söyliyim yaa +300 benim orti resmen mocha yapışmış. Neyse çokta dert değil haledicem ben onu. Bgn kabak yapayım dedim ama eşime söz vermiştim adaba yapıcam yarın kabak bu işi çözer.Ben her gün kontrol tartısı yapıyorumSöylememm. Yarın söylerim, belki artar falan. Zaten çok değil ortim.
Ondan korkuyorum da işte... Bilemiyorum hele bi 60 olayım karar vericem.
Burda idolumuz aslan uzun yaşamak için tosbağa. Aslan bi öğünde tıka basa yiyeceğiz eti 1 hafta sindireceğiz. Bak şimdi aslan ac karnına kardio yapmış oluyor açken avlanıyor çünkü tokkende yatıyor. Biz belgesel izleyelim bundan sonraBu aydınlanmadan sonra yatarak hamburger yemeye karar verdim. Teşekkürler can dostum. ♥
Kalorisini bildiğin böreğe hiç takmayıp bilmedigin mocha ya niye bu kadar takildin. Zorla yarattın kendineBende yaptım bgn ben söyliyim yaa +300 benim orti resmen mocha yapışmış. Neyse çokta dert değil haledicem ben onu. Bgn kabak yapayım dedim ama eşime söz vermiştim adaba yapıcam yarın kabak bu işi çözer.
Büyük alma tam otursun nasılsa veriyorum bir süre giyerim gibi düşün alKızlar bgn ben alışverişe gidicem kot almak istiyorum dün kocamın pantolanlarına dadandım. Siyah bir kota ihtiyacım var. O yüzden gündüz belki çok yazamayabilirim. Sonrada spor olması için 1 saat uzaklıktaki markete gitmeyi hedefliyorum evde salataşık bitti de sebze fln alır gelirim
Aslanın zayıf olmasının nedeni yedikleri değil hilal kaslarının olması adam çok kaslı be yerse yakar zaten çok ihtiyacı var inek ve domuz yediklerinden değil 1 saatte 10 adım zor atıklarından yağlı ve kasları yok bu yüzden birak sebze yemeği su içse bile kilo yapar onlaraBurda idolumuz aslan uzun yaşamak için tosbağa. Aslan bi öğünde tıka basa yiyeceğiz eti 1 hafta sindireceğiz. Bak şimdi aslan ac karnına kardio yapmış oluyor açken avlanıyor çünkü tokkende yatıyor. Biz belgesel izleyelim bundan sonra
Evettt yaaaa belki hiç bilmesem bugün psikolojik olarak etkilenmicektim. Bide böreği gözden çıkarmıştım ya mochayı hesapta yoktuKalorisini bildiğin böreğe hiç takmayıp bilmedigin mocha ya niye bu kadar takildin. Zorla yarattın kendine
Evett kesinlikle. Normalde ben kot denemyi hiç sevmiyorum o yüzdend hiç adam akıllı koy pantalonum yok. Sıgmıyormusum gb geliyor hep. İnş bgn günlüme göte bulurum.Büyük alma tam otursun nasılsa veriyorum bir süre giyerim gibi düşün al
Bende o korkuyla 64 u beklemek istiyorum. Ama bizim eceyle boyumuz aynı öğrenmez olaydım. Kızdan 15 kilo fazlayım psikolojim bozuluyorYaa ben de 60 olduktan sonra mezun olup 55’e alt listede mi devam etsem diye düşündüm. Ama bir yandan emin de olamıyorum salarım diye. Kararsızlıklar silsilesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?