Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ya 7-8 yıl önceden bende videolar var.Youtube da vardır belki. 3 video var herbiri 10 gün yapılıyor. 28 dakika zaten hemen bitiyor..

Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum.

Ay ne yazık ki her gün yapmam zor olur belki jilliani da bı antalyaya gidebiliriz ama kesin değil. Sekillenmek için istedim biraz da jilliani sabah bı arkadaş 30 gün fit demiş hemen indirdimama yapmadım daha
Ben denedim canım bu çok sıkılastırıyor ve zor değil öyle cerez niyetin yapıyosun tabi ben bazı hareketlerde zorlanıyorumda vücüt ısındıktan sonra sporumu bunla bitiriyprum bu zayıflamak değilde şekillenmek için. Bacaklarım ve popom kücültü ve inceldi sayesinde

Canım neden öyle diyorsun devlet dairesi değil ki burası yapmak istemiyor ama söyleyemiyorsan inan kırılmam gönülsüz kimsenin birşey yapmasını istemem bu görev falan değil sadece senin ekibe katkın..
Gönülsüz olacak Bi durum yok. Yapamayacak olsam veya istemesem söylerim. Şimdilik öyle Bi şey söz konusu değil. Evet 5.takım değerli benim için ve bende destek olarak görüyorum

Böyle şeyleri bastan söyleyin bana şimdi biraz daha istekli yapabilirim

İşte yıllardır herkesin gözünden kaçırdığı detay buydu!!!
Kesinlikle zaten kaplumbağa niye uzun yaşıyor. Inek neden kilo alıyor. Aslan neden zayıf çevik ve hızlı. Domuz otla besleniyor ama bildiğin yağ topu. Bunları bir düşünmek lazım.hayatı yeniden sorguluyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…