- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.361
Ooo yillar oldu canım ben buraya geleli Ama hep başa sardım.7 yıl olmuştur..0zlem 2017 ye gittim senin başlangıç bulamadım araştıracağım
Kızlar herkes yakın mezuniyeteEki Görüntüle 2664649
Canim ya 7-8 yıl önceden bende videolar var.Youtube da vardır belki. 3 video var herbiri 10 gün yapılıyor. 28 dakika zaten hemen bitiyor..Kizlar günaydın
0zlem jillian linkini atar mısın?her gün farklı video mu yapiliyor?
30 günlük başlarsam bırakmam belkiyine de güvenemiyorum kendime zırt port misafir geliyor hayırlı olsuna dün gece 1 de gittiler
Tecrübeli arkadaşlar bi el atın ne yapayım
Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum.Kizlar günaydın
0zlem jillian linkini atar mısın?her gün farklı video mu yapiliyor?
30 günlük başlarsam bırakmam belkiyine de güvenemiyorum kendime zırt port misafir geliyor hayırlı olsuna dün gece 1 de gittiler
Tecrübeli arkadaşlar bi el atın ne yapayım
Ayy hepiniz böyşe diyince ben daha bir gaza geliyorum. İnşAzmini ve enerjine hayranım senin yasen eminim hedefine en kısa sürede ulasacaksin. Nikin hakkini veriyorsun
Ben denedim canım bu çok sıkılastırıyor ve zor değil öyle cerez niyetin yapıyosun tabi ben bazı hareketlerde zorlanıyorumda vücüt ısındıktan sonra sporumu bunla bitiriyprum bu zayıflamak değilde şekillenmek için. Bacaklarım ve popom kücültü ve inceldi sayesindeAy ne yazık kiher gün yapmam zor olur belki jilliani da bı antalyaya gidebiliriz ama kesin değil. Sekillenmek için istedim biraz da jilliani sabah bı arkadaş 30 gün fit demiş hemen indirdim ama yapmadım daha
Evet demiGorev kutsaldir
Gönülsüz olacak Bi durum yok. Yapamayacak olsam veya istemesem söylerim. Şimdilik öyle Bi şey söz konusu değil. Evet 5.takım değerli benim için ve bende destek olarak görüyorumCanım neden öyle diyorsun devlet dairesi değil ki burası yapmak istemiyor ama söyleyemiyorsan inan kırılmam gönülsüz kimsenin birşey yapmasını istemem bu görev falan değil sadece senin ekibe katkın..
Böyle şeyleri bastan söyleyin bana şimdi biraz daha istekli yapabilirimBen denedim canım bu çok sıkılastırıyor ve zor değil öyle cerez niyetin yapıyosun tabi ben bazı hareketlerde zorlanıyorumda vücüt ısındıktan sonra sporumu bunla bitiriyprum bu zayıflamak değilde şekillenmek için. Bacaklarım ve popom kücültü ve inceldi sayesinde
Millet mezun olunca kilo alıyor ben mezun olmadan mezuniyet kilosuna indim çıktım0zlem 2017 ye gittim senin başlangıç bulamadım araştıracağım
Mantıklı çok spor çok enerji demek çok enerji çok yemek demekGü nay dıın herkese. Baya erken uyandım ama tembellik yaptım.Sanırım ben tembellik yapınca iyi kilo veriyorum hahahahahah
İşte yıllardır herkesin gözünden kaçırdığı detay buydu!!!Mantıklı çok spor çok enerji demek çok enerji çok yemek demek
Kesinlikle zaten kaplumbağa niye uzun yaşıyor. Inek neden kilo alıyor. Aslan neden zayıf çevik ve hızlı. Domuz otla besleniyor ama bildiğin yağ topu. Bunları bir düşünmek lazım.İşte yıllardır herkesin gözünden kaçırdığı detay buydu!!!
Benim mezuniyet kilom hedefimden niye fazla diğerleri 1 er kilo fazla benim 4 kilo nerdeyse0zlem 2017 ye gittim senin başlangıç bulamadım araştıracağım
Senin başlangıç kg 80 kg üstü ya orda kural değişiyor hedefin yüzde 80 ini tutturmak yeterli oluyor diğerlerinde yüzde 90Benim mezuniyet kilom hedefimden niye fazla diğerleri 1 er kilo fazla benim 4 kilo nerdeyse
Kız hahaahahahahahahaKesinlikle zaten kaplumbağa niye uzun yaşıyor. Inek neden kilo alıyor. Aslan neden zayıf çevik ve hızlı. Domuz otla besleniyor ama bildiğin yağ topu. Bunları bir düşünmek lazım.hayatı yeniden sorguluyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?