- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.401
O kadar mocha dedinki börek arada kaynadıEvettt yaaaa belki hiç bilmesem bugün psikolojik olarak etkilenmicektim. Bide böreği gözden çıkarmıştım ya mochayı hesapta yoktubirde ortim böreğime laf etmemiş mochama etmiş
Senin bkı kaçta kalıyor şimdi. Sende düşür hedefi boşver kal listede biraz daha.Bende o korkuyla 64 u beklemek istiyorum. Ama bizim eceyle boyumuz aynı öğrenmez olaydım. Kızdan 15 kilo fazlayım psikolojim bozuluyor
Bende geçenlerde aldım hep esnek alırdım bu defa sert aldım büyüdükçe genişliyor insan kilo aldığını anlamıyorEvett kesinlikle. Normalde ben kot denemyi hiç sevmiyorum o yüzdend hiç adam akıllı koy pantalonum yok. Sıgmıyormusum gb geliyor hep. İnş bgn günlüme göte bulurum.
1.68Senin bkı kaçta kalıyor şimdi. Sende düşür hedefi boşver kal listede biraz daha.
Sus kızzzz börekte göze gelcek şimdiO kadar mocha dedinki börek arada kaynadı
Ben 1.75 benimle hedefin aynı gb nerdeyse1.68ecenin hedef 52 benim max 62
Aslanda 1 defa avlanıyor ama günler sürüyor doyunca 1 hafta yatiyor. Et yiyip spor yapacağız işte. Keramet çiğ ettemi acabaAslanın zayıf olmasının nedeni yedikleri değil hilal kaslarının olması adam çok kaslı be yerse yakar zaten çok ihtiyacı var inek ve domuz yediklerinden değil 1 saatte 10 adım zor atıklarından yağlı ve kasları yok bu yüzden birak sebze yemeği su içse bile kilo yapar onlaraallahtan sebze yiyorlar bide hatayla etli yağlı bişey yeseler mevcut hallerinin 2 katı olurlar yani yediklerine değil yaptıkları spora bakalım
Hilallllll yaaaaAslanda 1 defa avlanıyor ama günler sürüyor doyunca 1 hafta yatiyor. Et yiyip spor yapacağız işte. Keramet çiğ ettemi acabaama çiğ et hayvanlarda kurt yapıyor acaba aslanlarda da kurt yapıyorda ondan mi zayıflar
Aman Allahım ben sona yaklaşıyorum diye sevinirken bi bu kadar daha gitmem lazımBen 1.75 benimle hedefin aynı gb nerdeysegel gel senin hedefi düşürelim. Zaten yakaladın yakalıcan az kalmış
Bunlar hep açlıktan beyne oksijen gitmiiiiiAslanda 1 defa avlanıyor ama günler sürüyor doyunca 1 hafta yatiyor. Et yiyip spor yapacağız işte. Keramet çiğ ettemi acabaama çiğ et hayvanlarda kurt yapıyor acaba aslanlarda da kurt yapıyorda ondan mi zayıflar
NiyekiAlamadı
Yok zaten hilal böreği sıkıntı etmez o değişim yapar böreği meşhurdurSus kızzzz börekte göze gelcek şimdiya börekten bişi olmaz ki 75 gr yufkaya koydum peyniri attım fırına azcıkta yağ. Yani 3 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 değişim yağ. Şekeri yok bişeysi yok. Ama diğeri 65 gr seker içeriyorrr
Alamadım canım 5 BİM gezdim hiçbirisinde yoktu kataloga koymuşlar kendisini getirmemişler kandıydılar beni :/Niyeki
Nasip bakalım. Başka yerden alırsın sende. Aynı fiyata bulursun. Aldım ben 35 liraya.Alamadım canım 5 BİM gezdim hiçbirisinde yoktu kataloga koymuşlar kendisini getirmemişler kandıydılar beni :/
Cuma günü gelmemiş galiba tartı. Cuma sabahı o kadar eksiyi nasıl gördü tartı ararkenNoldu tartı hususunda yazılanları okumadım. Herkes gülmüş ama mesaja anlayamadım. Baktım burda da konuşulan Bi mevzu yok cuma günü
Ha bak şimdi oldu. Gülecek kadar olmuşCuma günü gelmemiş galiba tartı. Cuma sabahı o kadar eksiyi nasıl gördü tartı ararken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?