Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Azmini ve enerjine hayranım senin ya sen eminim hedefine en kısa sürede ulasacaksin. Nikin hakkini veriyorsun

Sürekli cardioyada kilo vermeye engelmiş
Eki Görüntüle 2664631
Bunca yıldır rejim yapıyorum hala çözemedim bu işi. Herkes farklı şey söylüyor. Internet bazen sadece bilgi kirliliği gerçekten. Ben bakıyorum birinde diyor ki hafif yürüyüş koşudan daha çok kalori harcatir. Başka bi yere bakıyorum hızlı tempoda bilmem ne kadar yurumelisiniz kardio yapmalısınız atlayıp zıplamazsanız bu iş olmaz. Bunları okuya okuya ben de dr psikolojik olarak yoğrulmazsam terlemezsem canım çıkmazsa spor bi işe yaramıyor bu şekild e de anam ağlıyor. Ben hala kas ağrıları cekiyorum. Bacaklarım her sabah ilk spora başladığım gün gibi ağrıyor. Uyuyamiyorum ağrıdan vallaha. Ama yanlış yapıyorum tabiki buna eminim vücudu dinlemek lazım benim vücudum baya esnemişti şimdi spora devam etmeme rağmen kazık gibiyim.

Benim bildiğimde haftada en az 2 gün dinlenmek gerek sen onu yapmıyorsun

Kizlar günaydın
0zlem jillian linkini atar mısın?her gün farklı video mu yapiliyor?
30 günlük başlarsam bırakmam belki yine de güvenemiyorum kendimezırt port misafir geliyor hayırlı olsunadün gece 1 de gittiler
Tecrübeli arkadaşlar bi el atın ne yapayım

Günaydın canım
Sen ne zaman evine döncen ya cidden zor ...iyi bile idare ettin sakın moralin bozulmasın senin yerinde başkası olsa hem sporu bırakır hemde diyeti
Kendine jillian gibi bir program yapman kesinlikle faydalı olur ✌

Yaşasın yetismisim
Allah'ım ne olacak böyle
Menü yazayım diyorum giriyorm sporları kaydediyorum menüleri okuyorum kendi menüm sona kalıyor dona kalıyor en çok girdiğim sayfaya yazmayı unutuyorum iyi mi siz bana bakmayın
Gece birde girdim yazayım diyesonra onu oku bunu oku,aklımdan çıkmışsabah aklıma geldi kesin paylaşmıştır demiştim mi üç beş dk ile yetismisim
Agustus 15-20 bari eve vaadan mezun olayım varınca kesin zayıflarım zatenokula başlayacak oğlum onun alış verisiydi uyum sureciydi derken
Jliani iki üç yıl önce yapmıştım ama unutmuşum, netten bir iki video indirdim ama doğrusu mu bilemedim

Ooo okula kadar ordasınız maşallah 1 ay :))
Jillian ı söylerler benim hiç bilgim yok yapmadım sanırım

Ooo okula kadar ordasınız maşallah 1 ay :))
Jillian ı söylerler benim hiç bilgim yok yapmadım sanırım
Ay ne yazık ki her gün yapmam zor olur belki jilliani da bı antalyaya gidebiliriz ama kesin değil. Sekillenmek için istedim biraz da jilliani sabah bı arkadaş 30 gün fit demiş hemen indirdimama yapmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…