- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.341
Sag ol canım deneyeceğimBen yaptım çok fark ettirmedi 200 300 gram yani. Onu normal proteinli beslenme ile de veriyordum yine de sen bilirsin canım herkesin bünyesi farklı ama regl iken yaparsan 1 günde bile fark edeceksin şişliğin indiğini. :)
Bende bi etkilendimAllah'ım çocuğu takdir almış anne gururu var üzerimde.Gözler dolu dolu...
Azmini ve enerjine hayranım senin yaEfsane oluyor orti anlamıyorum bile nasıl 10 bin olmuş. Telefonu koyuyorum 6 adım atabildiğim karidorun sonunda bir yere dizi izlerken öne git hızlı hızlı sonra geri git geri geri 12 adım yapıyor git gel git gel bir dizi biten ladar o kadar çok yapıyor ki. Birde açıyorum muzik çok hareketli 1 şarkıda 500 adım atmış oluyorum. Her yerde müzikleyim bulaşıkları yerleştirirken bile yemek yaparkende hep adım atıyorum bgn börekleri sararken atmışım 400 adım. Geçen arkadaşlarımla toplandım liseden birlikte tatil yaptık nasıl atoyosun bu adımları diyoşardı şimdi hepsi alıştı artık onlarda mutfakta adım atar olduklaraa bide ortü 30 gün firdiye bir program kullanıyorum. Popom nasıl sıkılaştı anlatamam. Halket bunu yapalım sende indir.
Canım ya dizi izlerken uyumuşum kusurabakma ..
Allah'ım ne olacak böyle17-24 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Bunca yıldır rejim yapıyorum hala çözemedim bu işi. Herkes farklı şey söylüyor. Internet bazen sadece bilgi kirliliği gerçekten. Ben bakıyorum birinde diyor ki hafif yürüyüş koşudan daha çok kalori harcatir. Başka bi yere bakıyorum hızlı tempoda bilmem ne kadar yurumelisiniz kardio yapmalısınız atlayıp zıplamazsanız bu iş olmaz. Bunları okuya okuya ben de dr psikolojik olarak yoğrulmazsam terlemezsem canım çıkmazsa spor bi işe yaramıyor bu şekild e de anam ağlıyor. Ben hala kas ağrıları cekiyorum. Bacaklarım her sabah ilk spora başladığım gün gibi ağrıyor. Uyuyamiyorum ağrıdan vallaha. Ama yanlış yapıyorum tabiki buna eminim vücudu dinlemek lazım benim vücudum baya esnemişti şimdi spora devam etmeme rağmen kazık gibiyim.
Sıkıntı yok. Az çok olsa da görev
Canım neden öyle diyorsun devlet dairesi değil ki burası yapmak istemiyor ama söyleyemiyorsan inan kırılmam gönülsüz kimsenin birşey yapmasını istemem bu görev falan değil sadece senin ekibe katkın..Sıkıntı yok. Az çok olsa da görev🖐
Benim bildiğimde haftada en az 2 gün dinlenmek gerek sen onu yapmıyorsunBunca yıldır rejim yapıyorum hala çözemedim bu işi. Herkes farklı şey söylüyor. Internet bazen sadece bilgi kirliliği gerçekten. Ben bakıyorum birinde diyor ki hafif yürüyüş koşudan daha çok kalori harcatir. Başka bi yere bakıyorum hızlı tempoda bilmem ne kadar yurumelisiniz kardio yapmalısınız atlayıp zıplamazsanız bu iş olmaz. Bunları okuya okuya ben de dr psikolojik olarak yoğrulmazsam terlemezsem canım çıkmazsa spor bi işe yaramıyor bu şekild e de anam ağlıyor. Ben hala kas ağrıları cekiyorum. Bacaklarım her sabah ilk spora başladığım gün gibi ağrıyor. Uyuyamiyorum ağrıdan vallaha. Ama yanlış yapıyorum tabiki buna eminim vücudu dinlemek lazım benim vücudum baya esnemişti şimdi spora devam etmeme rağmen kazık gibiyim.
Günaydın canımKizlar günaydın
0zlem jillian linkini atar mısın?her gün farklı video mu yapiliyor?
30 günlük başlarsam bırakmam belkiyine de güvenemiyorum kendime zırt port misafir geliyor hayırlı olsuna dün gece 1 de gittiler
Tecrübeli arkadaşlar bi el atın ne yapayım
Yaşasın yetismisim17-24 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Gece birde girdim yazayım diyesonra onu oku bunu oku,aklımdan çıkmışAllah'ım ne olacak böyle
Menü yazayım diyorum giriyorm sporları kaydediyorum menüleri okuyorum kendi menüm sona kalıyor dona kalıyoren çok girdiğim sayfaya yazmayı unutuyorum iyi mi siz bana bakmayın
Agustus 15-20Günaydın canım
Sen ne zaman evine döncen yacidden zor çok iyi bile idare ettin sakın moralin bozulmasın senin yerinden başkası olsa hem sporu bırakır hemde diyeti
Kendine jillian gibi bir program yapman kesinlikle faydalı olur ✌
Aynen ya bende onu oku şunu gir sporlar vs derken şarjı bitmişti sonra kaldıGece birde girdim yazayım diyesonra onu oku bunu oku,aklımdan çıkmışsabah aklıma geldi kesin paylaşmıştır demiştim mi üç beş dk ile yetismisim
Ooo okula kadar ordasınız maşallahAgustus 15-20bari eve vaadan mezun olayım varınca kesin zayıflarım zaten okula başlayacak oğlum onun alış verisiydi uyum sureciydi derken
Jliani iki üç yıl önce yapmıştım ama unutmuşum, netten bir iki video indirdim ama doğrusu mu bilemedim
Ay ne yazık kiOoo okula kadar ordasınız maşallah1 ay :))
Jillian ı söylerler benim hiç bilgim yok yapmadım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?