Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum.
Bugün yapamadım ben hem saçlarıma keratin yaptim terlememem gerek hem de çok halsizim hep uyukladım.

EceZ in karnesi

Eki Görüntüle 2664779

5. Takımdan EceZ 9 haftada 12,70 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Canim ya 7-8 yıl önceden bende videolar var.Youtube da vardır belki. 3 video var herbiri 10 gün yapılıyor. 28 dakika zaten hemen bitiyor..
Anladım canım teşekkür ederim
Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum.

Evet üç tane gördüm ikisini indirdim ama açıp bakamadım henüz

En olmadı yatmadan yapayım diyeceğim ama insanın evindeki gibi olmuyor hayırlı olsunlari bitiremediler daha Allah'tan covid var

Bitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktı

Bitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktı
Aynen öyle ya, sanki hiç kalmamış gibi.her şey o kadar normal ki dışarda
Liseden arkadasla bugün dışarda bulusacaktik.sabah buluşalım ki kimse gitmemiş olsun akşam kalabalık olur dedim kahvaltı yapalım o zaman dediler 11 gibi.ben de içimden bunlar pişmemiş olur diye gecirdigimden ben yapmış olurum kahvaltımı başka şeyler yerim dedim
Kahvaltıda İskender yedim, ekmeksiz oğlum etcildir zaten, o da kahvaltı yapmadıdaha döneri takmamislardi düşününbeklemem gerekti oğlumu elini yıkamaya götürmüştüm, dönene kadar tabagimi da götürmüşler
Bahtsız bedeviligim son buluyor galiba acım ama mutluyum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…