- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.421
Herkese söyledi ya o kadar herkes almış buna kalmamışHa bak şimdi oldu. Gülecek kadar olmuş
Zaten mocha daki buz olmasa onda da sıkıntı yok benceYok zaten hilal böreği sıkıntı etmez o değişim yapar böreği meşhurduryağda kızarmış sigara böreğini tam buğday ekmeğine dönüşüm yapmış insan
Yapıyorsun bari söylemeBen bugün bi kaçamak yapayım belki cumaya çıkamam falan gözüm açık gider.
Ahahah tek sıkıntı buz yaniZaten mocha daki buz olmasa onda da sıkıntı yok bence
Olur tatlım♥♥ Allah razı olsun canım
Ekibe uğra arada selam ver olur mu
canim tatil dedigime bakma ama evde yokuz 20 gun,spor yapamiyorum ama aynen diyete devam birakmak yok ortim
Sıkıcı olur böyle orjinal videodan yapmıyor musun canım?
Bugün yapamadım ben hem saçlarıma keratin yaptim terlememem gerek hem de çok halsizim hep uyukladım.Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum.
Canım orjinal video yok internette bu var sadece ben de bununla yaptım gerçekten sıkıcıSıkıcı olur böyle orjinal videodan yapmıyor musun canım?
Aynen en zoruda oOlur tatlım ♥diyete devam nasılsa bir şekilde korumayı öğrenmem lazım
Cesaretin varsa yapBen bugün bi kaçamak yapayım belki cumaya çıkamam falan gözüm açık gider.
Beli ne kadar kalınJillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - UkraineTrends.web.tv
http://www.pinterest.com/lionsgatebefitukrainetrends.web.tv Calypso95 C Cagrihilal1 S Suskunhanim
Anladım canım teşekkür ederimCanim ya 7-8 yıl önceden bende videolar var.Youtube da vardır belki. 3 video var herbiri 10 gün yapılıyor. 28 dakika zaten hemen bitiyor..
Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum.
En olmadı yatmadan yapayım diyeceğim ama insanın evindeki gibi olmuyorBen denedim canım bu çok sıkılastırıyor ve zor değil öyle cerez niyetin yapıyosun tabi ben bazı hareketlerde zorlanıyorumda vücüt ısındıktan sonra sporumu bunla bitiriyprum bu zayıflamak değilde şekillenmek için. Bacaklarım ve popom kücültü ve inceldi sayesinde
Bitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktıAnladım canım teşekkür ederim
Evet üç tane gördüm ikisini indirdim ama açıp bakamadım henüz
En olmadı yatmadan yapayım diyeceğim ama insanın evindeki gibi olmuyorhayırlı olsunlari bitiremediler daha Allah'tan covid var
Teşekkür ederim canım, kendimi gazlamaya çalışıyorum şu anJillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - UkraineTrends.web.tv
http://www.pinterest.com/lionsgatebefitukrainetrends.web.tv Calypso95 C Cagrihilal1 S Suskunhanim
Aynen öyle ya, sanki hiç kalmamış gibi.her şey o kadar normal ki dışardaBitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?