- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.441
tabi canım yapar yeriz sonrada eritiriz :)) aa bende mezitlideyim mezitli migrosun yanında oturuyorum sende mezitliden tut işte sahil çok yakın yürüyüşe çok rahat gideriz :) mezitli mersinin en güzel yerlerindendir canım ne çok kalabalık ne çok sakin herşey elimizin altında bişey lazım olsa anında hastane sağlık ocağı market mefruşat züccaciye pazar herşey elinin altında hem çok nezih bi yer mersinin içi çok kalabalık ve biraz nasıl desem öyle işte :)) zaten mersin küçük bi yer istediğin yere anında ulaşabiliyorsun rahatçatabiki ne demek mersine ait yemekleri öğreneceğim daha başta kısır öğrenicem öğretirsin artık yapar yeriz sonrada yürüyüşe gideriz . yiyip oturmayalım ki kilo yapmasın değilmi
canım mersinde tam nerede oturucaz bilmiyorum belki mezitli olabilirmiş nişanlım olabilir yerleri söylüyor merkezi yerler olsun istiyorum ama ozaman nasıl nasip kısmet olursa artık ben bilmiyorum çünkü hiç mersini , ev tutma aşamasında sendende yardım alırım canım .
burçakcım aa olurmu öyle şey canım buyrun hepiniz gelin valla yaparım bi güzelde yeriz sonrada hep beraber leslie yaparız heheaaa kıskandım ama şimdiiiiiiiii
hani bana kısır, hmmm
gülsümcüm kısır yersen de turşu falan yeme
diyetlerde pek önerilmiyor vücutta su tuttuğu için
tabi canım yapar yeriz sonrada eritiriz :)) aa bende mezitlideyim mezitli migrosun yanında oturuyorum sende mezitliden tut işte sahil çok yakın yürüyüşe çok rahat gideriz :) mezitli mersinin en güzel yerlerindendir canım ne çok kalabalık ne çok sakin herşey elimizin altında bişey lazım olsa anında hastane sağlık ocağı market mefruşat züccaciye pazar herşey elinin altında hem çok nezih bi yer mersinin içi çok kalabalık ve biraz nasıl desem öyle işte :)) zaten mersin küçük bi yer istediğin yere anında ulaşabiliyorsun rahatça
burçakcım aa olurmu öyle şey canım buyrun hepiniz gelin valla yaparım bi güzelde yeriz sonrada hep beraber leslie yaparız heheisabet olmuş evde turşu kalmamıştı zaten :))
bende istiyorum o zaman ,hani bana hani bana
canım sensiz olmaz zaten ay keşke yakın olsaydık bi araya gelebilseydik
kızlar ben öğle yemeğimi yazmadım galiba;
2 dilim ekmek
4,5 ç.k. kadar bakla
az yoğurt
ara:1 k-flakes
bide unonun atıştırmalıklarından az yedim
az sonra çıkıcam ve kuaföre gidicem kızlar.görüşmek üzere hoşçakalınnn
he he zaman zaman her zamanoyy dizi izler gibi heyecanla okudum devamı ne zman bu bölümün
benim de canım çekti şimdi. anneme sipariş ettim hemen.alıcak yapıcak ve ben de bakla yiiiceeemmafiyet olsun canım herkes bakla yiyor canım çekti bu hafta bende alıp yapim bari :))
şükür ki benim bi yerimde birikmiş olarak yok. çünkü her bi yerimde varbenimde basende bacakta.bedenimin üstünde hiç bir değişiklik olmaz.sıfır göbek.çok orantısız bir vücut yapım var.boyum 1.57 :122:
akşamada valla canım çok pis kısır istiyo naapsam bilmiyorum
mesaim bitiyo yavaş yavaş..
sanırım cuma günü diyetime başlayınca paylaşımım daha çok olacak yediklerimi de yazıcam çünkü..
bu cuma listeye giricik miyim ıcıba
iyi ki bırakmışsın ama keşke akupunkturu bırakacağına biskremle kolayı bıraksaydın
ben 1 ay gittim akapunktura 6 kilo aldımama akapunkturdan çıkıp biskrem+kola yapıyordum.. yanlış yere mi sapladılar iğneyi naptılar artık iştahım kapanacağına açılmıştı.. bıraktım tabi sonra..
Selamlar
Öğlen brokoli yemiştim.
Akşam kuru fasulye 6 yemek kaşığı , 2-3 kaşık pilav , bol salata , 1,5 dilim light ekmek yedim.Kuru fasulyeyle ekmekte çok iyi gidiyor
Meyveyi atlamı düşünüyorum çünkü hem canım istemiyor hemde pilav çok gibi geldi .Bide saatte geç oldu..En iyisi su ve yeşil çay içip yatmak.Aslında canım çok yürüyüş yapmak istiyor ama bizim buralarda yürümek imkansız....Hele ki bu saatte .Zaten yanıma arkadaşta yok ,akşam akşam tek başıma ne yapabilirim sokaklarda.
Bu hafta bence motivasyonumuz daha iyi gibi.İnşallah kilolarda aynı şeyi söyler..
Bu hafta bence motivasyonumuz daha iyi gibi.İnşallah kilolarda aynı şeyi söyler..
Selamlar
Öğlen brokoli yemiştim.
Akşam kuru fasulye 6 yemek kaşığı , 2-3 kaşık pilav , bol salata , 1,5 dilim light ekmek yedim.Kuru fasulyeyle ekmekte çok iyi gidiyor
Meyveyi atlamı düşünüyorum çünkü hem canım istemiyor hemde pilav çok gibi geldi .Bide saatte geç oldu..En iyisi su ve yeşil çay içip yatmak.Aslında canım çok yürüyüş yapmak istiyor ama bizim buralarda yürümek imkansız....Hele ki bu saatte .Zaten yanıma arkadaşta yok ,akşam akşam tek başıma ne yapabilirim sokaklarda.
ben 1 ay gittim akapunktura 6 kilo aldımama akapunkturdan çıkıp biskrem+kola yapıyordum.. yanlış yere mi sapladılar iğneyi naptılar artık iştahım kapanacağına açılmıştı.. bıraktım tabi sonra..
demekki akapunktura başlayınca biskrem+kola yemezsek kilo verebilirmişizbende yaptırıp bırakanlardan duymuştum ki akapunktur bırakıp normal düzene döndüğünde kilo aldırıyor o yüzden üstünde durmamıştım ama belkide yarıyordur işe bilmiyorum ki :26:
hoşbulduk ferihann,
iğneleri ilk taktırdığım gün hayret ettim, ben böreğe dayanamam tok da olsam yerim. o gün kayınvalidem börek yapmıştı ve hiç canım istemedi. o kadar tok hissediyordum ki kendimi. bir kere her hafta yağ,su, kas analizi yapan makinanın tepesine çıkıyorum sonra da doktorun karşısına. bu beni disipline ediyor. ne yediğime dikkat ediyorum. çok insana göre çok su içen biri olmama rağmen su oranım eksik çıktı mesela. bir haftadır daha özenli bir şekilde su içiyorum. suyu çok içtiğim için çay ve kahveye pek fırsat kalmıyor. onun dışında diyet yapmaktan dolayı mide kazınmasını hissetmiyorum, halsizlik yok, stres yok, sabahları daha dinç kalkmaya başladım 2-3 gündür. yani akupunktur direkt olarak zayıflatmıyor. öncelikle zayıflama yönünde irade olmalı. diyetini uygulayacaksın ancak diyet yapmanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırdığını düşünüyorum.
bir de tartışma konusu size :)
ben özellikle diyet yapıyorum diye kepekli ekmek, light peynir,yoğurt,süt vs vs yemiyorum. normal hayatımda diğer insanlar ne yiyiyorsa onlardan tüketiyorum. diyeti bitirdikten sonra ömür boyu light ürünlerle hayatımı geçirmeyeceğimi biliyorum. tabii ki aşırı yağlı kızartma, aşırı tatlı tüketmekten kaçınıyorum. ama bunu normal insanların da sağlıklı beslenmek adına zaten yapması gerekir. takımım bu konuda nasıl düşünüyor bunu da merak ediyorum.
Ben bu konuyada burnumu sokmak istedim.
Beni annem hiç ekmek yemeye alıştırmamış.o sebeplen hiç ekmek yemem.ekmek yersem yediğin yemeğin tadını alamam ben.diyetten önce dışarda döner hamburger yersem haftada 1.yediğim ekmek oydu.ama ekmek yiyecek olsam hayatımın sonuna kadar kepekli ekmek yerim heralde.beyaz ekmek sadece diyet konusunda değil sağlık konusunda da gayet gereksiz bir yiyecek.yığmaca hamur.ekmek konusunda böyle düşünüyorum.ama diğer light ürünler konusunda sana katılıyorum.ideal kilomuza indikten sonra yine düzenli veya günlük almamız gereken kaloriyi hesaplayarak light olmayan ürünlerle gayette beslenebiliriz bence.
kilomuzu sabit tutmak ve sağlıklı olabilmek için kalorisel beslenmeye hayatımızın sonuna kadar dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum ama çok zor
haftasonları işi bozuyor.
hoşbulduk canım.. ben de seni gördüğüme sevindim.. kilo yakınlığım olduğu birinin olması güzel.. aslında ben 90 ve üzeri grubuna da baktım sen de üyesin ona ama 38 kişilik bi grupta yani ne bileyim geçen sohbete nasıl hakim olabiliyosunuz.. gözüm yemedi pek.. dedim bi takım yeter bana :)
ben portakal ve greyfurdu kendim sıkıyorum özellikle haftasonu kahvaltısına hep yaparım.. tabi portakal oranını daha fazla tutuyorum o zaman acılığı olmuyo greyfurdun.. kalanını da kahvaltıdan sonra sodaya katıp içiyorum bi bardak etmicek gibiyse..
ya ben onu çok yaşıyorum
kociş diyo sen herşeyin bi tuhaf diye
adam haklı
bi insan ya kabızdır ya ishal
ama ben ikisini aynı anda oluyorum genelde
canım çok güzel oluyo
kociş yapıyo bunu, büyük bardaklara
greyfurt ve portakal sıkıyo
sonra bi sade sodayı iki bardağa paylaştırıyo
tadı gerçekten çok güzel oluyo
tavsiye ederim
ben de bu arada ara olarak 1 elma yedim şimdi
Akşam kuaförde randevum vardı
eve gittiğimde saat 8 di
ama malesef çok acıktığım için yemek yemekten kendimi alamadım
1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar et sote ve 2 ç.k. Kadar pilav yedim ekmeksiz
ara olarakta bir avuç kadar kabak çekirdeği yedim
bu sabahta 1 dilim ekmekle standart kahvaltımı yaptım
ekmeğin son lokmasınıda da tahin pekmeze bulayıp ağzıma attım :))
ara:1 elma yiyorum şuan
1 fincan yeşil çay içtim
5 tane sunta biskivi yedim
galiba 1 dilim ekmek az geldiği için karnım acıktı
canım maşallah mönün çok güzel ama aç kalmadınmı sen bu mönüyle
sevalcim kurallar gereği bu hafta değilde haftya alabilirim seni listeye sen yinede kilo bildirimini yap canım cuma günü
valla sevalcim bak ben saa diyim, çok paylaşırım senden önce girerim haaa. dimedi dime
iyi ki bırakmışsın ama keşke akupunkturu bırakacağına biskremle kolayı bıraksaydın
ne demek pınarcım sen bi gelde buraya yapar beraber yeriz kızlar duymasın :))) diyet kısır yeriz canım aacanım mersinin neresinde oturmayı düşünüyorsunuz ?
tabiki ne demek mersine ait yemekleri öğreneceğim daha başta kısır öğrenicem öğretirsin artık yapar yeriz sonrada yürüyüşe gideriz . yiyip oturmayalım ki kilo yapmasın değilmi
canım mersinde tam nerede oturucaz bilmiyorum belki mezitli olabilirmiş nişanlım olabilir yerleri söylüyor merkezi yerler olsun istiyorum ama ozaman nasıl nasip kısmet olursa artık ben bilmiyorum çünkü hiç mersini , ev tutma aşamasında sendende yardım alırım canım .
tabi canım yapar yeriz sonrada eritiriz :)) aa bende mezitlideyim mezitli migrosun yanında oturuyorum sende mezitliden tut işte sahil çok yakın yürüyüşe çok rahat gideriz :) mezitli mersinin en güzel yerlerindendir canım ne çok kalabalık ne çok sakin herşey elimizin altında bişey lazım olsa anında hastane sağlık ocağı market mefruşat züccaciye pazar herşey elinin altında hem çok nezih bi yer mersinin içi çok kalabalık ve biraz nasıl desem öyle işte :)) zaten mersin küçük bi yer istediğin yere anında ulaşabiliyorsun rahatça
burçakcım aa olurmu öyle şey canım buyrun hepiniz gelin valla yaparım bi güzelde yeriz sonrada hep beraber leslie yaparız heheisabet olmuş evde turşu kalmamıştı zaten :))
Selamlar
Öğlen brokoli yemiştim.
ben burayı bulmadan once 90 ustunu bulmustum ama coook kalabalık ve calıstıgım ıçın onca sayfayı okuyamıyorum o yuzden en ıyısı bır gruba gırmek dıye dusundum ve burayı buldum sagolsun arkadaslar ve kaptanımız benı kırmadı kabul ettıler benıde en ıyısı burası bencearada sırada oradada arkadaslarım var orayada gırıyorum ama gelmen ıyı oldu bencede kılolarımız yakın yarısırız beraberce verırız malum ben bıraz uzunca buralardayım hemen mezun olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?