Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu yanındaki harfler ne anlama geliyor :26:

baklavayı geçiyorum

ama menünde çok fazla pirinç ve bulgur var..

porsiyonların iyiymiş sadece ekmekle pilavı aynı öğünde yemiş olman sakıncalı olmuş ama sonra ara yemeyince onu dengelemişsin bence.

canım 2 ç.k. dediğim 2 çorba kaşığı benim.kıs nasıl doyayım çatalla :))

güzel bir gün olmuş öğün açısından tebrikler

ben dün akşam anneme gitiim

orda ki mönü şöyleydi;

1 kase mercimek çorbası
2 k.k. büyüklüğünde tavada yağsız tavuk göğsü
2 ç.k. kadar pilav
ekmek ucundan turtıklandı
bol salata

ara:1 kafeinsiz sütlü nescafe

bence güzel bi akşam mönüsü.. ama saat kaçta yediğin de önemli..

Son düzenleyen: Moderatör:
davet olunca anlamıştım zaten.. napalım.. oluyo öyle davetlerde saati sen ayarlayamıyorsun

Günaydınnnnnnnnn herkese
çok enerjikim.
ya dün canım nasıl tatlı çekti anlatamam.nişanlım da diyete girdi benle beraber.o hakim oldu.gittim şekersiz türk kahvesi içtim.pufffffffffff

bu sabah
1 kase nesfit.(3yk nesfit 200ml light süt)
arada
1 elme yiyeceğim + yeşil çay.
Öğle yemeği
sanırım pazı dolması.küçük küçük sarılmış.5-6 tane yerim ama doymam.salata yerim bide.
ara
yeşil çay
akşam
?

:82:

canım bence akşamını hemen planla.. malum perşembe yarın tartılacağız.. akşam ne yiyeceğini bilmezsen kaçırabilirsin..

bi de şekersiz türk kahvesinin sakıncalı olan kısmını anlayamadım (şu an içiyorum da )

dolmalarla ekmek yemezsin..

bu arada ben yediklerimi yazmıyorum çünkü bu ara çok örnek olacak bişey yemiyorum yarın başlicam ben de diyete..

kahvenin sakıncalı bir kısmı yok tabiki.tatlı yiyeceğime kahve içtim.iyi yabtım demek istedim :)
akşamımı planlayamıyorum çünkü anneme iki yemek söyledim yapsın diye hangisi yapcak bilmiyorum.hatta kafasına eser başka bişey de yapabilir.o yüzden bugun planlayamadım.ben akşam yemeklerinden pek hoşlanmadığım için ne yapsa 2 kaşık yiycem zaten.ya ıspanak ya patlıcan var akşama zeytinyağlı. :89:

davet olunca anlamıştım zaten.. napalım.. oluyo öyle davetlerde saati sen ayarlayamıyorsun

zaten işten altıda çıkıyorum bide üstüne kuaföre gittim.ben anneme gidene kadar saat 7.30 oldu.eşimi bekledik bide velhasıl 8i buldu yine yemek

evet bu akşam hafif şeyler yemeliyiz kızlar.yarın tartı günü malum

kahvenin sakıncalı bir kısmı yok tabiki.tatlı yiyeceğime kahve içtim.iyi yabtım demek istedim :):

yani.. dimi.. hem ağrı kesici etkisi varmış duyduğuma göre

benim de canım patlıcan çok çekiyo aldım patlıcanlarımı da haftasonu yapıcam artık..

merhaba sevgili takımcığım güzel bir güne başladık yine ancak fırsat bulup gelebildim . sabah yediklerimi yazayım . 4 y.k. biber kavurması ( az yağlı çok severim hemde sağlıklıdır ) 2 dilim çavdar ekmeği az önce elmalı kurabiye ikram ettiler bir tane yedim çayla birlikte doğru değil biliyorum ama hayır diyemedim malesef .

öğle için yanımda zeytinyağlı pırasa yoğurt ve kepekli ekmek var .

geçmişe bakıp tekrar yazarım canım takımım . öpüyorum herkezi ...

ben ara öğün olarak 1 fincan 5i bir yerde çay
1 k-bar yedim
öğlen içinde yanıma 5 ç.k. kabak yemeği
2 dilim ekmek getirdim

bu yanındaki harfler ne anlama geliyor :26:

baklavayı geçiyorum

ama menünde çok fazla pirinç ve bulgur var..

aslında genel yemek düzenimde pirinç, bulgur makarnayı öğle yemeklerinde tüketip akşam çorba, yemek, slaat şeklinde bitiriyorum. dünkü kısır biraz istisna oldu. öğle ve akşam yemeklerinde hiç ekmek tüketmeyrek dengelediğimi düşünmüştüm.

peki akşam? yoksa cuma için akşam yemek yemicek misin

hergün elmalı kurabiye yesen ama kırk yılın başı yani ondan da bişey olmaz

gülsümcüm bende mezitli için öyle duydum nişanlımdan sahile yakın ve çarşısından daha nezih olduğunu duydum çarşıda evler çok içiçe ve bozuk mimariyle yapılanmış mezitli tarafında yeni yapılan binalarda varmış nişanlımın dediği bunlar zaten en çok olur dediğim şeyde denize yakın olması ben deniz olmadan yaşayamayan biriyim güzel havalarda illaki deniz görmem ve dalga sesi dinlemem lazım ve birazda şu var istanbuldan başka bir yerde yaşamak biraz gözümü korkutuyor o yüzden ısınabileceğim bir yer olmalı neyse seninde mezitlide olmana sevindim canım vallahi içim rahatladı biraz

ben ara öğün olarak 1 fincan 5i bir yerde çay
1 k-bar yedim
öğlen içinde yanıma 5 ç.k. kabak yemeği
2 dilim ekmek getirdim

:13:

evet hiç ekmek tüketmemen iyi olmuş.. sen benim yediklerimi bilsen kafamı taşla yararsın ama ben diyette diilim şimdi yarın diyetteyim.. söylemiyom o yüzden yediklerimi..

şımar canım benim ne demek tabiki birbirimize geçecek nazımız cazımız ayrıca takımdaki her bir arkadaş gibi senide çok sevdim sevdik

valla istanbulda bulup da mersinde bulamayacağın bi şey yok o bi gerçek.. deniz konusu benim için de aynı.. balıkesirde yaşarken mayıs ayında ağladığımı bilirim deniz yok diye.. çok ciddiyim bu arada abartmıyorum.. depresyona giriyorum denizsiz.. allahtan burda da göl var

benim için bir yerin yaşanılacak bir yer olduğunu gösteren bir kaç gösterge vardır:

bunlardan 1. si tabiki yukarıda belirttiğim deniz,

bunlardan 2. si gönül ferahlığı ile yürüyebileceğim bir cadde,

bunlardan 3. sü o caddenin sonunda 2-3 tane market ,

bunlardan 4. sü ise o marketlerin arasında taze yeşillik ve baharatların da satıldığı bir pazar,

ve bunlardan 5. si ise büyük (gerçekten kocaman yani) bir alışveriş merkezine tek vasıta ile ulaşabileceğim bir uzaklıkta olması.

ve bu şartlara uyan tam da takyonun oturduğu yer

şimdilik onun bulunduğu ortamın kıskançlığı içerisindeyim ama 3 yıl içinde oradayım sonuçta.. :81:

Günaydın kızlar,

sabah kalvaltıda

peynir, biber-domates kavurma(çok az yağ), 3 zeytin,1 dilim kepekli ekmek yedim.

200 adım attım. bilgilerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…