Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır olamaz. Ben bugün katılamadım. Çarşambadan itibaren yine varım her zaman ki gibi
Valla anlamı yok kuzum böyle yarış olmaz ki yeni arkadaşlar gelsin bakarız hergün söyle söyle kimse kıpırdamıyor üzülüyorum yani ben hiç yoksa ay bi 1000 adım atayım durduğum yerde katılım olsun derim ama yok

Evet ilk zamanlardaki yarış hali yok. Ölü toprağı serpildi üzerimize oructa bile iftardan sonra 1 saatte 10 bin adım atıyordum. O spor aşkını geri istiyorum

gördüğüm artıyı söylemek istemiyorum ben kayıtlara şöyle geçsin
Cuma 68.3
Pazartesi ⚰⚰⚰⚰öldüğü için bildirim yapamadı
aynı ben. BEn zaten bgn öğlen ölü taklidi yaptım hilal ama sonra yesemde sopayı geleyim dedim. Şaka bir yana kızlarda valla öğlen giremedim. Girdim girdim kaldı.çok özür diliyorum.İnş kızmamıssınızdır bana

Evet ilk zamanlardaki yarış hali yok. Ölü toprağı serpildi üzerimize oructa bile iftardan sonra 1 saatte 10 bin adım atıyordum. O spor aşkını geri istiyorum
Nede güzel kilo veriyordun valla
Challenglara ara verelim biraz sıkıldık belki sonra yine başlarız kalabalıkta güzel oluyor

Yazayım mı seni de agahdjdk umutluben baya aştı kendini ikidir birinci oluyo
evet yaa 30 binler olmayınca. Benim gunluk adımım minimum 10. bin cok yogun olursam bu. ama hedefim 14 bin. Fazlasıda hep karımdır diye atıyorum. Daha atarım ben atım gece yatmadan 1000 daha atarım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…