- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.581
Ben yurumedim aslında hep ayaktaydım ayaklarım koptu ama sayı olmadi. Ekstra da yürüyecek derman kalmadıKızlar 2 sonuç var sadece
Yarışları iptal ettik o haldeKızlar 2 sonuç var sadece
Kilo çok olunca bi de sıcak yaylansan yine terliyorsun. Terle olsaydı bu işler bi baraj gölü doldurduk nerdeyseYaaa sizzz yürüyüş yapmayın kan ter içinde kalmış adam
Hayır olamaz. Ben bugün katılamadım. Çarşambadan itibaren yine varım her zaman ki gibiYarışları iptal ettik o halde
Valla anlamı yok kuzum böyle yarış olmaz ki yeni arkadaşlar gelsin bakarız hergün söyle söyle kimse kıpırdamıyor üzülüyorum yani ben hiç yoksa ay bi 1000 adım atayım durduğum yerde katılım olsun derim ama yokHayır olamaz. Ben bugün katılamadım. Çarşambadan itibaren yine varım her zaman ki gibi
vavvv ortime benimmm.
Evet ilk zamanlardaki yarış hali yok. Ölü toprağı serpildi üzerimizeValla anlamı yok kuzum böyle yarış olmaz ki yeni arkadaşlar gelsin bakarız hergün söyle söyle kimse kıpırdamıyor üzülüyorum yani ben hiç yoksa ay bi 1000 adım atayım durduğum yerde katılım olsun derim ama yok
aynı ben. BEn zaten bgn öğlen ölü taklidi yaptım hilalgördüğüm artıyı söylemek istemiyorum ben kayıtlara şöyle geçsin
Cuma 68.3
Pazartesi ⚰⚰⚰⚰öldüğü için bildirim yapamadı
Açıkla açıkla benim 2 bin var atacam şimdi umutlu ben tuvalete giderken atıyorum o kadar diyecek3 mesaj oldu benle birlikte 4 kişi var açıklıyorum o halde
Yazayım mı seni de agahdjdk umutluben baya aştı kendini ikidir birinci oluyoAçıkla açıkla benim 2 bin var atacam şimdi umutlu ben tuvalete giderken atıyorum o kadar diyecek
Benimkide mocha içmez olaydım. Ama hilal gel bu hafta kabak mabak lapa mapa bişi yapalım.Yine artının sebepleri ıyiymis benim ki kurabiye yemez olaydım ama yedimkeşke bende iskender yiyeydim. Kurabiye nedir ya
Nede güzel kilo veriyordun vallaEvet ilk zamanlardaki yarış hali yok. Ölü toprağı serpildi üzerimizeoructa bile iftardan sonra 1 saatte 10 bin adım atıyordum. O spor aşkını geri istiyorum
Eline sağlık canımmmWALK YARIŞI SONUÇLARI
1. 17000 adim ile U UmutluBen
2. 13000 adim ile S Suskunhanim
3.10063 adim ileCherry Mom
4. 8000 adim ileCalypso95
nasılll yaaaa. naptı kaptanım ece resmen eskı menulere gıdıp bakıcam sımdıHaftada ortalama 1.5 kg birde o kiloda
hayırrrr kaptan etmeyelim. Ben sevıyorum ama zıp gunlerı cok zor oluyor ama seviyorumYarışları iptal ettik o halde
yaaa yine mi ben 1. yimWALK YARIŞI SONUÇLARI
1. 17000 adim ile U UmutluBen
2. 13000 adim ile S Suskunhanim
3.10063 adim ileCherry Mom
4. 8000 adim ileCalypso95
evet yaa 30 binler olmayınca. Benim gunluk adımım minimum 10. bin cok yogun olursam bu. ama hedefim 14 bin. Fazlasıda hep karımdır diye atıyorum. Daha atarım ben atım gece yatmadan 1000 daha atarım kesinYazayım mı seni de agahdjdk umutluben baya aştı kendini ikidir birinci oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?