Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese. Ortüm durum bildireyim sabah tartılamadım tartı salonda eşimin toplantısı vardı. Bende mecbur kahvaltı ve su sonrası tartıldım. 79.1 geldim. Yani sanki kahvaltıları çıkarırsak bgn aldıklarımı 0 lamışımdır diye düşünüyorum. Bgn bir kabak daha yaptım mı birazcık eksiye gecerim diye umut ediyorum pacman

Veeee Tempus un karnesi de hazırrrrr
96 dan 69 a tammm bir başarı hikayesi
Eki Görüntüle 2665453

Tempus 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (461. Etap) : 95,50
Bitiş Kilosu (683. Etap) : 69,60
Verilen Toplam Kilo : 25,90
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 27,12%
Toplam Süre : 21 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,29%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.233

Sevgili Tempus 12 Nisan 2016 (461. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 463. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 17 Temmuz 2020 (683. etap) tarihinde toplamda 25,90 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 85% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 472-514. ve 516-678. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

Hıı yürüyüş olarak mı yoksa denizde de mi taktın?
S Suskunhanim yazmıştı kuzuum mesajı muhtemelen saatten anlamıştır kaloriyi diye öyle söyledim onda da saat var çünkü
Denizde takmıştır yüzme modu oluyor ordan ayrı hesaplıyor saat

Kızlar ben Çarşamba Perşembe istemeyerekte olsa kabak detoksu yapacağım malum hem biraz artıyım hemde yüzdem geçen cuma bildirimsiz olduğum için 2 ye bölünecek o yüzden ekstra çaba sarfetmem gerek
Var mı başka birşey yapacak olan özellikle 1 2 kg artı olanlar cumaya kadar onlar gitmez bence birşey yapmak lazım kızlar

Çarşamba perşembe bende kabak yapacağım

Sabah yatak çarşafını makineye atayım derken cep telefonumu da çarşafın içine atmışım. Öylece makineye sokmuşum. Yaklaşık bir 5 dk yıkadıktan sonra fark ettim koştum çıkardım ama tabi ki ıslanmıştı. Süpürge ile kurutmaya çalıştım içini açtım. Olmadı. Mecburen götürdüm tamirciye. Adam açtı kuruttu taktı geri. Telefon açılıyor şarj oluyor ses geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Evde kurutmak için açtığınız sırada ekranı kırmışsınız yeni ekran takılacak yoksa çalışmaz dedi.

İyi dedim tamam takın. Aradı birisini sordu ne kadar falan tamam dedi getir. Sordum dedim ücreti ne dedi 250 TL...........

Tamam dedim yapın ne diyeyim telefon bu yani olmazsa olmaz birşey birde tam iş zamanı ne yaparım telefonsuz insanlara ulaşamadan onlar bana ulaşamadan. Sabah sabah 250 lira zarara girdim saçma sapan bir dalgınlık yüzünden 250 tl ye ekran mı değişilir ya çok moralim bozuk çok

Canım ekranlar çok pahalı iç ekran daha pahalı oluyor ben 2 yıl önce iç ekrana 600 tl ödemiştim yine şanslıymışsın . Dediğin gibi telefonsuz olmuyor mecbur yaptırılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…