- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.621
Diyetisyen böyle derse biz ne yapalımYok ondan değil de o kadar sıcak ki hiç bişey yapasım gelmiyo galiba :)
Yaaaa ama diyete uyuyorum yine de spor sıkıntıDiyetisyen böyle derse biz ne yapalım
OhDenizden dönüyorum700 kusurkalori yakmisim
Onu nerden anladın yahu.Denizden dönüyorum700 kusurkalori yakmisim
Saatten :)Onu nerden anladın yahu.
Hıı yürüyüş olarak mı yoksa denizde de mi taktın?Saatten :)
S Suskunhanim yazmıştı kuzuum mesajı muhtemelen saatten anlamıştır kaloriyi diye öyle söyledim onda da saat var çünküHıı yürüyüş olarak mı yoksa denizde de mi taktın?
GünaydınGünaydın kızlar
Vay be bu saatte senden günaydın iş aşkı başka şeyGünaydın kızlar
Çarşamba perşembe bende kabak yapacağımKızlar ben Çarşamba Perşembe istemeyerekte olsa kabak detoksu yapacağım malum hem biraz artıyım hemde yüzdem geçen cuma bildirimsiz olduğum için 2 ye bölünecek o yüzden ekstra çaba sarfetmem gerek
Var mı başka birşey yapacak olan özellikle 1 2 kg artı olanlar cumaya kadar onlar gitmez bence birşey yapmak lazım kızlar
Selam iyiyim ben sen nasılsın. Cumayı düşünüyoruz kara karaSelamlarrr kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
(Yapamadı)Çarşamba perşembe bende kabak yapacağım
Canım ekranlar çok pahalı iç ekran daha pahalı oluyor ben 2 yıl önce iç ekrana 600 tl ödemiştim yine şanslıymışsın . Dediğin gibi telefonsuz olmuyor mecbur yaptırılacakSabah yatak çarşafını makineye atayım derken cep telefonumu da çarşafın içine atmışım. Öylece makineye sokmuşum. Yaklaşık bir 5 dk yıkadıktan sonra fark ettim koştum çıkardım ama tabi ki ıslanmıştı. Süpürge ile kurutmaya çalıştım içini açtım. Olmadı. Mecburen götürdüm tamirciye. Adam açtı kuruttu taktı geri. Telefon açılıyor şarj oluyor ses geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Evde kurutmak için açtığınız sırada ekranı kırmışsınız yeni ekran takılacak yoksa çalışmaz dedi.
İyi dedim tamam takın. Aradı birisini sordu ne kadar falan tamam dedi getir. Sordum dedim ücreti ne dedi 250 TL...........
Tamam dedim yapın ne diyeyim telefon bu yani olmazsa olmaz birşey birde tam iş zamanı ne yaparım telefonsuz insanlara ulaşamadan onlar bana ulaşamadan. Sabah sabah 250 lira zarara girdim saçma sapan bir dalgınlık yüzünden 250 tl ye ekran mı değişilir ya çok moralim bozuk çok
Temizlik vakti sen ne yapıyorsunSelamlarrr kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?