Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başlangıç kilosunu yarın tartıldığım kilo ile güncelleyebilir miyiz? Çünkü emin olamıyorum. 56 lı bişeyde cıkabilirim sanırım.

en doğru zaman ne zaman tartıya çıkmak için ?
Kişiden kişiye değişiyor sanıyorum
Ben mesela sabah acayip şiş uyanıyorum o yüzden önce biraz sabah aç karnına iş güç yapıyorum hatta çok artı falan çıkarsam 15 20 dk ter atıp öyle tartılıyorum..
Ama kimi sabah uyanınca WC sonrası tartılıyor en doğrusu o diyorlar

tamam inşallah o zaman yarın bi sabahtan tartılalım bakalım kilo :)

Akşamı da erken yapmışsın,tek sorun lavaş olması ama onu da bir saat yürüyüş ve bir lt ekstre su ile halledersin yerleşmeden,kafana takma memnun gayet sağlıklı

Ben sabah kalktığımda wc sonrası bile tartıda fazla çıkıyor. Biraz oyalanıp vakit geçince o zaman kilo düşük oluyor. Önceki Cuma tartı günlerinde de saat 10 -11 gibi tartılırdım bişey yemeden. Yarım kilo bile fark ettiği olurdu.

Pazarda lahana buldum nasil sevindim nasil sevindim anlatamam. Daha dun keşke buzluğa lahana falan atsaydım diy e dertlenmiştim. Lahana suyu büyük nimetmis. Hemen yapayımda içeyim
Maydonoz la kaynatılıp suyu içiliyor sanırım. Faydası olur mu ki acep ben de mi yapsam.

Geçmiş olsun. Inşallah ciddi birşey değildir
acil sifalar diliyorum
Canım ne yaptınız gittiniz mi doktora
Herşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Birde dün bizim evlilik yıldönümü idi
Geçen sene kızım çok hastaydı kutlayamadık
Bu sene eşim korkuttu
Allah sagligimizdan etmesin

Çok geçmiş olsun. Inşallah temiz çıkar iyi düşün iyi olsun.

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşallah ve nice güzel yıllara

Bugün dayanamadım tartıya çıktım ve burası bana cidden çok destek oluyor kendi başıma ve evde spor motivasyonu sağlayamıyordum
Ayyy yoook sen katılım göstermiyorsun ki kuzum faydalı olsun sayfa
Neyse merak ediyorm yarınki sonucu hedef tuttumu mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…