- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.312
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.961
Tmm canım güncelledimsen bence başlangıç kiloya 60 yaz ya bugün tartıldım da 60 olmuşum benhomili gırtlaklık tam gaz devam etmiş bende peh
en doğru zaman ne zaman tartıya çıkmak için ?Tmm canım güncelledim
Kilo maalesef öyle bir şey bende ne zaman baskülle arama mesafe koysam hemen kilo uçuyoryapışık yaşamak şart
Havan kime yemeklere kapris mi yapasın geldiben artık her şeyi yemeyeceğim. Kendime en azindan bi kaç tane sevmedigim yemek edinmek istiyorum. Onları pişirip aaa ben bunu sevmiyorum demek istiyorum
Bildirimin bize kattığı 5 yeni arkadaşımız var başka olmadı sanıyorum
Kızlar tekrardan 5.takıma hoşgeldiniz ♥
menülerinizi ve sporlarınızı sayfanın üst kısmında etiketli menü linkimizden yazmayı aksatmayın ✌
yarın tartı günümüz en geç 13.00 e kadar bildirim bekliyoruz
mavimli 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85 Amor-a mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,7 hedef kg 50 mimiraculum yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 60 hedef kg 53 @Morseveranne35 yeni üye baş tarihi 22.07.20 baş kg 102,6 hedef kg80 @AnneyimBen yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 68 hedef kg 59
Kişiden kişiye değişiyor sanıyorumen doğru zaman ne zaman tartıya çıkmak için ?
Tamm canım güncelleriz yarınBaşlangıç kilosunu yarın tartıldığım kilo ile güncelleyebilir miyiz? Çünkü emin olamıyorum. 56 lı bişeyde cıkabilirim sanırım.
tamam inşallah o zaman yarın bi sabahtan tartılalım bakalım kilo :)Kişiden kişiye değişiyor sanıyorum
Ben mesela sabah acayip şiş uyanıyorum o yüzden önce biraz sabah aç karnına iş güç yapıyorum hatta çok artı falan çıkarsam 15 20 dk ter atıp öyle tartılıyorum..
Ama kimi sabah uyanınca WC sonrası tartılıyor en doğrusu o diyorlar
Akşamı da erken yapmışsın,tek sorun lavaş olması ama onu da bir saat yürüyüş ve bir lt ekstre su ile halledersin yerleşmeden,kafana takmaAh ah misafirlerle bi mekana gittik çok önceden kararlaştırdığımız bi mekandı. Yemesem olmaz mecbur yedim ertesi gün telafi ederim diye. Dünkü menümü utanarak yazayım
Sabah
1 yeşilçay
2 dilim kepekli tam tahıllı ekmek
Zahterli yoğurt
Öğle
1/2 porsiyon tavuk şiş
Ara öğün
1 form çay
Akşam
1 adana dürüm
Şalgam
Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
ben yazdim menümü sabaha karsiYeni gelen arkadaşlarım dünde erken geldiniz aslında menü yazabilirdiniz bugün itibariyle menülerden sorumlusunuz @reyyanK danyı alırsınız ona göre
Ben sabah kalktığımda wc sonrası bile tartıda fazla çıkıyor. Biraz oyalanıp vakit geçince o zaman kilo düşük oluyor. Önceki Cuma tartı günlerinde de saat 10 -11 gibi tartılırdım bişey yemeden. Yarım kilo bile fark ettiği olurdu.Kişiden kişiye değişiyor sanıyorum
Ben mesela sabah acayip şiş uyanıyorum o yüzden önce biraz sabah aç karnına iş güç yapıyorum hatta çok artı falan çıkarsam 15 20 dk ter atıp öyle tartılıyorum..
Ama kimi sabah uyanınca WC sonrası tartılıyor en doğrusu o diyorlar
Maydonoz la kaynatılıp suyu içiliyor sanırım. Faydası olur mu ki acep ben de mi yapsam.Pazarda lahana buldum nasil sevindim nasil sevindim anlatamam. Daha dun keşke buzluğa lahana falan atsaydım diy e dertlenmiştim. Lahana suyu büyük nimetmis. Hemen yapayımda içeyim
Geçmiş olsun. Inşallah ciddi birşey değildir
Gunluk kaç lt su iciyorsunuz?
Ben bunu kaçırmışım
No no nounuttun mu sabah gözleme yemeye misafirim var
Ne güzel sporun var keşke benim de olsa
Hoşgeldiniz
Canım çok geçmiş olsun,inşallah ciddi bir şey değildirya da supheniz bosadir
acil sifalar diliyorum
Herşeyden önce yazan herkese sevgilerle.Canım ne yaptınız gittiniz mi doktora
Ödem atmada en büyük favorim kışı lahanayla geçirdik biz nerdeyse. C vitamini depolarımız doluMaydonoz la kaynatılıp suyu içiliyor sanırım. Faydası olur mu ki acep ben de mi yapsam.
Çok geçmiş olsun. Inşallah temiz çıkar iyi düşün iyi olsun.Herşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Birde dün bizim evlilik yıldönümü idi
Geçen sene kızım çok hastaydı kutlayamadık
Bu sene eşim korkuttu
Allah sagligimizdan etmesin
Inşaallah ❤Çok geçmiş olsun. Inşallah temiz çıkar iyi düşün iyi olsun.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşallah ve nice güzel yıllaraHerşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Birde dün bizim evlilik yıldönümü idi
Geçen sene kızım çok hastaydı kutlayamadık
Bu sene eşim korkuttu
Allah sagligimizdan etmesin
Deneyimli üye kendini perşembeden belli ederkizlar kizlar bugün az yeme günü sonucta persembe
Ayyy yoook sen katılım göstermiyorsun ki kuzum faydalı olsun sayfaBugün dayanamadım tartıya çıktım veburası bana cidden çok destek oluyor kendi başıma ve evde spor motivasyonu sağlayamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?