Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu dünkü menün demi cnm listeye eklicem hemen

Dün tavuk şiş porsiyon sipariş etmiştim yarısını yiyebildim. Bulgur pilavı lavaş salata vs. Bugün kalan yarısını yedim. Zaten dün aksam da yediğim için tok kalktım resmen güne. Ancak öğlen yiyebildim. Bakalım olabildiğince az tutacağım kaloriyi bugün detoks gibi bitki çaylarla atlatayım. Yarın sabahtan hevesliyim inşallah ilk tartı gününde güzel bir kilo ile baslangıcımı yaparım. Şu an öğle vakti akşam bi yürüyüş filan yaparım.

Ah o misafirlerbugünlerde misafirle imtihanim devam ediyor

Ah ah misafirlerle bi mekana gittik çok önceden kararlaştırdığımız bi mekandı. Yemesem olmaz mecbur yedim ertesi gün telafi ederim diye. Dünkü menümü utanarak yazayım

Sabah
1 yeşilçay
2 dilim kepekli tam tahıllı ekmek
Zahterli yoğurt

Öğle
1/2 porsiyon tavuk şiş

Ara öğün
1 form çay

Akşam
1 adana dürüm
Şalgam

Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

Menü ve sporlarımız bu sayfaya

Adana dürüm 16.30 gibi yemiştin galiba değil mi ? Bende o kadar sıkıntılı bir menü değil

Çok tesekkurler onu görmemişim. oraya yazayım menülerimi.

Bildirimin bize kattığı 5 yeni arkadaşımız var başka olmadı sanıyorum
Kızlar tekrardan 5.takıma hoşgeldiniz ♥
menülerinizi ve sporlarınızı sayfanın üst kısmında etiketli menü linkimizden yazmayı aksatmayın ✌
yarın tartı günümüz en geç 13.00 e kadar bildirim bekliyoruz

mavimli 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85
Amor-a mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,7 hedef kg 50
mimiraculum yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 60 hedef kg 53
Morseveranne35 yeni üye baş tarihi 22.07.20 baş kg 102,6 hedef kg80
AnneyimBen yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 68 hedef kg 59

sen bence başlangıç kiloya 60 yaz ya bugün tartıldım da 60 olmuşum ben homili gırtlaklık tam gaz devam etmiş bende peh

Eee 5. Takıma 5 kişi, :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…