- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.941
Bu dünkü menün demi cnmBen menümü yazıp kacayim malum taşınıyorum ev topluyorum ondan kızlar:)))
Sabah 10:30 1 yumurta ile omlet
domates salata söğüş
2 dilim tam tahilli ekmek
1 fincan yesilcay
Öğlen 14:00 1 dilim.karpuz
dilim penir
2 tane grisini (kepekli)
Ara 16:00 1 fincan şekersiz kahve
2 kare bitter
Aksam18.30 19.00 8 nasıl susuz taze fasulye 3 kasik bulgur piavi bol salata
Spor: 10000 adim 2 dk plank bacak çalıştırma 2 *15Mehfam
Süpersin kaptanımBen dün yaptım bugünde yapıyormve çatladım gittim tartıldım mutlu oldum geldimmmm
Yapıldı kaptanım işteyim telden giriyorum foruma :)EceZ ne oldu telefon yapıldı mı canım
Ah o misafirlerbugünlerde misafirle imtihanim devam ediyor
Menü ve sporlarımız bu sayfayaAh ah misafirlerle bi mekana gittik çok önceden kararlaştırdığımız bi mekandı. Yemesem olmaz mecbur yedim ertesi gün telafi ederim diye. Dünkü menümü utanarak yazayım
Sabah
1 yeşilçay
2 dilim kepekli tam tahıllı ekmek
Zahterli yoğurt
Öğle
1/2 porsiyon tavuk şiş
Ara öğün
1 form çay
Akşam
1 adana dürüm
Şalgam
Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Adana dürüm 16.30 gibi yemiştin galiba değil mi ? Bende o kadar sıkıntılı bir menü değilAh ah misafirlerle bi mekana gittik çok önceden kararlaştırdığımız bi mekandı. Yemesem olmaz mecbur yedim ertesi gün telafi ederim diye. Dünkü menümü utanarak yazayım
Sabah
1 yeşilçay
2 dilim kepekli tam tahıllı ekmek
Zahterli yoğurt
Öğle
1/2 porsiyon tavuk şiş
Ara öğün
1 form çay
Akşam
1 adana dürüm
Şalgam
Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Akşama doğruydu. Yok menü sıkıntılı ama tek tesellim abur cubur tarzı bir şey yokAdana dürüm 16.30 gibi yemiştin galiba değil mi ? Bende o kadar sıkıntılı bir menü değil 🖐
Çok tesekkurler onu görmemişim. oraya yazayım menülerimi.Menü ve sporlarımız bu sayfaya
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Inşallah tersine dönen rüyalardan değil-dirHilal bugün hep rüyamda idin. Sürekli beni kızdırmaya çalışıyordun. Ama böyle tatlı tatlı esprilerle. Yemek falan yicek oluyoruz ye diyorum az bişey yiyorsun
Ahhh reyyan ahhh çok dertliyim patates yiyip yiyip kabız olasım varHilal bugün hep rüyamda idin. Sürekli beni kızdırmaya çalışıyordun. Ama böyle tatlı tatlı esprilerle. Yemek falan yicek oluyoruz ye diyorum az bişey yiyorsun
Cuma öncesi hayır olsunInşallah tersine dönen rüyalardan değil-dir
Cuma tartıdan sonra iyi bir ye patatesAhhh reyyan ahhh çok dertliyim patates yiyip yiyip kabız olasım var
Cuma tartıdan sonra iyi bir ye patatesama kabız olmaz tabi.
| 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85 |
| mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,7 hedef kg 50 |
| yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 60 hedef kg 53 |
| yeni üye baş tarihi 22.07.20 baş kg 102,6 hedef kg80 |
| yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 68 hedef kg 59 |
sen bence başlangıç kiloya 60 yaz ya bugün tartıldım da 60 olmuşum benBildirimin bize kattığı 5 yeni arkadaşımız var başka olmadı sanıyorum
Kızlar tekrardan 5.takıma hoşgeldiniz ♥
menülerinizi ve sporlarınızı sayfanın üst kısmında etiketli menü linkimizden yazmayı aksatmayın ✌
yarın tartı günümüz en geç 13.00 e kadar bildirim bekliyoruz
mavimli 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85
Amor-a mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,7 hedef kg 50
mimiraculum yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 59hedef kg 53
Morseveranne35 yeni üye baş tarihi 22.07.20 baş kg 102,6 hedef kg80
AnneyimBen yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 68 hedef kg 59
Eee 5. Takıma 5 kişi, :)))Bildirimin bize kattığı 5 yeni arkadaşımız var başka olmadı sanıyorum
Kızlar tekrardan 5.takıma hoşgeldiniz ♥
menülerinizi ve sporlarınızı sayfanın üst kısmında etiketli menü linkimizden yazmayı aksatmayın ✌
yarın tartı günümüz en geç 13.00 e kadar bildirim bekliyoruz
mavimli 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85
Amor-a mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,7 hedef kg 50
mimiraculum yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 59hedef kg 53
Morseveranne35 yeni üye baş tarihi 22.07.20 baş kg 102,6 hedef kg80
AnneyimBen yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 68 hedef kg 59
Yok canım.bugunku dün pek göremedim toparlandigim icin çok mesguldum bugunden itibare düzenli paylaşıcam yediklerimiBu dünkü menün demi cnmlisteye eklicem hemen
Ay evet öyle olmuş vallaEee 5. Takıma 5 kişi, :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?