Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim

Yalnız bizim takımın bundan haberi yok bilmiyorlar ki obezzto onları nasıl bir olayın içine sürükledi
Cuma itibariyle ekiplere genel bir açıklama yaparız canım habersiz olmaz tabi :))
Moni kaptanım hasta mı gözükmüyor forumda cuma günü o da görmüş olur ok derse yaparız

Dengelerden kurtarılsın günü zaten canım
Akşama menünü bekliyoruz

Ama hilal belki ilk kiloları ise ilk kilolar cabuk gider. Sonlara doğru zorlasıyor malum.
Kizin 3 5 kilo fazlalığı kalmış bildiğin küçüldü. Göğüsleri falan bile küçülmüş erimiş kız. Kafamı evin hangi duvarına vursam bilmiyorum. Gerçi ben kafamı duvara vursam duvar yıkılır bana iş çıkar o kadar şanslıyım bu aralar

Ben menümü yazıp kacayim malum taşınıyorum ev topluyorum ondan kızlar:)))

Sabah 10:30 1 yumurta ile omlet
domates salata söğüş
2 dilim tam tahilli ekmek
1 fincan yesilcay

Öğlen 14:00 1 dilim.karpuz
dilim penir
2 tane grisini (kepekli)

Ara 16:00 1 fincan şekersiz kahve
2 kare bitter

Aksam18.30 19.00 8 nasıl susuz taze fasulye 3 kasik bulgur piavi bol salata

Spor: 10000 adim 2 dk plank bacak çalıştırma 2 *15

Gün içinde 3 litre su Mehfam Cherry Mom

Cnm hoşgeldin dedim mi bilmiyorum ama hoşgeldin
Menü ve sporlarımızı buraya yazıyoruz

Offf plank mııı tebrik ederim canım. Bi plank bi squat hiç sevmem kendilerini ama en etkilileride onlar Ben ilk 20 sn yapamıyordum. Suan sukur 55 sn çıktım benim için muciZe gb bişi.
Ahhh canm ya ben ahh bende ilk zamanlar 30 sn yede acidan ağlıyordum nerdeyse ama simdi çok şükür alistim 1 dakika yapiyorum az dinlendikten sonra 50 55 sn falan yapıyorum tüm vucudu efsane calistiriyor tüm kaslarımın yandigini çalıştığını hissediyrom

Hilal bugün hep rüyamda idin. Sürekli beni kızdırmaya çalışıyordun. Ama böyle tatlı tatlı esprilerle. Yemek falan yicek oluyoruz ye diyorum az bişey yiyorsun

Hosbuldum canm himm tamm canm.oraya yazarkm

Ah o misafirlerbugünlerde misafirle imtihanim devam ediyor
Teşekkür ederim

Yalnız bizim takımın bundan haberi yok bilmiyorlar ki obezzto onları nasıl bir olayın içine sürükledi
Tek başıma hallederim diyorsun yani
Günaydın 5.takım

Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum
Teşekkür ederim, bilmukabele efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…