- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.921
Cuma itibariyle ekiplere genel bir açıklama yaparız canım habersiz olmaz tabi :))Teşekkür ederim
Yalnız bizim takımın bundan haberi yokbilmiyorlar ki obezzto onları nasıl bir olayın içine sürükledi
Ben dün yaptım bugünde yapıyorm2 3 gün kabak detoks yapıcam C Cagrihilal1 nerdesinnn katıl banaaaa
Dengelerden kurtarılsın günü zaten canımBugün menü bildirimi yapacağım. İnşallah biraz sporda yapabilirim. Sabah yeşilçayımla güne basladım. Dün misafir olayından kaloriyi aşınca bugun niyetim ara öğün ve tek öğünle geçirmek istiyrum ki dengelensin yarına süpriz bi kilo çıkmasın.
Hazır olmayanlara bir alternatifin varmiHerkese günaydıın. ☀Büyük güne son 1!! Herkes hazır mıı?
Benim varHazır olmayanlara bir alternatifin varmi
Yapalım yapalım. Yaz bitiyor benim yediğim tek sebze kabak oburlerine sıra gelmedi.2 3 gün kabak detoks yapıcam C Cagrihilal1 nerdesinnn katıl banaaaa
Balkon konuşması mi yapacaksınız. Niy eCuma itibariyle ekiplere genel bir açıklama yaparız canım habersiz olmaz tabi :))
Moni kaptanım hasta mı gözükmüyor forumda cuma günü o da görmüş olur ok derse yaparız
Perşembe günü dua günü sınavın son günü gibiGünaydın 5.takım
Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum
Ne kadr çarpıcı bir tablo olmuşYeni gelen arkadaşlarım dünde erken geldiniz aslında menü yazabilirdiniz bugün itibariyle menülerden sorumlusunuzMehfam dan yı alırsınız ona göre
Kizin 3 5 kilo fazlalığı kalmış bildiğin küçüldü. Göğüsleri falan bile küçülmüş erimiş kız. Kafamı evin hangi duvarına vursam bilmiyorum. Gerçi ben kafamı duvara vursam duvar yıkılır bana iş çıkar o kadar şanslıyım bu aralarAma hilal belki ilk kiloları ise ilk kilolar cabuk gider. Sonlara doğru zorlasıyor malum.
Cnm hoşgeldin dedim mi bilmiyorum ama hoşgeldinBen menümü yazıp kacayim malum taşınıyorum ev topluyorum ondan kızlar:)))
Sabah 10:30 1 yumurta ile omlet
domates salata söğüş
2 dilim tam tahilli ekmek
1 fincan yesilcay
Öğlen 14:00 1 dilim.karpuz
dilim penir
2 tane grisini (kepekli)
Ara 16:00 1 fincan şekersiz kahve
2 kare bitter
Aksam18.30 19.00 8 nasıl susuz taze fasulye 3 kasik bulgur piavi bol salata
Gün içinde 3 litre suMehfam Cherry Mom
Ahhh canm ya ben ahh bende ilk zamanlar 30 sn yede acidan ağlıyordum nerdeyse ama simdi çok şükür alistim 1 dakika yapiyorum az dinlendikten sonra 50 55 sn falan yapıyorum tüm vucudu efsane calistiriyor tüm kaslarımın yandigini çalıştığını hissediyromOfff plank mııı tebrik ederim canım. Bi plank bi squat hiç sevmem kendilerini ama en etkilileride onlarBen ilk 20 sn yapamıyordum. Suan sukur 55 sn çıktım benim için muciZe gb bişi.
Hilal bugün hep rüyamda idin. Sürekli beni kızdırmaya çalışıyordun. Ama böyle tatlı tatlı esprilerle. Yemek falan yicek oluyoruz ye diyorum az bişey yiyorsunKizin 3 5 kilo fazlalığı kalmış bildiğin küçüldü. Göğüsleri falan bile küçülmüş erimiş kız. Kafamı evin hangi duvarına vursam bilmiyorum. Gerçi ben kafamı duvara vursam duvar yıkılır bana iş çıkar o kadar şanslıyım bu aralar
Hosbuldum canm himm tamm canm.oraya yazarkmCnm hoşgeldin dedim mi bilmiyorum ama hoşgeldin
Menü ve sporlarımızı buraya yazıyoruz5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Ah o misafirlerVira Bismillah deyip basladik ama bir aksilikle. Ne guzel dun dengeli sekilde bitirdim ogunlerimi ama ani bi misafir cikti aksam yemek zorunda kaldim. Su an sabah ve cok tokum tek ogun gecirecegim durumu toparlamak icin. :) yarin tartida supriz olmaz insallah.
Tek başıma hallederim diyorsun yaniTeşekkür ederim
Yalnız bizim takımın bundan haberi yokbilmiyorlar ki obezzto onları nasıl bir olayın içine sürükledi
Teşekkür ederim, bilmukabele efenimGünaydın 5.takım
Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?