Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım 2 ç.k. dediğim 2 çorba kaşığı benim.kıs nasıl doyayım çatalla :))

bende dıyorum çatalla nasıl doyuyorlar e kadar az yıyorlar ben yk yemek kasıgı dıyorum corba kasıgını ılk defa duydum cahıllıgıme ver

bu yanındaki harfler ne anlama geliyor :26:

..

canım ben degısık bır sıstem uyguluyorum dıyetısyen yardımıyla verıyorum kılolarımı gunluk 5 tahıl 3 et 3 meyva 3 sut hakkım var onları yazdım

kulakları çınlasın gülhanda onu çay kaşığı sanmıştı.oda diyodu bana nasıl doyuyosun çay kaşığı kadar yemekle diye :))

sevalcim en son 114 e çıkmıştım canım kendi çabalarımla 2 sene önce 106 ya düştüm sonra takıma girdim ve geçen austosta 89 a düşmüştüm nişanlanıcam gazıyla sonra tabi ilk ayda birdaha toparlayıp devam edemeyince 93 e çıktım bir süre öncede takımdan izin aldım iş yoğunluğum vardı sanırım 2 ay gelemedim takıma o arada nasıl olduğunu anlamadan 98 oluvermişim inanki anlamadım ama şimdide yine kilo verme çabasındayım tek hayalim 70 olmak keşke olabilsem daha ne isterim ki boyum uzun 70 kilo beni manken gibi yapar ama olabilsem işte inşallah olur uzak olmasa gerek değil mi .

ben de aynı gazla 130 kilodan ikili hanelere düşmüştüm düşünebiliyo musun? ama evlendiğimden beri 15 kilo falan almışım

yaza kadar en azından şu 15 kiloyu veriyim ya :44:

Selam kızlar ne çok yazı yazmışsınzı oku oku anca bitti..
Dün pilav yediğimde yanındaki beyaz ekmek değildi lighttı yinede etkiler mi bilmem?
Sabah aç karnına ılık suya damlatılmış sirkeli suyumu içtim.
Kahvaltım: 1 kk peynir, 3-4 zeytin,salata, 1bardak az şekerli çay,1 dilim light ekmek
Ara öğün: çubuk kraker
Öğlen: Haşlanmış brokoli, 2 kaşık yoğurt, salata,1 dilim light ekmek yedim.
Ara öğünü şimdi yedim: elma :)
Akşam: Bezelyeli tavuk yemeği yaptım.Yanına salatayla onu yerim.
Yarın büyük gün çok merak ediyorum acaba kilo verdim mi.:26:Verdiysem kaç kilo yada gram
Bu sabah nerdeyse şeytana uyup tartılacaktım ama kendimi durdurmak için hemen koca bardakta su içtim.Su içince asla tartılmam 100 gram fark eder diye.

merhabalar sevgili takımım

herkes iyidir inşallah
ben çok yoğundum, ancak bulunup girebildim foruma

karnım çok şiş yaaa, öğleyin hazır köfte yemiştim o acaip rahatsız etti

sabah 1 kase nesfit yedim
ara yapamadım
öğleyin de 4 yk makarna ( yağsız, sossuz )
3 tane hazır inegöl köfte
3 yk yoort
ekmek yok
bide 2 tane kuru kayısı yedim

ben de aynı gazla 130 kilodan ikili hanelere düşmüştüm düşünebiliyo musun? ama evlendiğimden beri 15 kilo falan almışım

yaza kadar en azından şu 15 kiloyu veriyim ya :44:

ne kadardır evlisin canım . ayrıca epey vermişsin sende nasıl verdin o zaman özel bişey yapmışmıydın inanki şurda sadece birkaç ay öncesine kadar ne kadar iradeli kilo veriyordum şimdi ben nasıl yaptım diyip şaşırıyorum yeniden aynı iradeye sahip olamazmışım gibi geliyor ama olacak inşallah yeniden bir düzene girmeliyim .

öğlen yemeğine bayıldımmmmm yaaa

8 ay oldu.. ama 5 aydır kocamın yanındayım.. ben de nasıl verdiğimi bilmiyorum.. aslında üniversiteyi kazınınca yurtta falan pek bişey yemedim bi 10 kilo annemin şevkatli ellerinden çıkınca gitti yani.. düzenli yürüyüş yaptım onu biliyorum.. bi de o zamanlar menüme illaki diyet ürün eklerdim.. kolayı haftada 1 güne düşürmüştüm (hergün kardeşimle 2,5 lt bitirirdik) abur cuburu da öyle 1 güne düşürmüştüm.. son bi kaç ay da sıkı diyet yaptım.. 5günde 5 kilo diyeti vardı ondan yaptım ama çok çok 6-7 kilo verdim onunla 1-2 ayda oda :) evleniyorum diye kastım evlenince pat gevşettim iplerimi.. biraz fazla gevşetmişim.. zaten verilen kilo gevşer gevşemez hızla alınıyo.. gerçi ben baya sanki 40 kiloymuş gibi yedim yani

neyse yarın büyük gün

yeni evliymişsin hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol inşallah evinde eşinle canım . ben üniversitede kilo vereceğime kilo almıştım yurt hayatı bana tam tersi etki yapmıştı hep hazır yiyecekler abur cubur vs. aslında önüne bir ödül koymak en güzeli şu kadar zamanda şu kadr kilo verirsem şu ödülü vereceğim kendime gibi o zaman istediğine ulaşıyor insan . bende yaptım 5günde 5 kilo diyetini ama sadece iki hafta işe yaradı 106 kilo ile başladığım diyette 100 e düşmemi sağladı bu diyet ama o kadar daha fazla verilmiyor malesef .

benim yurtta bi oda arkadaşım vardı.. salata manyağı bi kızdı ekmekle falan yerdik ama her akşam salata yerdik.. belki o etkilemiş olabilir.. bi de derslerim ağırdı sabahtan akşama okulda çıkan tabldot dışında bişey yemezdim.. okulda uzaktı yürürdük okula.. bunlardan dolayı zayıfladım o zaman.. aslında bi ivme kazandırıyor o diyet insana.. birden o kadar kilo verince hevesleniyor insan.. geri de almamıştım hiç o verdiğim kiloyu.. aynı diyetten bahsediyoruz dimi patates+sebze+et+meyve+yumurta
bu dimi

kızlar en güzeli bunu diyet olarak değilde yaşamımızın bir tarzı olarak düşünmemiz gerek.
çünkü psikolojik olarak diyetteyim dendiği zaman olmuyo biliyorum
bu bi yaşam tarzı,sağlıklı beslenmek sadece.
ben örneğin zayıf biri değilim ama bugüne kadar çok diyet yapıp kilo alıp verme macerasına katıldım.ama en güzeli bunu bir ömür devam ettirebilmekmiş onu öğrendim
diyetteyim dediğinizde yasaklar daha bi cezbedici oluyo.
ben şimdilerde tabiyki dikkat ediyorum yediklerime ama canım bişeymi istedi.yada bi davetemi gittim diyetteyim yiyemem demiyorum o an canım istiyosa yiyorum ki bence bölelikle zaten makul miktarlarda yiyosun ve cAnında zaten anca o kadarını istiyo.
bence böyle yapmalı herkes.aksi taktirde dah kötüsü oluyo

evet aynı diyet canım kesinlikle güzel bir diyet hem çok yormuyor bünyeyi ama ben yinede yaptığım hatayı bir daha yapmak istemem üstüste 6 hafta yapmıştım o diyeti ve sadece ilk 2 haftasında 6 kilo vermiştim sonra az ama sık yemeğe dönmüştüm 3 saatte bir yiyip bir yumruk büyüklüğünde yemeye başladım sadece bunuda bir yerde okumuştum midenin doymasını sağlayan şey kendi yumruğun büyüklüğünde yediğin her hangi bir yiyecekmiş mide için yeterliymiş yumruk büyüklüğü bunu yaptım sonrasında karbonhidrat diyeti yaptım oda çok işe yaramıştı bende ve hergün 1 saat yürüyüş sonuç ne peki biranda saldım kendimi ve yine nerdeyse 10 kilo geri aldım hemde 2 ayda neyse keşke dememek lazım ve yeniden azmetmek grekiyor .

kendi adıma bunu analdım ama geç oldu begümcüm şimdi yapmaya çalışsamda bir yerde illaki bozuluyor .

ben bişey yaptım.. :84:
ya ofiste çok zor rejim işleri.herkes rejim yapsın istiyorum.koca tepsi mantı geldi yaaa.olucak şey değil.yani istesek olmaz.zaten sabahtan beri koşturmaktan tansiyonum düştü.gözüm kalori falan görmedi.yumuldum.1 tabak dolusu yemişimdir.
13.00 de yedik.bugun bişey yemiycem artık vicdan azabından.evede minibüsle değil koşarak gidicem
karnım davul gibi şişti.yeşil çay içiyim diyorum içecek yerim kalmamış.neyse iççem mecburen.yemeğin üstünden 3.5 saat geçti.

:26:

bende 3 5 tane N**** (Siyahi) yedim kızlar

canım bugün yeme yarın sabaha kadar dayan inan ki geçecek.. böyle büyük porsiyonlarda sonraki iki öğünü (yani akşamı ve kahvaltıyı) hafif geçirince atlatıyorsun.. bi de yemeğin hemen ardından ceviz yeseydin yağ bağlanmasını engelliyormuş ama çok geçmiş neyse.. hala düzeltecek vaktin var canım yedim diye salma aman diyim.. tartılma da eve gidince..

yarın cuma..

üzülme fulya saat 13.00 de yemişsin akşama kadar koşturmalıysa işin yakarsın zaten onu akşamda bişey yemeyeceğim deme ye ama hafif bişeyler ye ve ekmek yememeye çalış mantı zaten hamur bugün ekmek yeme hakkını doldurmuşsun mantıyla üzülme olur arada öyle afiyet olsun yarın kilo vermiş olacaksın eminim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…