Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

baklava maceranı beğeniyle okudum ve tebrik ediyorum diğer dilim baklavayla vedalaşabildiğin için , ben olsam asla bırakamazdım o baklavayı boynu bükük halde şu dönemde fena iştahım açık malum dönemdeyim offff

canım benim ben mersinli değilim doğma büyüme istanbulluyum nişanlım mersinli ve oraya gelin gideceğim çok sevdiğim ikinci aşkıma istanbula veda ederek iki aşk bir kalpte barınmaz dedi nişanlım bende onu seçmek zorunda kaldım

ben de aslen değilim de kocam mersinli.. ama çok sevdim ben mersin'i.. kendi memleketimden çok sevdim

Son düzenleyen: Moderatör:

zaten mersine gitmeyi kabul etmemin sebeplerinden biride hem sıcak bir memleket olması ben yaz mevsimine bayılırım tiril tiril üfür üfür yazlık elbiseler bluzler giymeyi severim hemde evler uygunmuş çok güzelmiş resimlerden gördüm şimdilik belki havalar düzelince kaçarım bir kaç gün henüz nişanlımın akrabalarıyla tanışmadım onlarla tanışmaya gelebilirim .

belki bizimkiler birbirlerini tanıyorlardır

Son düzenleyen: Moderatör:

peki akşam? yoksa cuma için akşam yemek yemicek misin

hergün elmalı kurabiye yesen ama kırk yılın başı yani ondan da bişey olmaz

camım akşam bakla yada pırasa yerim yanındada bol salata evde en son onlar vardı . bu hafta ikramlar yüzünden kötü gitti aslında hep ama düzene girecek muhakkak böyle olmaz senin ve yasafatın diyetlerinden faydalanmak istiyorum bir ara incelemem gerek canım .

canım aynı şekilde düşünüyorum deniz olmadan asla yaşayamam ciddi depresyona giriyorum yaşayamıyorum deniz olmayan bir şehirde . birde ben istanbulun karışıklığını ve büyüklüğünü seviyorum aslında herkez trafikten karmaşadan nefret eder ama ben edemiyorum en çok çok kalabalık olunan saatlerde mecbur olmadıkça trafiğe girmem o kadar , eminönünde balık ekmek kokusu , mısır çarşısında insan kalabalığı birçok şeyi seviyorum . mersinde sıkıntı yaşayacağım tek şey küçük bir şehir olması olacak sanırım ama alışılır herhalde zamanla nelere alışmıyor ki insanlar ...

şimdi dışarı çıkıcam bana müsade takımcığım gelince yazarım tekrar öpüyorum herkezi yemeğe çıkanlara afiyet olsun şimdiden görüşmek üzere ...

bende doğma büyüme mudanyalıyım kızlar.herkes bilmez gerçi buraları.bursanın küçük bi ilçesi ama senin dediğin tariflere tam uyuyuyor.fakat bende gelin olarak o güzel küçük ilçeyi bırakıp bursaya gelmek zorunda kaldım.deniz hariç herşey mevcut.deniz içinde bir vesaitle hem anamı hem denizi görüyorum :))

Günaydın kızlar,

sabah kalvaltıda

peynir, biber-domates kavurma(çok az yağ), 3 zeytin,1 dilim kepekli ekmek yedim.

200 adım attım. bilgilerinize..

belkide tanıyorlardır olabilir doğma büyüme oralı nişanlım .

benimki de doğma büyüme oralı..

ne güzel yakın yere gitmişsin.. ben sürükleyebilirsem annemle kız kardeşimi mersine çok mutlu olicimm

valla bugün çok heyecanlıyım hem yarın ciddi ciddi diyete başlicam hem de bu sefer bir sürü destekçim olacak.. bu sefer sankim farklı olacak gibi..

ben çeşitliliği en aza indirmek istediğim için diyet listem biraz ağırmış gibi görünebilir ama sonuçta her çeşitten doyana kadar yiyebilirsin..

yani mesela akşam sadece meyve yemek sanki hiçbişey yememk gibi görünüyor ama doyana kadar yediğinde bi zeytinyağlıdan ne farkı olabilir ki.. hem vitamini de daha fazla..

başlayalım da bakalım bi denemeye..

zeytinyağı çok önemli.. ne olursa olsun listeden çıkartılmamalı arkadaşlar.. balık da öyle balık yiyemeyen cevizden de aynı sağlıklı yağı alabiliyormuş fakat ceviz miktarı günde üç ana öğünün 15 dk öncesinden 2 tam ceviz olmak şartıyla 6 tam ceviz (30 gr a denk geliyor) olmalıymış..

mehmet öz den inciler :)

bi de benim gibi çok kilolu olan arkadaşlarım da öncelikle yürüyüşle kilo vermeliymiş (bunu biraz evvel tv de duydum) çünkü egzersiz ve ağırlık çalıştığımızda bizim sakatlanma riskimiz daha çokmuş ve kaslanma oranı da çok olacağı için vücudumuz çikinleşirmiş..

Selam kızlar nasılsınız?

Dün çok yoğun geçti gündüz işlerim de vardı akşam da operaya gittim. Eskişehirde opera bale günleri var bu aralar. Farklı şehirlerden devlet opera ve baleleri gösterilerle katılıyolar. Dün gece izmirden Kösem sultan balesi vardı. Muhteşem bir gece geçirdim.

Dün yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğiyle standart kahvaltı (10 gibi)

öğle: yarım elmai yarım portakal, 1 brownie intense

akşam: 1 kase çorba, 7-8 kaşık menemen, 3 dilim çavdar ekmeği

gece geç yattım en son midem kazınıyodu yatarken.

Bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekm, 1 yumurta, 2 çk kahvaltılık sos, 1 kk light peynir, 1 domates, kahve

ara: avuç içi kadar evde yapılmış börek (kuruydu)

öğle: 7-8 kaşık patlıcan yemeği, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kase pulbiberli yoğurt

şimdilik bunlar. Geçmişi okuyamadım ama bugün ilk fırsatta okuyacağım.

merhaba canım takımım ben öğle yemeği olarak 6 y.k. zeytinyağlı pırasa yemeğimi yedim yanında 1 dilim kepek ekmeği yedim yoğurt yemedim belki acıkırsam daha sonra bir ara olarak portakal yerim şuanda regl dönemi şişkinlik ve wc problemi yaşıyorum o yüzden form çayı içiyorum . günde 1,5 lt su içiyorum az sanırım bu miktar arttırmam lazım havalar birazdaha güzelleşsin sabah akşam yürüyüşlere başlayacağım . sevalcim dediğin çok doğru bizim gibi kilolu olanlar yürüyüş yapmalı ben gecen ağustosta 89 a düştüğğüm zaman hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapardım yanında protein diyetiyle birlite yürüyüş sayesinde epey incelmiştim şekillenmişti vücudum çok faydalı gerçekten .

ayy ne kadar güzel canım yaa,değişik bi gece geçirmişsin süper.ben çok severim böle farklı şeyleri

canım kahvaltıyı değil de akşam yemeğini saat kaçta yediğin daha önemli

şimdi de yapıyor musun yürüyüş.. kaç kiloydun sen pınarcım ya unuttum ben.. var mısın benim kadar..

hadi bakalım, burda hepbirlikteyiz.

ben ayın başında bu serüvene mahalleden senin kilonda 2 bayan arkadaşımın akupunktura başladığını duyarak katıldım. kilo vermek istiyordum malum yaza düğün var ama bir türlü de gaza gelememiştim. onlarla sohbet ettiğimde kilo vermeye başladıklarını da duyunca mahalledeki ekibe dahil oldum :) akşamları mutlaka işyerlerine uğruyorum. nasıl gidiyor naaptınız vs sohbet ediyoruz. geçen hafta spor salonuna başladılar. haftanın 5 günü gidiyorlar. 100 kilonun üzerinde oldukları için şimdilik sadece yürüme bandı üzerinde çalışıyorlarmış. yani senin dediğini destekliyor. ve salona başladıktan sonra 3 kg verdiğini söyledi biri. ben zaman olarak müsait olmadığım için spor salonu aktivitesine katılamıyorum ama eve aldığım aletle kendi kendime yapmaya çalışıyorum. bu arada işlettikleri yer de pastane. onlar da ben de sadece bakıyoruz pasta ve tatlılara

öğle yemeğimi de yazayım

sebzeli çorba
ızgara tavuk pirzola (derisiz)
3 çorba kaşığı bulgur pilavı
salata

aynı taktikle devam ediyorum. ekmek yok. pilav, makarna, bulgur öğlen. bu akşamdan itibaren dünkü gibi kısır falan eklemiycem akşam yemeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…