Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hoşgeldin
Pandemide bize burda olmak yaradı ama çoğu kişi maalesef kilo aldı sende kısa sürede almışsın eminim üzerine yerleşmeden de gönderirsin
Gün içinde spor yapma imkanın oluyor mu ?

Değerli Hanımlar artık menü Paylaşım Listesini gece 12'de yani 00.00'da paylaşacağım. O vakte kadar hepinizin menü sayfasına yazmanızı rica ediyorum. Zira geceye kaldı mı sabaha da kalıyor. Bu da düzensizlik oluyor. En güzeli belli Bi saat olması. Olmaması için
Hepinize şimdiden teşekkürler

Cherry Mom
C Cagrihilal1
birsevgi
balpamuk
Calypso95
S Suskunhanim
Sibal57
Amor-a
mavimli
pacman
U UmutluBen
cgdmk
A Asya2600
SaskinAnne
0zlem
fancynancy
O Ozgenurrrr
Morseveranne35
redsonja87

Merhaba hoşgeldin
Pandemide bize burda olmak yaradı ama çoğu kişi maalesef kilo aldı sende kısa sürede almışsın eminim üzerine yerleşmeden de gönderirsin
Gün içinde spor yapma imkanın oluyor mu ?
Teşekkür ederim hoşbuldum. Çalıştığım için gün içerisinde zaten sürekli yürüme ve koşturma halinde oluyorum ve günün sonunda yatağıma yorgun olarak giriyorum. Haliyle çok da spor yapamıyorum fakat bugün akşama doğru yürüyüşe çıkacağım inşallah, kendimi şartladım. Kahvaltımı da diğer günlere nazaran daha az yaptım. Hatta baya az Akşam diğer başlığa günlük menümü yazmak için sabırsızlanıyorum.

Günaydınnnnn kızlarrr nasılsınız beni gece yolculuğu bitirdi niyeyse birde yollar çok kalabalıktı ilk defa midem bulandı oğlum uyudu durdu Allah'tan
Geçmiş olsun kaptan. Senin yılculuk günlerinde özlüyorum ben seni. Emnis kaptan cidden ben senin o tatlı tatlı bize cevaplarını seviyorum tam bir lider karekterli birisn bence sen. Buralardan beni zayıflatmadan ayrılma nolur
Waffle günü mü
Tebrikler
Offf evet kaptan. Neden böyle bir şeye giriştim bende bilmiyorum bu hazır waffle paketleri var ya ondan almış yengem bize geldiğinde o yurt dışında yaşadığı için böyle kahvaltıları seviyor ee bide kalmış 1 paket. Dedim bunu aradan çıkarayım. Eşim yedi sabah sabah ama yerken bile diyor ne kalori patlamasıdır bu şimdi. Akşama ona hafif o yüzden sebze yapıcam patlıcan fln kavururum sanırım kendimede ızgarasını anca öyle atlatırız ben dün geceyi o sabahı . Birde bu tek bende mi var acaba. Ben yiyemediğim zaman çevremdeki insanlar yiyince ben ben yemiş gb hisediyorum. Ne zaman rejime girsem kek pasta börek yapmaya başlıyorum yakınımdakilere. Benim rejimim boyunca eşim daha risk grubunda. Birde elimin ayarı yok. Benim sülale anlatmıştım ya çok yer hala 2 kişilik yapamıyorum ne yemeği ne başka bişeyi. İlk evlendiğim zaman çok sıkılırdım eşim çok az yiyor diye. Ben istiyorum ki ben yapayım pasta börek 2 günde bitsin bir daha yapayım. Çalışırken daha rahat oluyordu iş yerine yapıyodum hep. onlarda olmayınca zor oluyor şimdi yicek kişi yok etrafımda.
Bir waffle 1200 kalori. Tek onu yesen gunluk kalori hakkin doluyor vicdansizlik bu. O kadar güzel bir sey bu kadar kalorili olmamaliydi
Hakkett yaaa ama waffle da tek seferlik ben ozlemle giderdim ortakoye ama yarisina bile gelmeden midem bulanirdi tatlidan. Sonra 1 yil aramam yilda 1 ama insanin yiyesi geliyor valla.
A a a aaa aaa bahaneye bakkk :)))
Neden hiç demedin canım başlarız başkada isteyen varsa
Bende istiyorum kaptan. Yururken eskiden 2 adim daha fazla atayim derdim simdi dememeye basladim. Ziplamakta iyi ama sicakta cok zor oluyor. Ziplamak yerine baska bir seyle degistirsek onuda ne olabilir hic fikrim olmasada

Herkese günaydıın ♥ Hadi güzel bir gün geçirelim.
Ex ortimmm yeni mi kalktin yahuuu. Ben sabahin korunde kalktim. Bu arada bu wc probleminin sebebi bizim az yememizmis resmen. Buna hakket cozum bulucam sadece kepek iceren tarifler yapicam az yesek bile gidebilelim her gun diye. Ayyy bu sohbetin gidisati biraz cikin oldu ama bu konu nasil yazilir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…