- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.301
Geçmiş olsun canımGünaydınnnnn kızlarrr nasılsınız beni gece yolculuğu bitirdi niyeyse birde yollar çok kalabalıktıilk defa midem bulandı oğlum uyudu durdu Allah'tan
24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1 ☑
balpamuk
S Suskunhanim ☑
0zlem ☑
pacman ☑
fancynancy ☑
Calypso95 ☑
O Ozgenurrrr ☑
Sibal57 ☑
SaskinAnne ☑
A Asya2600 ☑
cgdmk ☑
U UmutluBen ☑
Morseveranne35
Amor-a ☑
mavimli ☑
A a a aaa aaa bahaneye bakkk:)))
Neden hiç demedin canım başlarız başkada isteyen varsa✌
Ha sen yürüyüş yaptın ya hahhaaBen isterim hatta bugün walk günü olsun telafi edelim
Merhaba hoşgeldinADINIZ: Redsonja
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 58
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: Avukat
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pandemi öncesi 52 olan kilom pandemi sonrası 58 di. Hem daha fazla kilo almamak hem de kendimi iyi ve sağlıklı hissettiğim ideal kiloma dönmek için zayıflamak istiyorum.
Rica ederim.. Ya tabiki ilgilencemGünaydın canım teşekkür ederim dün takımla ilgilenmişsin
Olur öyle arada tabinazar boncuğu diyelim
Olur canım net bir saat belirlemek daha iyi aynenCherry Mom menüleri gece 12de paylaşmayı düşünüyorum. Nasılsa gün bitmiş oluyor. Herkes o vakte kadar paylaşabilir bence. Yediği anda veya belli ise öncesinde de paylaşabilir. Ne dersin?
Tmm o zmn 12 diyelim olur muOlur canım net bir saat belirlemek daha iyi aynen
Sen öyle diyorsun oldu canım ekibede hatırlatalım belli bir süre alışana kadarTmm o zmn 12 diyelim olur mu
Tmm inşallahSen öyle diyorsun oldu canım ekibede hatırlatalım belli bir süre alışana kadar
Teşekkür ederim hoşbuldum. Çalıştığım için gün içerisinde zaten sürekli yürüme ve koşturma halinde oluyorum ve günün sonunda yatağıma yorgun olarak giriyorum. Haliyle çok da spor yapamıyorum fakat bugün akşama doğru yürüyüşe çıkacağım inşallah, kendimi şartladım. Kahvaltımı da diğer günlere nazaran daha az yaptım. Hatta baya azMerhaba hoşgeldin
Pandemide bize burda olmak yaradı ama çoğu kişi maalesef kilo aldısende kısa sürede almışsın eminim üzerine yerleşmeden de gönderirsin
Gün içinde spor yapma imkanın oluyor mu ?
Geçmiş olsun kaptan. Senin yılculuk günlerinde özlüyorum ben seni. Emnis kaptan cidden ben senin o tatlı tatlı bize cevaplarını seviyorum tam bir lider karekterli birisn bence sen. Buralardan beni zayıflatmadan ayrılma nolurGünaydınnnnn kızlarrr nasılsınız beni gece yolculuğu bitirdi niyeyse birde yollar çok kalabalıktıilk defa midem bulandı oğlum uyudu durdu Allah'tan
Offf evet kaptan. Neden böyle bir şeye giriştim bende bilmiyorum bu hazır waffle paketleri var ya ondan almış yengem bize geldiğinde o yurt dışında yaşadığı için böyle kahvaltıları seviyor ee bide kalmış 1 paket. Dedim bunu aradan çıkarayım. Eşim yedi sabah sabah ama yerken bile diyor ne kalori patlamasıdır bu şimdi. Akşama ona hafif o yüzden sebze yapıcam patlıcan fln kavururum sanırım kendimede ızgarasınıWaffle günü mü
Tebrikler
Hakkett yaaa ama waffle da tek seferlik ben ozlemle giderdim ortakoye ama yarisina bile gelmeden midem bulanirdi tatlidan. Sonra 1 yil aramam yilda 1 ama insanin yiyesi geliyor valla.Bir waffle 1200 kalori. Tek onu yesen gunluk kalori hakkin doluyor vicdansizlik bu. O kadar güzel bir sey bu kadar kalorili olmamaliydi
Bende istiyorum kaptan. Yururken eskiden 2 adim daha fazla atayim derdim simdi dememeye basladim. Ziplamakta iyi ama sicakta cok zor oluyor. Ziplamak yerine baska bir seyle degistirsek onuda ne olabilir hic fikrim olmasadaA a a aaa aaa bahaneye bakkk:)))
Neden hiç demedin canım başlarız başkada isteyen varsa✌
Ex ortimmm yeni mi kalktin yahuuu. Ben sabahin korunde kalktim. Bu arada bu wc probleminin sebebi bizim az yememizmis resmen. Buna hakket cozum bulucam sadece kepek iceren tarifler yapicam az yesek bile gidebilelim her gun diye. Ayyy bu sohbetin gidisati biraz cikin oldu ama bu konu nasil yazilir bilemedimHerkese günaydıın ♥Hadi güzel bir gün geçirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?