Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom bu haftaki ortilerbelli oldu mu
Sabahtan beri hastanede ugrasinca kizin yemeğini yedirdim birazdan da uyur
Coook şükür Eşim de enfeksiyon dışında birşey yok
Bende gitmişken endokrin doktorumla görüştüm muayene oldum
Çarşamba kam vereceğim bakalım hain hasimato ne durumda

Helal be paco azmine hayranım

sıze yazarken eridi midemdekiler valla nerde bu mıllet hılal ben pa

Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.
Ya benim azmim tamamen sizin sayenizde, haberiniz yok. :) Şöyle söyleyeyim sana ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın. Ben hayatımın hiçbir döneminde normal kiloda olmadım. Gerçek bu, bu arada. Hep kilolu kategorisindeydim. Bebeklikten beri. Yemek benim için bir yaşam tarzı yani. O yüzden ben bile diyorum. Yapabilirsim canım U UmutluBen Sana çok güveniyorum.
Helal be paco azmine hayranım
Hahahahahaha yarın beyti kebap gömüyormuşum

Aman paco kaşı bi yerlerini maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor

Kız listeye girdin artık stresten yiyemezsin rüyanda cumaları görürsün
Hilal yaaa. :))) yemicem yemicem bgn planlıydı et olduğu için biraz fazla yiyebildiö şükür. Yürüyüş planım bardı ama fena ağırlık çökti çıkamadık eşimle. Ama tabi bende yatmadan önce biraz adım atıp yakıcam inş.

Kendi aracımızla gittiğimiz için epey yol katettik o da yordu tabi canım iyiyim ama baya eğlendirici bi tatil oldu:) döndüm şimdi araniza biraz yabancılık cekcem baya yeni kişi var

Merhaba,hoş geldinizellili kilolar geldikçe mutlu oluyorum
Hayranım sana
Ya sorma ben deneyseki etap birlestirilirse regl şişkinliği arada kaynayacakyoksa fena idi
Tatlı krizim geldikçe salatalık yiyorum,hıyarlı baba gibi oldum

Yazayım bari motivasyon olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…