- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.261
Helal be paco azmine hayranımHahahahahaha böyle böyle zayıflayacağız ne yapalım... Nohut haşlamasına hiçbir şey demiyorum. Ben de bir gün mercimek ekmeği yapmak istiyorum bakalım
O sofrada nasıl zor tuttum kendimi bir ben bir Allah biliyor.
Hadi bakalım! Yapabilirsin, sana inanıyorum dostum.
Yoldayımmm canımCherry Mom bu gun mu yola cıkcaktın kaptanım yarın mı? bıde yolculuk nereyeydı kacırdım sanırım onu
Ya benim azmim tamamen sizin sayenizde, haberiniz yok. :) Şöyle söyleyeyim sana ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın. Ben hayatımın hiçbir döneminde normal kiloda olmadım. Gerçek bu, bu arada. Hep kilolu kategorisindeydim. Bebeklikten beri. Yemek benim için bir yaşam tarzı yani.sıze yazarken eridi midemdekiler vallanerde bu mıllet hılal ben pa
Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.
Hahahahahaha yarın beyti kebap gömüyormuşumHelal be paco azmine hayranım
Aman paco kaşı bi yerlerini maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyorYa benim azmim tamamen sizin sayenizde, haberiniz yok. :) Şöyle söyleyeyim sana ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın. Ben hayatımın hiçbir döneminde normal kiloda olmadım. Gerçek bu, bu arada. Hep kilolu kategorisindeydim. Bebeklikten beri. Yemek benim için bir yaşam tarzı yani.O yüzden ben bile diyorum. Yapabilirsim canım U UmutluBen Sana çok güveniyorum.
Hahahahahaha yarın beyti kebap gömüyormuşum
Aman paco kaşı bi yerlerini maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor
Yapma paco grubun bel diregisin şu an.Şu an açım gözümde güzel yemekler uçuşuyor. Yarın kahvaltıdan sonra normale dönerim inşallah.
Bu takım bana kaldıysa... Geçmiş olsun mu demeliyiz?Yapma paco grubun bel diregisin şu an.
Ece bayrağı sana devrettiBu takım bana kaldıysa... Geçmiş olsun mu demeliyiz?
Ayvayı yedik o zaman.Ece bayrağı sana devretti
Hilal yaaa. :))) yemicem yemicem bgn planlıydı et olduğu için biraz fazla yiyebildiö şükür. Yürüyüş planım bardı ama fena ağırlık çökti çıkamadık eşimle. Ama tabi bende yatmadan önce biraz adım atıp yakıcam inş.Kız listeye girdin artık stresten yiyemezsin rüyanda cumaları görürsün
Kendi aracımızla gittiğimiz için epey yol katettik o da yordu tabi canım iyiyim ama baya eğlendirici bi tatil oldu:) döndüm şimdi aranizaHoşgeldin tatlımmmm bizde özledikk yanasılsın nasıl geçti tatilin dinlenme mi yorgunluk mu oldu :))
Ekip bir hayli değişti mezun olan çok oldu daha da olacak
Giden çok gelen az olunca yarışmaları bu hafta yapmadık katılım 3 5 oluyorduama şimdi kalabalık oldu yeni gelen kızlarda var talebe bağlı başlarız belki yine ✌
Almayın ya herkesi ben takip edemiyorum :)Tabi ki buyrun Hoşgeldiniz
hosgeldiniz redsonja saglikla kurtulalim fazlaliklardanUmarım, teşekkür ederim hoşbuldum..
hosgeldinKendi aracımızla gittiğimiz için epey yol katettik o da yordu tabi canım iyiyim ama baya eğlendirici bi tatil oldu:) döndüm şimdi aranizabiraz yabancılık cekcem baya yeni kişi var
Merhaba,hoş geldinizADINIZ: Redsonja
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 58
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: Avukat
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pandemi öncesi 52 olan kilom pandemi sonrası 58 di. Hem daha fazla kilo almamak hem de kendimi iyi ve sağlıklı hissettiğim ideal kiloma dönmek için zayıflamak istiyorum.
Hayranım sanaValla ben de bugün kahvaltıda patatesli kaşarlı müthiş bir şeyi yemedim... En sevdiğim kahvaltılıklardan biridir halbuki... Umarım bunlara rağmen şişmem.Regl yaklaşıyor, canım çook fena tatlı istiyor...
Yazayım bari motivasyon olur inşallahGayet iyi içiyorsun,sütünün azalmamasi lazımmenülerini düzenli paylaş da takip edelim, emzirirken ben daha iyi veriyordum,sütüm de azalmadı. Hatta @ortabahar yeni mezunlarimizdan,o da emzjtiyordu ve sütüm arttı demişti diyet yaparken(yanlış hatiamjyorsam)
Söz yapıcamÖzgecimmm düzenli bildirim spor ve diyete söz veriyor musun liste ayrı bir sorumluluk alıyorum listeye tamam mı canım ??
Tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?