- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.281
Hosbuldummmhosgeldin
Hedefim tutturuncaya kadar 64.5@emnişfancynancy balpamuk Calypso95 O Ozgenurrrr cgdmk güncel kiloları alayım hedef tablosu için :)
Yogun bi haftaydi canim kusura bakma, ptesi yeni diyetisyenle basladim. Ondan once 1 hafta ara vermistim diyetisyene ve tabi hemen arti gordum. Ptesiden beri iyi gidiyor, kacamak yok. Eksiye gectim. Bir de ben eve donene kadar alt listede devam etsem sizin icin sorun olur mu? Memleketteyim, S Suskunhanim belirttigi gibi 28 agustosta yola cikicaz. Eylulde insallah ust liste icin cabalarim. Bu surecte az az da olsa versem yeter.
Vayyyy asliiiii kaptin sen bu isiBitti artık son hali :)Cherry Mom kaptannn
Ay cok hossun, alemsin asli guldurdun beniAlmayın ya herkesi ben takip edemiyorum :)
Kilo verenler hep sonlara geldi diye 3 lüklerdeyiz şimdi biz girince bizdede maşallah kilo çok 1. Liklere taşıcaz inşkizlar tebrikler3. olmus grubumuz ne güzel
Waffle günü müGünaydın kızlar waffle günü sona erdi ve ben yemeden atlattımZaten sabah koca göbeğimi görünce yiyemezdim hala midemdeler galiba dün yesiklerim
Bir waffle 1200 kalori. Tek onu yesen gunluk kalori hakkin doluyor vicdansizlik bu. O kadar güzel bir sey bu kadar kalorili olmamaliydiGünaydın kızlar waffle günü sona erdi ve ben yemeden atlattımZaten sabah koca göbeğimi görünce yiyemezdim hala midemdeler galiba dün yesiklerim
Günaydın ,yürüyüşe çıktım
Harikasınızzzz kızlarrrrGünaydın kızlar.. Şimdi uyanabildim yürüyüşe geç kaldım.. Kahvemi içip Jillian yaparım artık..
Herkese günaydin kizlar,kacamaksiz bir hafta sonu olsun
Günaydınnnnngünaydin kizlargüzel ve dikkatli bir hafta sonu dilerim.
A a a aaa aaa bahaneye bakkkCherry Mom bu arada soylemeden edemiycem, yarismalarin bittigini duydum ve uzuldum acikcasi, o yuzden de takipsizlik basladi biraz da nasilsa yarisma yok diye. Tekrar baslasa mi, ozellikle walk gunlerini iple cekiyordum. Sadece walk olsa yeter
Günaydın canım teşekkür ederim dün takımla ilgilenmişsinGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?