Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oohh ben geldim yarışmalar da geldi haydi bakalımmmmm
Ben menü paylaşımına başlasam mi bilemedim hahahahahaha

Yakıt az olunca çalışmıyor canım lifli gıdalar tüket o işini görür

Kızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyor bu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??

Yaa ne yapabiliriz acaba walk 1.liği seni kendine getirir haydi bugün zorla biraz müsaitsen birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar
Evet şöyle heybetli bir 1. Açıklaması yaparım ahhaha
Bana farketmez canim bayramdan sonraki cuma daha rahat listeye girerim hatta

biz bir yere gitmiyoruz zaten bayramda yok burda o yüzden benim icin sorun yok.

Cumaya tartı olmazsa bu hafta daha rahat oluruz üstüne birde bayram iyice gider. Cuma bildirim yapalım bencede en azindan bu haftayı kurtarırız bayramda hafta başı zaten bayramdan sonra oda telafi edilir. Yok bayramdan sonra iki haftayı toplamak zor olur.

En kötü perşembe yapalım bir gün tartı işini olmaz mı

Bencede öyle ama .. bayramda tatile gidenler vs oluyor diye genelde birleşiyor ama bilginiz olsun oy çokluğu esas çünkü

Hahaha aynen düşerken bile sormak lazım ekip müsait mi diye takım bilinci bunu gerektirir
Sonra sen düş ben düşeyim ekip hilale mi kalsın
Bende düşkünüm şu an ben olsam yine iyi ama iki gündür sabah ilk tartıda 7 leri görmüyorum kendime geldim resmen

Şimdiden zor olur flan deme salmak yok biz kaç bayram geçirdik diyetle he heyyyy
Oylama sonucu ne olursa olsun biz yine sanki etap varmış gibi bildirim yaparız kendi sayfamızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…