- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.321
Oohh ben geldim yarışmalar da geldiKızlar bugün walkk Challenge gün sonunda en çok adım sayısı elde eden kazanır
leslie/dışarıda/evde yürüyüş yarışmaya dahil ✌
23.00 de sonuçlarbirsevgi ye özelden gönderilecek ♥♥
eski yeni herkessss yarışmaya katılabilirr haydi bakalım
Ben menü paylaşımına başlasam mi bilemedim hahahahahahaDeğerli Hanımlarartık menü Paylaşım Listesini gece 12'de yani 00.00'da paylaşacağım. O vakte kadar hepinizin menü sayfasına yazmanızı rica ediyorum. Zira geceye kaldı mı sabaha da kalıyor. Bu da düzensizlik oluyor. En güzeli belli Bi saat olması. Olmaması için
Hepinize şimdiden teşekkürler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
birsevgi
@balpamuk
Calypso95
@Suskunhanim
@Sibal57
@Amor-a
mavimli
@pacman
U UmutluBen
@cgdmk
@Asya2600
SaskinAnne
@0zlem
@fancynancy
@Ozgenurrrr
@Morseveranne35
@redsonja87
Yazalım kuzum teşekür ederiz sanada desteklerin için
Ayyyy böyle dediysen 20 bin üstü geliyorO zaman madem walk gunu bgn bende steppera geciyorum hanimlarrrr biraz adim atalimmm
İyiyim şükür biraz motivasyonum düştü galibaYazalım kuzum teşekür ederiz sanada desteklerin içinnasılsın ? Sanki sessizsin bu aralar
Yakıt az olunca çalışmıyor canımEx ortimmm yeni mi kalktin yahuuu. Ben sabahin korunde kalktim. Bu arada bu wc probleminin sebebi bizim az yememizmis resmen. Buna hakket cozum bulucam sadece kepek iceren tarifler yapicam az yesek bile gidebilelim her gun diye. Ayyy bu sohbetin gidisati biraz cikin oldu ama bu konu nasil yazilir bilemedim
Yaa ne yapabiliriz acabaİyiyim şükür biraz motivasyonum düştü galiba
Evet şöyle heybetli bir 1. Açıklaması yaparım ahhahaYaa ne yapabiliriz acabawalk 1.liği seni kendine getirir haydi bugün zorla biraz müsaitsen birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar
Bana farketmez canim bayramdan sonraki cuma daha rahat listeye girerim hattaKızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyorbu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??
biz bir yere gitmiyoruz zaten bayramda yok burdaKızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyorbu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??
Cumaya tartı olmazsa bu hafta daha rahat oluruz üstüne birde bayram iyice gider. Cuma bildirim yapalım bencede en azindan bu haftayı kurtarırız bayramda hafta başı zaten bayramdan sonra oda telafi edilir. Yok bayramdan sonra iki haftayı toplamak zor olur.Kızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
En kötü perşembe yapalım bir gün tartı işini olmaz mıKızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
Bencede öyle ama .. bayramda tatile gidenler vs oluyor diye genelde birleşiyor ama bilginiz olsunCumaya tartı olmazsa bu hafta daha rahat oluruz üstüne birde bayram iyice gider. Cuma bildirim yapalım bencede en azindan bu haftayı kurtarırız bayramda hafta başı zaten bayramdan sonra oda telafi edilir. Yok bayramdan sonra iki haftayı toplamak zor olur.
Sana ne oldu. Bir dur düşünler toparlansin sonra sen düş sırayla bu işlerİyiyim şükür biraz motivasyonum düştü galiba
Itiraz ediyorum. Belki mezun olacağım ben bu hafta. Bayramda geri artacağım. bak kaptan 2 hafta sonra +5 gelirimBencede öyle ama .. bayramda tatile gidenler vs oluyor diye genelde birleşiyor ama bilginiz olsunoy çokluğu esas çünkü
Hahaha aynen düşerken bile sormak lazım ekip müsait mi diye takım bilinci bunu gerektirirSana ne oldu. Bir dur düşünler toparlansin sonra sen düş sırayla bu işler
Bende düşkünüm şu anHahaha aynen düşerken bile sormak lazım ekip müsait mi diye takım bilinci bunu gerektirir
Sonra sen düş ben düşeyim ekip hilale mi kalsın
Şimdiden zor olur flan deme salmak yok biz kaç bayram geçirdik diyetle he heyyyyCumaya tartı olmazsa bu hafta daha rahat oluruz üstüne birde bayram iyice gider. Cuma bildirim yapalım bencede en azindan bu haftayı kurtarırız bayramda hafta başı zaten bayramdan sonra oda telafi edilir. Yok bayramdan sonra iki haftayı toplamak zor olur.
İyiceee uzaklaşırsın inşallahhh karnın tıka basa tok olunca bile görmezsin 70 iBende düşkünüm şu anben olsam yine iyi ama iki gündür sabah ilk tartıda 7 leri görmüyorum kendime geldim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?