Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Body sonuçları
Yeni bodyler
Spor listeleri
Etap karnesi aklımda valiz boşalt ev toparla alışveriş vs kızlar bakamadım ya yazın takım işleri zormuş yahu bende pek evde durmadım git gel orası burası daha köy var köyyyyy

:)) Ne güzel başlangıç
Yeme alışkanlığını bilmiyorum ama abur cubur hamur işi olmazsa hayatımda tempolu diyorsun kısa zamanda halledersin o halde
Menü yazmak gerçekten çok güzel bir disiplin oluyor insana:) benim çok oluyor gün içinde şunu yiyeyim diyip ayy bunu listeye yazamam diyip vazgeçtiğim :))) alışkanlık haline getirebilirsin sende umarım

Ha sen yürüyüş yaptın ya hahhaa
Beni bscaklar tutulmuş bişey yapamam

İyi o halde eski programda devam edelim ♥
Yok yok kendime yürüyüş arkadaşı buldum insallah her gün böyle gidene kadar mesela yarın kahvaltıya davetliyim ama sabah 8yerine 7.30da çıkıp yine yürüyeceğim inşallah
Bugün sabittim dunki mercimek mi yaptı nedir
Birlesmwsin bence de, en olmadı bı gün önceye alınabilir ama ayrı ayrı bizim için daha iyi bence de

Aslında abur cubur ve hamurişini çok seviyorum fakat otokontrolüm yüksek olduğu için hep frenliyordum kendimi. Pandemi de abur cubur çok yediğim için 3 ayda 6 kilo aldım maalesef. Herkes boyuna göre 58 normal diyor ama benim 58’im belki başkalarının 68’i falandır çünkü sanırım yağ oranım yüksek, gögüsler ve popo büyüyor direkt bende Bir kilo alsam bile belli ediyormuşum onu farkettim Evet benim de gün içerisinde canımın çektiği şeyler oldu fakat ayıp olur bunu menüye yazamam deyip kendimi frenledim. Ben de inanıyorum burada kısa sürede ideal kiloma döneceğim inşallah.

Şimdiden zor olur flan deme salmak yok biz kaç bayram geçirdik diyetle he heyyyy
Oylama sonucu ne olursa olsun biz yine sanki etap varmış gibi bildirim yaparız kendi sayfamızda
Ben cumaya belki mezun olacaktım. Bu hafta cumadan sıkmaya başlamıştım şu an beni anlimdan vuruyorsunuz mezuniyet olmasa bile izne ayrılacaktım ben. Allahım ne kadersizim ben

Allah kolaylık versin canım
Bende yürüsem keşke amaaa mutfak temizliyorum buzdolabı makinalar hepsi çekildi silindi dolap içleri falan. Bittim yorgunluktan
Erken başlamışsın bayram temizliğine o da iyi kalori yakar, hem de evim temizlenmiş olurbileğine kuvvet

Ben cumaya belki mezun olacaktım. Bu hafta cumadan sıkmaya başlamıştım şu an beni anlimdan vuruyorsunuz mezuniyet olmasa bile izne ayrılacaktım ben. Allahım ne kadersizim ben
Karalar bağlama her hafta bir şey buluyorsun zaten aslında etapların birleştirileceği tüyosunuda verdim o zmann bişey demedin halledersin sen he köy izni bu ara denk gelirse o kötü olur ama tarihte belli değil sanırım değil mi ?
Ben oyumu hayırdan yana kullandım ama şimdilik 3 evet var bile

Allah kolaylık versin canım

Erken başlamışsın bayram temizliğine o da iyi kalori yakar, hem de evim temizlenmiş olurbileğine kuvvet
Kaç gündür evde değildik ancak bu zamana kaldı valla
Spor da yapiciim dün step tahtasi aldim

Buarada sanada kolay gelsinn canım
Bende çok yoruldum yaaa boş ev nasıl kirlenir
Benimde gecem hafta ilaçlama yapıldıktan sonra temizlemiştim ama detaylı temizlik yapmamıştım heryerden böcek ölüsü çıkıyor baya yayılmışlar demekki
Eşya da çok pofff
Boş ev daha çabuk kirlenir toz olur hemencecik

Sana da kolay gelsin

Yaa ne yapabiliriz acaba walk 1.liği seni kendine getirir haydi bugün zorla biraz müsaitsen @birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar
Tamam kabul ettim o zaman
Ben evimde olmayabilirim
Sana ne oldu. Bir dur düşünler toparlansin sonra sen düş sırayla bu işler
Bilmiyorum ki bi düşmek geldi

Yakıt az olunca çalışmıyor canım lifli gıdalar tüket o işini görür
evet kesınlıkle ama lıflı gıda nedırki sebze ise yiyorum meyve ise lifinden cok zararını goruyorum ne yıyeyım bilemedim valla
Yaa ne yapabiliriz acaba walk 1.liği seni kendine getirir haydi bugün zorla biraz müsaitsen @birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar
Oskar kralıcesı gb ılan edıcekse bırazda cabalayım dur 1. lik için. Yine 11 de mi bildircez 10 da mı ?
Umarım kacırmamaısımdır ama tamamen hılale katılıyorum. Bayramda kesın salarız 2 hafta bırlesırse dıbe vurarız kaptan bırlesmesın ıns

valla ben yurudum kızlar. Sımdı bir yemek molası sonra biraz ev temizliği aksama biraz daha yuruyus. Zten sbah gobegım o kadar kocamandı kı sımdı bırazcık ındı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…