- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.341
:)) Ne güzel başlangıçTeşekkür ederim hoşbuldum. Çalıştığım için gün içerisinde zaten sürekli yürüme ve koşturma halinde oluyorum ve günün sonunda yatağıma yorgun olarak giriyorum. Haliyle çok da spor yapamıyorum fakat bugün akşama doğru yürüyüşe çıkacağım inşallah, kendimi şartladım. Kahvaltımı da diğer günlere nazaran daha az yaptım. Hatta baya azAkşam diğer başlığa günlük menümü yazmak için sabırsızlanıyorum.
Yok yok kendime yürüyüş arkadaşı buldum insallah her gün böyle gidene kadarHa sen yürüyüş yaptın ya hahhaa
Beni bscaklar tutulmuş bişey yapamam
İyi o halde eski programda devam edelim ♥
Birlesmwsin bence de, en olmadı bı gün önceye alınabilir ama ayrı ayrı bizim için daha iyi bence deKızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyorbu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??
Bende yürüsem keşke amaaa mutfak temizliyorum buzdolabı makinalar hepsi çekildi silindi dolap içleri falan. Bittim yorgunluktanHerkes yürüyor galibakimse yok
Aslında abur cubur ve hamurişini çok seviyorum fakat otokontrolüm yüksek olduğu için hep frenliyordum kendimi. Pandemi de abur cubur çok yediğim için 3 ayda 6 kilo aldım maalesef. Herkes boyuna göre 58 normal diyor ama benim 58’im belki başkalarının 68’i falandır çünkü sanırım yağ oranım yüksek, gögüsler ve popo büyüyor direkt bende:)) Ne güzel başlangıç
Yeme alışkanlığını bilmiyorum ama abur cubur hamur işi olmazsa hayatımda tempolu diyorsun kısa zamanda halledersin o halde
Menü yazmak gerçekten çok güzel bir disiplin oluyor insana:) benim çok oluyor gün içinde şunu yiyeyim diyip ayy bunu listeye yazamam diyip vazgeçtiğim :))) alışkanlık haline getirebilirsin sende umarım
Ben cumaya belki mezun olacaktım. Bu hafta cumadan sıkmaya başlamıştım şu an beni anlimdan vuruyorsunuzŞimdiden zor olur flan deme salmak yok biz kaç bayram geçirdik diyetle he heyyyy
Oylama sonucu ne olursa olsun biz yine sanki etap varmış gibi bildirim yaparız kendi sayfamızda
Allah kolaylık versin canımBody sonuçları
Yeni bodyler
Spor listeleri
Etap karnesi aklımdavaliz boşalt ev toparla alışveriş vs kızlar bakamadım ya yazın takım işleri zormuş yahu bende pek evde durmadım git gel orası burası daha köy var köyyyyy
Erken başlamışsın bayram temizliğineBende yürüsem keşke amaaa mutfak temizliyorum buzdolabı makinalar hepsi çekildi silindi dolap içleri falan. Bittim yorgunluktan
Karalar bağlamaBen cumaya belki mezun olacaktım. Bu hafta cumadan sıkmaya başlamıştım şu an beni anlimdan vuruyorsunuzmezuniyet olmasa bile izne ayrılacaktım ben. Allahım ne kadersizim ben
Sağol canımkolaylık versin canım
Kaç gündür evde değildik ancak bu zamana kaldı vallaAllah kolaylık versin canım
Erken başlamışsın bayram temizliğineo da iyi kalori yakar, hem de evim temizlenmiş olur bileğine kuvvet
Buarada sanada kolay gelsinn canımKaç gündür evde değildik ancak bu zamana kaldı valla
Spor da yapiciim dün step tahtasi aldim
Benimde gecem hafta ilaçlama yapıldıktan sonra temizlemiştim ama detaylı temizlik yapmamıştım heryerden böcek ölüsü çıkıyor baya yayılmışlar demekkiBuarada sanada kolay gelsinn canım
Bende çok yoruldum yaaa boş ev nasıl kirlenir
Tamam kabul ettim o zamanYaa ne yapabiliriz acabawalk 1.liği seni kendine getirir haydi bugün zorla biraz müsaitsen @birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar
Ben evimde olmayabilirimKızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyorbu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??
Bilmiyorum ki bi düşmek geldiSana ne oldu. Bir dur düşünler toparlansin sonra sen düş sırayla bu işler
ben cocuklari uyutuyorumHerkes yürüyor galibakimse yok
Söylemiyim kaptannnn. Ama 1. lik için mücadele edeceğimmmmAyyyy böyle dediysen 20 bin üstü geliyor
Yakıt az olunca çalışmıyor canımlifli gıdalar tüket o işini görür
Oskar kralıcesı gb ılan edıcekse bırazda cabalayım dur 1. lik için. Yine 11 de mi bildircez 10 da mı ?Yaa ne yapabiliriz acabawalk 1.liği seni kendine getirir haydi bugün zorla biraz müsaitsen @birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar
Umarım kacırmamaısımdır ama tamamen hılale katılıyorum. Bayramda kesın salarız 2 hafta bırlesırse dıbe vurarız kaptan bırlesmesın ınsKızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?