- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.521
canım bugün yeme yarın sabaha kadar dayan inan ki geçecek.. böyle büyük porsiyonlarda sonraki iki öğünü (yani akşamı ve kahvaltıyı) hafif geçirince atlatıyorsun.. bi de yemeğin hemen ardından ceviz yeseydin yağ bağlanmasını engelliyormuş ama çok geçmiş neyse.. hala düzeltecek vaktin var canım yedim diye salma aman diyim.. tartılma da eve gidince..
yarın cuma..
itiraflar geliyor.. cumayı mı beklediniz
itiraflar geliyor.. cumayı mı beklediniz
çok acıktım 2 dilim ekmek yedim kepekli
selam girls
ya bu doğa nın phyto slim çayı var.mükemmelmiş bitane içtim şimdi.maydanoz yaprakları kiraz sapı mısır puskulu biberiye rezene gül çiçeği var.yeşil çayı 2 ye indirip 1 tanede ondan içsem olmazmı.ya da yeşil çayı 1 e indirsem.gerçekten hiç sevmiyorum çünkü
şimdiiiii biz yarın tartılcaz ya giden kg leri yazıcaz ya. benim şöle bi sorunum var; dottor tartıyı kabul etmiyo kendi analiz cihazında ölçüyo o da c.tesi. benim evdeki tartıyla dottorun analizcisinin arasında 800 gr var. benimki fazla yani. iyi ki geçen hafta gitmeden aklıma gelmiş de vde tartılmışım. şimdi ben size yarın sabah evdeki tartıdan 800 gr çıkarıp yazıcam, c.tesi de sağlamasını yapıcam. uygun mudur sevgili müstakbel takımımmmm
doğadanın nane limonlu, liptonun naneli ya da limonlu yeşilçayı çok güzel. denemediysen bunları bir dene bence
ıyı aksamlar takımımmmm
ben kılo bıldırımımı sımdıden yapayım yarın belkı gıremeyebılırım
gecen hafta:111.9
bu hafta:109.9
gıden 2 kılo
tebriklerrr. hem de akşam saati 2 kg. darısı başımıza..
kulakları çınlasın gülhanda onu çay kaşığı sanmıştı.oda diyodu bana nasıl doyuyosun çay kaşığı kadar yemekle diye :))
ıyı aksamlar takımımmmm
ben kılo bıldırımımı sımdıden yapayım yarın belkı gıremeyebılırım
gecen hafta:111.9
bu hafta:109.9
gıden 2 kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?