Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok bu sefer salmam.kahvaltıyı çok az ettim çok işim vardı nerdeyse bi bardak süt içtim gibi bişey .ondan okadar gözüm döndü heralde.yoksa hergün hamburger döner yiyiyor bizimkiler.hiç canım istemiyor.ellerim titriyodu yerken.ama o hale gelene kadar bi domati bi salata yeseydim bişey olmıycaktı.birdaha böyle birşey olmayacak.söz söz söz

Tekrar selam kızlar .Kaçamk yapan arkadaşlara afiyet olsun löp löp et olsun diycem dayak yerim diye korkuyorum.
Ben bugün hiç kaçamak yapmadım tam tersi akşam yemeğimide erken yedim ki uyuyana kadar iyice yakayım.Yatmadan suyumu yeşil çayımıda içtim mi tamamdır.
Bu kadar istikrarlı yememe kilo vermessem ,zaman bulamasamda ,üşensemde sporu eklemem lazım hayatıma.:26:
Benden tavsiye fazla yemek yediğinizde kendinize ceza verin.Yani spor yapın, yürüyüş yapın..Ozaman kaçamak yapacağınız zaman spor aklınıza gelince hemen yemekten vazgeçiyor insan.en azından ben vazgeçiyorum.Spor mu yaparsın, onu yemez misin.Tabi ki yememde kendimi yormam da
Akşam yemeğim: 2 parça derisiz tavuk,2 y.k. sebze, salata, 1 avuç maydanoz, 1 dilim light ekmek..

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr

karnım davul gibiiiiiiiiii ya
salatada turp vardı, turp şişiriyo beni ((

neyse akşam yememi yazayım hemencik
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 yk bulgurlu havuçlu kabak yemeği
3 yk yooort
1 salata kasesi salata
ekmek yok tabi

hemen arkasından bi tatlı krizim tutuu ama bi kuru kayısı ile bastırdım

sıra geldi akşam yemeğini paylaşmaya
çorba
tavuklu bezelye (kuşbaşı göğüs eti)
salata

öğle yamaeğinden sonra arada 40 gr fındık yedim

normalde çorba içmezdim pek diyete başladığımdan beri ekmeği ve büyük porsiyonları bırakınca çorbaya düştüm. ama iyiydir iyi

selam girls
ya bu doğa nın phyto slim çayı var.mükemmelmiş bitane içtim şimdi.maydanoz yaprakları kiraz sapı mısır puskulu biberiye rezene gül çiçeği var.yeşil çayı 2 ye indirip 1 tanede ondan içsem olmazmı.ya da yeşil çayı 1 e indirsem.gerçekten hiç sevmiyorum çünkü

şimdiiiii biz yarın tartılcaz ya giden kg leri yazıcaz ya. benim şöle bi sorunum var; dottor tartıyı kabul etmiyo kendi analiz cihazında ölçüyo o da c.tesi. benim evdeki tartıyla dottorun analizcisinin arasında 800 gr var. benimki fazla yani. iyi ki geçen hafta gitmeden aklıma gelmiş de vde tartılmışım. şimdi ben size yarın sabah evdeki tartıdan 800 gr çıkarıp yazıcam, c.tesi de sağlamasını yapıcam. uygun mudur sevgili müstakbel takımımmmm

doğadanın nane limonlu, liptonun naneli ya da limonlu yeşilçayı çok güzel. denemediysen bunları bir dene bence

bence gayet uygundur :82:

ıyı aksamlar takımımmmm
ben kılo bıldırımımı sımdıden yapayım yarın belkı gıremeyebılırım
gecen hafta:111.9
bu hafta:109.9

gıden 2 kılo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…