- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.541
selam girls
ya bu doğa nın phyto slim çayı var.mükemmelmiş bitane içtim şimdi.maydanoz yaprakları kiraz sapı mısır puskulu biberiye rezene gül çiçeği var.yeşil çayı 2 ye indirip 1 tanede ondan içsem olmazmı.ya da yeşil çayı 1 e indirsem.gerçekten hiç sevmiyorum çünkü
ıyı aksamlar takımımmmm
ben kılo bıldırımımı sımdıden yapayım yarın belkı gıremeyebılırım
gecen hafta:111.9
bu hafta:109.9
gıden 2 kılo
günaydın kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin, şişlik olabilir ya da dün yenen yanlış bi yemekten de kaynaklanabilir
mesela ben bu sabah 56,3 çıktım ama reglim yaklaşıyo, zaten dün akşam da acaip şişkinlik vardı, tuvalete çıkmama rağmen böyle çıkmasını regl öncesi şişkinlğe bağlıyorum ben
pztden itibaren inşallah spora da başlıyorum, iyileştim çünkü
kilo bildirimini de araya sıkıştırmış
ama ben mezun ıoldum ki
o yüzden öyle yazdım
ne kadar sürede verdin 8 kiloyu.
ama ben mezun ıoldum ki
o yüzden öyle yazdım
tekrar selam kızlar .kaçamk yapan arkadaşlara afiyet olsun löp löp et olsun diycem dayak yerim diye korkuyorum.
Ben bugün hiç kaçamak yapmadım tam tersi akşam yemeğimide erken yedim ki uyuyana kadar iyice yakayım.yatmadan suyumu yeşil çayımıda içtim mi tamamdır.
Bu kadar istikrarlı yememe kilo vermessem ,zaman bulamasamda ,üşensemde sporu eklemem lazım hayatıma.:26:
Benden tavsiye fazla yemek yediğinizde kendinize ceza verin.yani spor yapın, yürüyüş yapın..ozaman kaçamak yapacağınız zaman spor aklınıza gelince hemen yemekten vazgeçiyor insan.en azından ben vazgeçiyorum.spor mu yaparsın, onu yemez misin.tabi ki yememde kendimi yormam da
Akşam yemeğim: 2 parça derisiz tavuk,2 y.k. Sebze, salata, 1 avuç maydanoz, 1 dilim light ekmek..
selam girls
ya bu doğa nın phyto slim çayı var.mükemmelmiş bitane içtim şimdi.maydanoz yaprakları kiraz sapı mısır puskulu biberiye rezene gül çiçeği var.yeşil çayı 2 ye indirip 1 tanede ondan içsem olmazmı.ya da yeşil çayı 1 e indirsem.gerçekten hiç sevmiyorum çünkü
şimdiiiii biz yarın tartılcaz ya giden kg leri yazıcaz ya. Benim şöle bi sorunum var; dottor tartıyı kabul etmiyo kendi analiz cihazında ölçüyo o da c.tesi. Benim evdeki tartıyla dottorun analizcisinin arasında 800 gr var. Benimki fazla yani. Iyi ki geçen hafta gitmeden aklıma gelmiş de vde tartılmışım. şimdi ben size yarın sabah evdeki tartıdan 800 gr çıkarıp yazıcam, c.tesi de sağlamasını yapıcam. Uygun mudur sevgili müstakbel takımımmmm
ıyı aksamlar takımımmmm
ben kılo bıldırımımı sımdıden yapayım yarın belkı gıremeyebılırım
gecen hafta:111.9
bu hafta:109.9
gıden 2 kılo
günaydın kızlar..ben bu haftadan çok ümitli olmama rağmen 400 gr almışım.sebebini tam anlayamadım ama motivasyonum bozulmasın diye moralimi bozmamaya çalışıyorum.sanırım yanlışım sebze yemeklerini öğlen, et ürünlerini akşam tüketmemdi.birde bu hafta daha hareketsizdim..
üzülerek geçen hafta:59,1 bu hafta 59,5
günaydın canım takımım bu sabah çok mutluyum dikkat edemedim diyetime diye düşünürken tartıdaki 1 kilo eksiği görünce sevinçten havalara zıpladım neredeyse neyse yediklerimi yazayım sonrada kilomu yazarım öpüyorum sizleri .
Sabah 1 k.k. Peynir , 5 y.k. Biber kavurması , 2 dilim çavdar ekmeği
öğle için yanımda zeytinyağlı bakla ve yoğurt var ve bir dilim kepek ekmek ara içinde portakal
[sıze="3"]kilom 97[/sıze]
günaydın kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin, şişlik olabilir ya da dün yenen yanlış bi yemekten de kaynaklanabilir
mesela ben bu sabah 56,3 çıktım ama reglim yaklaşıyo, zaten dün akşam da acaip şişkinlik vardı, tuvalete çıkmama rağmen böyle çıkmasını regl öncesi şişkinlğe bağlıyorum ben
pztden itibaren inşallah spora da başlıyorum, iyileştim çünkü
valla döverim deme sakın :))
içindekiler güzelmiş bence öyle yapabilirsin.
kaptanımız gülsüm gelince talebini değerlendirir canım.
tebrikler canım.çokk iyi
bende aynı durumdayım canım yatam 1 kilo benim bide
gerçi bu hafta iştahım fazla acıktı ama yinede çok kaçırmadığımı düşünürken böle çıktım(
tebrikler canım.bravo
offf burçak ya bende 1 kilo fazla çıktım çokta moralim bozuldu tam artık 80 leri görcem ordan da 79 derken hopp yine 82 oldum.bunalımlardayım
canım ya bozma moralini bazen olabiliyo böyle şeyler
regl falan mı olcan
belki sende de şişkinlik vardır
yediklerini mi değiştirsen acaba
vücut sürekli aynı şeyleri yiynce ona da alışıyo sanırım
belki o zaman farkeder
bu arada gülhan nerde ya
iyice bunalıma mı girdi bu kız???
yok be canım yeni bitti reglim
ama bu hafta iştahım pek bi açıktı,anlatamam sana
bide işyeride sakindi bu hafta pek iş yoktu.
Canım sıkıldıkca iki üç atıştırdımç
,ve doymuyodum da yani öle hissediyodum.
Bu hafta sonu ben canımın istediklerini yiyeyim de bu iştah krizini öyle atlatayım bari.yeni haftaya güzel başlayayaım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?