Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün televizyonda yeşilçayın günde bi bardaktan fazla içilmemesi gerektiği söyleniyordu (sabahın sedası ) barsak tembelliği yapıyormuş fazlası bi de bağımlılık yapar dedi doktor.. ben sonrasını dinleyemedim öğlen başka program izliyorum çünkü.. bu dediklerim önceki gün de olmuş olabilir

benim kilom 110,6

daha diyet yapmadım ama enerjisi bile 400 gr ı götürmüş

bu sabah başladım sağlıklı beslenme programıma.. kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir yarım bardak portakal suyu(süt içecektim ama süt yoktu evde yoğurt yaptım hepsini keşke bir bardak ayırsaymışım kendime akıllı kafam )

yani kısacası kahvaltı öğünü başarılı geçti ama öğlen ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum.. akşam mercimek çorbası içicem onu planladım da.. bakalım öğlende birazdan belirir kafamda..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar..Ben bu haftadan çok ümitli olmama rağmen 400 gr almışım.Sebebini tam anlayamadım ama motivasyonum bozulmasın diye moralimi bozmamaya çalışıyorum.Sanırım yanlışım sebze yemeklerini öğlen, et ürünlerini akşam tüketmemdi.Birde bu hafta daha hareketsizdim..
Üzülerek geçen hafta:59,1 bu hafta 59,5

günaydın canım takımım bu sabah çok mutluyum dikkat edemedim diyetime diye düşünürken tartıdaki 1 kilo eksiği görünce sevinçten havalara zıpladım neredeyse neyse yediklerimi yazayım sonrada kilomu yazarım öpüyorum sizleri .

sabah 1 k.k. peynir , 5 y.k. biber kavurması , 2 dilim çavdar ekmeği

öğle için yanımda zeytinyağlı bakla ve yoğurt var ve bir dilim kepek ekmek ara içinde portakal

kilom 97

günaydın kızlar

tartıldım 79,5 (80.3 çıktım,0.8 kg yi çıkardım , yarın da sağlamasını yapıcamm)

bu durumua göre bu hafta 900 gr vermişim

gunaydiiin mubarek cumaya hoşgeldinizz

ben bu hafta dahil olmuyorum heralde ama yinede söyliyim
56.0 çok net ehehe 55.5 olurdum aslında ben bu hafta ama dünkü mantı işi bozdu.gece yarısına kadar spor yaptım evde.

bugunki yemek listem

sabah
tam bugday kepek ekmeğine tost + yeşil çay
ara
1 küçük yogurt
öğlen
ton balıklı salata
1.ara elma
2. ara portakal (akşam yemeğini geç yiyicem. o yüzden)
akşam
balık + salata
şekersiz kahve
yeşil çay (arkadaşımda kalıcam + çay içerim heralde) :118::118:

günaydın kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin, şişlik olabilir ya da dün yenen yanlış bi yemekten de kaynaklanabilir
mesela ben bu sabah 56,3 çıktım ama reglim yaklaşıyo, zaten dün akşam da acaip şişkinlik vardı, tuvalete çıkmama rağmen böyle çıkmasını regl öncesi şişkinlğe bağlıyorum ben

pztden itibaren inşallah spora da başlıyorum, iyileştim çünkü

kilo bildirimini de araya sıkıştırmış

ne kadar sürede verdin 8 kiloyu.

canım takıma giriş tarihim 5 kasım ama
araya kurban girmişti ve bben verdiğim kiloyu geri aldığım için 22 kasımda tekrar başladım
o zamandan bu zamana verdim ama nerdeyse 1 aydır bu kilo civarındayım hatta 55,5 asıl kilom ama şu aralar pek bi dengesiz besleniyorum bide regl olucam, ondan şiştim sanırım, bu sabah 56,3 çıktım

ama ben kilo verirken hiç aç kalmadım
ekmeği falan kesmedim, aksine artırdım
şekeri tatlıyı abur cuburu hayatımdan çıkardım ama
canım çektiğinde 1 çatal alıp bırakabiliyorum mesela
spor yaptım, suyumu bol içtim ve gitti
şu an çok memnunum
bütün kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum artık

eskiden bişi giyerken acaba olacak mı önü kapanacak mı derdim vardı, artık yok, istediğimi giyebiliyorum
o yüzden inşallah bu kilomu korumaya devam edicem, belki düz 55 olurum ama bilmiyorum yani

bu arada sabah kahvaltımı da yazayım sizeee
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su ve 1 bardak su ile bi kuru kayısı yedim
kahvaltı da
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
yarım biber ( çok acıydı, bitiremedim )
2 badem salatalık
3 çk bal
2 dilim denge ekmek yedimm
1 bardak da yeşil çay içtim

günaydınlar kardeş takım,
takyon yok sanırım. benim birazdan spora gitmem lazım. listeleriniz hazır olursa geldiğimde bakarım inşallah.:79:

günaydınn kızlar kilommmmm 65.4

2 gündür netim yok şimdide gelip gidiyor birazdan gelip yapacam listeyi kızlar görüşürüüüüüüzzzz

valla döverim deme sakın :))

içindekiler güzelmiş bence öyle yapabilirsin.

kaptanımız gülsüm gelince talebini değerlendirir canım.

ıyı aksamlar takımımmmm
ben kılo bıldırımımı sımdıden yapayım yarın belkı gıremeyebılırım
gecen hafta:111.9
bu hafta:109.9

gıden 2 kılo

tebrikler canım.çokk iyi

bende aynı durumdayım canım ya tam 1 kilo benim bide
gerçi bu hafta iştahım fazla acıktı ama yinede çok kaçırmadığımı düşünürken böle çıktım (

tebrikler canım.bravo

offf burçak ya bende 1 kilo fazla çıktım çokta moralim bozuldu tam artık 80 leri görcem ordan da 79 derken hopp yine 82 oldum.bunalımlardayım

canım ya bozma moralini bazen olabiliyo böyle şeyler
regl falan mı olcan
belki sende de şişkinlik vardır
yediklerini mi değiştirsen acaba
vücut sürekli aynı şeyleri yiynce ona da alışıyo sanırım
belki o zaman farkeder

bu arada gülhan nerde ya
iyice bunalıma mı girdi bu kız???

yok be canım yeni bitti reglim
ama bu hafta iştahım pek bi açıktı,anlatamam sana
bide işyeride sakindi bu hafta pek iş yoktu.
Canım sıkıldıkca iki üç atıştırdımç
,ve doymuyodum da yani öle hissediyodum.
Bu hafta sonu ben canımın istediklerini yiyeyim de bu iştah krizini öyle atlatayım bari.yeni haftaya güzel başlayayaım ?

ay ben de bu aralar öğleyim walla
sürekli bi açlık halindeyim
h.sonu bence de abartmadan şu iştahını bastır
ben de öyle yapıcam
pztedn itibaren de yeni bi haftaya başlayalım kiloların yağların gideceği

kızlar listeler bittikten sonra geçmişi okuyup cevap yazıcam şimdi bunları bi halledim :)

tuğbanın kardeşi msn den bildirdi tuğbanın kilosunu

gülhan kaldı sadece onuda aynı geçmek zorunda kalıcam hiç böyle yapmazdı muhakkak bi aksilik çıkmıştır aynı geçiyorum gülhanıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…