Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın dostlarıım. Dün güzel bir gün olur inşallah dedim. Sonra birden hastalandım, yataklara düştüm iyi mi! Akşam bi kere bakabildim hızlıca ama cevap yazacak bile takatim yoktu. Halbuki S Suskunhanim cim bana şiirler yazmış ( Cherry Mom e de yazmış, bi tık kıskandım ama mühim değil ), canım C Cagrihilal1 le de orti olmuşuz. Geçen hafta içimden geçirmiştim aslında ama bu haftaya kısmetmiş.

Cevap bile yazamazken işte menü de yazamadım. Kusuruma bakmayanız. Şimdi çok daha iyiyim. Artık bugün çok güzel olsun diyeyim, ne diyim?

Çoktan gördüm bile... Kaptanımız olduğu için bi şey demiyorum. Başkası olsa yaygarayı koparmıştım.

C Cagrihilal1 ile orti olduğun için lanetler zinciri menü paylaşmama ile başladı yaktım gül gibi kızı tam zirvedeyken
Şaka bir yana günaydın canım ne oldu miden mi yine

Kolay gelsin canım
Dengelersin sen dolapta niye o kadar çok şey var yaa :))

Sanma ki dönmeyeceğim
Unutma seni hep seveceğim
Sessiz kaldım bir süre
Korkma, hemen döndüm takım beşe
Uyurken bile kilo verdim
Neden ben yokken başkalarını sevdin?
Canım Suskun şimdi sen neredesin
Ufuklara baktım duyulmadı sesin
Meğer ben yokken Cherry Mom i sevmişsin.......

C Cagrihilal1 ile orti olduğun için lanetler zinciri menü paylaşmama ile başladı yaktım gül gibi kızı tam zirvedeyken
Şaka bir yana günaydın canım ne oldu miden mi yine
Ya hem midem hem de bi hastalandım durduk yere. Sanırım gece terledim sıcakta sonra da üşüdüm. Soğuk kaptım. Bir gecede atlattım ama. Şimdi laptopu açıp güzel bir spor bulup bu hafta onu yapmak istiyoruuum. Çünkü canım C Cagrihilal1 e bir kötü sürpriz de benden. Bir hafta sonra regl olacağım. Şişmeye başladığımı hissediyorum.

Hoşgeldin takımımıza
Geçmiş olsun paco şimdi iyisin değil mi

Selammm canım
Hoşgeldinnn tabiki gelebilirsin nasılsın ? Emzirme bitti mi tamamen :) geçmiş olsun atlattın bu sürecide :)

Emnis’e akrostişimi yazıp bitireyim bari.

Eskiden emindim unutmazdı
Madem öyle neden sana şiir yazdı?
Nam salmıştı bizim sevgimiz
İki cihanda birbirimizi özleriz
Sen de ol bari artık, seni de severiz.

Halledersin bence sen. Ben de az önce kendime 1 yumurtadan mantarlı omlet yaptım. Omlet lezzetli olunca ekmeğe hiç gerek kalmıyor, yarın da domatesli omlet yaparım artık, ohh miss gibi. Bir de bünye az yemeye alışınca bir müddet sonra canımız da bir şey yemek istemeyecek. Bugün öyle oldu mesela bende. Bir de cuma gününe kadar tartılmama kararı aldım cuma günü sürpriz olsun istiyorum. Hedefim cuma’ya kadar 57’di ama böyle gidersem cuma günü daha çok da vermiş olurum gibi geliyor. İyi ki buraya katılmışım, yoksa salardım kendimi ben..

Geçmiş olsun canım..

Bugün de yürüyüşe çıkamadım. Halim yoktu ama zorla başlasam da Jillian yaptım. Şimdi ev işleri ile uğraşıyorum. Hava kapalı böyle devam ederse öğleden sonra yürüyüşe çıkarım.
Eliptik bisikletim var oturma odasına koymuşum uzun zamandır süs olarak durmuş orada çok nadir kullanıyorum. Letgoya koyup satsam mi diye düşünüyorum ama kararsızım.

Veremeyecek sonra suçlu ben olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…