Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yağdı yağmur
Çaktı şimşek
Senin ki benden kara
Damlaya damlaya göl olur
Bilmem anlatabildim mi

Ayy kızlar bu yeni migren ilacı da beni yıktı geçti dağıldım garip şeyler oluyor soda açıyorm açıyorum bozuk diyorum meğer yan etkiymiş ağzımın tadı gitti.. iyisi şu ki zayıflatıyormuş
Acayip uyku yaptı, elim ayağım uyuşuyor inşallah alıştıkça etkileri azalır min 6 ay kullanmam lazım daha dozda artacak sabahlar olmasın

Ortiim ben hatırlatırım sana bundan sonra

Ben de seni tebrik ederim canım çok fark yok zaten aramızda misafirin yanında elim sende oynamama borçluyum son adımları
Tebrik ederim canım ya yarın ne yarışması var walk ise seni rovansa davet ediyorrummm
C Cagrihilal1 ile orti olduğun için lanetler zinciri menü paylaşmama ile başladı yaktım gül gibi kızı tam zirvedeyken
Şaka bir yana günaydın canım ne oldu miden mi yine
Kaptan benim ellerimde bırakcaktın pacmanı bak koz hasta hasta kilo verdi gecen sefer şiödi dk 1 gol 1 ex ortim ortimmmm

Cherry Mom biz yine Sibal57 ile birlikte miyiz

Ayy kaptanım kaptanım geçmiş olsun. Zayıflatması güzel ama en azından el ayak uyuşuklu uyku yapmasaymış inş bir an önce alışırsın

Ayy kaptanım kaptanım geçmiş olsun. Zayıflatması güzel ama en azından el ayak uyuşuklu uyku yapmasaymış inş bir an önce alışırsın
İnşallah canım teşekkür ederim bilmiyorum zmanla geçer mi pacman geçer mi sence 10 gün flan oldu başlayalı topamax kullanıyorum 25 mg ilk 15 gün sonra 50 mg halinde

Cherry Mom kaptanım ben hala yes fitte miyim. Çok kazanıyoruz biz hep kazanıyoruz hakket beni no kiloya alsan olmaz mı daha hırslanırım hilalde bende gazla çalışıyoz zaten belki gaza geliriz. Gerçi kız haftanın 1. Olmuş ama. Bu haftada yes firte kalayım ama sonra no kiloya transfer etsen beni

Hilal sende bana şiir yazsanaaaa bak bana yazan yok
Ruhun ne mahçup senin
Ey gönlü güzel
Yakarışın bile derinden gelir
Yetersin her imdad edene
Allah razı olsun diyene
Ne çok yakışır yanına
Kediler güller bebeler
(Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…