- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.501
Yağdı yağmurpacman
@Suskunhanim
C Cagrihilal1
P aralayıp durma kendini
A ğlama caaaanımın içi
C an dostlar ayrılmaz Suskun seni unutmaz
M oral vermek bana düştü
A ma menü yazmadın hayallerim suya düştü
N e oldu sana yeni ortinin laneti mi üşüştü
TamamdırEvet, duyurmuştum ama galiba görmedin.
Hilal sende bana şiir yazsanaaaa bak bana yazan yokYağdı yağmur
Çaktı şimşek
Senin ki benden kara
Damlaya damlaya göl olur
Bilmem anlatabildim mi
Emin misinHilal sende bana şiir yazsanaaaa bak bana yazan yok
Emin olmamakla beraber, yazman konusunda istekliyim. Ama çok bomba bişi olacaksa özelden yazabilirsin, nazar olmasınEmin misin
Olur olur heyecanla bekliyorum
Kabak detoksu yapıyorum ya ben unuttum dün24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑
balpamuk
@Suskunhanim ☑ ☑
@0zlem ☑ ☑
pacman ☑
@fancynancy ☑ ☑
@Calypso95 ☑ ☑
O Ozgenurrrr ☑
Sibal57 ☑ ☑
@SaskinAnne ☑
A Asya2600 ☑
@cgdmk ☑
U UmutluBen ☑ ☑
@Morseveranne35☑
@Amor-a ☑ ☑
@mavimli ☑ ☑
@redsonja87 ☑
Tebrik ederim canım ya yarın ne yarışması var walk ise seni rovansa davet ediyorrummmOrtiim ben hatırlatırım sana bundan sonra
Ben de seni tebrik ederim canım çok fark yok zaten aramızdamisafirin yanında elim sende oynamama borçluyum son adımları
Kaptan benim ellerimde bırakcaktın pacmanı bak koz hasta hasta kilo verdi gecen sefer şiödi dk 1 gol 1C Cagrihilal1 ile orti olduğun için lanetler zinciri menü paylaşmama ile başladıyaktım gül gibi kızı tam zirvedeyken
Şaka bir yana günaydın canım ne oldu miden mi yine
Veee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??
**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır
Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır
Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir
@Suskunhanim @Calypso95 C Cagrihilal1 pacman U UmutluBen @SaskinAnne balpamuk O Ozgenurrrr A Asya2600 Sibal57 @0zlem Cherry Mom @fancynancy @cgdmk @mavimli @Morseveranne35 @Amor-a @redsonja87
Ayy kaptanım kaptanım geçmiş olsun. Zayıflatması güzel ama en azından el ayak uyuşuklu uyku yapmasaymışAyy kızlar bu yeni migren ilacı da beni yıktı geçtidağıldım garip şeyler oluyor soda açıyorm açıyorum bozuk diyorum meğer yan etkiymiş ağzımın tadı gitti.. iyisi şu ki zayıflatıyormuş
Acayip uyku yaptı, elim ayağım uyuşuyor inşallah alıştıkça etkileri azalır min 6 ay kullanmam lazım daha dozda artacak sabahlar olmasın
Olsun cnm yaz sen yinedeKabak detoksu yapıyorum ya ben unuttum dünbugunde aynısını yapıyorum
İnşallah canım teşekkür ederim bilmiyorum zmanla geçer miAyy kaptanım kaptanım geçmiş olsun. Zayıflatması güzel ama en azından el ayak uyuşuklu uyku yapmasaymışinş bir an önce alışırsın
Ruhun ne mahçup seninHilal sende bana şiir yazsanaaaa bak bana yazan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?