- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.521
Aaaaa teşekkür ederiiiiimmmmmmRuhun ne mahçup senin
Ey gönlü güzel
Yakarışın bile derinden gelir
Yetersin her imdad edene
Allah razı olsun diyene
Ne çok yakışır yanına
Kediler güller bebeler
(Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi
Yok yok aldım seni no kiloya tabloyu paylaşmadım sadeceCherry Mom kaptanım ben hala yes fitte miyim. Çok kazanıyoruz biz hep kazanıyoruz hakket beni no kiloya alsan olmaz mı daha hırslanırım hilalde bende gazla çalışıyoz zaten belki gaza geliriz. Gerçi kız haftanın 1. Olmuş ama. Bu haftada yes firte kalayım ama sonra no kiloya transfer etsen beni
Gelmişmiydiniz dahaa önce ?
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
pacman
0zlem
Calypso95
U UmutluBen
O Ozgenurrrr
fancynancy
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
mavimli
Amor-a
mimiraculum
Morseveranne35
Yeni gelen arkadaşlar pazartesi tartı var cuma günü ile pazartesi günü arasındaki farkı görmek için pazartesi günleri de tartışıyoruz. :) O nedenle sabah kahvaltı etmeden su içmeden tartılıp beni etiketleyin lütfen kimse kaçmasın
Birleştibi pazartesiye eksi atamadım kendimi Cherry Mom tartı işi belli oldumu birlestimi ona göre haraket edelim .
Olmayacak kuzum zatenn biz kendi içimizde yaparız onuda ben hallederim sağolCherry Mom cuma günü yani bayramın ilk günü ben hiç giremem buraya. Kurban telaşı olacak. Diğer günlerde öyle olur bizim kurbanda
O yüzden cuma destek olamam sana o gün tartı olmasa aslında daha iyi
Bende tam yazacaktimRuhun ne mahçup senin
Ey gönlü güzel
Yakarışın bile derinden gelir
Yetersin her imdad edene
Allah razı olsun diyene
Ne çok yakışır yanına
Kediler güller bebeler
(Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi
Kutu kutu pense yazardın senBende tam yazacaktim
Tm o zmn rahatladım. Değilse biliyorsun yüzdeleri ayarlarken gözün dönünce kim farkedecek ben olmasamOlmayacak kuzum zatenn biz kendi içimizde yaparız onuda ben hallederim sağol
Herkese yüzde 5Tm o zmn rahatladım. Değilse biliyorsun yüzdeleri ayarlarken gözün dönünce kim farkedecek ben olmasam
Chloe kas yırtılması yapıyor diyorlar yaChloe thing gibi evde spor yapabileceğimiz başka neler var kızlar
Aaaa ben unuttum onuCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
pacman
0zlem
Calypso95
U UmutluBen
O Ozgenurrrr
fancynancy
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
mavimli
Amor-a
mimiraculum
Morseveranne35
Yeni gelen arkadaşlar pazartesi tartı var cuma günü ile pazartesi günü arasındaki farkı görmek için pazartesi günleri de tartılıyoruz. :) O nedenle sabah kahvaltı etmeden su içmeden tartılıp beni etiketleyin lütfen kimse kaçmasın
Dun bir türlü nete giremedim bugün baktım ki senle olmuşuzoooSaskinAnne bu hafta senle ben olmusz sende stepper bende steper o zaman bu hafta spora saralım hıc tartıya bakmadan kafamızda kurmadan spor yapalım bence cok saglam gıdıcek bırde gecelerı odem cayı yapalım ne dersın
Dun ben nete giremedim bu saate kadar. Yazamadım dünkü sayıları sa yaziyormuyuzKızlar walk Challenge katılımı çok olsun süpriz isimler çıkarsa harika olurrrrr ♥♥ yarışma heyecanı sönmesin diye Challenge günlerinde adım veya zıp sayılarını menü ile birlikte yazmıyoruz @birsevgi ye özelden yazıyoruz kendisi gün sonunda liste halinde açıklıyor olacak
Canım çok geçmiş olsunÇoktan gördüm bile... Kaptanımız olduğu için bi şey demiyorum. Başkası olsa yaygarayı koparmıştım.
Sen yokken 1,5 saat yürüdümSanma ki dönmeyeceğim
Unutma seni hep seveceğim
Sessiz kaldım bir süre
Korkma, hemen döndüm takım beşe
Uyurken bile kilo verdim
Neden ben yokken başkalarını sevdin?
Canım Suskun şimdi sen neredesin
Ufuklara baktım duyulmadı sesin
Meğer ben yokkenCherry Mom i sevmişsin.......
pacman
S Suskunhanim
C Cagrihilal1
P aralayıp durma kendini
A ğlama caaaanımın içi
C an dostlar ayrılmaz Suskun seni unutmaz
M oral vermek bana düştü
A ma menü yazmadın hayallerim suya düştü
N e oldu sana yeni ortinin laneti mi üşüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?