Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa ben atmamışım 12600 de bende var
Ortiim ben hatırlatırım sana bundan sonra
Suskunnn yaaa tebrik ederimm benimki eşim yüzümden kalktım yürüyodum çay içmicez mi diye oturttu beni ama güzel mücadeleydi
Ben de seni tebrik ederim canım çok fark yok zaten aramızda misafirin yanında elim sende oynamama borçluyum son adımları

aynen canım.. çünkü insan iyi bi diyet yaptığında daha sağlıklı besleniyor. haliyle süte de iyi geliyor..

ya evet ben de farkindayim yarin yeni bir gün

Morseveranne35 seninle eslestik bu hafta. önce tanisalim ben 42 yasinda 5 senedir kilo vermeyi bir türlü beceremeyen bir hatunum. 25 kilo fazlam var ama 20 kiloyu hedef koydum kendime simdilik. aksam yemiyorum ve gün icinde de az yiyorum ama canimin cektigini yiyorum bir iki hafta böyle deneyecegim bakalim verebilirsem bu sekilde devam edecegim. sen de anlatir misin kendini azcik?

Artık erken mi yazmamız gerek menüleri
Evet, duyurmuştum ama galiba görmedin.

Foto mu paylaştın? Ben görmedim.

A a a aaa aaa bahaneye bakkk :)))
Neden hiç demedin canım başlarız başkada isteyen varsa
Bahane degil kaptanimm, spor olarak sadece yurumeyi seviyorum, motive ediyordu beni yarislar, onu da elimden aldiniz, spor kaynagim gitti
Ona baglamiyorum tabi de bi etken diyelim
Memlekette annemlerin yaninda olunca haklisiniz aktif olamiyorum, neden katildin o zaman derseniz eylulde tam aktif olacagim insallah, o zamana kadar alt listede devam edip hem sizleri tanimak hem de mumkun oldugunca ipin ucunu kacirmamak amacim
Yaaa evet çok afedersin. Doğru, hafızam geri gelmeye başladı
Bu arada işlerim eppeeeyyy bir hafifledi artık fullll gücümle aranızdayım kızlaaarr.
bu haftaki ortim cgdmk gözüm üzerindeee
Tam uzerimde olsun ama, kayarsa ben de kayiyoreee

aynen canım.. çünkü insan iyi bi diyet yaptığında daha sağlıklı besleniyor. haliyle süte de iyi geliyor..
Kaplumbagalardaucar seni etiketleyecem kurbağalardaucar arıyorumuyanali beş dk olunca
Canım ortim bi yardım et bana ben çok unutur oldum
Canım canımşu an erken diye yazmıyorum az kendime geleyim
Tabi ki hoş geldinizilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demeniz gerekmekte.bir de kendinizi tanıyorsunuz çok sevinirizbir saate kalmaz spor ekibi de damlar zaten

Ben de redsonja87 ile eslesmisim. Regl oncesi olunca kilo bazinda cok verimli olamayabilirim. Ekstra bir siskinlik bile oluyor ama spor vs ile toparlamaya calisacagim. Bir de kacamak yaptim ama dolapta alman pastasi ekler dondurma cheesecake var gozu yasli bekliyorlar ama cok beklicekler :) Bugün sinav gorevim vardi. Acele cikmam gerekince disaridan simit aldim. Kalorisi cok oldu. Eve gidince taze fasulye filan yapip toparlamaya calisayim kalorisi az oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…