- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.461
Hahahaa çok olası.Maskeyi çok takıyoruz maskeyi oksijen gitmiyor
Eveeet uzun bir aradan sonra bugünkü yarışma sonuclarini açıklayarak sayfaya giriş yapıyorum
25 temmuz walk sonuçları
S Suskunhanim 23000 adimlaaa 1. Oluyoor
U UmutluBen 20311 adımla 2. Oluyor
C Cagrihilal1 15003 adımla 3. Oluyoor
0zlem 14000
Mehfam 8000
Cherry Mom 6044
Ortiim ben hatırlatırım sana bundan sonraAaa ben atmamışım 12600 de bende var
Ben de seni tebrik ederim canım çok fark yok zaten aramızdaSuskunnn yaaa tebrik ederimmbenimki eşim yüzümden kalktım yürüyodum çay içmicez mi diye oturttu beni ama güzel mücadeleydi
aynen canım.. çünkü insan iyi bi diyet yaptığında daha sağlıklı besleniyor. haliyle süte de iyi geliyor..Gayet iyi içiyorsun,sütünün azalmamasi lazımmenülerini düzenli paylaş da takip edelim, emzirirken ben daha iyi veriyordum,sütüm de azalmadı. Hatta ortabahar yeni mezunlarimizdan,o da emzjtiyordu ve sütüm arttı demişti diyet yaparken(yanlış hatiamjyorsam)
Canım ortim bi yardım et bana ben çok unutur oldumOrtiim ben hatırlatırım sana bundan sonra
Ben de seni tebrik ederim canım çok fark yok zaten aramızdamisafirin yanında elim sende oynamama borçluyum son adımları
ya evet ben de farkindayimPek iyi bir menü olmamış bugün canım
Pancake birde şuruplu gerçi bio maple nedir bilmiyorm bizdeki şuruplar gibi algıladım
Kuruyemiş çiğ kuruyemiş ise iyi ama kavrulmuş ise yine kötü :/
Bira zaten malum kalorili
Makarna Allah'tan az olmuş
Artık erken mi yazmamız gerek menüleri24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑
balpamuk
S Suskunhanim ☑ ☑
0zlem ☑ ☑
pacman ☑
fancynancy ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑
O Ozgenurrrr ☑
Sibal57 ☑ ☑
SaskinAnne ☑
A Asya2600 ☑
cgdmk ☑
U UmutluBen ☑ ☑
Morseveranne35 ☑
Amor-a ☑ ☑
mavimli ☑ ☑
redsonja87 ☑
Evet, duyurmuştum ama galiba görmedin.Artık erken mi yazmamız gerek menüleri
Değerli Hanımlarartık menü Paylaşım Listesini gece 12'de yani 00.00'da paylaşacağım. O vakte kadar hepinizin menü sayfasına yazmanızı rica ediyorum. Zira geceye kaldı mı sabaha da kalıyor. Bu da düzensizlik oluyor. En güzeli belli Bi saat olması. Olmaması için
Hepinize şimdiden teşekkürler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
@birsevgi
balpamuk
Calypso95
S Suskunhanim
Sibal57
Amor-a
mavimli
pacman
U UmutluBen
cgdmk
A Asya2600
SaskinAnne
0zlem
fancynancy
O Ozgenurrrr
Morseveranne35
redsonja87
Foto mu paylaştın? Ben görmedim.Görüntüde fark olmasa nasıl devam edebilirdim ki. Tartiya pek katkı sağlamasana incelme oluyor. Karin kaslarım falan kuvvetlendi mekik kolay oluyor artık. Önceden çok yiyince karnım büyüyordu. Artık dışa büyüme olmuyor sadece regl dönemi göbeğim çıkıyor. Işe yaramasa o kadar spora bu kadar kilo çekilmezdi. Tavsiye ediyorum spor şart
Bahane degil kaptanimm, spor olarak sadece yurumeyi seviyorum, motive ediyordu beni yarislar, onu da elimden aldiniz, spor kaynagim gittiA a a aaa aaa bahaneye bakkk:)))
Neden hiç demedin canım başlarız başkada isteyen varsa✌
Ona baglamiyorum tabi de bi etken diyelim
Tam uzerimde olsun ama, kayarsa ben de kayiyoreeeYaaa evet çok afedersin. Doğru, hafızam geri gelmeye başladı
Bu arada işlerim eppeeeyyy bir hafifledi artık fullll gücümle aranızdayım kızlaaarr.
bu haftaki ortimcgdmk gözüm üzerindeee
aynen canım.. çünkü insan iyi bi diyet yaptığında daha sağlıklı besleniyor. haliyle süte de iyi geliyor..
Canım canımCanım ortim bi yardım et bana ben çok unutur oldum
Tabi ki hoş geldinizMerhaba 5 takım!
Nasıl gidiyor diyet, spor? Umarım keyifler yerindedir. Ben uzun süredir uzaktım, tekrar uğramak istedim. Korona ve emzirmeyi bırakmak bana yaramadı. Kilo aldım, sağlılklı da beslenmedim hiç, stres vb biraz sorunlar yaşadım. Tekrar aranıza katılmam mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?