- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.441
Yaaa evet çok afedersin. Doğru, hafızam geri gelmeye başladıAaaa nasıl anlamadın kuzum fii tarihinden beri yaptığımız listesen eski üyesin :)
1.sayfada spor puanları var ya bisiklet 3 puan cardio 4 Puan vs ... Sen o gün menünde 1 saat eliptik yazıyorsan 60*3 180 puan listeye ekliyorm sonra tüm haftayı topluyorum. Hem bireyselde 1.açıklıyorum. hemde takımı 2 ye böldüm ( rasgele ) iki grup arasında 1. Açıklıyorum
Teşekkür ederim.Ben bu listeyi anlamadım desem
ayrı ayrı ekipler mi var? Bir de toplamalar neye göre. Ay çok soru sordum.
C Cagrihilal1 tebrik ederimmm
Yeter haftalık spor yapmışın daha yazmaAy mezun da olsam grubumun ezilmesine tahammül edemiyorum adalet adalet adalet ⚖
Yesfit şampiyonlar ligi nokilo 2.ligten Medinespor gibi yemin ederim
Yesfit şampiyonlar ligi nokilo 2.ligten Medinespor gibi yemin ederim
Ben 500 kelime ile anlattım senin ki daha iyi olduTeşekkür ederim.takimi ikiye ayırdı emnis spora teşfik için. Ilk sayfada sporlara göre puanlar var yaptigin spor o listeye göre puanlaniyor.
Benide alın hilalin olduğu yere gönlüm ezilmesine el vermiyor kaptanımmYeter haftalık spor yapmışın daha yazma
Evet az önce hatırladım emmis te yazınca. Teşekkür ederimTeşekkür ederim.takimi ikiye ayırdı emnis spora teşfik için. Ilk sayfada sporlara göre puanlar var yaptigin spor o listeye göre puanlaniyor.
Ya o tek başına hükümdar baksana ben 1.oldum sıkıntı yok diyor ego tavan sen kime ağlıyonBenide alın hilalin olduğu yere gönlüm ezilmesine el vermiyor kaptanımm
Beyin fonksiyonları yerine geldiEvet az önce hatırladım emmis te yazınca. Teşekkür ederim
Şimdi gördüm demek öyle almayın beni sürünsünYa o tek başına hükümdar baksana ben 1.oldum sıkıntı yok diyor ego tavan sen kime ağlıyon
Yok yok iyi oldu. Yaşlandım anca anlıyorumBen 500 kelime ile anlattım senin ki daha iyi oldu
Herşey pandemiden ben aslında iyiyimBeyin fonksiyonları yerine geldiani bir bilinç kaybı
O zaman çok eziyoruz beBenide alın hilalin olduğu yere gönlüm ezilmesine el vermiyor kaptanımm
Maskeyi çok takıyoruz maskeyi oksijen gitmiyorHerşey pandemiden ben aslında iyiyim
Görüntüde fark olmasa nasıl devam edebilirdim ki. Tartiya pek katkı sağlamasana incelme oluyor. Karin kaslarım falan kuvvetlendi mekik kolay oluyor artık. Önceden çok yiyince karnım büyüyordu. Artık dışa büyüme olmuyor sadece regl dönemi göbeğim çıkıyor. Işe yaramasa o kadar spora bu kadar kilo çekilmezdi. Tavsiye ediyorum spor şartZaten ben burda hilale üzülüp duruyordum ya diyordum bu kız dünyanın cardiyosunu sporunu yapıyor niye halen artı kg geliyor yazık günah vah vah diyordum takiiiiiii before after atana kadarinanmayın buna kızlar burda hep isyan mod ama gel gör ki erimiş bitmişşşş C Cagrihilal1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?