Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@reyyanK Canımcım çok istiyorsan ben de yazarım
Naman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor
Ya benimsin ya gara toprannnn dimwdim mi ben sana
Tebrik ederim canım ya yarın ne yarışması var walk ise seni rovansa davet ediyorrummm

Kaptan benim ellerimde bırakcaktın pacmanı bak koz hasta hasta kilo verdi gecen sefer şiödi dk 1 gol 1 ex ortim ortimmmm
Vuhuuu rövanş haayenilen pehlivan güreşe doymazmis
Ahhh bu arafa eşiöe dün habire yedirdim adam sabah -1 kilo çıktı bünyesi şasırdı herhalde bi ara bende mi yeseydim diye 0.1 saniye düşünmedim değil
Yesene yesene sen de yesene

Dun bir türlü nete giremedim bugün baktım ki senle olmuşuz
Sevindim ❤❤❤
Tamam yaparız her türlü
Ödem cayi ben dün yeşil çay tarçın içtim başka tarif varsa ok
Ben kiraz sapıda koyuyorum. Habire wc ye gidiyorum sonra :) . Tartıya aldanmayalım bu hafta sporumuzu yapıo güzel beslenelim stressiz bir hafta beçirelim bakalım nolcak.

Yine kafa kafayayız bakıyorum benimde şimdiden 15.500. Seni rakibim belledim valla suskun hanım ikimizde baya baya yğrümeyi seviyoruz galiba
Naman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor
Ya benimsin ya gara toprannnn dimwdim mi ben sana

Vuhuuu rövanş haayenilen pehlivan güreşe doymazmis

Yesene yesene sen de yesene
Bayram önü yememmmmm. Bgn bayramda ne giyeyim diye evi deşeledim Allahım her eteğime sığıyorum. Nerdeyse her gömleğime sığıyorum. Resmen giycek 1 eteğim yoktu şimdi tek renkten bile 5 tane oldu. Lacivert etek seçicem secemedim. Dedim kilo verincede insanın bunsefer hangisini seçsem dersi oluyır

Ben kiraz sapıda koyuyorum. Habire wc ye gidiyorum sonra :) . Tartıya aldanmayalım bu hafta sporumuzu yapıo güzel beslenelim stressiz bir hafta beçirelim bakalım nolcak.
Aynen ya
Hadi bakalım C Cagrihilal1 hanım cuma stresi beni şişiriyor cuma şöyle cumaa böyle görelim bu hafta

Bu beni cumlardan daha çok korkutoyorrr
3 kilo fazla bile gelsen tartılalım bildirelim balım kendimizi toplamamız için bizi iyi anlamda motive ediyor o nedenle yarın ben bile tartılıp bildirim yapıcam yani mezun olmama rağmen

Aaaa ben unuttum onu
Telefonumda bir sorun vardı nete giremiyordum
Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirebilirsen süper olur canım kilo takibi yapmış oluruz. :)

Kaptanım ekipte varım ama sonuçlarda yokum neden

Cherry Mom kaptanım bir anda bıraktım diyeti mezun olduktan sonra çok detoks filan gittim ya bide cuma günü sonrasında da 1 hafta falan gerçekten sağlıksız ve çok kalorili beslendim vücut ne olduğunu şaşırdı. Cumadan beri toparladım sayılır dün de güzel geçti bugün de öyle. Kilo aldım ama inşallah vericem yine sizinle kısa sürede. Yarın ben kendimi de alt listeye alıcam müsaadenizle başlangıç kilomu da yarın ki kilo yaparız. Yine 52'ye düşme yolları ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…