- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.541
Naman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor
Vuhuuu rövanş haaTebrik ederim canım ya yarın ne yarışması var walk ise seni rovansa davet ediyorrummm
Kaptan benim ellerimde bırakcaktın pacmanı bak koz hasta hasta kilo verdi gecen sefer şiödi dk 1 gol 1ex ortim ortimmmm
Yesene yesene sen de yeseneAhhh bu arafa eşiöe dün habire yedirdim adam sabah -1 kilo çıktı bünyesi şasırdı herhalde bi ara bende mi yeseydim diye 0.1 saniye düşünmedim değil
Geçen hafta da biz birlikte idik bununla devam etmiş oluyoruz değişmemişGelmişmiydiniz dahaa önce ?
Alt listeyi alt listeyle yapmaya çalışıyorm canım üst üstle o yüzden artık döndükçe herkes denk gelecek sık sık
Ben kiraz sapıda koyuyorum. Habire wc ye gidiyorum sonra :) . Tartıya aldanmayalım bu hafta sporumuzu yapıo güzel beslenelim stressiz bir hafta beçirelim bakalım nolcak.Dun bir türlü nete giremedim bugün baktım ki senle olmuşuz
Sevindim ❤❤❤
Tamam yaparız her türlü
Ödem cayi ben dün yeşil çay tarçın içtim başka tarif varsa ok
Bu beni cumlardan daha çok korkutoyorrrKızlar yarın kontrol tartısı var kiloları bildirmeyi unutmayın sabah aç karnına güzellerim
Yine kafa kafayayız bakıyorum benimde şimdiden 15.500. Seni rakibim belledim valla suskun hanım ikimizde baya baya yğrümeyi seviyoruz galibaCanım çok geçmiş olsundikkat et kendine, sonra boş kalıp yürüyorum baskalarina
Sen yokken 1,5 saat yürüdümsonra arkadaşa kahvaltıya gittim,az önce döndüm şimdiden 15000 adimim var desem
Vuhuuuu kaptana bak kaptanadaha neler görecek bu gözler acep
Bayram önü yememmmmm. Bgn bayramda ne giyeyim diye evi deşeledim Allahım her eteğime sığıyorum. Nerdeyse her gömleğime sığıyorum. Resmen giycek 1 eteğim yoktu şimdi tek renkten bile 5 tane oldu. Lacivert etek seçicem secemedim. Dedim kilo verincede insanın bunsefer hangisini seçsem dersi oluyırNaman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor
Ya benimsin ya gara toprannnn dimwdim mi ben sana
Vuhuuu rövanş haayenilen pehlivan güreşe doymazmis
Yesene yesene sen de yesene
Öyle mi fark etmedim canım aslında listeyi komple silip baştan yapıyorum ama dediğim gibi altla altı üstle üstü yapıyorm o yüzden çakışmıştır haftaya özellikle bakacağımGeçen hafta da biz birlikte idik bununla devam etmiş oluyoruz değişmemiş
Aynen yaBen kiraz sapıda koyuyorum. Habire wc ye gidiyorum sonra :) . Tartıya aldanmayalım bu hafta sporumuzu yapıo güzel beslenelim stressiz bir hafta beçirelim bakalım nolcak.
Evet bnde merak ediyorum hedef yazmamış daha :)balpamuk herşey yolunda mı canım ?
Hiç birşey yazmadı ki menülerde yok 2 gündür hayır olsun :/Evet bnde merak ediyorum hedef yazmamış daha :)
3 kilo fazla bile gelsen tartılalım bildirelim balım kendimizi toplamamız için bizi iyi anlamda motive ediyor o nedenle yarın ben bile tartılıp bildirim yapıcam yani mezun olmama rağmenBu beni cumlardan daha çok korkutoyorrr
Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirebilirsen süper olur canım kilo takibi yapmış oluruz. :)Aaaa ben unuttum onu
Telefonumda bir sorun vardı nete giremiyordum
Kaptanım ekipte varım ama sonuçlarda yokum nedenO Ozgenurrrrmavimli balpamuk Sibal57 pacman haydi kızlar gruplarınız sizden spor bekliyor
Eki Görüntüle 2667997
Hahaaha çıkartıp sonra tekrar eklememden dolayı olabilirKaptanım ekipte varım ama sonuçlarda yokum neden
Bizde hilalle bacak ölçülerimizi kapıştırıyoruz 15 gün boyunca sende katıl bizeBen regl oldumsabah ölçü aldım iki hafta önceye göre tartı daha iyi ama ölçüler ikişer cm fazla Cherry Mom
Benim sporlarım da sayılıyor mu kaptanımHahaaha çıkartıp sonra tekrar eklememden dolayı olabilirgözündende bişey kaçmıyor
Karnitin içip kardiyo yaptığım döneme denk geldiniz valla yaktım siziTabikiyaktın bizi
Cumadan beri girmemişEvet bnde merak ediyorum hedef yazmamış daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?