- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.561
Yok anacim ben boyumun olcusunu aldım, seninle girmem gayri yarisaBizde hilalle bacak ölçülerimizi kapıştırıyoruz 15 gün boyunca sende katıl bize
Teşekkür ederiim. Şimdi daha iyiyim.Canım çok geçmiş olsundikkat et kendine, sonra boş kalıp yürüyorum baskalarina
Sen yokken 1,5 saat yürüdümsonra arkadaşa kahvaltıya gittim,az önce döndüm şimdiden 15000 adimim var desem
Vuhuuuu kaptana bak kaptanadaha neler görecek bu gözler acep
Benden ümitli olmayın diyip sizi şaşırtmayı düşünüyorum.@Ozgenurrrr @mavimli @balpamuk @Sibal57pacman haydi kızlar gruplarınız sizden spor bekliyor
Eki Görüntüle 2667997
Sen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın.Naman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor
Ya benimsin ya gara toprannnn dimwdim mi ben sana
Vuhuuu rövanş haayenilen pehlivan güreşe doymazmis
Yesene yesene sen de yesene
Tamamdır3 kilo fazla bile gelsen tartılalım bildirelim balım kendimizi toplamamız için bizi iyi anlamda motive ediyor o nedenle yarın ben bile tartılıp bildirim yapıcam yani mezun olmama rağmen
Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirebilirsen süper olur canım kilo takibi yapmış oluruz. :)
Kaptanım ekipte varım ama sonuçlarda yokum neden
Kiraz sapı da eklerim bugün bakalım nolcakBen kiraz sapıda koyuyorum. Habire wc ye gidiyorum sonra :) . Tartıya aldanmayalım bu hafta sporumuzu yapıo güzel beslenelim stressiz bir hafta beçirelim bakalım nolcak.
Cok hızlı bir başlangıc olmuş bu sefer no kilonun amanınnnn@Ozgenurrrr @mavimli @balpamuk @Sibal57pacman haydi kızlar gruplarınız sizden spor bekliyor
Eki Görüntüle 2667997
Aynı hesap haftalar birleşti benim motivasyon bittiAynen ya
Hadi bakalım C Cagrihilal1 hanım cuma stresi beni şişiriyor cuma şöyle cumaa böylegörelim bu hafta
Işte benim şansım anlatmaya gerek yok görüyorsunuzBenden ümitli olmayın diyip sizi şaşırtmayı düşünüyorum.İnşallah kafamdakileri yapabilirim kaptancım. Yavaştan şişmeye başladım. Bugün artı geldim... Çok mutsuzum. Hemen dukan birası yaptım falan Bakalım şu regli atlatırsam yine sahalara döneceğim bomba gibi. Bu sefer ne zaman geleceği belli, sakin olabiliriz.
Sakin ol dostum. Halledeceğiz, o iş bizde. Şu an deli gibi açım ama kabak detoksu yapıciğim.Işte benim şansım anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Yok da arada kaynayan ben oldumSen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın.Sözleşmeyi tek taraflı fes ettin resmen... Ama bence bir kere daha deneyelim suskun. Düzenimiz bozulmasın.
Teşekkür ederiim. Şimdi daha iyiyim.Sadece 1 (bir) gün olmamam başkalarına yürümen için yeterli bir süre mi?
Vallahi helal olsun 15000 baya iyi. Benim 280 falan oluyor diyormuşum.
Biz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisiSen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın.Sözleşmeyi tek taraflı fes ettin resmen... Ama bence bir kere daha deneyelim suskun. Düzenimiz bozulmasın.
Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşkenKiraz sapı da eklerim bugün bakalım nolcak
İp atlayalim en iyisiCok hızlı bir başlangıc olmuş bu sefer no kilonun amanınnnn
Daha sana yazmamıştım,yazacaktım ama bu şartlar altında mümkün gorunmiiiYok da arada kaynayan ben oldum
Ne kafa yaparsın ya yeşil çay kiraz sapı offBiz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisiiçine kiraz sapı da atalım hatta
Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken
İp atlayalim en iyisibütün puan ipte
Ahhh ah birlikte yiyeceğimiz patates salataları ve etli ekmekler yas içinde şuanDaha sana yazmamıştım,yazacaktım ama bu şartlar altında mümkün gorunmiii
Etli ekmegin üstüne patatesle REYYAN yazarım barisiriz olmaz mi?Ahhh ah birlikte yiyeceğimiz patates salataları ve etli ekmekler yas içinde şuan ☹
Hakket yaaa 5 tane atlıyosun bir puan valla zıplıcam bende ama ben artık no kilodayım orası yeniliyor diye oraya gecim dedim ama orası cok fena cıktı bu hafta. Olsun barı acık ara farkla yes fiti yeneyim. Ben yeşil çaya atıyorum kiraz sapını bende güel işe yarıyır artık kocam kirazları yiyor ben saplarını içiyorum kocam meyveyi yiyor ben kabuklarını , kocaya tatlılar kendime uzaktan bakmalarBiz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisiiçine kiraz sapı da atalım hatta
Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken
İp atlayalim en iyisibütün puan ipte
Ay şimdi anladımNe kafa yaparsın ya yeşil çay kiraz sapı off
Tulaaaaaaaayyyyy takımına geri dönHakket yaaa 5 tane atlıyosun bir puan valla zıplıcam bende ama ben artık no kilodayım orası yeniliyor diye oraya gecim dedim ama orası cok fena cıktı bu hafta. Olsun barı acık ara farkla yes fiti yeneyim. Ben yeşil çaya atıyorum kiraz sapını bende güel işe yarıyır artık kocam kirazları yiyor ben saplarını içiyorum kocam meyveyi yiyor ben kabuklarını , kocaya tatlılar kendime uzaktan bakmalarbu kilolar beni garip yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?