Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederiim. Şimdi daha iyiyim. Sadece 1 (bir) gün olmamam başkalarına yürümen için yeterli bir süre mi?
Vallahi helal olsun 15000 baya iyi. Benim 280 falan oluyor diyormuşum.

Benden ümitli olmayın diyip sizi şaşırtmayı düşünüyorum. İnşallah kafamdakileri yapabilirim kaptancım. Yavaştan şişmeye başladım. Bugün artı geldim... Çok mutsuzum. Hemen dukan birası yaptım falan Bakalım şu regli atlatırsam yine sahalara döneceğim bomba gibi. Bu sefer ne zaman geleceği belli, sakin olabiliriz.

Naman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor
Ya benimsin ya gara toprannnn dimwdim mi ben sana

Vuhuuu rövanş haayenilen pehlivan güreşe doymazmis

Yesene yesene sen de yesene
Sen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın. Sözleşmeyi tek taraflı fes ettin resmen... Ama bence bir kere daha deneyelim suskun. Düzenimiz bozulmasın.

Tamamdır

Işte benim şansım anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Teşekkür ederiim. Şimdi daha iyiyim. Sadece 1 (bir) gün olmamam başkalarına yürümen için yeterli bir süre mi?
Vallahi helal olsun 15000 baya iyi. Benim 280 falan oluyor diyormuşum.
Sen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın. Sözleşmeyi tek taraflı fes ettin resmen... Ama bence bir kere daha deneyelim suskun. Düzenimiz bozulmasın.
Biz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisiiçine kiraz sapı da atalım hatta
Kiraz sapı da eklerim bugün bakalım nolcak
Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken
Cok hızlı bir başlangıc olmuş bu sefer no kilonun amanınnnn
İp atlayalim en iyisibütün puan ipte

Biz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisiiçine kiraz sapı da atalım hatta

Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken

İp atlayalim en iyisibütün puan ipte
Hakket yaaa 5 tane atlıyosun bir puan valla zıplıcam bende ama ben artık no kilodayım orası yeniliyor diye oraya gecim dedim ama orası cok fena cıktı bu hafta. Olsun barı acık ara farkla yes fiti yeneyim. Ben yeşil çaya atıyorum kiraz sapını bende güel işe yarıyır artık kocam kirazları yiyor ben saplarını içiyorum kocam meyveyi yiyor ben kabuklarını , kocaya tatlılar kendime uzaktan bakmalar bu kilolar beni garip yaptı

Tulaaaaaaaayyyyy takımına geri dön o zaman sen atlama vazgectim

Bugün ben de deniyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…