- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.561
5. TAKIM 199. ETAP
takyon ( 67,0 / 65,4 / 1,6 / 2,39 % )
yasafat ( 111,9 / 109,9 / 2 / 1,79 % )
ozgurdu ( 59,1 / 59,5 / -0,4 / -0,67 % )
ferihan (98,0 / 97,0 / 1 / 1,02 % )
begümD (81,0 / 82,0 / -1 / 1,23 % )
triendy (73,0 / 73,1 / -0,1 / -0,14 % )
shelly (68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00 % )
fulias ( 56.5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 % ) yeni üye
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 614,5 / 611,7 / 2,8 / 0,45 % )
tebrikler canım.çokk iyi
tebrikler canım.bravo
offf burçak ya bende 1 kilo fazla çıktım çokta moralim bozuldu tam artık 80 leri görcem ordan da 79 derken hopp yine 82 oldum.bunalımlardayım
yok be canım yeni bitti reglim
ama bu hafta iştahım pek bi açıktı,anlatamam sana
bide işyeride sakindi bu hafta pek iş yoktu.
Canım sıkıldıkca iki üç atıştırdımç
,ve doymuyodum da yani öle hissediyodum.
Bu hafta sonu ben canımın istediklerini yiyeyim de bu iştah krizini öyle atlatayım bari.yeni haftaya güzel başlayayaım ?
Süpersin maşallah..
dün televizyonda yeşilçayın günde bi bardaktan fazla içilmemesi gerektiği söyleniyordu (sabahın sedası) barsak tembelliği yapıyormuş fazlası bi de bağımlılık yapar dedi doktor.. ben sonrasını dinleyemedim öğlen başka program izliyorum çünkü.. bu dediklerim önceki gün de olmuş olabilir
benim kilom 110,6
daha diyet yapmadım ama enerjisi bile 400 gr ı götürmüş
bu sabah başladım sağlıklı beslenme programıma.. kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kibrit kutusupeynir yarım bardak portakal suyu(süt içecektim ama süt yoktu evde yoğurt yaptım hepsini keşke bir bardak ayırsaymışım kendime akıllı kafam )
yani kısacası kahvaltı öğünü başarılı geçti ama öğlen ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum.. akşam mercimek çorbası içicem onu planladım da.. bakalım öğlende birazdan belirir kafamda..
Günaydın kızlar..Ben bu haftadan çok ümitli olmama rağmen 400 gr almışım.Sebebini tam anlayamadım ama motivasyonum bozulmasın diye moralimi bozmamaya çalışıyorum.Sanırım yanlışım sebze yemeklerini öğlen, et ürünlerini akşam tüketmemdi.Birde bu hafta daha hareketsizdim..
Üzülerek geçen hafta:59,1 bu hafta 59,5
günaydın canım takımım bu sabah çok mutluyum dikkat edemedim diyetime diye düşünürken tartıdaki 1 kilo eksiği görünce sevinçten havalara zıpladım neredeyse neyse yediklerimi yazayım sonrada kilomu yazarım öpüyorum sizleri .
sabah 1 k.k. peynir , 5 y.k. biber kavurması , 2 dilim çavdar ekmeği
öğle için yanımda zeytinyağlı bakla ve yoğurt var ve bir dilim kepek ekmek ara içinde portakal
kilom 97
tebrik ederim canım
günaydın kızlar
tartıldım 79,5 (80.3 çıktım,0.8 kg yi çıkardım , yarın da sağlamasını yapıcamm)
bu durumua göre bu hafta 900 gr vermişim
ay ben de bu aralar öğleyim walla
sürekli bi açlık halindeyim
h.sonu bence de abartmadan şu iştahını bastır
ben de öyle yapıcam
pztedn itibaren de yeni bi haftaya başlayalım kiloların yağların gideceği
tesekkurler canım bozma moralını bır sure tartılmadan rejımını bozmadan devam et emınım vereceksın bu arada aksamları sebze tuketmenı onerırım ve leblebı felan yıyorsan kesmenı tavsıye ederım yıyormusun bılmıyorumda yoınede bılgı vereyım bır arkadasım acıktıkca fazla yemeyeyım dıye leblebı atıyormus agzına 10 leblebı 1 dılım ekmek +1 parca ete tekabul edıyor 1 avucunu dusunemıyorum halbukı 1 yagsız tost yese hem doyar hemde daha az kalorı almıs olur
oda ıyı fıkır ben gecen haftasonu ıstanbuldayken kendımı tutamadım kfc ye gıttım ıstahımı doyurdum bu hafta super moralle basladım oda ıse yarıyor bence bırde dereotu hıc sevmem ama ıstahı kapatıyormus onu yıyor bırkac arkadas ıstahları kesılsın dıye denemek ıstersen
tesekkur ederım canım
dıyet yapma fıkrı bıle senı zayıflatmaya yetmıs tebrık edıyorumbu arada bende bıberıye maydonoz funda yesıl cay ve kekegı karıstırıp ıcıyordum 2 gunden berı sonra acaba zararlımıdır dıye dusundum cunku daha once uzun sure kullanımının zararlı oldugunu bılmeden sınamekı ıcmıstım 2 ay ve bagarsaklarım nerdeyse 1 sene felc oldu hıç tuvalete gıdemedım funda yapragını bılmıyorum ama oda oyle yaparmı acaba dıye korkuyorum hergun ıcmemeye karar verdım bu karısımımı hafada 2 kez ıcecegım ama hergun 1 veya 2 yesı cay ıcıyorum bergamutlusunu cok guzel acaba zarar verırmı kı
etı oglen yersen aksama kadar erır aksama sebzeyı tercıh edersen daha kolay verebılırsın bence
masallah canım
tesekkur ederım
tebrık edrım haftada 900 demek ayda nerdeyse 4 kılo demek coook ıyı
5. TAKIM 199. ETAP
takyon ( 67,0 / 65,4 / 1,6 / 2,39 % )
yasafat ( 111,9 / 109,9 / 2 / 1,79 % )
ozgurdu ( 59,1 / 59,5 / -0,4 / -0,67 % )
ferihan (98,0 / 97,0 / 1 / 1,02 % )
begümD (81,0 / 82,0 / -1 / 1,23 % )
triendy (73,0 / 73,1 / -0,1 / -0,14 % )
shelly (68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00 % )
fulias ( 56.5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 % ) yeni üye
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 614,5 / 611,7 / 2,8 / 0,45 % )
** 13 .TAKIM 199. ETAP **
Ayyildizim ( 56.9 / 56.7 / 0.2 / 0.35%)
dombili85 ( 68.3 / 67.6 / 0.7 / 1.02%)
dosba ( 70.9 / 71.9 / -1.0 / -1.41%)
_ferdici_ ( 69.7 / 69.1 / 0.6 / 0.86 %)
neyneyse ( 63.7 / 64.0 / -0.3 / -0.47%)
seyyah2806 ( 55.4 / 54.2 / 1.2 / 2.17%)
sakaleynmaster ( 63.9 / 64.1 / -0.2 / -0.31%)
vintage ( 65.1 / 64.8 / 0.3 / 0.46 %) (Yeni üye)
plasticwoman(78 / 77 / 0.5 / 0.64 % ) Eski üye geri döndü, 197. etapta ayrılmıştı.
pehlivanson ( 77.5 // %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Poly ( 63.1 /// %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ssuna ( 61.0 / / %) Paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye olmuştur.
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591.9 / 589.4 / 2.5 / 0.42%)
dıyet yapma fıkrı bıle senı zayıflatmaya yetmıs tebrık edıyorumbu arada bende bıberıye maydonoz funda yesıl cay ve kekegı karıstırıp ıcıyordum 2 gunden berı sonra acaba zararlımıdır dıye dusundum cunku daha once uzun sure kullanımının zararlı oldugunu bılmeden sınamekı ıcmıstım 2 ay ve bagarsaklarım nerdeyse 1 sene felc oldu hıç tuvalete gıdemedım funda yapragını bılmıyorum ama oda oyle yaparmı acaba dıye korkuyorum hergun ıcmemeye karar verdım bu karısımımı hafada 2 kez ıcecegım ama hergun 1 veya 2 yesı cay ıcıyorum bergamutlusunu cok guzel acaba zarar verırmı kı
hiçbiri sinameki kadar zararlı değildir ama uzun kullanımda ufak etkileri oluyordur.. sinameki çok fena
bu arada berbat bi öğle öğünü geçirdim.. öğleye kadar herşey süperdi.. öğlen de yeşil salata yaptım içine az pişmiş yumurta doğradım (tok tutsun diye) dedim ki bir-iki dilim ekmek de yiyeyim hiç ekmeksiz olmaz.. ama anladımki benim bi bir ay kadar en azından alışana kadar ekmeği hiç görmemem daha iyi olacak.. ekmek merkezli bi yeme biçimim var son bi kaç aydır özellikle öğle arası sadece ekmek yiyorum diyebilirim.. bu öğlen de öyle oldu.. tazecik ekmeği lüpletiverdim.. en iyisi ben öğünlerime (kahvaltı hariç) hiç ekmek koymiyim bi süreliğine..
akşam meyve yicem bu durumda.. mercimek çorbası demiştim ama değiştirdim kararımı..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. haftaya ben de listede olacağım inşallah
ve inşallah 109 ile bildirim yaparım
yemek sonrası sade kahve iyi giderbuyrun efendimm. bana eşlik edin..
öğle yemeğimi aktarıyorum
ezogelin çorba
kabak dolması yoğurtlu
salata
dolmanın içinde pirinç bulunduğundan pilav ve ekmek yemedim. nişanlımla birlikte çalışıyoruz, yemeği de birlikte yiyiyoruz. çorba içti, etli türlü, pilav üstü kuruyu götürdü, salata yedi. benim kola içesim var dedi. sen iç ben içmicem deyince ben de içmiycem o zaman dedibirlikte başlamıştık akupunktura 1 haftada vazgeçti, şimdi ben kilo verdikçe inanmıyo, 70 olmadan bana gram gram söleme diyo kıskanç şey noolucak
canım ekmek hiç yememek olmaz sakın öyle yapma git kepek ekmek al ondan ye beyaz ekmekten uzak dur tamamennnn
hiçbiri sinameki kadar zararlı değildir ama uzun kullanımda ufak etkileri oluyordur.. sinameki çok fena
bu arada berbat bi öğle öğünü geçirdim.. öğleye kadar herşey süperdi.. öğlen de yeşil salata yaptım içine az pişmiş yumurta doğradım (tok tutsun diye) dedim ki bir-iki dilim ekmek de yiyeyim hiç ekmeksiz olmaz.. ama anladımki benim bi bir ay kadar en azından alışana kadar ekmeği hiç görmemem daha iyi olacak.. ekmek merkezli bi yeme biçimim var son bi kaç aydır özellikle öğle arası sadece ekmek yiyorum diyebilirim.. bu öğlen de öyle oldu.. tazecik ekmeği lüpletiverdim.. en iyisi ben öğünlerime (kahvaltı hariç) hiç ekmek koymiyim bi süreliğine..
akşam meyve yicem bu durumda.. mercimek çorbası demiştim ama değiştirdim kararımı..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. haftaya ben de listede olacağım inşallah
ve inşallah 109 ile bildirim yaparım
afiyet olsun pınarcım :) ellerine sağlık iyi geldi yeşil çaymerhaba takımcığım öğle yemeğimi yazayım size
5 y.k. zeytinyağlı bakla yemeği
4 y.k. yoğurt
2 dilim kepekli ekmek ( aslında bir dilim yiyecektim ama baklanın yoğurtla soslanmış suyuna ekmek bandırmak çok lezzetliydi ikinci dilim öyle gitti)
akşam üzeri acıkırsam yanımda portakal var akşam evde yine sebze ağırlıklı beslenirim yalnız bu akşam ıspanaklı börek yapacakmış annem belki azıcık ondan tırtıklıyabilirim o yüzden yemekte ekmek yemem ve az yemeğe çalışırım . hemen iki sayfa ilerlemiş bakayım neler olmuş.
bu arada kendime yeşil çay yapacağım yanımda sade yeşilçay kalmış tadını sevmiyorum ama mecbur içiyorum işte sizde istrmisiniz ikram edeyim .
teşekkür ederim pınarcım ya ben yürüyünce çok çabuk kilo veriyorum bu hafta 3 gün yürüyüşe çıkmıştım onun çok etkisi oldu yalnız çıkmak istemiyorum yanımada kimseyi bulamayınca malesef çıkamıyorum iştegülsümcüm tebrik ederim canım çaktırmadan vermişsin bu hafta kiloları bravo
durrr sen kilo verdikçe daha ne kıskançlıklar çıkacak burda hemen hemen depimiz geçirdik bu evreleriyemek sonrası sade kahve iyi giderbuyrun efendimm. bana eşlik edin..
öğle yemeğimi aktarıyorum
ezogelin çorba
kabak dolması yoğurtlu
salata
dolmanın içinde pirinç bulunduğundan pilav ve ekmek yemedim. nişanlımla birlikte çalışıyoruz, yemeği de birlikte yiyiyoruz. çorba içti, etli türlü, pilav üstü kuruyu götürdü, salata yedi. benim kola içesim var dedi. sen iç ben içmicem deyince ben de içmiycem o zaman dedibirlikte başlamıştık akupunktura 1 haftada vazgeçti, şimdi ben kilo verdikçe inanmıyo, 70 olmadan bana gram gram söleme diyo kıskanç şey noolucak
rica ederim rabiacım lafımı olur aaaatakyoncuğum,
teşekkür ederim canım, listeleri eklemişsin.
kızlar gülhan bana mesaj atmış ama ben daha yeni gördüm(
okulda çok işi olduğundan kilo bildirimi yapamamış herkesden çok özür diliyo
bende ondan özür diliyorum bu arada(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?