Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. TAKIM 199. ETAP

takyon ( 67,0 / 65,4 / 1,6 / 2,39 % )
yasafat ( 111,9 / 109,9 / 2 / 1,79 % )
ozgurdu ( 59,1 / 59,5 / -0,4 / -0,67 % )
ferihan (98,0 / 97,0 / 1 / 1,02 % )
begümD (81,0 / 82,0 / -1 / 1,23 % )
triendy (73,0 / 73,1 / -0,1 / -0,14 % )
shelly (68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00 % )

fulias ( 56.5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 614,5 / 611,7 / 2,8 / 0,45 % )

taydin(80.4 / 79.5 / 0.9 / yüzdesini hesaplamadım) üye adayı

hıh kendimi de ekledimmmm

kahvaltıda

2 dilim kepekli ekmek
domates salata
domates-biber kavurma ( annem artık bana özel yağsız tuzsuz yapıyor)
2 zeytin
peynir
şekersiz çay

şimdi de yeşilçayımı içiyorum.

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
veremeyenler de moralini bozmasın. arada şişkinlik oluyor illa ki.
şimdi çizelgemi nasıl değiştireceğimi öğrenmem lazım. biliyordum ama unuttum.

tebrikler canım.çokk iyi

tebrikler canım.bravo

offf burçak ya bende 1 kilo fazla çıktım çokta moralim bozuldu tam artık 80 leri görcem ordan da 79 derken hopp yine 82 oldum.bunalımlardayım

tesekkurler canım bozma moralını bır sure tartılmadan rejımını bozmadan devam et emınım vereceksın bu arada aksamları sebze tuketmenı onerırım ve leblebı felan yıyorsan kesmenı tavsıye ederım yıyormusun bılmıyorumda yoınede bılgı vereyım bır arkadasım acıktıkca fazla yemeyeyım dıye leblebı atıyormus agzına 10 leblebı 1 dılım ekmek +1 parca ete tekabul edıyor 1 avucunu dusunemıyorum halbukı 1 yagsız tost yese hem doyar hemde daha az kalorı almıs olur

oda ıyı fıkır ben gecen haftasonu ıstanbuldayken kendımı tutamadım kfc ye gıttım ıstahımı doyurdum bu hafta super moralle basladım oda ıse yarıyor bence bırde dereotu hıc sevmem ama ıstahı kapatıyormus onu yıyor bırkac arkadas ıstahları kesılsın dıye denemek ıstersen

Süpersin maşallah..

tesekkur ederım canım

dıyet yapma fıkrı bıle senı zayıflatmaya yetmıs tebrık edıyorumbu arada bende bıberıye maydonoz funda yesıl cay ve kekegı karıstırıp ıcıyordum 2 gunden berı sonra acaba zararlımıdır dıye dusundum cunku daha once uzun sure kullanımının zararlı oldugunu bılmeden sınamekı ıcmıstım 2 ay ve bagarsaklarım nerdeyse 1 sene felc oldu hıç tuvalete gıdemedım funda yapragını bılmıyorum ama oda oyle yaparmı acaba dıye korkuyorum hergun ıcmemeye karar verdım bu karısımımı hafada 2 kez ıcecegım ama hergun 1 veya 2 yesı cay ıcıyorum bergamutlusunu cok guzel acaba zarar verırmı kı

etı oglen yersen aksama kadar erır aksama sebzeyı tercıh edersen daha kolay verebılırsın bence

masallah canım

tebrik ederim canım

tesekkur ederım

günaydın kızlar

tartıldım 79,5 (80.3 çıktım,0.8 kg yi çıkardım , yarın da sağlamasını yapıcamm)

bu durumua göre bu hafta 900 gr vermişim

tebrık edrım haftada 900 demek ayda nerdeyse 4 kılo demek coook ıyı

öyle yapalım biz şekerim
yoksa ben önüne geçemiycem başka türlü

evet canım bende bu hafta öle yapıcam ve pazartesiye moralli ve daha adapte bi şekilde başlıycam inşallah

gülsümcüm süper kilo vermişsin valla tebrikler.bu listede arada benim yüzdemde bi yanlışlık yokmu ??

takyoncuğum,
listenizi kontrol ettim. birkaç şeyi düzelttim. buyrun:)

5. TAKIM 199. ETAP

takyon ( 67,0 / 65,4 / 1,6 / 2,39 % )
yasafat ( 111,9 / 109,9 / 2 / 1,79 % )
ozgurdu ( 59,1 / 59,5 / -0,4 / -0,68 % )
ferihan (98,0 / 97,0 / 1 / 1,02 % )
begümD (81,0 / 82,0 / -1 / -1,23 % )
triendy (73,0 / 73,1 / -0,1 / -0,14 % )
shelly (68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00 % )

fulias ( 56.5 / 56,0 / 0,5 / 0,88 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 615,3 / 611,7 / 3,6 / 0,59 % )

takyoncum, canım, bizim liste de senin ellerinden öper

takyoncum, bir kişin kilosu yanlış olmuş son liste bu.
kontrol edip bizimkini de eklersen sevinirim. benim misafirim gelecek çünkü.

** 13 .TAKIM 199. ETAP **
Ayyildizim ( 56.9 / 56.7 / 0.2 / 0.35%)
dombili85 ( 68.3 / 67.6 / 0.7 / 1.02%)
dosba ( 70.9 / 71.9 / -1.0 / -1.41%)
_ferdici_ ( 69.7 / 69.1 / 0.6 / 0.86 %)
neyneyse ( 63.7 / 64.0 / -0.3 / -0.47%)
seyyah2806 ( 55.4 / 55.2 / 0.2 / 0.36%)
sakaleynmaster ( 63.9 / 64.1 / -0.2 / -0.31%)
vintage ( 65.1 / 64.8 / 0.3 / 0.46 %) (Yeni üye)
plasticwoman(78 / 77 / 0.5 / 0.64 % ) (Eski üye geri döndü, 197. etapta ayrılmıştı.)
pehlivanson ( 77.5 // %) (Geri dönmek üzere ayrıldı.)
Poly ( 63.1 /// %) (Geri dönmek üzere ayrıldı.)
ssuna ( 61.0 / / %) (Paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye olmuştur.)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591.9 / 590.4 / 2.5 / 0.25%)

Son düzenleme:
tam 55 dadikakır geçmişi okuyorum ve cevap yazıyorum bi anda net gitti herşey gitti valla bidaha dönüp yazamam gözlerim gitti 1 saattir okuyorum oyyyy oyyyyyy

hiçbiri sinameki kadar zararlı değildir ama uzun kullanımda ufak etkileri oluyordur.. sinameki çok fena

bu arada berbat bi öğle öğünü geçirdim.. öğleye kadar herşey süperdi.. öğlen de yeşil salata yaptım içine az pişmiş yumurta doğradım (tok tutsun diye) dedim ki bir-iki dilim ekmek de yiyeyim hiç ekmeksiz olmaz.. ama anladımki benim bi bir ay kadar en azından alışana kadar ekmeği hiç görmemem daha iyi olacak.. ekmek merkezli bi yeme biçimim var son bi kaç aydır özellikle öğle arası sadece ekmek yiyorum diyebilirim.. bu öğlen de öyle oldu.. tazecik ekmeği lüpletiverdim.. en iyisi ben öğünlerime (kahvaltı hariç) hiç ekmek koymiyim bi süreliğine..

akşam meyve yicem bu durumda.. mercimek çorbası demiştim ama değiştirdim kararımı..

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. haftaya ben de listede olacağım inşallah

ve inşallah 109 ile bildirim yaparım

merhaba takımcığım öğle yemeğimi yazayım size

5 y.k. zeytinyağlı bakla yemeği
4 y.k. yoğurt
2 dilim kepekli ekmek ( aslında bir dilim yiyecektim ama baklanın yoğurtla soslanmış suyuna ekmek bandırmak çok lezzetliydi ikinci dilim öyle gitti )

akşam üzeri acıkırsam yanımda portakal var akşam evde yine sebze ağırlıklı beslenirim yalnız bu akşam ıspanaklı börek yapacakmış annem belki azıcık ondan tırtıklıyabilirim o yüzden yemekte ekmek yemem ve az yemeğe çalışırım . hemen iki sayfa ilerlemiş bakayım neler olmuş.

bu arada kendime yeşil çay yapacağım yanımda sade yeşilçay kalmış tadını sevmiyorum ama mecbur içiyorum işte sizde istrmisiniz ikram edeyim .

yemek sonrası sade kahve iyi gider buyrun efendimm. bana eşlik edin..

öğle yemeğimi aktarıyorum

ezogelin çorba
kabak dolması yoğurtlu
salata

dolmanın içinde pirinç bulunduğundan pilav ve ekmek yemedim. nişanlımla birlikte çalışıyoruz, yemeği de birlikte yiyiyoruz. çorba içti, etli türlü, pilav üstü kuruyu götürdü, salata yedi. benim kola içesim var dedi. sen iç ben içmicem deyince ben de içmiycem o zaman dedi birlikte başlamıştık akupunktura 1 haftada vazgeçti, şimdi ben kilo verdikçe inanmıyo, 70 olmadan bana gram gram söleme diyo kıskanç şey noolucak

ıyısallah canım lısteye gırmenı beklıyorumyarısırız

boyle azımle devam et canım ben gunde 5 dılım ekmek yıyorum

kızlar gülhan bana mesaj atmış ama ben daha yeni gördüm (

okulda çok işi olduğundan kilo bildirimi yapamamış herkesden çok özür diliyo

bende ondan özür diliyorum bu arada (

canım ekmek hiç yememek olmaz sakın öyle yapma git kepek ekmek al ondan ye beyaz ekmekten uzak dur tamamennnn
afiyet olsun pınarcım :) ellerine sağlık iyi geldi yeşil çay
gülsümcüm tebrik ederim canım çaktırmadan vermişsin bu hafta kiloları bravo
teşekkür ederim pınarcım ya ben yürüyünce çok çabuk kilo veriyorum bu hafta 3 gün yürüyüşe çıkmıştım onun çok etkisi oldu yalnız çıkmak istemiyorum yanımada kimseyi bulamayınca malesef çıkamıyorum işte
durrr sen kilo verdikçe daha ne kıskançlıklar çıkacak burda hemen hemen depimiz geçirdik bu evreleri afiyet olsun canım kahve için teşekkür ederiz
takyoncuğum,
teşekkür ederim canım, listeleri eklemişsin.
rica ederim rabiacım lafımı olur aaaa
kızlar gülhan bana mesaj atmış ama ben daha yeni gördüm (

okulda çok işi olduğundan kilo bildirimi yapamamış herkesden çok özür diliyo

bende ondan özür diliyorum bu arada (

anladım zaten muhakkak bişi olmuştur dedim yoksa gülhan yapmazdı hiç :) neyse zaten aynı geçtik bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…