- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.601
Belli canım yeteneğin olduğu maşallah okuyan insan güzel yazar zatenBen çok yazardım önce. Yazılarım var baya. Küçük Bi kitapçık bile çıkmıştı
Belli canım yeteneğin olduğu maşallah okuyan insan güzel yazar zaten
Kaptinim bakıyorum da geri döndüm diye hemen örgütleniyorsunuzEvet onu bırak kişi sayısıda 9 a 11 oldu kuzum seni geri alıyorm o sebeple
Ayy yookkk umut zaten bizdeydi e hadi sen yoksun diye alalım dddik sen geldin zaten +1 e şimdi +2 oldu e o kadar da cesur değilizKaptinim bakıyorum da geri döndüm diye hemen örgütleniyorsunuz
Aaa ama araya bayram girecek birde ikiye bölünecek gerçi ben üst listede değilim ama maksat motivasyonumuz düşmesinTaaaaa obur cuma ya bildirimler ikiye bölünecek sonuç. Ama cuma sabahtan tartılıp kontrol tartısı yaparız biz yine.
yok yola cikiyoz baska yere gidiyoruz,bayramdan sonra eve donusSende haklısın:) ama sen geçen cuma yola çıkıyoruz yazdın evine dönüş değil miydi o ??
Ooo kaptanım iyiyim sağol sen nasılsınIyi aksamlar sevgili 5. takim,Cherry Mom kaptanim nasilsiniz?
Bu hafta 4. takimi orgutleyecegim, size bir aksam caya gelmek niyetindeyiz, musait misiniz? :))
Akşam ben 100 gr lor peyniriProtein ve bol su 🖐
Bildirim cuma günü yapılacak ama kendi içimizde olacak etaplar birleşti bayram sebebiyle genelde yayınlanmayacak yani
Tmm canım etapta yok zatenyok yola cikiyoz baska yere gidiyoruz,bayramdan sonra eve donusistanbuldayim simdi,kaptanim baskulude unuttum zaten,baskul yok kizkardesimde
Bravo canımmAkşam ben 100 gr lor peyniri
100 gr süzme yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 salatalik
Nane
Su
Bunları bızzt yaptımiçtim sanırım olmuştur
DemliyorumPeki nasıl yapıyorsun demleme mi kaynatma I
Ölmez ömrüm oldu lor peynirini içtim de dedim yaniBravo canımm ✌✌
yok acilmak kaptanim neleri yemiyorum bir bilsenizTmm canım etapta yok zatenama sen yinede varmış gibi düşün açılma
Harikasın canım boşveerrrr eminim daha önce yediğin şeylerdir onlar bizi mutsuz hale soktuyok acilmak kaptanim neleri yemiyorum bir bilseniz
@Kaplumbagalardaucar seni etiketleyecem kurbağalardaucar arıyorumuyanali beş dk olunca
Canım canımşu an erken diye yazmıyorum az kendime geleyim
Tabi ki hoş geldinizilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demeniz gerekmekte.bir de kendinizi tanıyorsunuz çok seviniriz bir saate kalmaz spor ekibi de damlar zaten
Selammm canım
Hoşgeldinnn tabiki gelebilirsin nasılsın ? Emzirme bitti mi tamamen :) geçmiş olsun atlattın bu sürecide :)
okudum kabul ediyorum.
35 yasinda 156 cm boyunda tahmini 58 kilo, (yarin sabah tartilip bildirim yaparim) tek cocuk annesiyim.
Hedefim once 48 sonra 45 kilo olmak. Daha once burada besinci takimda kilo verdim ama kalici olmadi. Nedeniyse tamamen yanlis beslenme ve hareketsizlik. Saglik sorunum yok.
Emzirmeyi azaltmistim, korona surecinde bir sure daha sabah birkez olarak surdurdum, mayista tamamen bitti. Artik kendi bedenim tamamiyla geri geldi ama sanki eskiden daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?