Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Giderken veda mesajımda S Suskunhanim a oturanspor demiştim demez olaydım ezici bir üstünlükle spor yapmış sonuç medinespor nokilo yerlerde... Keşke aynı azmi yatanspor pacman da da göreydik geri dönmeme gerek kalmazdı. Ama artık C Cagrihilal1 in yalvarmalarına daha fazla dayanamıyorum her gün özel mesaj atıyor gel de eski günlerimize döndür nokiloyu diye.

Taaaaa obur cuma ya bildirimler ikiye bölünecek sonuç. Ama cuma sabahtan tartılıp kontrol tartısı yaparız biz yine.
Aaa ama araya bayram girecek birde ikiye bölünecek gerçi ben üst listede değilim ama maksat motivasyonumuz düşmesin

Iyi aksamlar sevgili 5. takim, Cherry Mom kaptanim nasilsiniz?
Bu hafta 4. takimi orgutleyecegim, size bir aksam caya gelmek niyetindeyiz, musait misiniz? :))
Ooo kaptanım iyiyim sağol sen nasılsın seni ve takımını her zaman bekleriz size poğaçalar börekler açarız kendimiz yeşil çay içeriz

Protein ve bol su 🖐
Bildirim cuma günü yapılacak ama kendi içimizde olacak etaplar birleşti bayram sebebiyle genelde yayınlanmayacak yani
Akşam ben 100 gr lor peyniri
100 gr süzme yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 salatalik
Nane
Su
Bunları bızzt yaptımiçtim sanırım olmuştur

okudum kabul ediyorum.

35 yasinda 156 cm boyunda tahmini 58 kilo, (yarin sabah tartilip bildirim yaparim) tek cocuk annesiyim.
Hedefim once 48 sonra 45 kilo olmak.
Daha once burada besinci takimda kilo verdim ama kalici olmadi. Nedeniyse tamamen yanlis beslenme ve hareketsizlik. Saglik sorunum yok.

Selammm canım
Hoşgeldinnn tabiki gelebilirsin nasılsın ? Emzirme bitti mi tamamen :) geçmiş olsun atlattın bu sürecide :)

Emzirmeyi azaltmistim, korona surecinde bir sure daha sabah birkez olarak surdurdum, mayista tamamen bitti. Artik kendi bedenim tamamiyla geri geldi ama sanki eskiden daha iyiydi

6 kilo almışsın sanırım izne çıkalı kilodan ziyade sporu flann bırakınca vücut hemen kendini bırakıyor şekilsizleşiyor bu durumdan bende çok korkuyorum
Korona ne durumda oralarda normal yaşama dönebildiniz mi taşındınız mı bunlar hep yarım kaldı gidince
S Suskunhanim ayvacicegini çok seveceksin boyu boyuna ya uzunları pek sevmez suskun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…