Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisiiçine kiraz sapı da atalım hatta

Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken

İp atlayalim en iyisibütün puan ipte
Bana diyetisyen yazmıştı bi ara kiraz sapı yeşil çay tarçın ben birkaç aydır içmiyordum dün içtim ilk defa

Tulaaaaaaaayyyyy takımına geri dön o zaman sen atlama vazgectim

Bugün ben de deniyeyim o zaman
Yahu ben ne biliyim her hafta hep yenilıyor no kilo dedim bende gideyim az zıplarım fln bide baktım pacman orda hiççç spor yok onda ama ne biliyim şimdi bide ecez oraya gelirse no kiloyaaa fena dagıtır bu hafta valla. Fena yener yes fiti

Ayy ben anlamadımmmmm halaa S Suskunhanim banada acıklayıver bi zahmet
Bu hafta birinci oliciiz görürsün bak
Kilo bildirimi perşembe mi olacak ben orada koptum yoksa cuma mi
Öğlen 2 dilim pizza yedim ben evde değildik eşim yedi onunkinden aşırdım akşam proteinle kapatayim

Öğlen 2 dilim pizza yedim ben evde değildik eşim yedi onunkinden aşırdım akşam proteinle kapatayim
Taaaaa obur cuma ya bildirimler ikiye bölünecek sonuç. Ama cuma sabahtan tartılıp kontrol tartısı yaparız biz yine.

Protein ve bol su
Bildirim cuma günü yapılacak ama kendi içimizde olacak etaplar birleşti bayram sebebiyle genelde yayınlanmayacak yani

Evet onu bırak kişi sayısıda 9 a 11 oldu kuzum seni geri alıyorm o sebeple

Ne kafa yaparsın ya yeşil çay kiraz sapı off
Ayyy akşam oldu ben anca açıldım 4 kupa kahve buz gibi banyo vs gözüm açıldı ne olcak halim böyle Leyla gibi geziyorum haplardan lahana suyu bile içesim yok etkileşim ypaar ölür giderim gibi geliyor
Migrene çare olsun derken bir yerdnn alıp bir yerden veriyoruz cidden herşeyin başı sağlık kıymetini bilin

Evet dikkat et bende bazen bu bitki çayları falan birbirine karışıyor kendimden geçiyorum. Inşallah iyi sonuçlar alırsın en azindan

Çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…