- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.621
Ama sen şiiri bana değil de benim baş harflerimi aracı ederek S Suskunhanim a yazmışsınRahat edemedim şiir yazmadan
Eminim diyete devamsındır hiç bozmadan
Yarim Suskun beni unuttu sanırım
Yeni aşklara yelken açtım, kaldım yarım
Ama sen benim için bilmiş kaftansın
Ne var ki şimdiden beni başkalarıyla aldatırsın.
Not: Son satır sana şiir yazan başkalarına hemencik yumuşamana ithafen yazılmıştır.Mehfam
Demi ama kaptanımız hani bana duygu hani bana övgüler hani haniii
CanımsınLeyl-i-fer
Lale gibi boynunu bükersin.
Ey güzel kimedir sitemin,
Yaşlı mıdır hep gözlerin?
Lakin çoğu zaman neşelisin.
İstemem ayağına taş değsin.
Fakat uzağım yetemem sana bilirim.
En azından duamla yanındayım bilesin.
Rabbime emanetimsin...
Neye bölgesel ekleyeceğim canım ?
Tamam yarın tamamen sana özel olanını yazarım
Magnum yerine başka bir dondurma olsaymış iyiymiş Magnum bol çikolatalı flan haliyle kaloride bolBen sabahlar olmicakmiscasina yemisim icmisim bugun. Diyet moduna tam giremedim. Tek tesellim bol kalorili bir yemek yiyecekken firinda sade tavuga cevirdim. Bir de yuruyus yaptim.
Ev satilmadi hala, her hafta acik sunus oluyor, ev temizleyip duruyoruz. Burada korona cok az, yok gibi, hayat normal.6 kilo almışsın sanırım izne çıkalıkilodan ziyade sporu flann bırakınca vücut hemen kendini bırakıyor şekilsizleşiyor bu durumdan bende çok korkuyorum
Korona ne durumda oralarda normal yaşama dönebildiniz mitaşındınız mı bunlar hep yarım kaldı gidince
S Suskunhanim ayvacicegini çok seveceksin boyu boyuna yauzunları pek sevmez suskun
Bir şiir bile yazamıyorum arkadaş grubun en yeteneksizi benLeyl-i-fer
Lale gibi boynunu bükersin.
Ey güzel kimedir sitemin,
Yaşlı mıdır hep gözlerin?
Lakin çoğu zaman neşelisin.
İstemem ayağına taş değsin.
Fakat uzağım yetemem sana bilirim.
En azından duamla yanındayım bilesin.
Rabbime emanetimsin...
balpamuk ortim napıyorsun,nasılsın
balpamuk herşey yolunda mı canım ?
Çok mu üzülüyorsun yazamadığın için?ben senin ilham kaynağın olayımBir şiir bile yazamıyorum arkadaş grubun en yeteneksizi ben
Kız paco ya laf yok kız spor yapmadan en çok kiloyu verip 500 spor puanı kaptı. Beyin yakan olaylar. Biz eksi gelmek için spor yapıyoruz paco spor puanı almak için eksi geliyorGiderken veda mesajımda S Suskunhanim a oturanspor demiştim demez olaydım ezici bir üstünlükle spor yapmış sonuç medinespor nokilo yerlerde... Keşke aynı azmi yatansporpacman da da göreydik geri dönmeme gerek kalmazdı. Ama artık C Cagrihilal1 in yalvarmalarına daha fazla dayanamıyorum her gün özel mesaj atıyor gel de eski günlerimize döndür nokiloyu diye.
3 kilo fazla bile gelsen tartılalım bildirelim balım kendimizi toplamamız için bizi iyi anlamda motive ediyor o nedenle yarın ben bile tartılıp bildirim yapıcam yani mezun olmama rağmen
Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirebilirsen süper olur canım kilo takibi yapmış oluruz. :)
Kaptanım ekipte varım ama sonuçlarda yokum neden
Bakmadım ama şimdi bakacağım çok hafif olmasın böyle terleyim iyiceChloe kas yırtılması yapıyor diyorlar ya
Jessica smith veya jillian a baktın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?