Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rahat edemedim şiir yazmadan
Eminim diyete devamsındır hiç bozmadan
Yarim Suskun beni unuttu sanırım
Yeni aşklara yelken açtım, kaldım yarım
Ama sen benim için bilmiş kaftansın
Ne var ki şimdiden beni başkalarıyla aldatırsın.

Not: Son satır sana şiir yazan başkalarına hemencik yumuşamana ithafen yazılmıştır. Mehfam

Ama sen şiiri bana değil de benim baş harflerimi aracı ederek S Suskunhanim a yazmışsın

Canımsın

Ben sabahlar olmicakmiscasina yemisim icmisim bugun. Diyet moduna tam giremedim. Tek tesellim bol kalorili bir yemek yiyecekken firinda sade tavuga cevirdim. Bir de yuruyus yaptim.
Magnum yerine başka bir dondurma olsaymış iyiymiş Magnum bol çikolatalı flan haliyle kaloride bol
Allah'tan 1.5 saat yürüyüş yapmışsın

Ev satilmadi hala, her hafta acik sunus oluyor, ev temizleyip duruyoruz. Burada korona cok az, yok gibi, hayat normal.
En son 54 civariydim, hizla artti ama yediklerime hic dikkat etmedim, oglumu evde uyumaya alistirdim, hareket sifirlandi. Isin kotusu kafami hic yormadigim icin yediklerime, daha fazla da alabilirim. Dikkat etmeye baslamam gerek.

Bir şiir bile yazamıyorum arkadaş grubun en yeteneksizi ben

balpamuk herşey yolunda mı canım ?

Esra’cım İzmir’e gideceğimiz için haldır haldır ev toparlıyorum günlerdir. Dönünce iş olmasın diye dip bucak giriştim bir de çamaşır asla bitmiyor. Hepsinin üstüne hafta sonu hep dışarılardaydık bide güneş çarptı beni iyice ve dışarıda kötü beslendim cidden Onun için buraya da yazamadım. Bu hafta aktif olacağım ancak ondan sonraki 2 hafta İzmir beni zorlayacak. Oradaki tartı fazla tartıyor, buradaki tartıyı da görürsem gülerler valla. Kimseye de laf anlatmak gibi bir gayrete girmek istemiyorum.
izne ayrılma hakkım var mı Esra’cım? İzne ayrılırsam bir daha ne zaman, ne şartlarda girebiliyorum listeye?

Kız paco ya laf yok kız spor yapmadan en çok kiloyu verip 500 spor puanı kaptı. Beyin yakan olaylar. Biz eksi gelmek için spor yapıyoruz paco spor puanı almak için eksi geliyor

Yalvardım çok yalvardım gelme dedim. Ben iki kat spor yaparım dedim. Ama yok illa gelecek. Zayıfladı mezun hala beni kıskanıyor.

İşte o 3 kg fazla gelecek olan kişi benim maalesef Kötü beslendim hafta sonu ve hemen artı olarak yansıyor maalesef. Yarın tartılmayacağım onun için. 3 gün kabak detoksu yapıp öyle tartılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…