Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah Özgenur hafta sonum o kadar kötü geçti ki yarın acilen toparlanmalıyım. Enerjim dipteydi hiç bakamadım buralara. Yarın kabak detoksu yapacağım 3 gün. Sen ne yapıyorsun orticim?
Toplarsın bir şey olmaz canım bende napayım bugün yürüdüm bolca fena değildi benim günüm kabak detoksu nasıl oluyor

Kolay gelsinn canım merak ettik sağlık vs olmasında varsın yoğunluk olsun
2020 yılı içinde hiç izin kullanmadın o yüzden 2 izin hakkın var ama bu cuma izne ayıramam bayram sebebiyle etap yok en erken 7 Ağustos listesinde izne ayırabilirim uyuyor mu ? Yolculuk ne zmandı tam ?
7 Ağustos listesinde izne çktığını düşünürsek 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun çıktıktan sonraki 3.cumada yani bu tabi kilo almadığın durumda :)) %5 den daha az bir kilo alırsanda 3 4 kg gibi bu kiloyu verene kadar yine listeye giremiyorsun

Ayy ben anlamadımmmmm halaa S Suskunhanim banada acıklayıver bi zahmet
Şair burada ne demek istemiş C Cagrihilal1
Güzel ikili diyorum tam keyif çayı diyorum gel bi kahve içelim derdik şimdi yeşil çay içelim diyoruz hemde kiraz saplı. Bi zayıflayayım bi daha kimse bana yeşil çay iciremez
anladım anladım ama az geç oldu
Ben çok yazardım önce. Yazılarım var baya. Küçük Bi kitapçık bile çıkmıştı
Buluşunca getiri misin yanında

İşte o 3 kg fazla gelecek olan kişi benim maalesef Kötü beslendim hafta sonu ve hemen artı olarak yansıyor maalesef. Yarın tartılmayacağım onun için. 3 gün kabak detoksu yapıp öyle tartılacağım.
Düz 3 kg yazalım o zaman cuma bizi şaşırtırsın eminim

Cherry Mom bence E ece. İ takımda geri kalan bı takımda olmalı ezgi yemez içmez uyumaz 23 saat spor yapar bizi yine yener
Iyi aksamlar sevgili 5. takim, Cherry Mom kaptanim nasilsiniz?
Bu hafta 4. takimi orgutleyecegim, size bir aksam caya gelmek niyetindeyiz, musait misiniz? :))
Ay buyrun buyrun,bayram onceai bı baklava açayım size
S Suskunhanim sen sormuştun kaynattım galiba şimdi aklıma geldi 10.takımla yarışı daha sonra yapalım etaplar malum birleşti 2 hafta çok uzun soluklu olur zor olur daha sonra ayarlarız ✌

Hosgdiniz,yarın kontrol tartimkz varzaten çok güzel olurumarım en kısa sürede hedefinizeulasirsiniz

Gökten 50 kusur kilolar yağıyor Cherry Mom , talih yüzüme gülmeye mi başladı nedir

Adıni da sevdim zaten ayvacicegi çiçek olan her şeyi severim ki küçükken ayvanın çiçeğini bile yemisligim vardır bu kilolar boşa değil
Uzunlarisevmemek değil de gözümü alamıyorum bu nasıl boypos diye
Valizimi topladım ,anamın evindeyim
Neye bölgesel ekleyeceğim canım ?
Ay bı de yazdığımı okusam olacakmış dunki 23 bin küsur olan spor puanına 1/ dk bölgesel eklenecek canim malum takimcak bizi zor gunler bekliyor
Ben sabahlar olmicakmiscasina yemisim icmisim bugun. Diyet moduna tam giremedim. Tek tesellim bol kalorili bir yemek yiyecekken firinda sade tavuga cevirdim. Bir de yuruyus yaptim.
Yarınki tari seni kendine getirir biraz.bir de burda aktif oldukça daha iyi motive oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…