- 8 Eylül 2011
- 209
- 530
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.641
Canım bakacağım şimdi sağolcanim leslie var,tk fit 500 var,jillian micheals var
Toplarsın bir şey olmaz canım bende napayım bugün yürüdüm bolca fena değildi benim günüm kabak detoksu nasıl oluyorAh Özgenur hafta sonum o kadar kötü geçti ki yarın acilen toparlanmalıyım. Enerjim dipteydi hiç bakamadım buralara.Yarın kabak detoksu yapacağım 3 gün. Sen ne yapıyorsun orticim?
Sağ ol tatlımDemliyorum
French press ya da cezve neyse sıcak suyu döküyorum üstüne 1 tatlı kaşığı yeşil çay 5-6 Kiraz sapı 1 kabul tarçın 10 dk. Demle iç
Kolay gelsinn canım merak ettik sağlık vs olmasında varsın yoğunluk olsunEsra’cım İzmir’e gideceğimiz için haldır haldır ev toparlıyorum günlerdir. Dönünce iş olmasın diye dip bucak giriştim bir de çamaşır asla bitmiyor. Hepsinin üstüne hafta sonu hep dışarılardaydık bide güneş çarptı beni iyice ve dışarıda kötü beslendim ciddenOnun için buraya da yazamadım. Bu hafta aktif olacağım ancak ondan sonraki 2 hafta İzmir beni zorlayacak. Oradaki tartı fazla tartıyor, buradaki tartıyı da görürsem gülerler valla. Kimseye de laf anlatmak gibi bir gayrete girmek istemiyorum.
izne ayrılma hakkım var mı Esra’cım? İzne ayrılırsam bir daha ne zaman, ne şartlarda girebiliyorum listeye?
Aynen TK fit yap o haldeTamam
Canım bakacağım şimdi sağol
Şair burada ne demek istemiş C Cagrihilal1Ayy ben anlamadımmmmm halaa S Suskunhanim banada acıklayıver bi zahmet
anladım anladım ama az geç olduGüzel ikili diyorum tam keyif çayı diyorum gel bi kahve içelim derdik şimdi yeşil çay içelim diyoruz hemde kiraz saplı. Bi zayıflayayım bi daha kimse bana yeşil çay iciremez
Buluşunca getiri misin yanındaBen çok yazardım önce. Yazılarım var baya. Küçük Bi kitapçık bile çıkmıştı
İnşallah getiririm unutmazsamŞair burada ne demek istemiş C Cagrihilal1
anladım anladım ama az geç oldu
Buluşunca getiri misin yanında
Vayyyyyyy vayy vayyyyy buluşmalar heeeBuluşunca getiri misin yanında
Sifir yetenekÇok mu üzülüyorsun yazamadığın için?ben senin ilham kaynağın olayım
Düz 3 kg yazalım o zaman cuma bizi şaşırtırsın eminimİşte o 3 kg fazla gelecek olan kişi benim maalesefKötü beslendim hafta sonu ve hemen artı olarak yansıyor maalesef. Yarın tartılmayacağım onun için. 3 gün kabak detoksu yapıp öyle tartılacağım.
Giderken veda mesajımda S Suskunhanim a oturanspor demiştim demez olaydım ezici bir üstünlükle spor yapmış sonuç medinespor nokilo yerlerde... Keşke aynı azmi yatansporpacman da da göreydik geri dönmeme gerek kalmazdı. Ama artık C Cagrihilal1 in yalvarmalarına daha fazla dayanamıyorum her gün özel mesaj atıyor gel de eski günlerimize döndür nokiloyu diye.
Ay buyrun buyrun,bayram onceai bı baklava açayım sizeIyi aksamlar sevgili 5. takim,Cherry Mom kaptanim nasilsiniz?
Bu hafta 4. takimi orgutleyecegim, size bir aksam caya gelmek niyetindeyiz, musait misiniz? :))
S Suskunhanim sen sormuştun kaynattım galiba şimdi aklıma geldi 10.takımla yarışı daha sonra yapalım etaplar malum birleşti 2 hafta çok uzun soluklu olur zor olur daha sonra ayarlarız ✌
Hosgdiniz,yarın kontrol tartimkz varzaten çok güzel olurokudum kabul ediyorum.
35 yasinda 156 cm boyunda tahmini 58 kilo, (yarin sabah tartilip bildirim yaparim) tek cocuk annesiyim.
Hedefim once 48 sonra 45 kilo olmak. Daha once burada besinci takimda kilo verdim ama kalici olmadi. Nedeniyse tamamen yanlis beslenme ve hareketsizlik. Saglik sorunum yok.
Emzirmeyi azaltmistim, korona surecinde bir sure daha sabah birkez olarak surdurdum, mayista tamamen bitti. Artik kendi bedenim tamamiyla geri geldi ama sanki eskiden daha iyiydi
Bu iş artık kan davası oldu nokilo nun şerefi ve haysiyetini geri kazandırmam lazımCherry Mom bence E ece. İ takımda geri kalan bı takımda olmalı ezgi yemez içmez uyumaz 23 saat spor yapar bizi yine yener
Adıni da sevdim zaten6 kilo almışsın sanırım izne çıkalıkilodan ziyade sporu flann bırakınca vücut hemen kendini bırakıyor şekilsizleşiyor bu durumdan bende çok korkuyorum
Korona ne durumda oralarda normal yaşama dönebildiniz mitaşındınız mı bunlar hep yarım kaldı gidince
S Suskunhanim ayvacicegini çok seveceksin boyu boyuna yauzunları pek sevmez suskun
Valizimi topladım ,anamın evindeyimRahat edemedim şiir yazmadan
Eminim diyete devamsındır hiç bozmadan
Yarim Suskun beni unuttu sanırım
Yeni aşklara yelken açtım, kaldım yarım
Ama sen benim için bilmiş kaftansın
Ne var ki şimdiden beni başkalarıyla aldatırsın.
Not: Son satır sana şiir yazan başkalarına hemencik yumuşamana ithafen yazılmıştır.Mehfam
Ay bı de yazdığımı okusam olacakmışNeye bölgesel ekleyeceğim canım ?
Yarınki tari seni kendine getirir biraz.bir de burda aktif oldukça daha iyi motive oluyorsunuzBen sabahlar olmicakmiscasina yemisim icmisim bugun. Diyet moduna tam giremedim. Tek tesellim bol kalorili bir yemek yiyecekken firinda sade tavuga cevirdim. Bir de yuruyus yaptim.
Aaa komple ayrıldın mı evdenValizimi topladım ,anamın evindeyim
Ney ney neyAynen TK fit yap o halde40 dakikada 500 kalori olan video
Ankara yakın kaptanim bekleriz,gel beraber olsunVayyyyyyy vayy vayyyyy buluşmalar heee
Oisolmus bildim şimdidenBu iş artık kan davası oldu nokilo nun şerefi ve haysiyetini geri kazandırmam lazım
O şuan neden bugün +700 gram geldim diye evrenin anlamını sorguluyor odasında duvarları izleyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?